ΦΩΤΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ COVID 19: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΑΞ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

The Washington Times: COVID-19 Αποδεικνύεται τεράστια φάρσα που διαπράττεται από τα ΜΜΕ

του Joseph Curl, The Washington Times

Τα ΜΜΕ υποδέχτηκαν τον ιό και ανησυχούσαν τους Αμερικανούς στο σημείο να κλείσουν την οικονομία
από τον Joseph Curl, The Washington Times

Όταν η μεταθανάτια πραγματοποιηθεί στην κάλυψη των μέσων ενημέρωσης για το COVID-19 (και θα είναι), θα είναι σαφές ότι ο ιός δεν ήταν μαύρη πανούκλα – δεν είναι καν η γρίπη σε μια κακή χρονιά.
Το SARS-CoV-2, που προκαλεί το COVID-19, σκότωσε 56.749 Αμερικανούς από την Τρίτη.
Αυτό δεν είναι καλό. Αλλά δεν είναι τόσο άσχημο όσο η εποχή της γρίπης 2017-2018, όταν χάθηκαν 80.000.

Και είναι μια μακρά κραυγή από αυτό που προειδοποίησαν όλοι οι ειδικοί πριν από λίγες εβδομάδες: Πρώτον, προέβλεψαν 1,7 εκατομμύρια Αμερικανούς νεκρούς. Τότε ξαναβρήκαν τα μοντέλα (αυτή τη φορά προφανώς εισάγουν μερικά ακόμη «γεγονότα») και είπαν 100.000-240.000 νεκροί.
Τώρα, ένα μεγάλο μοντέλο στο οποίο βασίστηκε η Ομάδα Εργασίας του Λευκού Οίκου Coronavirus προβλέπει περίπου 70.000 νεκρούς μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Και για αυτό κλείσαμε την οικονομία των ΗΠΑ ;!

Καθώς ο κοροναϊός έπεσε σε ολόκληρη την Κίνα, τότε η Ευρώπη – τότε παντού – τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χωρίς ανάσα κάθε τρομακτικό αριθμό, σχεδόν χαρούμενα.
Οι βαθμολογίες τους αυξήθηκαν, φυσικά, καθώς φοβούνταν την κόλαση όλων των Αμερικανών, πολλοί από τους οποίους έμειναν στο σπίτι τους τις τελευταίες 40 ημέρες, εμφανίζονταν μόνο για να αγοράσουν χαρτί υγείας, αλλά ακόμα και τότε φορούσαν μάσκες και έμεναν με τον φόβο.
Αλλά εδώ είναι μερικά γεγονότα:

• Ποσοστό θνησιμότητας
Μια πρόσφατη μελέτη αντισωμάτων του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ υπολόγισε ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τον ιό είναι πιθανό 0,1% έως 0,2%.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) είχε εκτιμήσει ότι το ποσοστό θανάτου ήταν 20 έως 30 φορές υψηλότερο και ζήτησε πολιτικές απομόνωσης.
Σε ποια έκδοση πιστεύετε ότι επικεντρώθηκαν τα μέσα;

Στη Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της πανδημίας των ΗΠΑ, το ποσοστό θανάτων για άτομα ηλικίας 18 έως 45 ετών είναι 0,01% ή 10 ανά 100.000 στον πληθυσμό.
Τα άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω, έχουν ποσοστό θανάτου 80 φορές μεγαλύτερο από αυτό. Για παιδιά κάτω των 18 ετών, το ποσοστό θανάτου είναι μηδέν ανά 100.000. Αυτό είναι μηδέν.

• Υγεία και ηλικία
Περισσότεροι από τους μισούς θανάτους του COVID-19 στην Ευρώπη σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας ή γηροκομείου. Τουλάχιστον το ένα πέμπτο των θανάτων που έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής έχουν συμβεί εκεί.
Σχεδόν όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν για τον κοροναϊό στη Νέα Υόρκη είχαν υποκείμενες καταστάσεις υγείας, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

“Τα αρχεία υγείας από 5.700 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο σύστημα Υγείας της Northwell – που φιλοξένησαν τους περισσότερους ασθενείς στη χώρα σε όλη την πανδημία – έδειξαν ότι το 94% των ασθενών είχαν περισσότερες από μία ασθένειες εκτός από το COVID-19, σύμφωνα με το Journal of the American Medical. Σύλλογος », ανέφερε η Fox News.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 42% των ασθενών ήταν υπέρβαροι και το 53% είχαν υπέρταση, ενώ οι άλλοι υπέφεραν από διάφορες ασθένειες.

• Πολύ πιο διαδεδομένο
Εκατομμύρια και εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη μολυνθεί από τον ιό – παρόλο που τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αναφέρουν τους χαμηλούς αριθμούς που παρείχε ο Johns Hopkins, ο οποίος λέει ότι 998.000 Αμερικανοί έχουν προσβληθεί από τον ιό από την Τρίτη.
Μια μελέτη αντισωμάτων διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και διαπίστωσε ότι 1 στους 5 (21,2%) κατοίκων έχουν ήδη μολυνθεί με τον κοροναϊό.

Υπάρχουν 8,5 εκατομμύρια άνθρωποι στη Νέα Υόρκη, πράγμα που σημαίνει ότι 1,8 εκατομμύρια Νεοϋορκέζοι είχαν τον ιό.
Κατά τη στιγμή της μελέτης, υπήρχαν 16.249 θάνατοι στην πόλη που αποδόθηκαν στο COVID-19, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσοστό θανάτου στην πόλη ήταν 0,89% εκείνη την εποχή – πολύ χαμηλότερο από ό, τι οι αναφορές στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αντισωμάτων την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες διαπίστωσαν ότι 442.000 κάτοικοι του Λος Άντζελες είχαν ήδη μολυνθεί με τον κοροναϊό μέχρι τις αρχές Απριλίου, αριθμός πολύ υψηλότερος από τις 8.000 περιπτώσεις που επιβεβαιώθηκαν τότε.

Η έρευνα έδειξε ότι το ποσοστό θανάτου από τον ιό θα μπορούσε να είναι τόσο χαμηλό όσο 0,18% των ασθενών με COVID-19, πράγμα που σημαίνει ότι το πραγματικό ποσοστό θανάτου στην πόλη είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που αναφέρθηκε.

Hot Mic at the White House briefing – weren’t supposed to hear that!

Την συνέχεια μπορείτε να την διαβάσετε στο The Washington Times

https://www.washingtontimes.com/news/2020/apr/28/covid-19-turning-out-to-be-huge-hoax-perpetrated-b/

Arrested for surfing during pandemic, CA

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *