ΧΟΡΣΙ ΖΕΕΧΟΦΕΡ : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ ΝΑ…ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

5/5 (7)

Την εποχή της βαυαροκρατίας επανέφερε στην σημερινή συγκυρία ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, της χώρας που λεηλάτησε και κατέστρεψε την Ελλάδα και ακόμα να πληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις της από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μάλιστα!

Όπως αναφέρεται Να αστειευτεί προσπάθησε ο Χορστ Ζεεχόφερ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να ξεστομίσει μία απίστευτη ατάκα για την Ελλάδα.
Ο επικεφαλής του CSU και υπουργός Εσωτερικών μιλούσε στην πόλη Ινγκοσταλτ, ενόψει των εκλογών στη Βαυαρία, όταν αποφάσισε να αναφερθεί στη χώρα μας, σε μια απόπειρα να κάνει χιούμορ.

«Οι Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα. Ισως θα ήταν καλύτερο να μην ήταν προσωρινό», είπε ο Ζεεχόφερ, σύμφωνα με τον Μάθιου Κάρνιτσνιγκ, επικεφαλής ανταποκριτής του Politico στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή διεξάγονται οι εκλογές στη Βαυαρία, διαδικασία που αποτελεί ένα δύσκολο τεστ για τον κυβερνητικό συνασπισμό.

(Bavarians ruled #Greece for a time. Maybe it would have been better had it not been temporary,“ @CSU leader #Seehofer jokes to home crowd ahead of #Bavaria election)

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑ;ΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *