ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ, (βίντεο)

4.75/5 (4)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα καταπληκτικό και συνάμα τραγικό βίντεο που δείχνει τον τρομοκράτη βομβιστή του Σταδίου της Γαλλίας να χορεύει και να τραγουδά σε ένα στρατόπεδο μεταναστών στην Σερβία, δίνει και μια άλλη διάσταση αυτής της τραγωδίας, οι συνέπειες της οποίας ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί σε βάρος όλων μας.

ΤρομοκρτηςΟ τρομοκράτης που γελάει ειναι ο Ahmad Almohammad, 25 χρονών, που όπως δείχνει το βίντεο χειροκροτεί και χορεύει στην κατασκήνωση της Σερβίας. Δεν φαίνεται να έχει καμία ανησυχία για το τρομοκρατικό χτύπημα που ετοιμάζεται να κάνει, καμία συναίσθηση ότι θα γίνει ο δολοφόνος πολλών αθώων ψυχών. Αυτή είναι η πιστή του, η πίστη στο Τζιχάντ, η πίστη να εξολοθρεύει όσους περισσότερους απίστους μπορεί.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι βρέθηκε διαβατήριο, (made in Turkey), με το όνομά του έξω από το στάδιο της Γαλλίας μετά από την επίθεση αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρεται, με αυτό το όνομα ήρθε στην Ευρώπη από τη Συρία και μέσω Ελλάδας , Σερβίας, Κροατίας έφτασε στο Παρίσι . Ο πρώτος του σταθμός, όπως και άλλων δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων σε ευρωπαϊκό έδαφος, ήταν η ταλαιπωρημένη Λέσβος. Και από εκεί έφτασε στον Πειραιά στις 5 Οκτωβρίου.

Λένε ότι ταξίδευε μαζί με έναν δεύτερο άντρα, τον Mohammed Almohammad και αυτός με διαβατήριο made in Turkey. Μαζί ταξίδεψαν διασχίζοντας ουσιαστικά όλη την Ευρώπη για να φτάσουν στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Almohammad που χορεύει στο βίντεο έβαψε με το αίμα το Παρίσι και θύματα του, κάποιες αθώες ψυχές έξω από το στάδιο της Γαλλίας.

Οι επιπτώσεις από αυτή την σφαγή θα είναι πολύ σκληρές για μια Ευρώπη που παραπαίει μέσα στην αυτοκτονική της ιδεοληψία

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Μόνο στην Αμερική δεν τους βρίσκουμε αυτούς! Γιατί; Τα καλα σκυλία δεν δαγκώνουν τα χέρια των κύριων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *