ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΚΑΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

4.64/5 (11)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Παρά τις επίσημες δηλώσεις της Άγκυρας ότι η Τουρκία συνεχίζει να τηρεί την συμφωνία Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσης για να σταματήσει την ροη παράνομων μεταναστών, όπως δείχνουν τα πράγματα οι Τούρκοι άρχισαν πάλι τα πονηρά τους παιχνίδια και οι επόμενοι μήνες αναμένονται πολύ θερμοί, όσον αφορά την διέλευση παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, στην πόλη Φώκαια απέναντι από τα ελληνικά νησιά, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες που αναμένουν να περάσουν με κάθε μέσο στην ελληνική επικράτεια.

Η πόλη αυτή ήταν πάντα κέντρο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και τώρα με την βελτίωση των καιρικών συνθηκών αναμένεται να ξαναγίνει επίκεντρο της παράνομης μετανάστευσης προς την ελληνική επικράτεια.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις των ίδιων των Τούρκων, πολλές τουρκικές «εταιρείες» δραστηριοποιούνται στην διακίνηση των παράνομων μεταναστών και παρά τις επίσημες θέσεις ότι η τουρκική ακτοφυλακή επιχειρεί και συλλαμβάνει όσους θέλουν να περάσουν απέναντι, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, καθώς ήδη έχουν αρχίσει και καταφτάνουν από την Τουρκία φυσικά με… το τουρκικό αζημίωτο. Μάλιστα!

Αλήθεια ποιος θα τους εμποδίσει ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Μα το ερωτημα αγαπητοτατε κυριε Χειλαδακη δεν ειναι ποιος θα τους εμποδισει την συγκεκριμενη στιγμη αλλα ποιος θα τους πρωτοφερει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *