Φαντομάς ιός της οικογένειας φαρμαμάφια προκαλεί φαρμαπανδημία.

Αρθρο γραμμένο πριν 1 χρόνο. Δυστυχώς πολλοίμ σύνδεσμοι απενεργοποιήθηκαν, αυτό λέει πάρα πολλά.

Σενάριο »επιστημονικής φαντασίας».

Θα προσπαθήσω να μιλήσω μη επιστημονικά, ανθρώπινα , κατανοητά, τώρα εαν θα είναι και σύντομα, μην τα θέλουμε όλα.Δεν είναι το δυνατό μου σημείο η λογοτεχνία.
Εχω το δικαίωμα (αυτό δεν αφαιρέθηκε ακόμα) να σκέφτομαι με τη κοινή λογική και λόγω γνώσεων και επαγγελματικής εμπειρίας, να είμαι καχύποπτη σε όλο αυτό το θέμα της »πανδημίας». Θα την βάζω σε εισαγωγικά μέχρι να πειστώ, ότι είναι πράγματι πανδημία.


Εχω το δικαίωμα να είμαι καχύποπτη, μη μου πείτε ότι εσάς δεν σας περνάει απο το μυαλό, ότι όλη αυτή η ιστορία μπορεί να γίνεται για συμφέροντα, γιατί τότε θα έχετε ξεχάσει τα ψεύτικα αλάρμ και όλες τις δήθεν πανδημίες που εχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Γρίπη των πτηνών , γρίπη των χοίρων, Sars, Mers, Eμπολα, Zίκα και όχι μόνο αυτές. Μην μου πείτε ότι δεν έχετε ακούσει η δεν έχετε εμπειρία απο ιατρογενή λάθη, που έχουν στείλει αδιάβαστους πολλούς.


Το 2009 τότε με την γρίπη των χοίρων, Η1Ν1, τότε που είχαμε αγοράσει 2 εμβόλια για τον καθένα μας, τότε που σαν χώρα δώσαμε εκατομμύρια χρήματα, τότε που στην Γερμανία είχαν δια νόμου απαγορέψει το φιλί.Τότε που υπήρξαν στην χώρα μας κάποιοι άνθρωποι, που είχαμε ξεκινήσει έναν αγώνα, με γράμματα στις εφημερίδες, με γράμματα και επερωτήσεις στα υπουργεία και όχι μόνο.Και ζητούσαμε το αυτονόητο. Ζητούσαμε τα δεδομένα των διαγνωστικών τέστ, γιατί είχαμε καταλάβει ότι τα κρούσματα δεν είχαν ακριβώς το Η1Ν1, αλλά ήταν θετικοί σε ιό της γρίπης της ομάδας, τύπου Α, γενικά και η ομάδα Α έχει πολλούς ιούς, 18 μόνο γνωστούς.
Πρώην διευθυντής του ΠΟΥ, διάσημοι ογκολόγοι, υπουργοί υγείας, φωνάζαν, όπως απεδείχθη και δημόσια αργότερα μετά το τέλος της »πανδημίας», ότι ο ΠΟΥ χρηματιζόταν απο τις φαρμακοβιομηχανίες. 7 εκατομύρια πήρε ο καθένας απο την επιτροπή που κύρηξε την πανδημία.

Οι χώρες είχαν υποχρεωθεί να υπογράψουν συμβάσεις εμβολίων εν αναμονή απο πριν, θα εκτελόντουσαν εάν χαρακτηριζόταν σαν πανδημία,με την υποχρεωτική παράγραφο, ότι για τυχόν βλάβες απο τα εμβόλια υπεύθυνος θα ήταν ο αγοραστής, το κράτος και όχι η φαρμακοβιομηχανία, γιατι τα εμβόλια δεν είχαν ελεγθεί επαρκώς , ήταν πάλι fast truck , όπως και σήμερα για να μας σώσουν και πάλι.
Ας γυρίσουμε στη χώρα μας, είχαμε αγοράσει εμβόλια απο 3 εταιρείες να μην αφήσουμε καμμιά παραπονεμένη. Μια εξ αυτών ήταν η Σανόφι, της οποίας τα εμβόλια περιείχαν μέσα σε μεγαλύτερα απο τα επιτρεπτά όρια, φορμαλδεύδη, μια ουσία άκρως επικίνδυνη και απαγορευμένη στην Ευρωπαική Ενωση μέχρι και σε προιόντα καλωπισμού.
Στείλαμε γράμμα στο υπουργείο ότι εαν εμβολίαζαν με αυτά τα εμβόλια τον πληθυσμό θα προσφεύγαμε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο, προς τιμήν τότε της κυρίας Ξενογιαννακοπούλου υπεύθυνης εκείνη την εποχή, επιστρέψαμε πισω τα εμβόλια της συγκεκριμένης εταιρείας.

Με όλο αυτον τον πρόλογο δεν ισχυρίζομαι οτι δεν υπάρχει ο ιός και ότι δεν πρέπει να παιρνουμε μέτρα προφύλαξης.Εχω εμπειρία στην κατασκευή των »ιών», πολλές φορές αυτοί που τους »κατασκευάζουν» εδώ και 30 χρόνια δεν είναι όλοι τέρατα, αλλά είναι και παιδιά με φιλοδοξία και αγάπη για την επιστήμη τους και πιστεύουν ότι θα σώσουν τον κόσμο με αυτό το καινούριο , το καινοτόμο που κατασκευάζουν.Αργότερα ίσως καταλαβαίνουν ότι το 90% και λίγο είναι, της έρευνας είναι χρηματοδοτούμενη απο βιομηχανίες και εταιρείες, η έρευνα που χρηματοδοτείται απο πανεπιστήμια και ιδιωτική πρωτοβουλία ειναι ελάχιστη.
Ας ξαναγυρίσουμε στην »πανδημία», σαν να μην πέρασε μια ημέρα ένας καινούριος ιός εμφανίστηκε, απο τις νυχτερίδες, κατασκευασμένος ή όχι, δεν με αφορά, άλλωστε για εμάς τι θα αλλάξει?Απλά βλέποντας το γονιδίωμα , μπορείς να καταλάβεις που στοχεύουν και να προφυλαχτείς όσο μπορείς.Αμέσως τα συστημικα ΜΜΕ βγάζουν ότι μπορεί να είναι βιοόπλο και διάφορες συνωμοσιολογικές θεωρίες.Δεν μου άρεσε καθόλου , κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα συστημικά ΜΜΕ συνομωσιολόγοι;»Εμφανίζουν το γονιδίωμα και φαίνεται καθαρά ότι ναί, ειναι ανθρώπινη κατασκευή. Εχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν να προσπαθούμε να παρασκευάσουμε ένα εμβόλιο και μετά την εφαρμογή του να ανακαλυπτούμε ότι μηδέν καλό αμοιγές κακού, προκάλεσε διάφορες άλλες ασθένεις, η καλή εκδοχή γιατι υπάρχει και η πιο άσχημη.Αρχίζουν πάλι τα ΜΜΕ να δείχνουν την πρόβα τζενεράλε και το Νταβός του Μπίλ Γκέιτς. Για αυτόν το »φιλάνθρωπο» έχουν γραφτεί πολλά δεν θα αναφερθώ σε αυτόν. Στην πρόβα τζενεράλε συμμετείχαν αρκετοί »φιλάνθρωποι» και οι υπεύθυνοι των ΚΕΛΠΝΟ (CDC) διαφόρων χωρών.
Παρακολουθώντας την πεντάωρη σύσκεψη του EVENT 201, της πρόβας τζενεράλε, έιδα ότι είχαν προβλέψει αναλυτικά και τον τρόπο που θα αντιμετώπιζε ο παγκόσμιος τύπος την πανδημία και ότι ήταν ακριβώς ο ίδιος τρόπος που ακολουθούσαν τα ΜΜΕ.Εκτός αυτού σε αυτη τη πρόβα συμμετείχε και η Κίνα, σύμπτωση, ας πούμε οκ.Ξεκινάν τα »κρούσματα» και η αναμετάδοση ήταν κάτι θεατρικό, όλος ο κόσμος είχε στραφεί στα ελάχιστα »κρούσματα», ελάχιστα σε σύγκριση με τους χιλιάδες θανάτους απο πνευμονία που έχει καθε χρόνο αυτή η χώρα και συγκεκριμένα αυτή η πόλη με την τοσο μεγάλη μόλυνση απο εργοστάσια και απο την τεχνολογία 5G.
Αμέσως άρχισα να προσπαθώ να βρώ τι αντιδραστήρια χρησιμοποιουν, στα διαγνωστικά τέστ, για την ανιχνευση του ιού, είπαμε είναι καινούριος ιός.Αρχισα να ψάχνω, πως ξέρουν χωρίς καμμία μελέτη ότι όντως αυτός είναι ο ιός που προκαλεί την συγκεκριμένη ασθένεια.Μέσα σε 2 εβδομάδες βγαίνει η Κίνα και παραδέχεται οτι σταμάτησε να κάνει διαγνωστικά τέστ, γιατι δεν ηταν ακριβή καιόλες τις περιπτωσεις πνευμονίας τις καταγράφει σαν κρούσματα του ιού.Η Αμερική απο την άλλη δεν έχει διαγνωστικά τεστ ακριβείας, στέλνει στις πολιτείες τέστ και τα παίρνει πίσω, σημειωτέον ότι και εμείς απο εκεί αγοράζουμε, αλλά οχι μόνο εμείς πιστεύω και όλη η Ευρώπη, η Κίνα προσπαθεί να παρασκευάσει τεστ ακριβείας, η Τουρκία παρασκευάζει το δικό της τέστ, πρόσφατα η Αγγλία παρασκευάζει το δικό της διαγνωστικό τέστ και υπουργοί παραδέχονται δημόσια οτι στην ουσία, δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε με αυτήν την ασθένεια. Εδω η κοινή λογική δεν μπορεί να καταπιεί πλέον οτι όλο αυτό δεν είναι ενορχηστρωμένο. Εδω αρχίζεις να σκέφτεσαι οτι εαν αυτός ο ιός ήταν όντως τόσο μεταδοτικός και θανατηφόρος, προς τι όλος αυτός ο οδυρμός και η διαφήμιση;;
Αρα κάτι άλλο συμβαίνει.
Θα αφήσω να περιγράψει ένα σκέλος αυτής της θεατρικής παράστασης ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο, που τον ευχαριστώ δημόσια για τις προσπάθειες που κάνει.
Vasileios Syranastasis(Nick Kilo)
Coronavirus; Fantomas Virus; Αληθινή επιδημία; Στημένη επιδημία; Μια από τα ίδια ψευτοεπιδημία;
Συγκάλυψη της πραγματικής Φαρμαπανδημίας; Νέος ιός;; Παλιός άγνωστος και μη ανιχνεύσιμος, μη αναγνωρισμένος ιός; Ας τα κονομήσουμε πάλι; Ας καταστρέψουμε τη παγκόσμια οικονομία πάλι: ή μάλλον ήρθε η ώρα να βάλουν όλα τα πρόβατα μέσα στο μαντρί πάλι;
Γενικοί ορισμοί και αντικειμενικές επισημάνσεις
SARS-CoV-2 = Αναδυθέντας Ιός ή Φαντομάς ιός, ή κάτι που υπήρχε, το είδαμε για πρώτη φορά και του δώσαμε ένα εντυπωσιακό όνομα.COVID-19=Νέα Ασθένεια ή καινούριο όνομα των συνηθέστερων συμπτωμάτων λοιμώξεων του αναπνευστικού αν θεωρήσουμε ότι υφίσταται μόλυνση από τον ιό.
Θα παραθέτω και μεταφρασμένα μέρη από την επισυναπτόμενη ιατρική βιβλιογραφία και θα σχολιάσω σχετικά αντιπαραθέτοντας δεδομένα,ερωτήσεις και απαντήσεις (το σ.σ. σημαίνει ότι, ότι ακολουθεί είναι γραμμένο από μένα και όχι παραπομπή και μέσα σε » ..» οι ελεύθερες μεταφράσεις-παραπομπές από την ιατρική βιβλιογραφία).

-σ.σ. Η πώληση της επιδημίας ως τέτοια απλά, αλλά και επιστημονικά ορίζεται ως η αναγνώριση, ανίχνευση, εμφάνιση ή όπως το πουλάνε η ανάδυση του Φαντομά-Βαμπίρ-Ιού, ενός »νέου» (Novel, previously undescribed) μέλους μιας τεράστιας οικογένειας ιών που ονομάζεται Coronavirus και μιας »νέας» (Emerging infectious disease) λοιμώδους ασθένειας που αυτός υποτίθεται ότι αιτιολογικά και παθογενετικά προκαλεί.

-σ.σ. Η επιδημία για να έχει βάση και να θεωρείται πραγματική στηρίζεται σε 2 λεξούλες (Novel & Emerging), οποιαδήποτε απόδειξη που να καταρρίπτει το Novelty & Emerging (ήτοι το κάτι καινούριο, κάτι που δεν προΰπαρχε και εμφανίστηκε τώρα) ταυτόχρονα καταρρίπτει και την ίδια την ύπαρξη της επιδημίας. Ελπίζω αυτό να είναι απόλυτα κατανοητό γιατί αν ΔΕΝ είναι μη συνεχίσετε το διάβασμα.

How Dr. Wolfgang Wodarg sees the current Corona pandemic

σ.σ. Ενημερωτικά και μόνο για να εμπεδώσουμε στο δούλεμα και στα ειδεχθή παιχνίδια που παίζονται από διεστραμμένους και διεφθαρμένους ανθρώπους, βιομηχανίες, αλλά και οργανισμούς (που φυσικά ελέγχονται από ανθρώπους και δεν είναι απρόσωποι) η ακόλουθη χαρακτηριστική παραπομπή για τα περί επιδημιών και νέων, αναδυόμενων λοιμωδών ασθενειών όπως η τωρινή τα λέει όλα.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/a…/PMC2953148/pdf/0947-10.pdf

»Από το 1940 έχουν αναγνωριστεί 355 νέες ή αναδυθέντες λοιμώδεις ασθένειες και αν και πλείστες (sic, sic) απειλούν τη δημόσια υγεία τη παγκόσμια οικονομία και την εθνική ασφάλεια, τα παθογόνα του αναπνευστικού αποτελούν μια πιο συγκεκριμένη ανησυχία για την δημόσια υγεία (sic, sic πάλι)»

-σ.σ. αυτό που πραγματικά απειλεί τη δημόσια υγεία τη παγκόσμια οικονομία και και την εθνική ασφάλεια, τα παθογόνα του αναπνευστικού αποτελούν μια πιο συγκεκριμένη ανησυχία για την δημόσια υγεία (sic, sic πάλι)»

-σ.σ. αυτό που πραγματικά απειλεί τη δημόσια υγεία, τη παγκόσμια οικονομία και την εθνική ασφάλεια δεν είναι κάποιος ή κάποιοι αόρατοι μικροοργανισμοί αλλά κάποιοι γνωστοί και άγνωστοι διεστραμμένοι και διεφθαρμένοι.

-σ.σ. Ελπίζω να το εμπεδώσατε αυτό, 355 νέες ή αναδυθέντες λοιμώδεις ασθένειες (και τα αντίστοιχα »παθογόνα» φυσικά) ‘ανακαλύφθηκαν’ σε μια περίοδο 70 ετών και με τα περισσότερα τις τελευταίες 2 δεκαετίες. Είδατε την ανθρωπότητα να εξαφανίζεται μετά την ανακάλυψη και ‘’ανάδυση’’ 355 παθογόνων και λοιμωδών ασθενειών: Είδατε 355 επιδημίες και πανδημίες:

Δε νομίζω. Και αν δεν κάνω λάθος μάλλον έχουμε διπλασιαστεί ως είδος από το 1940.

-σ.σ. Αν σε αυτή τη πραγματικότητα βάλετε και καμιά δεκαριά ανακοινώσεις για επιδημίες και πανδημίες από παγκόσμιους οργανισμούς με την αφιλόκερδη διόγκωση τους από τα ΜΜΕ και πλειάδα επιστημόνων, τις τελευταίες 2 δεκαετίες (ή καλύτερα από το 1976 με τη Γρίπη των Χοίρων), ΙΣΩΣ καταλάβετε ότι η αγέλη δεν είναι απλά πρόβατα αλλά άβουλα και άμυαλα ζόμπι και η πλειονότητα της εξαγορασμένης επιστημονικής κοινότητας και τα απολύτως ελεγχόμενα ΜΜΕ παίζουν όλα τα βρώμικα επαναλαμβανόμενα παιχνίδια αφού ελέγχονται φυσικά σε μεγάλο ποσοστό από τη Φαρμαμάφια. Η μοναδική πανδημία που καταδυναστεύει το πλανήτη εδώ και δεκαετίες είναι η Φαρμαπανδημία και η επισήμανση αυτή είναι η αλγεινή πραγματικότητα και ένας από τους πολλούς λόγους που η Κορονοπανδημία δημιουργήθηκε είναι για να συγκαλύψει την πραγματική Φαρμαπανδημία.

-σ.σ. Και αν υπολογίσετε ότι το κόστος της πρώτης SARS CoV επιδημίας ήταν περίπου 50δις το 2003-2004 (και μιας και τα σπουδάσαμε τα οικονομικά, ενημερωτικά το κόστος κάποιου είναι το κέρδος κάποιου άλλου, guess who!!) καταλαβαίνετε ότι η τωρινή πανδημία πλέον θα χτυπήσει limit up και μπορεί να φτάσει και τα 50 ΤΡΙΣ και με ότι άλλο αυτό συνεπάγεται για την παγκόσμια οικονομία και μια σχεδιαζόμενη μάλλον ύφεση όπως ακριβώς πριν ένα αιώνα.

-σ.σ. Φυσικά μπορείτε να αγνοήσετε αυτή τη λεπτομέρεια και να λάβετε υπόψη μόνο αυτό που ανακοίνωσε μια μαριονέτα (a Pharma Puppet) όταν ρωτήθηκε για αυτή την »φοβερή νέα ασθένεια»,,,,, »Αυτός είναι ο Άγγελος του Θανάτου για τους ηλικιωμένους», ήτοι ή κάθεστε να ερευνήσετε τα δεδομένα, να σκεφτείτε απροκάλυπτα και να κρίνετε λογικά Ή χέζεστε από το φόβο σας και αποδημείτε με ένα »Voodo Death»

– Ναι δε κάνω πλάκα ο »Voodo Death» (ο θάνατος λόγω του ανεξέλεγκτου φόβου που σου προκαλεί κάτι) »Οι προηγούμενες παράγραφοι αποκάλυψαν πώς μια επίμονη και βαθιά συναισθηματική κατάσταση μπορεί να προκαλέσει μια καταστροφική πτώση της αρτηριακής πίεσης με κατάληξη το θάνατο …

Ο φόβος, όπως είναι γνωστό, είναι ένας από τους βαθύτερα ριζωμένους και κυρίαρχους των συναισθημάτων. Συχνά, μόνο με δυσκολία μπορεί να εξαλειφθεί. Βαθιές φυσιολογικές διαταραχές σχετίζονται και είναι ευρέως διαδεδομένες σε ολόκληρο τον οργανισμό. Υπάρχουν ενδείξεις ότι ορισμένες από αυτές τις διαταραχές, εάν διαρκέσουν, μπορούν να αποβούν επιβλαβείς …

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι εάν μια δυσοίωνη και επίμονη κατάσταση φόβου μπορεί να τερματίσει τη ζωή ενός ανθρώπου… Στις παρατηρήσεις του ο Bard, διαπίστωσε ότι μια σημαντική και σημαντική αλλαγή. . . ήταν μια σταδιακή πτώση της αρτηριακής πίεσης. . . από τα υψηλά επίπεδα των πρώτων σταδίων μέχρι το χαμηλότερο επίπεδο που παρατηρείται σε θανατηφόρο σοκ τραύματος» σ.σ. σας θυμίζει κάτι αυτό:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1447285/
όπως λέει και το τραγούδι των Bad Wolfes ‘‘It is in your head, Zobie, Zobie, Zobie»

Για να μη τρομάξετε αλλάζω τροπάριο και ακολουθούν ολίγα, ενδεικτικά μόνο για τον έλεγχο της επιστήμης από τη Φαρμαμάφια…

«Medical Journals Are an Extension of the Marketing Arm of Pharmaceutical Companies»

https://journals.plos.org/plosmedicine/article…

«How Basic Scientists Help the Pharmaceutical Industry Market Drugs»
https://journals.plos.org/plosbiology/article…

«IOM (Institute of Medicine) (2009) Conflict of interest in medical research, education, and practice. Washington, DC: The National Academies Press» http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK22942/pdf/TOC.pdf

…συνεχίζω για τον »Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό» ή τον »Άγγελο του Θανάτου για τους ηλικιωμένους»

-σ.σ. Άρα πρωτίστως πρέπει να προσδιοριστεί καταρχάς η »ανίχνευση», »ανεύρεση» αυτού του νέου και διαφορετικού στελέχους της οικογένειας που ονομάζεται Coronavirus ή καλύτερα Φαντομάς-Ιός. Και εδώ είναι όλο το ζουμί.

Εύρεση φυσικά ενός »νέου» ιού ή στελέχους ενός γνωστού ιού ΔΕΝ σημαίνει ότι εμφανίστηκε ξαφνικά και ότι την προηγούμενη μέρα από την εύρεση ΔΕΝ υπήρχε. Ήτοι κάτι που υπάρχει και δε το βλέπεις ή δε κάθεσαι να το »φτιάξεις» για να το δεις ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ υπήρχε και το ότι το πουλάνε ως κάτι που δεν προυπήρχε και ουπς έπεσε από τον ουρανό ή αναδύθηκε από την άβυσσο της Κίνας, ή κάποια παλαβή μετάλλαξη αναδύθηκε μεταξύ ζώων-ιών και ανθρώπων-ιών ή έγινε ξαφνικά κάποια μεταπήδηση από είδος σε είδος εξηγεί πολλά παράδοξα για όποιον έχει ολίγον φαιά ουσία ακόμα. Με μια λέξη μόνο πουλάνε το παραμύθι του »νέου» και »αναδυόμενου» ιού άρα και την επιδημία-πανδημία > NOVEL (πως λέμε είναι μια καλογραμμένη νουβέλα!!!).

-σ.σ. Είναι πάρα πολύ εύκολο να βρείτε μελέτες από την ιατρική βιβλιογραφία σχετικά με »νέους» »αναδυόμενους» »ανακαλυφθέντες» ιούς και τον αναδρομικό έλεγχο (ήτοι ότι υπήρχαν και σχετίζονταν με ασθένειες πολύ πριν ανακαλυφθούν) για πληθώρα ιών ή νέων στελεχών γνωστών οικογενειών. Εδώ να επισημάνω κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι πάντα πρέπει να ελέγχεις ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ύπαρξη του ΝΕΟΥ και φυσικά τέτοιος έλεγχος στη παρούσα επιδημία με τον Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό ΔΕΝ υφίσταται.

Ενδεικτικά μερικές »ανακαλύψεις» και η αναδρομική ύπαρξη τους.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3477084/
«ένας νέο στέλεχος εντεροιού του είδους HEV-C ανακαλύφθηκε από ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού και ονομάστηκε ΕV109, στη Νικαράγουα το Σεπτέμβριο του 2010. Ο στόχος αυτής της μελέτης είναι να εξετάσει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ύπαρξη και το ρόλο του νέου στελέχους του εντεροιού σε αποθηκεμένα δείγματα ... συνολικά από αυτά τα δείγματα είδαμε ότι παραλλαγές του HEV109 κυκλοφορούν και διαφοροποιούνται σε διαφορετικές γενεές παγκοσμίως – HEV109 variants have circulated and differentiated in different lineages worldwide» ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜΑ, μόνο που τώρα δεν έχουν κάνει τους αναδρομικούς ελέγχους ΠΟΥ ΘΑ έπρεπε να έχουν κάνει ΠΡΙΝ πουλήσουν το παραμύθι της πανδημίας.

Αρα δεν είμαστε σίγουροι εκ των αποδείξεων ότι αυτός ο ιός είναι όντως ΝΕΟΣ. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC33…/pdf/10-1381_finalL.pdf

παρομοίως «ο Coronavirus HKU1 είναι ένας ΝΕΟΣ ανακαλυφθέντας ανθρώπινος κορονοιός (HCoV) όπου ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά το 2005 στο Hong Kong …. Το επιδημιολογικό προφίλ του ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ, ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ με δείγματα που συλλέξαμε τη περίοδο March–December 1995»

– σ.σ. Σε αυτές τις υπέροχες οικογένειες ιών αλλά και βακτηρίων πάντοτε υφίσταται μια πολυμορφία είτε σε βαθμό ορότυπων ή στελεχών ή όπως αλλιώς ξεχωρίζουν τους δίδυμους, τρίδυμους και ..εκατοντάδυμους αδελφούς. Π.χ. για τον γνωστό ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) έχουμε αν θυμάμαι καλά καμιά 200αριά για το βακτήριο πνευμ/κος έχουμε καμιά 100στή και ακόμα »ανακαλύπτουν» και νέα αδελφάκια, αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι κάτι καινούριο ή ολίγον διαφορετικό που ‘βλέπουν’ είναι κάτι που δεν υπήρχε πριν το »δούν», απλή αρχαία φιλοσοφική και ελληνική λογική και ούτε σημαίνει ότι ο καινούριος αδελφός που »είδαν» είναι εντελώς τυχαία ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

Φυσικά μπορούν να σας πουλήσουν ότι ΞΑΦΝΙΚΑ ένα μικρόβιο μεταλλάχθηκε με στοιχεία βαμπίρ (νυχτερίδες) ή πήδησε το φραγμό μεταξύ των ειδών, αλλά τέτοιας ταχέως μορφής μεταλλάξεις και άλματα είναι ακόμα ένα παραμύθι με το δράκο γιατί η κινητήρια δύναμη της εξέλιξης μέσα στο Σύμπαν δε δουλεύει όπως γουστάρει η Φαρμαμάφια και οι επιστήμονες-γιουσουφάκια. Και φυσικά μη ξεχνάμε τη κατευθυνόμενη επιστημονική φρενίτιδα που ακολουθεί πάντα το κάτι ‘νέο’

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3185465/

«H ανακάλυψη (sic) του SARS coronavirus (σ.σ. και η ψευτο-επιδημία που παίξαμε τότε) ήταν το ορόσημο για την έναρξη ενός αγώνα δρόμου για το κυνήγι του coronavirus σε ανθρώπους και ζώα. Μέσα σε λίγα έτη, ο αριθμός των μελετών σχετικά με τους coronaviruses διπλασιάστηκε και τα διαθέσιμα genomes τριπλασιάστηκαν. Με αυτήν την αύξηση του αριθμού των coronaviruses and genomes, έχουμε αρχίσει να εκτιμούμε τη διαφορετικότητα του-we are starting to appreciate the diversity of coronaviruses» είμαι έτοιμος να κλάψω από συγκίνηση.

– σ.σ. Η επιδημία, δηλαδή η εξάπλωση του συγκεκριμένου στελέχους του ιού (από το πρώτο θύμα όπου ανιχνεύθηκε και ευρέθηκε το νέο στέλεχος) ορίζεται ως η οριζόντια μετάδοση και διασπορά από αυτόν που ονομάζουν ως Patient Zero σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και η συνέχιση της διασποράς σε όσους έρχονταν σε επαφή με κάθε νέο κρούσμα.

Σε απλά ελληνικά ο πρώτος ασθενής μόλυνε με το ντόμινο effect (ή καλύτερα το βαθμό μεταδοτικότητας που υπολογίζουν) όλους τους υπόλοιπους, ήτοι το νέο-ανακαλυφθέντα στέλεχος του ιού από την ψαραγορά της Κίνας έφτασε σε όλες τις γωνιές του πλανήτη εν ριπή οφθαλμού (κάτι σαν τον Σούπερμαν δηλαδή) ή με τη μέθοδο της διακτίνησης όπως στο StarTrek.

Εδώ είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο αριθμός και η διασπορά (πλείστες φορές άσχετη με οποιαδήποτε επιδημιολογική σύνδεση με τον Patient zero) των ήδη υφιστάμενων ‘ευρεθέντων’ νέων ασθενών είναι τέτοια που αναδεικνύει εν μέρει τη ΠΡΟ-ύπαρξη του νέου Φαντομα-Βαμπίρ-Ιού και τη συσχέτιση του με ασθένειες, όπως πλείστες και ως άνωθεν αναδρομικές μελέτες ανίχνευσης έχουν αποδείξει για πλειάδα ‘νέων’ αναδυόμενων ιών ή νέων στελεχών.

Περιληπτικά, απλά και κατανοητά ο νέος Φαντομας-Βαμπίρ-Ιός δεν είναι καθόλου κάτι νέο απλούστατα πλέον τον ανιχνεύουμε σε ασθενείς, ενώ πριν δεν κοιτάζαμε για να τον ΔΟΥΜΕ και η »εύρεση» ασθενών που δεν έχουν καμία επιδημιολογική σύνδεση, όπως την ονομάζουν με το επίκεντρο της επιδημίας αποδεικνύει έμμεσα την προΰπαρξη (άρα την ψεύτικη επιδημία) και όποιος κοιτάξει όσο γίνεται, τις ισχνές και όχι τόσο διαφανείς επίσημες αναφορές για την ανίχνευση κορονοασθενών παγκοσμίως θα διαπιστώσει ότι πάρα πολλοί με μηδενική σύνδεση με το Wuhan έχουν ανιχνευθεί και διαγνωσθεί.

Από μια μικρή περιγραφή από Reuters, διαπιστώνουμε ότι ο πρώτος ασθενής που ελέγχθηκε στην Ιταλία, δεν πληρούσε ούτε καν τα πρωτόκολλα ελέγχου και απλός στο ξεκάρφωτο αποφάσισε!!!! Χμμμ!!! κάποιος αναισθησιολόγος (what the fuck!!!) να ελέγξει για τον Φαντομά-Βαμπίρ-ιό και βουαλά, ο πρώτος ασθενής χωρίς ΚΑΜΙΑ επιδημιολογική σύνδεση (epidimiological link) σχέση με το επίκεντρο της επιδημίας και με τους ειδικούς ως συνήθως να σκαρφίζονται δικαιολογίες ότι μπορεί βρε να κόλλησε στη Γερμανία!!!

(Δεν χρειάζεται να είστε ο Αινστάιν για να καταλάβετε το δούλεμα), με παρόμοιες »πρακτικές» ξεκάρφωτου ελέγχου πλείστοι ανιχνεύθηκαν με το νέο Φαντομά-Βαμπίρ-ιό, κάτι που για όποιον έχει σώας τα φρένας έμμεσα πάλι αποδεικνύει ότι ο Φαντομάς-Βαμπίρ-ιός προΰπαρχει, κυκλοφορούσε και συσχετίζονταν με ασθένειες λοιμώξεις του αναπνευστικού και η επιδημία είναι κατασκευασμένη για πολλούς και ειδεχθής λόγους.

Καί μην κολλήσετε στο έμμμεσα γιατι χωρίς καμμια μελέτη ότι όντως αυτός ο συγκεκριμένος ιός προκαλει και την ασθένεια και αυτοι που κύρηξαν την πανδημια εμμέσως την κυρήξαν.

https://www.reuters.com/…/special-report-italy-and-south-ko…

-σ.σ επίσης σχετικά με τη αυξημένη θνησιμότητα στην Ιταλία (σε σχέση με τον ήδη προϋπάρχοντα Φαντομά), είναι αυξημένη γιατί επί το πλείστον οι Ιταλοί έλεγξαν με τα καινούρια τέστ ανθρώπους ήδη νοσηλευμένους, ήδη με υποκείμενα αλλά και χρόνια νοσήματα, ήδη με υπάρχοντες λοιμώξεις του αναπνευστικού και επί το πλείστον ηλικιωμένους.

Έτσι ενώ οι νοσήσεις αυτές και οι θάνατοι που θα επέρχονταν ΠΡΙΝ τη χρήση του νέου τεστ ανίχνευσης θα καταγράφονταν ως J12.9-viral pneumonia unspecified (ιογενή πνευμονία μη-προσδιορισμένη) ή J18.8-other pneumonia, organism unspecified (άλλη πνευμονία, μικρόβιο μη-προσδιορισμένο) και φυσικά όλα θα ήταν απλά ρουτίνα και φυσιολογικά, τώρα καταγράφονται (και επί το πλείστον χωρίς αιτιολογική, παθογενετική συσχέτιση) ως ΘΑΝΑΤΟΙ από τον «Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό ή τον Άγγελο του Θανάτου για τους ηλικιωμένους» πιο απλά και κατανοητό λυπάμαι δεν γίνεται.

-σ.σ Με το παγκόσμιο καλάθι γεμάτο, ήτοι με πάνω από 100.000.000

https://journals.plos.org/plosone/article…

(απροσδιόριστου άγνωστου αιτίου/ιού), ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού παγκοσμίως και με την προυπάρχουσα ενδημικότητα νέων προηγουμένως μελών της οικογένειας του Φαντομά-Βαμπίρ-Ιού από 5% ως και 30% σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι και τα κρούσματα και τους θανάτους μπορούν να τα στείλουν σε απίστευτα υψηλά νούμερα.

As of March 12th, 2020 Deaths/Cases by Country (Johns Hopkins CSSE):
• China: 3,056/80,932 –       case fatality rate= 3,78%
• South Korea: 66/7,869 –   CFR = 0,84%
• Italy: 827/12,462 –            CFR = 6,64%
• Iran: 429/10,075 –             CFR = 4,26%
• Spain: 55/2,277 –              CFR = 2,42%
• France: 48/2,284 –            CFR = 2,10%
• Germany: 3/2,078 –          CFR = 0,14%
• US: 38/1,323 –                  CFR = 2,87%

-σ.σ. Μια ακόμα σημαντική παρατήρηση είναι ότι έχοντας ένα μέγιστο CFR 6.64% στην Ιταλία και ένα ελάχιστο CFR 0.14% στην Γερμανία και 0.84% στη Ν.Κορέα (ήτοι 50 φορές και 10 φορές αντίστοιχα μικρότερο από της Ιταλίας) είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που εξηγούν αυτή τη τεράστια διαφορά στο ποσοστό θνησιμότητας και που δεν έχουν καμία σχέση με τον αναδυθέντα Φαντομα-Βαμπίρ-Ιό. Παράγοντες που έχουν να κάνουν επί το πλείστον ποιους ελέγχουν.

-σ.σ και μια ακόμα παρατήρηση είναι ότι πρέπει να κατανοούμε τι σημαίνει επιδημία ή πλέον πανδημία. Πανδημία π.χ. μπορεί να σημαίνει να έχεις 10 μύρια καινούριους ασθενείς ετησίως και 1.5 μύρια θανάτους. Συμφωνείτε: Μάλλον ναι λοιπόν αυτή η πανδημία είναι ζωντανή και τρέχει εδώ και δεκαετίες και δεν είναι άλλη από τη Φυματίωση.

Τα κάτωθι από τη σελίδα του »αδιάφθορου» ΠΟΥ

https://www.who.int/news-ro…/fact-sheets/detail/tuberculosis
• A total of 1.5 million people died from TB in 2018 (including 251 000 people with HIV). Worldwide, TB is one of the top 10 causes of death and the leading cause from a single infectious agent (above HIV/AIDS).
• In 2018, an estimated 10 million people fell ill with tuberculosis(TB) worldwide. 5.7 million men, 3.2 million women and 1.1 million children. There were cases in all countries and age groups. But TB is curable and preventable.

Συνολικά 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη φυματίωση το 2018 (συμπεριλαμβανομένων 251 000 ατόμων με HIV). Σε παγκόσμια κλίμακα, η φυματίωση είναι μία από τις δέκα κορυφαίες αιτίες θανάτου και η κύρια αιτία από έναν μόνο μολυσματικό παράγοντα (πάνω από HIV / AIDS).

• Το 2018, περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι αρρώστησαν με φυματίωση (TB) παγκοσμίως. 5,7 εκατομμύρια άνδρες, 3,2 εκατομμύρια γυναίκες και 1,1 εκατομμύρια παιδιά. Υπήρχαν περιπτώσεις σε όλες τις χώρες και ομάδες ηλικιών. Όμως η φυματίωση είναι θεραπευτική και μπορεί να αποφευχθεί.

Είδατε σε κανένα ΜΜΕ, ή ακούσατε κανένα επιστήμονα και ιατρό να σας τρομοκρατεί για αυτή τη χρόνια τρέχουσα επιδημία;;

Φυσικά και όχι (υπόψη ο βαθμός μεταδοτικότητας για τη Φυματίωση είναι πάνω από 3 φόρες μεγαλύτερος από του Φαντομά-Βαμπίρ-Ιού COVID-19 = 2.2 – 3.9, , Untreated tuberculosis’ R0=10). Γιατί όμως κανείς δε βγαίνει να φωνάξει, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ?

Γιατί απλούστατα έχουν ακόμα στη κυκλοφορία ένα άχρηστο εμβόλιο εδώ και έναν αιώνα και γιατί την έχουν υπό έλεγχο βρε κουτά. Τι είπατε:: Δεν άκουσα, δε τα γνωρίζετε αυτά, δε πειράζει, φωνάξτε μαζί, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ.
Θα μας φάει λάχανο ο Φαντομάς-Βαμπίρ-Ιός

– σ.σ. Μια λεπτομέρεια ακόμα που παραλείπεται εσκεμμένα είναι ότι, η αναγνώριση ενός ασθενή με λοίμωξη του άνω αναπνευστικού ως αποτέλεσμα της μόλυνσης με το συγκεκριμένο στέλεχος του ιού επιστημονικά απαιτεί την ανεύρεση (και όχι ανίχνευση) του ιού σε σωματικά υγρά και πολύ περισσότερο στα όργανα που υποφέρουν αλλά και στο αίμα και η ανεύρεση αυτή απαιτεί και τον υπολογισμό του φορτίου ήτοι την απόδειξη ότι ο ιός έχει πολλαπλασιαστεί καταστρέφει κύτταρα και επιφέρει ζημιά στον ασθενή. Και πολύ περισσότερο για την αιτιολογική τεκμηρίωση τα ίδια ακριβώς ευρήματα πρέπει να υφίσταται σε όλους τους ασθενείς και το

αίτιο (ο Φαντομάς ιός δηλαδή) αν απομονωθεί και δοθεί σε πειραματόζωα να προκαλεί την ίδια ασθένεια.

Και φυσικά για να μιλάμε για πιο εμπεριστατωμένη αιτιολογική συσχέτιση θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να καλλιεργήσεις τον ιό στο εργαστήριο για πάρα πολλούς λόγους τεκμηρίωσης. Έλα μου όμως που ΔΕΝ……

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/a…/PMC2953148/pdf/0947-10.pdf

«αν και χρησιμοποιούμε μοντέρνους μεθόδους για να ανιχνεύσουμε, αναγνωρίσουμε »άγνωστους» ιούς, συμπεριλαμβανομένων παθογόνων του αναπνευστικού, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμα η έρευνα παραμένει στο κομμάτι του επιπολασμού και του συσχετισμού της ασθένειας, ΔΙΟΤΙ σύστημα καλλιέργειας ιών επί το πλείστον εκλείπει, δεν υφίσταται.»

Τέτοια αναγνώριση, τέτοια ταυτοποίηση, τέτοια αιτιολογική τεκμηρίωση ΔΕΝ υφίσταται ούτε κατ’ελάχιστο για τον Φαντομά-Βαμπίρ κορονοίό. Συμπερασματικά επί του παρόντος, η φρενίτιδα να βρούνε τον ιό, από μόνη της προκαλεί έξαρση της ανεύρεσης του και της μη-αιτιολογημένης συσχέτισης του με ασθένειες και πολύ περισσότερο σε ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους με πλείστα προβλήματα υγείας.

Ακολουθεί παράδειγμα για το πώς θα συσχετίσεις ένα ανιχνευθέντα ιό με μια ασθένεια στατιστικά, αφού εργαστηριακή αιτιολογική συσχέτιση επί το πλείστον εκλείπει.

https://academic.oup.com/jid/article/196/9/1321/2191848

«Results. During study year 1, 43 (5.9%) of 734 patients with pneumonia had HCoV infections; 72.1% of the infections were with OC43. During study year 2, when control patients were available, 21 (1.8%) of 1156 patients with pneumonia, 12 (2.3%) of 513 outpatients, and 6 (2.1%) of 281 control patients had HCoV infections. Compared with infection in control patients, infection with any HCoV type or with all types combined was not associated with pneumonia (adjusted odds ratio for all HCoV types, 0.67 [95% confidence interval, 0.26–1.75]; P= .40 ). HCoV infections were detected throughout both study years; 93.6% of OC43 infections in the first year occurred from January through March.» … σ.σ. το συμπέρασμα της μελέτης ήταν ότι αν και ανίχνευσαν κορονοιούς σε ασθενείς, , η ύπαρξη αυτών των ιών δεν συσχετίζονταν με τις λοιμώξεις του αναπνευστικού / πνευμονία.

– σ.σ. Η αναγνώριση και ταυτοποίηση κάποιου νέου στελέχους ενός ιού ή ενός νέου ιού (κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά δηλαδή και όχι κάτι που Δεν υπήρχε) για να τεκμηριωθεί απαιτεί τυφλές, ανεξάρτητες, τυχαιοποιημένες δειγματοληψίες, αναλύσεις και πειράματα και ότι αυτά ΔΕΝ υφίσταται ούτε κατ’ελάχιστο όταν έγινε αποδεκτή η ύπαρξη του Φαντομά-Βαμπίρ από την επιστημονική ‘’υψηλή κοινωνία’’ και τους αρμόδιους οργανισμούς

απλά αποδεικνύει περίτρανα ότι το δούλεμα πάει σύννεφο σε διεθνές επίπεδο, σε επιστημονικό επίπεδο αλλά και σε κυβερνητικό επίπεδο (εδώ περισσότερο γιατί οι άνθρωποι είναι απλώς μαριονέτες χωρίς κρίση και αντίληψη).

Πακέτο πάει εδώ φυσικά και η κατασκευή των τεστ που θα μπορούν να ‘ανιχνεύουν’ πέρα πάσης αμφιβολίας τον Φαντομά ιό (και όχι κάτι γενετικά closely related) και επιπρόσθετα γιατί για τα τεστ απαιτούνται πάρα πολλοί εξειδικευμένοι έλεγχοι του βαθμού ακρίβειας αυτών, του βαθμού επιβεβαίωσης (ήτοι αυτό που δείχνουν είναι το ΙΔΙΟ με αυτό που ‘είδαν’ στο πρώτο ασθενή, Ζero Patient) και του βαθμού σφάλματος αρνητικού αλλά το πιο σημαντικό του θετικού σφάλματος και φυσικά όπως ανέφερα να τεκμηριώνεται η αιτιολογική συσχέτιση / παθογένεση του ανιχνευθέντα ιού με την νόσο.

Ενδεικτικά
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1829107/

«Η απαίτηση για το προσδιορισμό αλληλουχίας, προκειμένου να επιτευχθεί ο προσδιορισμός κάποιου στελέχους περιορίζει την εφαρμογή των γενικών δοκιμασιών PCR γενικά. Έχουν προταθεί εναλλακτικές τεχνικές, όπως φασματομετρία μάζας ή πολύπλοκες μικροσυστοιχίες φθορισμού DNA, αλλά αυτές θα είναι συχνά πολύ εξελιγμένες για τις συνήθεις ιατρικές εγκαταστάσεις»

– σ.σ. Επιπρόσθετα το πρόβλημα με την επιστήμη σε αυτό το κομμάτι της έρευνας είναι ότι έχει αποδειχτεί περίτρανα πολλές φορές πως από μελέτη σε μελέτη, όλοι δύναται να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο και να επαναλαμβάνουν τα ίδια σφάλματα (τυχαιοποιημένα ή εσκεμμένα) αλλά και την αρχική μεθοδολογία συσχέτισης. Το ακόλουθο παράδειγμα για το φάντασμα μιας κυτταρικής ακολουθίας και πως αυτό μολύνει ακόμα την ιατρική βιβλιογραφία, άρα την εγκυρότητα της σε μεγάλο βαθμό είναι ξεκάθαρο.

https://journals.plos.org/plosone/article…

«The ghosts of HeLa: How cell line misidentification contaminates the scientific literature …. While problems with cell line misidentification have been known for decades, an unknown number of published papers remains in circulation reporting on the wrong cells without warning or correction»

σ.σ. Στην επισυναπτόμενη μελέτη που έχω βάλει θα καταλάβετε τι εννοώ σχετικά με το ΘΑ πρέπει να επιβεβαιώνεις όντως το κάτι ΝΕΟ

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC33…/pdf/10-1381_finalL.pdf

(από αγαπημένη Βραζιλία) στη παρούσα μελέτη οι ερευνητές έκαναν το αυτονόητο. Ήτοι για ένα προηγούμενο νέο (Novel & emerging) στέλεχος του ιού με την κορόνα (Coronavirus HKU1 is a newly identified human coronavirus (HCoV) that was reported first in 2005 in Hong Kong) που ανακαλύφθηκε πρώτη φορά το 2005 στο Χονγκ Κονγκ

έκαναν μια αναδρομική δειγματοληπτική εξακρίβωση για το αν ήταν όντως ένας νέος, ένας αναδυθέντας ιός ή αν κυκλοφορούσε και μόλυνε ΠΡΙΝ τον ανακαλύψουν.

Έτσι από δείγματα ασθενών που είχαν από το 1995 ανέδειξαν με τα τεστ που είχαν φτιάξει πλέον (όχι τσακ μπαμ αλλά μετά από μήνες) και που μπορούσαν να αναγνωρίσουν το νέο-ανακαλυφθέντα ιό, ότι ο ιός κυκλοφορούσε, μόλυνε και προκαλούσε λοιμώξεις του αναπνευστικού 10 χρόνια ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ, πριν να τον δουν οι υπέροχοι επιστήμονες, πριν αναδυθεί από την άβυσσο ξαφνικά στο Χονγκ Κονγκ.

ΑΡΑ γιατί δεν έκαναν το ίδιο τώρα σε πληθώρα δειγμάτων που αποθηκεύονται παγκοσμίως από ασθενείς, όπου δεν είχε ανιχνευθεί τίποτα όταν νοσούσαν::

1ον για να αποδείξουν ότι όντως τώρα και ξαφνικά σαν μετεωρίτης έσκασε πάνω στην ανθρωπότητα ο Φαντομάς-Βαμπίρ-Ιός (άρα η επιδημία είναι μούφα) και

2ον επιπρόσθετα για να ελέγξουν με μεγαλύτερη σαφήνεια την ακρίβεια των έτοιμων εν ριπή οφθαλμού τεστ?

-σ.σ. Επειδή κανένας δε θα σας απαντήσει αυτή την απλούστατη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ θα σας την απαντήσει ένας ανίδεος και άσχετος. Απλούστατα επειδή θα ξεβρακώνονταν και κανένας δε θα πίστευε την επιδημική έκρηξη ενός αναδυθέντα ιού από την άβυσσο της Κίνας αν τον ανίχνευαν σε δείγματα ασθενών πριν από 1-5-10 χρόνια. (ποιο απλά και κατανοητά δεν γίνεται).

-σ.σ. Επίσης, υφίσταται εδώ και πολλά έτη πολλά τεστ ελέγχου ιών (όπως το κάτωθι αναφερόμενο) που δύναται να ανιχνεύσουν πληθώρα ιών και η οικογένεια του Φαντομά-Βαμπίρ-Ιού συμπεριλαμβάνεται φυσικά «multiplex reverse-transcriptase (RT-)PCR test (Seeplex RV12 ACE Detection; Seegene, Seoul, Korea) for adenovirus, coronavirus NL63 and OC43, human bocavirus, human metapneumovirus (MPV), influenza A and B, and PIV1–3»

Οπότε κάνω ακόμα μια ερώτηση, ποιος που και πότε χρησιμοποίησε ας πούμε 5 διαφορετικά multiplex τεστ που ανιχνεύουν και τα γνωστά μέλη της οικογένειας του Φαντομά

μαζί με το ΝΕΟ τεστ ανίχνευσης μόνο του Φαντομά

για να επιβεβαιώσει και τη διαφορετικότητα του Φαντομά αλλά και την ακρίβεια του εν ριπή οφθαλμού νέου τεστ κάνοντας τα τεστ στα ίδια δείγματα και σε δείγμα με το Φαντομά ιό και σε δείγματα μόνο με τα αδελφάκια του Φαντομά.?? Και σε δείγματα υγιέστατων ατόμων και όχι μόνο ασθενών ??

Επειδή κανένας δεν θα σας απαντήσει πάλι, άντε θα ξαναπαντήσει ο ανίδεος. Γιατί ίσως επειδή θα ξεβρακώνονταν ΠΑΛΙ και κανένας δε θα πίστευε την επιδημική έκρηξη ενός αναδυθέντα ιού από την άβυσσο της Κίνας και ότι τα τεστ που κάνουν ‘βλέπουν’ μόνο τον Φαντομά ιό και ΄΄αποδεικνύουν΄΄ την επιδημία.

-σ.σ. Αυτές οι ερωτοαπαντήσεις που σας παραθέτει ένας άσχετος είναι απλές και κατανοητές μεθοδολογίες εξακρίβωσης που κανένας από την επιστημονική ‘υψηλή κοινωνία’ ΔΕΝ εκτελεί και φυσικά οι αρμόδιοι οργανισμοί σφυρίζουν κλέφτικα και ανακοινώνουν Πανδημία για όλους τους ειδεχθείς λόγους που μόνο αυτοί και οι θυρίδες στην Ελβετία γνωρίζουν και ‘ψηλαφίζουν’ την επιστήμη με ατεκμηρίωτες υποθέσεις και συσχετισμούς δίνοντας περισσότερο κάρβουνο στη φωτιά μιας ακόμα κατασκευασμένης πανδημίας.

Από το άνωθεν JOURNAL OF VIROLOGY σχετικά με τον προηγούμενο αναδυθέντα, ευρεθέντα ιό (Coronavirus HKU1) παραθέτω μερικά σημαντικά δεδομένα

«δεδομένου ότι ΔΕΝ δύναται να ανιχνευθεί, αναγνωριστεί, εντοπιστεί μικροβιολογικό αίτιο για ένα σημαντικό ποσοστό των ασθενών με λοιμώξεις του αναπνευστικού, έχουμε ξεκινήσει ‘έρευνες’ (sic, sic) για να αναγνωρίσουμε ταυτοποιήσουμε τέτοιους νέους (αναδυθέντες) ‘παράγοντες’. Από τους 3 νέους (αναδυθέντες) τέτοιους παράγοντες τα τελευταία 3 χρόνια (human metapneumovirus, SARS-CoV, HCoV-NL63), οι δύο ήταν κορονοιοί. … οι κορονοιοί δε Αντιπροσωπεύουν το 5 έως 30% των μολύνσεων του ανθρώπινου αναπνευστικού συστήματος»

Επίσης από το επισυναπτόμενο διαβάζουμε για ακόμα ένα αδελφοξαδελφάκι κορονοιό που αναδύθηκε, αναγνωρίστηκε πριν τον άνωθεν αναφερόμενο Coronavirus HKU1 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/ar…/PMC395948/pdf/1016212.pdf

«η αιτιολόγηση των οξειών λοιμώξεων του αναπνευστικού μερικές φορές (σ.σ. πάνω από τις μισές) είναι ακαθόριστη, ασαφής,

λόγω των περιορισμών σε σχέση με τα διαγνωστικά τεστ

ή της ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ (σ.σ. ήτοι αναδυθεί από τη άβυσσο της Κίνας)»

σ.σ. ελπίζω να καταλάβατε ΠΟΣΟ σημαντικό είναι αυτό που λένε οι επιστήμονες από Ολλανδία και Αμερική. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ.

Αυτός ο Κορονοιός που αναγνωρίστηκε, ανακαλύφθηκε ονομάστηκε HCoV-NL και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΗΡΥΞΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΤΕ, ούτε όταν κήρυξαν επιδημία όταν ανακαλύφθηκε ο HCoV-HKU1 αν και όλοι σχετίζονται με σοβαρή ασθένεια >

«με την απειλή (sic sic) της επανεμφάνισης του SARS είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε ότι και οι δύο ιοί (SARS & HCoV-NL)… συσχετίζονται με σοβαρή ασθένεια» … «σε μελέτες για τις μολύνσεις με κορονοιό σε ανθρώπους και ζώα, συμπεριλαμβανομένων των μολύνσεων με τον SARS, η κυκλοφορία του νεόυ κορονοιού HCoV-NL ή ή στενά συγγενείς ιοί (or closely related viruses) θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη»

σ.σ. Άρα γνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι πλείστοι στενά συγγενείς ιοί κυκλοφορούν, μολύνουν και προκαλούν ασθένειες.

Και από το ακόλουθο καταλαβαίνουμε ότι η ανικανότητα τους να αιτιολογήσουν πραγματικά ασθένειες τους οδηγεί σε δρόμους που τους βολεύουν.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC…/pdf/viruses-07-00996.pdf

«Η ταχεία εξέλιξη των μοριακών εργαλείων τα τελευταία 15 χρόνια επέτρεψε την αναδρομική ανακάλυψη αρκετών νέων ιών του αναπνευστικού καθώς και τον χαρακτηρισμό νέων αναδυόμενων στελεχών. Η αδυναμία, ανικανότητα χαρακτηρισμού της αιτιολογικής σύνδεσης (σ.σ.παθογένεση) των αναπνευστικών καταστάσεων (σ.σ. επι το πλείστον λοιμώξεων του αναπνευστικού), ιδιαίτερα στα παιδιά, οδήγησε αρκετούς ερευνητές να επιδιώξουν και να κυνηγήσουν την ανακάλυψη της υποκείμενης αιτιολογίας της νόσου»

(σ.σ. υποθέτοντας ότι η ανίχνευση κάποιων ιών μπορεί να έχει αιτιολογική σχέση και να οδηγεί στη παθογένεση της νόσου, όπου αυτή η υποθετική παθογένεση σχεδόν ποτέ δεν τεκμηριώνεται επαρκώς)

-σ.σΗ ιατρική και επί το πλείστον ερευνητική επιστήμη τείνει από αρχαιοτάτων χρόνων, να υποβαθμίζει τις δυσκολίες ‘’επιβεβαίωσης’’ και να υπερβάλει με τις ικανότητες της ως προς τον έλεγχο των περιορισμών αυτών. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC5788…/pdf/pone.0191789.pdf

Ελπίζω τα δεδομένα, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που παραθέτω να είναι ΑΠΛΕΣ & ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ.

Τέλος γιατί μάλλον γίνομαι κουραστικός, ας ρίξουμε και μια ματιά (απροκάλυπτα και ανικειμενικά) και ας κάνουμε μια γενική ανασκόπηση κάποιων «γεγονότων» έτσι όπως έχουν καταγραφεί και δημοσιευθεί στην ιερά βίβλο της ιατρική επιστήμης.

https://www.nature.com/articles/s41586-020-2008-3

‘’A NEW coronavirus associated with human respiratory disease in China’’

Το παρόν άρθρο έχει ήδη διαβαστεί και θεωρείται ως τυφλοσούρτης, από δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες και περιγράφει με «πλήρη επιστημονικότητα» τα όσα συνέβησαν).

Σε αυτό το άρθρο/μελέτη ευαγγέλιο οι υπέροχοι επιστήμονες ξεκινάνε φυσικά με τη συνήθη γλώσσα εντυπωσιασμού και ταυτόχρονα έμμεσου εκφοβισμού .

«Αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες όπως το σύνδρομο SARS και η ασθένεια από τον ιό ΖΙΚΑ, είναι μια τεράστια απειλή για την δημόσια υγεία»

σ.σ. Το ότι χρησιμοποιούν, την ψευτοεπιδημία του SARS, με καταγεγραμμένα κρούσματα και θανάτους αντίστοιχα 8098 και 784 σε 7 δισεκατομμύρια παγκόσμιο πληθυσμό, (που μάλλον έπαιξαν ως μια από τις πολλές παρόμοιες ασκήσεις το 2003 για το σήμερα) και την ψευτοεπιδημία ΖΙΚΑ, (την οποία ο ίδιος ο ΠΟΥ υποβάθμισε εν ριπή οφθαλμού αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τις παπάρες που πούλαγε, για κάποια δήθεν προβλήματα που δήθεν προκαλούσε ο ιός ΖΙΚΑ, γνωστότατος εξ αρχαιοτάτων χρόνων, ενδημικός και με άπειρες μολύνσεις ετησίως σε δεκάδες χώρες) ως πρόλογο, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όσα επιστημονικά θα ακολουθήσουν στο άρθρο ευαγγέλιο θα κινούνται στο ίδιο και απαράλλακτο μοτίβο που ακολουθεί πάντα ένα διεστραμμένο παγκόσμιο καθεστώς που τοοοοοοσο πολύ νοιάζεται για την υγεία μας ή μάλλον για την δημόσια υγεία χωρίς το ΜΑΣ.

Και μη ξεχνάμε το άλλο που παρέθεσα στην αρχή, 355 νέες λοιμώδεις ασθένειες έχουν αναδειχθεί από το 1940 και ακόμα η ανθρωπότητα δεν έχει εξαφανιστεί και πάλι τυχαία έχει διπλασιαστεί.

Συμπέρασμα…οι συντάκτες απλά ξεκινάνε εκφοβίζοντας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χρησιμοποιώντας φράσεις όπως «είναι μια τεράστια απειλή για την δημόσια υγεία» τηρώντας πλήρως τις βασικές αρχές του καλού μάρκετινγκ, ήτοι πρώτα πουλάς τον εχθρό και τον κίνδυνο, μετά τον πανικό και το φόβο και τέλος το προϊόν που θα κάνει τους φοβισμένους να νοιώσουν σωσμένοι και ασφαλείς και να τρέχουν με κατεβασμένα βρακιά να τους σώσεις.

«Ανεξαρτήτως των έντονων ερευνητικών προσπαθειών, το πώς, το πότε και το που μια ‘’καινούρια’’ ασθένεια θα εμφανιστεί είναι ακόμα μια σοβαρή πηγή αβεβαιότητας»

σ.σ. Τυπικά εδώ παραδέχονται ότι δεν έχουν ιδέα για το τι μιλάνε και η αβεβαιότητα είναι το μόνο βέβαιο σε όσα θα ακολουθήσουν και

ξεχνάνε επίσης να αναφέρουν ότι άλλο η ανίχνευση, αναγνώριση και συσχέτιση ενός μικροβίου με υπάρχουσα νοσήματα

(ήτοι ανίχνευσα ένα ιό σε κάποιο πνευμονία) και άλλο έπεσε η πανώλη με το μετεωρίτη στη Γη και όπως αναφέρω παρακάτω σε πάνω από 100 μύρια ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού παγκοσμίως ΔΕΝ ανιχνεύεται κανένα μικρόβιο.

«Μια σοβαρή ασθένεια του αναπνευστικού πρόσφατα αναφέρθηκε στο Wuhan μια επαρχία της Κίνας. Ως τις 25/01/2020 κατ’ελάχιστο 1975 κρούσματα είχαν δηλωθεί από την ημέρα που νοσηλεύθηκε ο πρώτος ασθενής (patient ZERO) στις 12/12/2019»

σ.σ. Η εικόνα της ασθένειας ήταν και είναι παρόμοια με μύρια λοιμώξεις του αναπνευστικού, όπως αυτές αναγνωρίζονται ως κλινική εικόνα από την ιατρική και φυσικά ξεχνάνε να το αναφέρουν αυτό και διατυμπανίζουν το σύνηθες κόλπο ότι είναι δήθεν ΝΕΑ ασθένεια ενώ είναι μία από τα πολλά ίδια.

«Επιδημιολογικές έρευνες έχουν ΥΠΟΘΕΣΕΙ ότι το outbreak ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ με τη ψαραγορά στο Wuhan»

σ.σ. Ποιες, Που, Πότε, Με τι στοιχεία, με τι είδους έρευνες, με ποια μεθοδολογία και με ποια τεκμηρίωση?

Να με συγχωρήσουν οι συντάκτες-επιστήμονες αλλά σε τέτοιες ‘’σοβαρές’’ υποθέσεις, το να υποθέτεις και να κάνεις συσχετίσεις δε σε κάνουν επιστήμονα αλλά τσαρλατάνο.

«Στη παρούσα μελέτη θα μελετήσουμε ΕΝΑΝ ασθενή μόνο που εργάζονταν στη ψαραγορά και νοσηλεύθηκε στις 26/12/2019 όπου εμφάνιζε συμπτώματα ενός σοβαρού αναπνευστικού συνδρόμου με πυρετό, ζαλάδες και βήχα»

σ.σ. Εναν???? Βρε ούτε καν δύο????

Άντε και μια ερώτηση κρίσεως που ουδείς έχει κάνει ή απαντήσει, πόσοι ακόμα παγκοσμίως την ίδια μέρα, νοσηλεύθηκαν με ακριβώς την ίδια εικόνα και ΔΕΝ ανιχνεύθηκε κανένας ιός??

Αν πω ένα μύριο μπορεί και να πω λίγους, αλλά δε πειράζει αυτός ο ασθενής μας ενδιαφέρει βρε κουτά, αυτόν θα μελετήσουμε και από αυτόν θα σας πουλήσουμε την αναδυόμενη Αφροδίτη ή τον αναδυόμενο Φαντομα-Βαμπίρ-Ιό, ουπς συγνώμη την επιδημία και πανδημία ήθελα να πω.

Σ.σ. 2 βάζω σφήνα παραπομπή από τη παρούσα μελέτη για να καταλάβουμε το εύρος του δουλέματος

https://journals.plos.org/plosone/article…

«Το 2011 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι τα κρούσματα λοιμώξεων του αναπνευστικού (σ.σ. και με τα συμπτώματα φυσικά που είχε ο άνωθεν αναφερόμενος ΕΝΑΣ ασθενής) υπολογίζονται σε 450 μύρια (ναι εκατομμύρια) τα οποία συσχετίζονται με περίπου 4 μύρια (ναι εκατομμύρια) ΘΑΝΑΤΟΥΣ λόγω λοιμώξεων του αναπνευστικού….περίπου 200 μύρια προκαλούνται από μολύνσεις με ιούς (σ.σ. γνωστούς και άγνωστους) και η συχνότητα της θετικής ανεύρεσης αυτών σε παιδιά ασθενείς και ενήλικους ασθενείς είναι παρόμοια…στη παρούσα μελέτη προσπαθήσαμε να εκτιμήσουμε τη συχνότητα και το ποσοστό εμφάνισης 18 παθογόνων (ιούς) που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού σε μια περίοδο 5 ετών στη Νότια Κίνα…το ποσοστό της συνολικής θετικής ανέυρεσης ήταν (PDR-positive detection rate) 48.42% και το PDR για την οικογένεια του φαντομά ιού περίπου 5%.»

σ.σ. όπως έχω αναδείξει εμπεριστατωμένα, ΝΕΟΙ ιοί, όπως ο Φαντομάς-Βαμπίρ-Ιός στη προκειμένη περίπτωση, δεν πέφτουν ξαφνικά από τον ουρανό, απλά κάποια στιγμή τους ‘’βλέπουμε’’

σ.σ. Αυτά τα ποσοστά αγαπητοί σκεπτόμενοι πολίτες απλά σημαίνουν ότι με ένα συνολικό PDR περίπου 50% και ένα PDR για την οικογένεια του φαντομά ιού της τάξεως του 5%, τότε τα περίπου 5 μύρια από τις ετήσιες λοιμώξεις του αναπνευστικού δύναται να οφείλονται στον οικογένεια του φαντομά ιού και με ένα 1% θνητότητα μιλάμε για 50.000 θανάτους κατ’ελάχιστο (τα αντίστοιχα νούμερα δύναται να είναι μεγαλύτερα αλλά όχι μικρότερα).

Τα στοιχεία αυτά είναι δημοσιευμένα το 2015 και ναι κάποιοι καλοθελητές ταγματασφαλίτες θα σας πουν ότι ο ιός της τωρινής επιδημίας είναι η αναδυόμενη Αφροδίτη, ένας Φαντομάς-Βαμπίρ-ιός και δεν έχει σχέση με αυτή την οικογένεια που αναλύουν στη μελέτη του 2015 και σε άλλες εκατοντάδες παρόμοιες μελέτες πριν το 2019 και μάλλον θα σας πουν ότι ο φαντομάς-αναδυόμενη Αφροδίτη ιός προήλθε από τις νυχτερίδες (α ρε τραγουδάρα, νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μουυυυυ), αυτό το παραμύθι που πούλησαν, πουλάνε και θα συνεχίσουν να πουλάνε με φειδώ, θα απομυθοποιηθεί ακόμα πιο πολύ (αν δεν έχει ήδη) στη συνέχεια.

«Από ένα δείγμα που πήραμε από (bronchoalveolar lavage fluid) με Metagenomic RNA sequencing αναγνωρίσαμε ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στέλεχος ενός RNA ιού από την οικογένεια του Coronaviridae, το οποίο στέλεχος ορίζεται εδώ ως
‘WH-Human 1’ coronavirus (και ο οποίος έχει αναφερθεί και ως ‘2019-nCoV’)»

σ.σ. Αχ βρε τι ωραία και μπιστημονικά που τα γράφουν, ΕΥΡΗΚΑ, ΕΥΡΗΚΑ ένα καινούριο στέλεχος ενός ιού που αναγνώρισα πριν 60 χρόνια και τι ωραία που ΟΡΙΣΑΝ κάτι ‘καινούριο’, ερώτηση, πατέντα κατέθεσαν?? για να μη χάσουν το παρά??

«Φυλογενετική (έτσι ονομάζουν αυτό που ως άνθρωποι ονομάζουμε γενεαλογικό δέντρο) ανάλυση από όλο το viral genome (29,903 nucleotides) μας αποκάλυψε ότι ο ιός (το συγκεκριμένο στέλεχος) συσχετίζεται closely related (89.1% nucleotide similarity) με μια ομάδα που δηλώνετε κάτι σαν SARS coronaviruses (του γένους Betacoronavirus, και υπογένους Sarbecovirus) ο οποίος έχει αναβρεθεί παλαιότερα σε κάποιες νυχτερίδες στη Κίνα»

σ.σ. Αντε πάλι, νυχτερίδες και αράχνες γλυκιά μου.

Οκ ας σοβαρευτούμε και ας δούμε γενικά τι σημαίνει το «closely related» καθαρά επιστημονικά. https://carta.anthropogeny.org/…/percent-identity-genomic-d…

Από την απλή και κατανοητή περιγραφή που δίνει η σελίδα είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι το closely related (89.1%) στη πραγματικότητα δεν σημαίνει και πολλά, άσχετα αν το πουλάνε ως κάτι που είναι άξιο λόγου.

Και η συσχέτιση που δηλώνουν δε σημαίνει επιβεβαίωση ή ταυτοποίηση, ήτοι αυτό που βρήκαν στον άνθρωπο με αυτό που βρήκαν στις νυχτερίδες ΔΕΝ υφίσταται ως αδιαμφισβήτητα ως επιβεβαιωμένη ταυτοποίηση γενετικά.

Η γλώσσα που χρησιμοποιούν είναι παραπλανητική γιατί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το closely related ισχύει για τα πάντα σε αυτό το πλανήτη, απλά γιατί ακόμα και στις

ακολουθίες των αμινοξέων το ποσοστό ταυτοποίησης-ομοιοτήτων είναι της τάξης άνω του 99% μεταξύ ανθρώπων και χιμπαντζή

(ποσοστό ταυτοποίησης-ομοιοτήτων= ‘Percent identity’ αναφέρεται ως η ποσοτική μέτρηση των ομοιοτήτων μεταξύ δύο ακολουθιών DNA, αμινοξέων ή Introns and exons)

«Amino acid sequence: the percent identity between humans and chimpanzees in amino acid sequence is higher than that for DNA sequence, with estimates over 99 – Percent identity refers to a quantitative measurement of the similarity between two sequences (DNA, amino acid or otherwise).»

σ.σ. Για να συνοψίσω τη συγκεκριμένη επισήμανση, απλά θέλουν να πουλήσουν το ότι ο αναδυόμενος Φαντομάς ιός προήλθε από τις νυχτερίδες (για να πουλήσουν και την εικόνα του Βαμπίρ) και παίζουν τη γενετική επιστήμη με τα closely related και άλλους παρόμοιους συσχετισμούς, ενώ στη πραγματικότητα αυτά που δηλώνουν για ομοιότητες και γενεαλογικά δέντρα δεν έχουν καμία αδιαμφισβήτητη τεκμηρίωση ή πραγματική επιστημονική αξία για πάρα πολλούς ακόμα λόγους και το ότι αναφέρουν μετέπειτα πως είναι άξιο αναφοράς πως ο νέος Φαντομάς ιός είναι most closely related στο κάτι σαν SARS νυχτεριδοϊό γιατί δείχνει 100% ομοιότητα αμινοξέων σε 2 μόνο πρωτείνες απλά δείχνει ότι δεν ντρέπονται καθόλου για αυτά που κάνουν.

(similarity τυπικά δε σημαίνει ότι τα αμινοξέα είναι παρόμοια απλά ομοιάζουν, ναι καλά καταλάβατε, κάτι σαν, αχ αυτές οι ελληνικές λέξεις)

Συνεχίζω από Nature.
«Αυτό το outbreak highlights τη συνεχιζόμενη ικανότητα των ιών να μεταδίδονται, μεταπηδούν από ζώα σε ανθρώπους και να προκαλούν σοβαρές ασθένειες στους ανθρώπους»

This outbreak highlights the ongoing ability of viral spill-over from animals to cause severe disease in humans.

σ.σ. Συγνώμη αλλά εδώ θα ξεφύγω ολίγον από το θέμα του φαντομά ιού, γιατί οι επιστήμονες εδώ μας λένε και μας τρομοκρατούν για τη συνεχιζόμενη ικανότητα των ιών να μεταδίδονται από ζώα σε ανθρώπους και να προκαλούν σοβαρές ασθένειες.

ΑΛΛΑ όταν βρέθηκε εντελώς τυχαία πως τα καινούρια πόσιμα εμβόλια για τον ροταϊό (Rotavirus (RotaTeq) & (Rotarix)) ήταν μολυσμένα (λόγω της διαδικασίας παραγωγής τους σε ιστούς γουρουνιών, από δύο γουρουνοιούς PCV-1 & PCV-2 και άρα κάθε εμβολιασμός με αυτά σήμαινε εσκεμμένη μόλυνση μωρών με ιούς ζώων-γουρούνια) και οι αρμόδιες αρχές αναγκάστηκαν να απαντήσουν σε επιστήμονες για αυτή την επιμόλυνση και για το πόσο μπορεί να θεωρηθεί αβλαβής η εσκεμμένη μόλυνση όλων των μωρών με τους γουρουνοϊούς από τα συγκεκριμένα εμβόλια, χωρίς να έχουν ούτε το ελάχιστο επιστημονικό υλικό, αποδείξεις, πειράματα, κλπ εξέλαβαν ανερυθρίαστα και εξέφρασαν με τρομπέτες ότι η παρουσία των γουρουνοιών είναι ασφαλής και η μόλυνση των μωρών μέσω των εμβολίων με αυτούς δεν εμπεριέχει κανένα κίνδυνο και δε προκαλεί τίποτα και καμία ασθένεια στα μωρά άσχετα αν οι ίδιοι ιοί προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα γουρουνάκια

(θυμηθείτε και τη τρομοκρατία με έναν ααααλλο γουρουνο-ιό αυτών της Γρίπης των Χοίρων και ίσως θα καταλάβετε τη ξεφτίλα αυτών που υποτίθεται μας ‘προστατεύουν’)

-σ.σ. Από ότι καταλαβαίνετε είναι ξεκάθαρο πως ΟΤΑΝ η μόλυνση μωρών από ιούς που προκαλούν ασθένειες σε ζώα γίνεται εσκεμμένα από την ιατρική ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και αυτές οι μολύνσεις είναι αθώες και άκακες, αλλά όταν σκάσει μύτη ο Φαντομάς-Βαμπίρ-ιός από τις νυχτερίδες θα έρθει η επιδημία που θα εξαφανίσει την ανθρωπότητα (κάτι σαν SARS CoV ιούς έχουν ανιχνεύσει και σε άλλα είδη του ζωικού βασιλείου και στα πτηνά, το ότι ασχολούνται με τις νυχτερίδες μόνο, δείχνει πόσο διεστραμμένοι είναι αφού μόνο η ιδέα της νυχτερίδας προκαλεί μια αίσθηση τρόμου στους ανθρώπους και φυσικά έχει επιλεχτεί προσεκτικά μιας και γνωρίζουν πως δουλεύει το υποσυνείδητο του ανθρώπου και οι πρωτόγονες φοβίες του, αν και τους βγάζω το καπέλο που έχουν σχεδιάσει ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες για να παίξουν με τις υποσυνείδητες πρωτόγονες φοβίες μας)

[DNA from porcine circoviruses (PCV) 1 and 2 has been detected in RotaTeq. PCV-1 and PCV-2 are not known to cause disease in humans.]

http://www.fda.gov/…/Vaccines/ApprovedProducts/ucm093833.htm

σ.σ. Και κλείνω την παρένθεση. Το συγκεκριμένο θέμα για τους γουρουνοιούς, αν κάποια στιγμή σταματήσει το παραμύθι του Φαντομά-Βαμπίρ-Ιού, αν υφιστάμεθα ακόμα ως άνθρωποι και άτομα με συνείδηση και δικαιώματα, συνιστώ σε όλους τους γονείς που έχουν σώας τας φρένας να το επισημάνουν στους παιδίατρους τους και να τους ρωτήσουν πως γίνεται ο φαντομάς ζωοϊός να ήταν τοοοοσο επικίνδυνος και ο πραγματικός (ύπαρξη με τη σφραγίδα του Οργανισμού Φαρμάκων) γουρουνοϊός να είναι αβλαβής και ακίνδυνος και πως επιτρέπουν οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές την κυκλοφορία προιόντων (που στοχεύουν υγιή μωρά ) επιμολυσμένων με ιούς ζώων?

Όταν ΟΛΟΙ γνωρίζουν πως η μεταπήδηση ιών από ένα είδος σε ένα άλλο εμπεριέχει άπειρους και άγνωστους κινδύνους.

Άντε και το κλείνω από Nature με τη πιο σημαντική επισήμανση.

«Data reporting – No statistical methods were used to predetermine sample size. The experiments were not randomized and the investigators were not blinded to allocation during experiments and outcome assessment»

Σ.σ. θεωρώ ότι για έναν μη προκατειλημμένο αναγνώστη αυτό είναι το μόνο σημαντικό κομμάτι αυτής της μελέτης, σε ελεύθερη και επεξηγηματική μετάφραση, «ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκαν στατιστικές μέθοδοι για να προκαθορίσουμε το μέγεθος του δείγματος. Τα πειράματα ΔΕΝ ήταν τυχαιοποιημένα και οι ερευνητές ΔΕΝ ήταν τυφλωμένοι, δεσμευμένοι

(σ.σ. σε απλά ελληνικά μπορούσαν να ‘’διαβάζουν’’ ότι γουστάρουν και ότι τους βολεύει και να πουλήσουν ότι θέλουν) κατά τη διάρκεια των πειραμάτων και την εκτίμηση των αποτελεσμάτων»
σ.σ. τέτοιου είδους πειράματα χωρίς τυφλότητα, χωρίς προκαθορισμένες στατιστικές δειγματοληψίες, χωρίς να είναι τυχαιοποιημένα από την ίδια την έννοια της ερευνητικής επιστήμης συγνώμη αλλά είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια.

Τροφή για σκέψη με άλλα δεδομένα
———————————————-

1. Η Κίνα έχει μπει χοντρά στο παιχνίδι και στην αγορά των εμβολίων και η νομοθέτηση υποχρεωτικών εμβολιασμών πρόσφατα είναι γεγονός για δις βεβαιωμένα μελλοντικά κέρδη.
2. Στη Κίνα δεν υφίσταται ανθρώπινα δικαιώματα και το άτομο είναι απλά υποκείμενο στις ορέξεις του ΚΚΚ και ας το παίζουν πολιτισμένοι στον έξω κόσμο.
3. Οι Κινέζοι επανειλημμένα έχουν κρύψει πλείστες απάνθρωπες ατασθαλίες πίσω από παραπετάσματα ‘’καπνού’’ κάτι σα τον Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό.
4. Οι επενδύσεις τους στην Ιατρική, Φαρμακευτική, Γενετική έρευνα είναι τεράστιες και ίσως ήρθε η ώρα να τις εξαργυρώσουν.
5. Η είδηση που βγήκε από τις πρώτες μέρες περί διαφυγής του ιού (ως βιολογικού όπλου) ήταν το πιθανότερο στημένη από τους ίδιου τους Κινέζους μόνο και μόνο για να διασπείρουν πιο μεγάλο πανικό ακόμα και στους πιο δύσπιστους (όπως ο λαλίστατος) και ειδικά σε ανθρώπους που δε τσιμπάνε εύκολα από τη παραπληροφόρηση, τη προπαγάνδα και τα στημένα παιχνίδια των ΜΜΕ.
6. Μη ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια με τις επιδημίες για κέρδος και άλλους ειδεχθείς λόγους (π.χ. συγκάλυψης ατασθαλιών) έχουν ξεκινήσει από το 1976 με την απάτη της Γρίπης των Χοίρων-SWINE FLU και πλείστες μετέπειτα προβλέθηκαν και ανακοινώθηκαν με τρομπέτες, χωρίς να υπάρξουν τελικά στη πραγματικότητα ούτε κατ’ελάχιστο και όσοι από την διεφθαρμένη πλέον ιατρική επιστήμη τις διαφημίζουν ακόμα ως επιδημίες (ενώ στη πραγματικότητα ήταν ανύπαρκτες) χρειάζονται κρέμασμα ανάποδα και το παιχνίδι που στήθηκε με έσοδα δις για τα αντιγριπικά φάρμακα λόγω των επερχόμενων επιδημιών είναι η πιο τεκμηριωμένη απόδειξη στην ιατρική βιβλιογραφία https://www.bmj.com/tamiflu για το εύρος της διαφθοράς
7. Άντε και το κερασάκι στη τούρτα. Τη τελευταία εικοσαετία έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις σε έρευνες για την επόμενη πιο εξελιγμένη γενιά εμβολίων από τη Φαρμαμάφια.

Εμβολίων που δεν έχουν καμία σχέση με τις τεχνολογίες που ήδη χρησιμοποιούνται σε όσα κυκλοφορούν (και που είναι πλείστα προβληματικές). Η νέα γενιά αυτών των υπέροχων προϊόντων θεωρούνται προϊόντα, εμβόλια DNA & messengerRNA, ήτοι σε απλά ελληνικά προϊόντα που δύναται να ‘’εισέρχονται’’ με διάφορους μεθόδους στον παραλήπτη και πιθανόν και σε άγνωστο βαθμό (όσο και να το υποβαθμίζουν αυτό) δύναται να αλλάζουν το DNA του και τα γονίδια του, όπως οι Φρανκεστάιν επιστήμονες δηλώνουν για να τα μάθουν να ‘’δουλεύουν’’ καλύτερα και να τον προστατεύουν από τους αόρατους εχθρούς.

Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, η επιστήμη πλέον σε αυτό το κομμάτι έχει ξεφύγει παντελώς και δε τις φτάνει που το παίζει μικρός θεός εδώ και αιώνες, αλλά θέλει να γίνει κυριολεκτικά Θεός και να φτιάξει ένα ‘’καλύτερο’’ άνθρωπο (που το πιθανότερο θα είναι εξαναγκαστικά μόνιμος πελάτης και εφ όρου ζωής).

Για να μη τα πολυλογώ αυτού του είδους τα προϊόντα δεν έχουν προχωρήσει και τόσο και τα παιδεύουν πάνω από 2 δεκαετίες γιατί όσο προχωράνε τόσο πιο πολλοί κίνδυνοι γνωστοί και άγνωστοι όπως καταλαβαίνετε εμφανίζονται και ξανά πίσω στην αρχή.

Όμως η Φαρμαμάφια δεν πολυζορίζεται με τέτοιες λεπτομέρειες και σίγουρα θέλει να εξαργυρώσει τις τεράστιες επενδύσεις και να καλύψει τις μαύρες τρύπες των ταμείων τις από τις επαναλαμβανόμενες μηνύσει και αποζημιώσεις που πληρώνει παγκοσμίως για ένα μετά το άλλο από τα πολλά άχρηστα και επικίνδυνα προϊόντα της και έτσι με την ανακοίνωση της παρούσας πανδημίας πλέον έχει πάρει το πράσινο φως να προχωρήσει

(πηδώντας όλα τα στάδια ελέγχου και ασφάλειας που τη καθυστερούν και τις στερούν έσοδα) στη κατασκευή αυτών των προϊόντων που πλέον θα αλλάζουν τα γονίδια μας και το DNA μας (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

8. Ένα άλλο τυχαίο γεγονός είναι ότι η πανδημία έρχεται ακριβώς τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου η Φαρμαμάφια με τα μαύρα δις και τους λομπίστες της σπρώχνει όπου μπορεί προσπάθειες ψήφισης επαίσχυντων νομοσχεδίων που θα στερούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και θα εξαναγκάζουν κάθε πολίτη να λάβει οποιοδήποτε προϊόν, κάποιοι διεφθαρμένοι αρμόδιοι και δήθεν ειδικοί θεωρούν ως ‘προστασία’ και ακόμα παραπέρα ως θεραπεία και φυσικά τυχαία πάλι θα της δημιουργούν μόνιμη και βέβαιη πελατεία εφ όρου ζωής.

Τι είπατε?? Αααα ναι βρε, Τυχαίο ήταν που είχε στα σκαριά η υπέροχη κυβέρνηση μας νομοσχέδιο που έλεγε πως σε περίπτωση ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ θα κάνει ότι γουστάρει και ο κάθε πολίτης θα κατεβάζει τα βρακιά γιατί έτσι θα λένε οι επιστήμονες-κυβερνώντες-γιουσουφάκια, για το καλό της δημόσιας υγείας μας (χωρίς το μας).

Και ναι εντελώς τυχαία ακόμα μια φορά πλείστες κυβερνήσεις παγκοσμίως έχουν στα σκαριά ή ψήφισαν πρόσφατα επαίσχυντα νομοθετήματα που στερούν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και δίνουν επαίσχυντα δικαιώματα ελέγχου στους δήθεν αρμόδιους και ειδικούς πάνω στις ζωές μας και στο σώμα μας.

Νομοθετήματα που ορίζουν τον άνθρωπο πλέον ως αντικείμενο χωρίς κανένα δικαίωμα επιλογής.

9. Τυχαίο πάλι είναι ότι αν και η Φαρμαμάφια την ίδια ώρα που τρώει τη μία μήνυση μετά την άλλη για πολλά από τα υπέροχα προϊόντα της και για κατά συρροή απάτες και πληρώνει ήδη δις και πολλαπλάσια δις αποζημιώσεων είναι καθοδόν ΑΝΑΔΥΕΤΕ ένας αόρατος εχθρός, Φαντομάς-Βαμπίρ που θα σκοτώσει εκατομμύρια.

ΟΚ!!!!!! Και η αγέλη τρομοκρατημένη θα παρακαλεί γονυπετής τη πιο διεφθαρμένη βιομηχανία με τα πιο διεφθαρμένα γιουσουφάκια να την σώσει από τον επερχόμενο αόρατο εχθρό. ΟΚ πάλι!!!!!

Υ.Γ. Δεν ανησυχώ καθόλου για τον αόρατο Φαντομά-Βαμπίρ κορονοιό, ανησυχώ όμως αφάνταστα για τους αόρατους, αδίστακτους, διεστραμμένους και διεφθαρμένους, όποιοι και να είναι και όποια γιουσουφάκια έχουν στη δούλεψη τους. Είχα προβλέψει ότι το βρώμικο παιχνίδι θα το χοντρύνουν και δυστυχώς το έκαναν και τα χείριστα δεν έχουν έρθει ακόμα (τα οποία χείριστα ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με κανένα Φαντομα-Βαμπίρ κορονοιό).

Εθιστώ ιδιαίτερα τη ΠΡΟΣΟΧΗ σας στο ακόλουθο αδιαμφισβήτητο δεδομένο.

Αν σε πάνω από 100 μύρια ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού παγκοσμίως κάθε έτος σύμφωνα με τα δεδομένα του ΠΟΥ, όπου ΔΕΝ ανιχνεύεται κανένας ιός, ανιχνεύσουμε ξαφνικά (επειδή μπορέσαμε να αναγνωρίσουμε έναν υπάρχοντα αλλά μη αναγνωρισμένο ιό) 100χιλιάδες, 200χιλιάδες 1 μυρίο λοιμώξεις του αναπνευστικού με τον Φαντομά-Βαμπίρ κορονοιό πως ακριβώς έχουμε επιδημία???

Είναι τόσο αυτονόητο το δούλεμα από την πραγματικότητα που παρατίθεται, που συγνώμη αλλά όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει πλέον καμία ελπίδα και είναι ήδη Ζόμπι.

Και επειδή το ρεζερβουάρ των «Pneumonia-ORGANISM UNSPECIFIED» και «Pneumonia VIRUS UNSPECIFIED» ήταν και είναι ένας τεράστιος αριθμός εκατομμυρίων παγκοσμίως, τα κρούσματα που θα αναγνωρίζονται ως θύματα του Φαντομά-Βαμπίρ κορονοιού θα εκτιναχτούν στα ύψη τις επόμενες βδομάδες (εκτός και αν κάποιος τους ξεβρακώσει αν και αμφιβάλω για το ξεβράκωμα κατά 99.99%)

Culturing the Unculturable: Human Coronavirus HKU1 Infects,
Replicates, and Produces Progeny Virions in Human
Ciliated Airway Epithelial Cell Cultures

Nick Kilo.

Ευαγγέλου Μπλάνα Μαριάννα

βιοχημικός ΜSc

πηγή

Γιατί η Διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχής μας

WHO και η έρευνα στην Κίνα για την COVID-19

Επιδημία COVID-19 απο τον κορωναϊό nCoV2019, ή επιδημία πνευμονίας;

Ο Κώδικας Αlipay, θα μας σώσει. Σαν να λέμε ο Αλή Μπαμπάς και οι 40 κλέφτες, θα μας σώσουν

Ψηφιακή Ταυτότητα μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση.

Είχαν παίξει την Πανδημία στο χρημαστηριακό καζίνο! / Βόμβα με τα ΄΄ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

Γλυκόριζα και ζαμπούκος το φυτικό οπλοστάσιο ενάντια στις ανθρώπινες κατασκευές

Φυσική προφύλαξη και απολύμανση, το λάδι των κλεφτών

Κορονοιός, nCoV2019,HIV, SARS,Εμπολα, Zίκα οι υιοί της Μπιγκ Φάρμα και ο πατέρας Ιπποκράτης.

Η Μεγάλη Συνωμοσία του Βόρακα

Ποινικοποίηση της έρευνας.Μοριακή βιολόγος ρίχτηκε στη φυλακή επειδή ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα εμβόλια είναι μολυσμένα με ιούς (video)

Nομοσχέδιο στο Τέξας για την απαγόρευση των εμβολιασμών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης μέχρι να αποδειχθούν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή

https://halithheia.blogspot.com/2021/03/blog-post_24.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *