Φ ο β ε ρ ό Σημείο! Επίσκοπος (ΥΠΕΡ των φιμώτρων εντός των Ναών!) σέ Μοναστήρι στήν Ερζεγοβίνη, ά ρ π α ξε ΦΩΤΙΑ τήν στιγμή Της Θείας Κοινωνίας!!!!!!… Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ των αρχιερέων ο λ ο κ λ η ρ ώ θ η κ ε ; ; ; Θά ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ νά αλλάξουν (δίχως ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ!) τόν τρόπο χορηγήσεως Της Θείας Κοινωνίας;;;;;

5/5 (5)

https://scripta—manent.blogspot.com/2020/12/blog-post_20.html

Προφητική συνέντευξη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου το 1999

Μου λέει πες του κόσμου τον Μπόλι να μην το κάνει Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος !!!……

=π.Δ…Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ, ΑΚΟΥΕΤΩ. ΚΑΙ ΝΟΥΝ, ΝΟΕΙΤΩ……

Μου λέει πες του κόσμου τον Μπόλι να μην το κάνει.

ΙΒ΄ Πνευματικὴ σύναξη διαλόγου μὲ τὸν Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο «Ἀνάβοντας τὸν ἀναπτήρα τῶν ἁγίων», ποὺ πραγματοποιήθηκε στὶς 2 Δεκεμβρίου, 2020 στὸν ἱερὸ ναὸ τῶν Ἀγίων Κυπριανοῦ καὶ Ἰουστίνης στὸ χωριὸ Μένικο τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου.

Στὶς πνευματικὲς αὐτὲς συνάξεις ὁ Πανιερώτατος ἀπαντᾶ σὲ ἐρωτήσεις τῶν πιστῶν ποὺ τοὺ ὑποβάλλονται εἴτε γραπτῶς εἴτε προφορικῶς, ἐπώνυμα ἢ ἀνώνυμα.

Τό είδα>> Olii orthodoxia

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ των αρχιερέων ο λ ο κ λ η ρ ώ θ η κ ε ; ; ; Θά ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ νά αλλάξουν (δίχως ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ!) τόν τρόπο χορηγήσεως Της Θείας Κοινωνίας;;;;;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ; 


– Έλληνες Επίσκοποι δέχθηκαν ήδη ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !!! 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! 
ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. 
ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ, ΤΟΛΜΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!! ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!…

ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ !!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !!! “Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ” ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!

ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΜΕ ΠΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ. 

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΟΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ 18/12/2020 (εκ παραδρομής στο βίντεο αναφέρεται 8/12/2020 ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ. 

ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ !!!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΛΑΒΙΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ. 

ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ, ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ, ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ. 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ, ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ !!!

Στο βίντεο ακούγονται επίσης διάφορες ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας για τους Κληρικούς των εσχάτων χρόνων, οποίοι δε θα διακρίνουν την δεξιάν οδόν από την αριστεράν !!! Πηγές συνέντευξης: https://www.vimaorthodoxias.gr/ekklis… https://soundcloud.com/user-86009823/… Πηγές Προφητειών: – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΒΒΑ ΜΩΥΣΗ (4ος αι. μ.Χ.) Πηγή: https://nikosxeiladakis.gr/τι-προφητε… – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΒΒΑ ΠΑΜΒΩ (4ος αι. μ.Χ.) Πηγή: https://simeiakairwn.wordpress.com/20… –

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΗΦΩΝΟΣ Επίσκ. Κωνσταντιανής (4ος αι. μ.Χ.) Πηγή: “‘Ενας Ασκητής Επίσκοπος” Έκδοση Ι.Μ.Παρακλήτου Σελ. 252 – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ (†24/8/1779) Πηγή: Προφητεία 56-57: https://www.impantokratoros.gr/A02E46… – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΚΑΙ ΜΥΡΟΒΛΗΤΗ (†12/11/1651) (ομιλία: μακαριστός π. Σάββας Αχιλλέως) Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=ZcOxU…

https://hellasbook.gr/post/i-megali-prodosia-sto-hristo-xekinise—ellines-episkopoi-dehthikan-idi-all–5fde639bfc2ccef5f26e4242

odysseiatv.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *