ΦΙΛΑΝΔΗ ΞΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΗΣ (Βίντεο)

5/5 (7)

Finlandangrylady

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην πόλη Φόρσα (Forssa) στην Φινλανδία με μόλις 70.000 κατοίκους διηγείται η κοπέλα ότι έχουν πολλά προβλήματα με τους λαθρο στα χοτσποτ. H περιοχή έγινε πλέον επικίνδυνη ακόμη και αν θέλει κάποιος απλώς να περάσει με το αυτοκίνητο από εκεί. Περαστικά αυτοκίνητα τα επιτίθενται οι λαθρο με ξύλινα και μεταλλικά ρόπαλα. Άγριοι ξυλοδαρμοί γίνονται με νεαρά αγόρια Φιλανδών, απόπειρες βιασμού σε νεαρές κοπέλες και γενικά υπάρχει κίνδυνος για τους κατοίκους που ζουν στην περιοχή.

finland_migrants_fight

Η γυναίκα διαμαρτύρεται για τα αριστερά κόμματα και τους ξεπουλημένους πολιτικούς , που δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον λαό τους. Επισημαίνει ότι δεν μπορούνε ποτέ να συνυπάρξουν αυτές οι διάφορες κουλτούρες και διάφορες θρησκείες διότι θα δημιουργούν ασταμάτητα συντριβές ανάμεσα στους εντόπιους και στους λαθρο. Το πρόβλημα είναι, λέει, ότι δεν σέβονται τίποτα και το πιο χειρότερο ότι οι μάζες λαθρό που έρχονται γίνονται όλο και περισσότερες μέρα με την μέρα. Ο στόχος, να πνίξουν τους εντόπιους στα προβλήματα με τους λαθρο, όπως έξαλλου γίνεται παντού στην Ευρώπη.

beatenwoman

beatenboy
Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Ιταλία από το Βορρά ως τον Νότο, όπου οι λαθρο έχουν πνίξει τους Ιταλούς στα προβλήματα και στις συγκρούσεις.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *