ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ «ΓΥΑΛΙΑ» ΕΝΑΣ…«ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΣ» ; (βίντεο)

4.71/5 (7)

ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δυστυχώς και με πολύ λύπη το λέμε και το διαπιστώνουμε ότι όλη αυτή την περίοδο της κρίσης του Κορονοϊού, όπου λύσσαξε ο διάβολος κατά της θρησκείας μας, κανένα δικός μας Ιερέας, ή Ιεράρχης, (πλην κάποιων μεμονωμένων φωτεινών εξαιρέσεων, βλέπε πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης), δεν μίλησε δημόσια με αυτόν τον τρόπο…

Ματθ. 10,28 Και μη φοβηθήτε από τους διώκτας, οι οποίοι θανατώνουν το σώμα, δεν έχουν όμως την δύναμιν να θανατώσουν την ψυχήν. Αλλά να φοβηθήτε περισσότερον τον Θεόν, ο οποίος δύναται την ψυχήν και το σώμα να καταδικάση εις την απώλειαν της κολάσεως.

Ματθ. 10,29 Δυο στρουθία δεν πωλούνται αντί ενός ασσαρίου, δηλαδή αντί οκτώ λεπτών; Και όμως ένα από αυτά δεν θα πέση νεκρό εις την γην, χωρίς να το επιτρέψη ο Πατήρ σας.

Ματθ. 10,30 Αφού ο Πατήρ σας προνοεί ακόμη και δια τα σπουργίτια, πόσω μάλλον θα προνοή για σας; Σκεφθήτε ότι αι τρίχες της κεφαλής σας είναι γνωσταί και αριθμημέναι από τον Θεόν. (Αυτός σας παρακολουθεί και εις τας πλέον ασημάντους λεπτομερείας της ζωής σας).

ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ Coronavirus; Τι λέει ο Ιησούς;

Είναι απίστευτο πως ο φόβος μπορεί να έχει αυτή την επιρροή στους ανθρώπους, ακόμη και τους πιο σοβαρούς Χριστιανούς. Πολλοί Χριστιανοί φοβούνται τον κοροναϊό. Αυτό δείχνει ότι πολλοί από εμάς έχουν πρόβλημα όταν πρόκειται  αντί του φόβου να  εμπιστευτούμε τον Κύριο. Αλλά είμαι χαρούμενος που συμβαίνει έτσι ώστε όλοι να μάθουμε να ταπεινονόμαστε. Πρέπει να μάθουμε να έχουμε ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΗ.

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, ο Κύριος Ιησούς μας λέει: «ΟΥ ΦΟΒΟΥ» πολλές φορές και σε πολλά διαφορετικά χωρία της Γραφής. Είναι στην πραγματικότητα μια εντολή όπως οποιαδήποτε άλλη εντολή . Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να μην φοβόμαστε, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε να υπακούσουμε.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *