ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ιστορία μιας Ιρανής που έφυγε κυνηγημένη από την χώρα της και βρήκε καταφύγιο στην Γερμανία, είναι πραγματικά πολύ χαρακτηριστική και δείχνει πόσο η Ευρώπη ισλαμοποιείται σε βάρος των ευρωπαϊκών λαών. Η Ιρανή αυτή πριν από 30 χρόνια που ζούσε στο Ιράν και είχε πολύ άσχημες εμπειρίες από τη βία και τη σκληρότητα του ισλαμικού καθεστώτος που δεν δίσταζε να εκτελεί εν ψυχρώ τους αντιφρονούντες ενώ τις γυναίκες να τις καταπιέζει με το ποιο σκληρό τρόπο.

Τελικά κατάφερε και ξέφυγε από αυτή την κόλαση όπως την αποκάλεσε και ήρθε στην Γερμανία όπου πίστεψε ότι σώθηκε από αυτόν τον εφιάλτη.

Σήμερα όμως η ίδια αυτή η Ιρανή, βλέποντας αυτή την κατάσταση να αφήνονται ανεξέλεγκτα χιλιάδες μουσουλμάνοι να εισβάλλουν στην Ευρώπη, ξεσπάει λέγοντας πως εγώ έφυγα πριν από 30 χρόνια για να ξεφύγω από αυτούς και εσείς σήμερα μου τους φέρνετε εδώ για να μην αισθάνομαι ασφαλής ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου.

Και αναρωτιέται, εμάς που έχουμε αφομοιωθεί εδώ πέρα στην νέα μας πατρίδα, μας έχετε παραμερίσει και τώρα προτιμάτε αυτούς που οι περισσότεροι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι και αδίστακτοι εγκληματίες.

Δεν καταλαβαίνω πλέον τους πολιτικούς τις Ευρώπης γιατί όταν πάμε να μιλήσουμε για την αλήθεια του Ισλάμ δεν μας αφήνουν και μας κόβουν, ενώ αφήνουν ελεύθερα όλα τα κακοποιά ισλαμικά στοιχεία που ήρθαν εδώ σαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα.

Σήμερα με υποχρεώνεται έμενα, εδώ στην νέα μου πατρίδα, όπου ζω εδώ και 30 χρόνια, να ζήσω ξανά τον εφιάλτη που έζησα εκεί κάτω στο Ιράν και να φοβάμαι ακόμα και τη σκιά μου είναι κατάσταση αυτή.

Για το ίδιο θέμα η ομολογία μιας καλόγριας από την Συρία στο παρακάτω βίντεο. Αν και παπική, η καλόγρια αυτή δηλώνει αν ο ίδιος ο Πάπας και άλλοι υποστηρίζουν ότι το Ισλάμ δεν είναι εξτρεμιστική και βίαια θρησκεία, κάνουν μεγάλο λάθος και ίσως παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι σε βάρος των χριστιανικών λαών.

Προερχόμενη από τη Συρία όπου έζησε από κοντά την φρίκη του ισλαμικού καθεστώτος, δοκίμασε μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη όταν στον έλεγχο των διαβατηρίων, αυτήν την έκαναν κόσκινο οι ευρωπαικές αρχές ενώ τους ισλαμιστές τους αφήναν σχεδόν ελεύθερα να περνάνε τα σύνορα και να εισέρχονται στην Ευρώπη.

Η ίδια ήταν μάρτυρας ενός χαρακτηριστικού επεισοδίου : Ένας ισλαμιστής που στην Συρία την αποκαλούσε άπιστη πόρνη, μπροστά στον έλεγχο των αρχών συμπεριφερόταν με τρόπο να τον λυπηθούν ότι είναι θύμα πολέμου και να τον αφήσουν να περάσει ελεύθερα.

Παρακάτω στο ίδιο βίντεο υπάρχει ο χαρακτηριστικός διάλογος 2 μουσουλμάνων μεταναστών, όπου ένας ομολογεί στην κάμερα ότι ήρθε εδώ γιατί ξέρει ότι θα πάρει από εδώ το επίδομα πρόνοιας χωρίς να δουλεύει και έτσι δεν έχει κανένα λόγο να γυρίσει πίσω.

Ο άλλος μουσουλμάνος, πιο εκδηλωτικός, ομολογεί πως το όνειρό του για την πίστη του Ισλάμ είναι να μπορέσει κάποτε να εξολοθρέψει όσο περισσότερο απίστους αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του, ακόμα και να γίνει βομβιστής αυτοκτονίας και να μείνει το όνομά του στον παράδεισο των μουσουλμάνων.

Το πόσο έχει προχωρήσει η ισλαμοποίηση στην Γερμανία μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο που ο ιμάμης χωρίς φόβο πλέον βγαίνει και στους δρόμους και κηρύττει το Ισλάμ, φωνάζοντας ότι θα τιμωρηθούν οι άπιστοι και ότι όλος  γερμανικός λαός πρέπει να μεταστραφεί στο Ισλάμ.

Εντωμεταξύ προχωράει η σαρία-αστυνομία στις no go zones της Γερμανίας που γίνονται όλο και πιο πολλές και πιο απαιτητικές. Ένα απλό συμβάν να αναφέρουμε: ένας 11χρονος έπαιζε με το τσακμάκι μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Η γερμανική αστυνομία αποτελούμενη από 4 αστυνομικούς προσπάθησε να πλησιάσει το αμάξι και να εμποδίσει το αγόρι στην περαιτέρω ζημιά.

Αμέσως εμφανίστηκαν 70 λαθρο συγγενείς και αντί να τα βάλουν με το αγόρι που έκανε την ζημιά, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με άγριο τρόπο και διώχνοντας τους από το μέρος. Όλα αυτά στην ίδια την χώρα τους. Να δούμε αν και τώρα θα λένε “Refugees welcome”, διότι η ζωή τους γίνεται κόλαση μέρα με την ημέρα. Πρέπει να καταλάβουν οι Γερμανοί ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ενσωματώνονται ούτε θα ενσωματωθούν ποτέ.

Τα κατορθώματα τους καθημερινά τα βλέπετε στα παρακάτω βίντεο.

 

 

 

 

 

 

Καθημερινότητα στην Γερμανία.

 

 

 

Και στην Αυστραλία μουσουλμάνος λέει ότι πρέπει να γονιμοποιήσουν γρήγορα όλες αυτές τις κοπέλες οι μουσουλμάνοι  άντρες μιας και οι Αυστραλοί είναι ανίκανοι.


Οι Γερμανοί πρέπει να ετοιμάζονται, οι ειδήσεις τους από εδώ και πέρα θα είναι ως εξής. Τώρα και ειδήσεις στα…σαλαφιστικά.

Χιλιάδες είναι οι τζιχαντιστές που έρχονται στην Ευρώπη ντυμένοι ως γυναίκες, ξυρίζουν τα γένια τους, φοράνε μπούρκες και χιτζάμπ και ετοιμάζονται για τον μεγάλο εμφύλιο μέσα στην Ευρώπη, όπου το Ισλάμ σκοπεύει να κατακτήσει όλη την ήπειρο.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *