ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ-ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΩΣ ΤΟ 2025(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Λεπτά κομμάτια του παζλ που έρχονται μαζί
Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά άρθρα φέτος. Αφιερώστε το χρόνο που χρειάζεστε, επειδή οι ακόλουθες πληροφορίες είναι πολύ σημαντικές και αφορούν τη ζωή και την επιβίωση όλων μας!
Ο φόβος και ο πανικός για τον «ιό corona» εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο. Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας Spahn για το ZDF, θα υπάρξει τώρα μια «παγκόσμια πανδημία». Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν 40.000 θάνατοι στη Γερμανία κάθε χρόνο από νοσοκομειακά μικρόβια μόνο. Και σύμφωνα με το Ärzteblatt, 20.000 άνθρωποι στη Γερμανία πεθαίνουν κάθε χρόνο από τη γρίπη.

Οι λίγοι υποτιθέμενοι θάνατοι από τον ιό corona που μπορούν να μετρηθούν στο χέρι στη Γερμανία τώρα λέγεται ότι είναι μια πανδημία. Πώς θέλει αυτό το spahn να το γνωρίζει ή να το προβλέψει – δεδομένων των προηγούμενων αριθμών;
Οι προβολές του πληθυσμού από το Deagel έως το 2025
Για τα παραπάνω: Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι του παζλ είναι μέρος του εγγράφου της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, δηλαδή του ιστοτόπου deagel.com, που απεικονίζει μια βάση δεδομένων και παρέχει πληροφορίες για τις περισσότερες από τις χώρες του κόσμου, όπως: Το BIP, τις εισαγωγές / εξαγωγές, τους στρατιωτικούς προϋπολογισμούς και τις στρατιωτικές ικανότητες, καθώς και τα τρέχοντα και τα προβλεπόμενα στοιχεία για τον πληθυσμό, τα οποία ενημερώθηκαν για τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2018.

Οι ακόλουθες είναι οι προβλέψεις πληθυσμού για ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες έως το 2025:
• Γερμανία 2017: 81 εκατ. Ευρώ 2025: 28 εκατομμύρια → μείωση: 65,4%
• Αυστρία 2017: 8,8 εκατ. Ευρώ 2025: 6,2 εκατομμύρια → μείωση: 29,5%
• Ελβετία 2017: 8,2 εκατ. Ευρώ 2025: 5,3 εκατ. → μείωση: 35,3%
• Γαλλία 2017: 67 εκατ. Ευρώ 2025: 39 εκατ. → μείωση: 41,7%
• Ισπανία 2017: 49 εκατ. Ευρώ 2025: 28 εκατομμύρια → μείωση: 42,8%
• Ιρλανδία 2017: 5 εκατ. Ευρώ 2025: 1,3 εκατ. → μείωση: 74%
• Μεγάλη Βρετανία 2017: 66 εκατ. Ευρώ 2025: 15 εκατομμύρια → μείωση: 77,3%

Τα στοιχεία για τις ΗΠΑ είναι επίσης συγκλονιστικά. Η μείωση του τοπικού πληθυσμού θα πρέπει να είναι σχεδόν 70%. Παραδόξως, οι αριθμοί της Κίνας και της Ινδίας δεν πρέπει να αλλάξουν, γεγονός που – παρά την εικαζόμενη επιδημία κορώνας στο Μεσαίο Βασίλειο – μπορεί οφείλεται στα γενικά υψηλά ποσοστά γεννήσεων στις χώρες αυτές (αλλά ας περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση του Deagel και θα δούμε αν αυτοί οι αριθμοί θα αλλάξουν δραστικά).
Σύμφωνα με τον Deagel, αποκτά τα στοιχεία του από διάφορες πηγές: το Πεντάγωνο, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών, τη CIA, την Παγκόσμια Τράπεζα, τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έναν μικρό αριθμό « κρυφών πηγών».

Μήπως ο Bill Gates επωφεληθεί από την επιδημία; Ή υπάρχει κάτι πολύ πιο απειλητικό;
Όπως βλέπουμε ότι αυτό που καλείται σήμερα η παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία των κοροναϊών συνεχίζει να αυξάνεται κάθε μέρα, βλέπουμε επίσης πώς οι λύσεις σε αυτήν την κρίση συμβαδίζουν με τα προετοιμασμένα σχέδια και ημερήσιες διατάξεις.

Στην παρούσα έκθεση, εξετάζουμε μια πιθανή λύση που προσφέρει το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, το οποίο προτίθεται να παράσχει κιτ δοκιμών για όσους στο σπίτι πιστεύουν ότι έχουν εκτεθεί ή ενδέχεται να μολυνθούν από τον ιό.

Ο Bill Gates κερδίζει χρήματα με αυτή την κρίση δημόσιας υγείας; Ή υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο πίσω από τα 100 εκατομμύρια δολάρια που έδωσε το ίδρυμα για την καταπολέμηση αυτής της επιδημίας;
Ας ερευνήσουμε μαζί αυτό …

Is Bill Gates Profiting From The Outbreak? Or Is Something Far More Sinister Taking Place

«Event 201» – Η άσκηση προσομοιώσεως πανδημίας, του Ιδρύματος ‘Bill and Melinda Gates’, ένα χρόνο ΠΡΙΝ……

του Γιάννη Γορανίτη

(ΙΣΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΟΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, «ΠΡΕΠΕΙ» ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 7,5 ΔΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ …500.000.000 ΑΤΟΜΑ ΜΟΛΙΣ !!!!

ΜΑ, ΠΩΣ;

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;

ΕΝΑΣ;)

Τον περασμένο Οκτώβριο του 2019, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διεξήγαγε μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας.

Το «Event 201», όπως ονομάστηκε η προσομοίωση, παρουσιάζει ανατριχιαστικές, που λένε και οι δημοσιογράφοι, ομοιότητες με τον νέο κορονοϊό SARS–CoV-2.

Το ‘Event 201’ ξεκινάει με την εμφάνιση ενός νέου κορονοϊού που προέρχεται από τις νυχτερίδες. 

Η διαφορά είναι ότι εμφανίζεται στην Βραζιλία αντί για την Κίνα, αλλά κατά τα λοιπά η εξέλιξή του είναι σχεδόν πανομοιότυπη.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες εξαπλώνεται παγκοσμίως. Όταν πια ο πλανήτης περνάει σε πανδημική φάση, οι μεταδόσεις είναι ανεξέλεγκτες, με τα κρούσματα να διπλασιάζονται κάθε εβδομάδα. 

Περίπου οι μισοί ασθενείς έχουν ήπια, ή καθόλου συμπτώματα, ενώ οι υπόλοιποι εμφανίζουν πιο σοβαρά συμπτώματα και αρκετοί από αυτούς θα χρειαστεί να εισαχθούν σε ΜΕΘ. 

Απ’ αυτούς περίπου το 14% πεθαίνει μέσα σε 10 ημέρες.

Οι κυβερνήσεις παραμένουν αναποφάσιστες για το αν πρέπει να απαγορεύσουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και τα ταξίδια προς και από τις περιοχές που πλήττονται από τον ιό. 

Η παραπληροφόρηση και οι ψευδείς ειδήσεις διαχέονται ταχύτατα μέσω των social media, με αποτέλεσμα την έλλειψη εμπιστοσύνης και την κοινωνική αναταραχή…

Η κάμψη της πανδημίας έρχεται μετά από 18 μήνες, όταν οι ειδικοί υποθέτουν ότι θα έχει αναπτυχθεί αποτελεσματικό εμβόλιο. 

Σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το σενάριο της προσομοιώσεως, 65 εκατομμύρια άνθρωποι  χ ά ν ο υ ν   την ζωή τους!

Η παγκόσμια οικονομία καταρρέει (με τη συρρίκνωση του ΑΕΠ να ξεπερνάει το 10%, ενώ σε πολλές χώρες να φτάνει και το -40%) και οι επιπτώσεις στις κοινωνίες είναι αδιανόητες.

Bill Gates has a warning about deadly epidemics

Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναφέροντας ότι δεν προβλέπει αντίστοιχο αριθμό θυμάτων από τον SARS–CoV-2, κάτι που όλοι ευχόμαστε. Το θέμα βέβαια δεν είναι να ευχηθούμε αλλά να δράσουμε. 

Και σε αυτή την κατεύθυνση, οι τακτικές αντιμετώπισης και ελέγχου του ιού που προτείνουν οι ειδικοί και τα συμπεράσματα της προσομοίωσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.

Πηγή: kourdistoportocali

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *