Φάκελος παιδοφιλία

4.7/5 (10)

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

Η παιδοφιλία αποτελεί μία τεράστια μάστιγα για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα, στις ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο #pizzagate . 

Πρόκειται για μία περίπτωση όπου το Νοέμβριο του 2016 κάποιος χάκαρε το email του Tony Podesta, ηγετικού στελέχους των Δημοκρατικών. Ονομάστηκε έτσι, καθώς φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας «Comet ping pong», James Alefantis, πολύ φίλος κι υποστηρικτής των Δημοκρατικών, είχε φτιάξει την πιτσαρία φιλική προς τα παιδιά και φρόντιζε να εντοπίζει παιδιά στο προφίλ που ταίριαζε στις απαιτήσεις των εμπλεκομένων.

Αργότερα όμως αποκαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα, ο James Alefantis ήταν ο James Rothschild που χρησιμοποιούσε το κατάστημα ως βιτρίνα. Τα δε παιδιά, τα αποκαλούσαν… «πίτσες»… Αυτός όμως ο φάκελος είναι κάτι που θα τον δούμε αργότερα. Εκείνο που μας ενδιαφέρει άμεσα, είναι το τι γίνεται στην Ελλάδα.


Το Φεβρουάριο του 2019, η υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, στελέχους της ΝΔ, τάραξε ακόμα περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά της πολιτικής ζωής του τόπου. Την υπόθεση έτρεξαν να καλύψουν τα μεγάλα στελέχη της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι. Όμως η υπόθεση είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα, οι εισαγγελείς και οι δικαστές, να μην μπορούν να κουκουλώσουν (όπως κάνουν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις) το Νίκο Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στα ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ μαλακά: ΜΌΝΟ 28 μήνες με… αναστολή… Τόσο τιμάται από την ελληνική «Δικαιοσύνη» η σωματική ακεραιότητα ενός παιδιού…. Όλα αυτά, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ τη βαθεία σήψη που επικρατεί στην πολιτική και δικαστική ζωή της Χώρας. Αποδεικνύει ότι η «Δικαιοσύνη» ΔΕΝ είναι ανεξάρτητη, αλλά άμεσα εξαρτημένη και εξυπηρετεί συμφέροντα. Κάτι που όλοι το γνωρίζουμε, αλλά κι οι ίδιοι φροντίζουν να το αποδεικνύουν.Η περίπτωση Γεωργιάδη όμως, δεν είναι η μόνη. Πολλοί έχουν συλληφθεί για το λόγο αυτόν. Ακόμα χειρότερα, μητέρες και πατεράδες που εξέδιδαν τα ανήλικα παιδιά τους σε πλούσιους και μη. Χαρακτηριστική η πρόσφατη περίπτωση του 41χρονου από την Κάλυμνο που εξέδιδε την κόρη του για τιμές από 5€ – 20€ (!!!!!) σε παιδόφιλους της Καλύμνου και της Κω. Αυτός βέβαια, δεν έχει πολιτικούς, εισαγγελείς και δικαστές πίσω του για να γλυτώσει όπως ο Νίκος Γεωργιάδης…

Ας μεταφερθούμε όμως σε κάτι πιο συγκλονιστικό. Τα τελευταία χρόνια, η λαθρομετανάστευση έχει γίνει μία επικίνδυνη μάστιγα στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους «πρόσφυγες» υπάρχει μία ιδιαίτερη κατηγορία: αυτή των ασυνόδευτων παιδιών. Δεν αναφέρομαι στα «ασυνόδευτα» των 20 ή 25 ετών, αλλά σε εκείνα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ είναι ασυνόδευτα. Παιδιά στην αρχή της εφηβείας τους που ήρθαν είτε αναζητώντας τους γονείς τους, είτε περιμένοντάς τους να εμφανιστούν αργότερα. Μία από τις ΜΚΟ που ανέλαβε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ασυνόδευτα παιδιά ήταν εκείνη που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πρόκειται για τη ΜΚΟ «Ελπίδα»! Πολύ ενδιαφέρον όνομα, αλλά με φρικτό υπόβαθρο…

Είναι γεγονός ότι πολλά ασυνόδευτα έχουν εξαφανιστεί χωρίς κανένας να γνωρίζει. Ή σχεδόν κανένας! Αυτοί που ΣΊΓΟΥΡΑ γνωρίζουν, είναι τα ηγετικά μέλη της ΜΚΟ «Ελπίδα». Κι αυτό γιατί ως έμβλημά της είχε ένα από τα κρυφά σύμβολα των παιδοφίλων: το σπειροειδές τρίγωνο! Και λέω «είχε», διότι όταν κάποιοι τους πήραν χαμπάρι, το έβγαλαν. Το σύμβολο αυτό όμως αναφέρεται στους λεγόμενους «boy lovers». Δηλαδή εκείνους που ορέγονται μικρά αγοράκια.

Με δεδομένο πλέον ότι οι ΜΚΟ πληρώνονται από τις εταιρείες του George Sorros, είναι εύκολο κάποιος να καταλάβει ότι αυτά τα παιδάκια που έχουν εξαφανιστεί, πήραν την άγουσα για τους μετέχοντες στο σκάνδαλο «pizzagate». Ένα σκάνδαλο που έχει απλώσει τα δίχτυα του και στην Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία κα) και που πρόσφατα έπιασε και Ελλάδα.

Στη Χώρα μας, εμπλέκονται «μεγάλα σαλόνια», πολιτικοί και άλλοι. Κυκλοφορεί η φήμη ότι στον κύκλο της παιδοφιλίας εμπλέκονται γνωστοί επιστήμονες, αλλά και εισαγγελείς και δικαστές. Καθώς όμως υπάρχει «omerta» σε τέτοια θέματα, ΤΊΠΟΤΑ δεν έχει ακόμα αποδειχθεί. Έτσι, αυτά παραμένουν φήμες, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Οπουδήποτε εναντίου. 

Γεγονός είναι πάντως, ότι πολλά σύμβολα παιδοφιλίας έχουν εμφανιστεί και σε ταινίες κινουμένων σχεδίων, και σε προϊόντα για παιδιά, αλλά και από εταιρείες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Ενδεικτικά αναφέρω την εταιρεία Johnson and Johnson η οποία σε πάνες έφερε το σήμα των παιδοφίλων. Όμως, δεν έφτανε αυτό. Άλλαξε ακόμα και το σήμα της, ώστε να μοιάζει με άλλο παιδοφιλικό σύμβολο. Η εταιρεία αυτή όμως, δεν είναι η μόνη. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «Huggies» (μτφ. αγκαλίτσες), η «Mami love» και φυσικά -ποιος άλλος- η «Pampers».

Επειδή δεν μπορούσε να λείψει από τον κατάλογο, ένα σημαντικό ρόλο παίζει η εταιρεία «Unilever», η οποία στο λογότυπό της έχει επίσης εντάξει κρυφό σύμβολο παιδοφιλίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με τη Unilever, καθώς στελέχη ορισμένων εξ αυτών εμπλέκονται στο σκάνδαλο #pizzagate . Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η γνωστή εταιρεία παγωτού «Algida», η οποία ΑΠΡΟΚΆΛΥΠΤΑ έχει ως έμβλημά της παιδοφιλικό σύμβολο. Κι επειδή το κακό δε σταματάει εκεί, υπάρχουν στην αγορά και πολλά παιχνίδια με παρόμοια σύμβολα

Στην παράνοια της παιδοφιλίας όμως, εμφανίζονται και γνωστοί celebrities, ηθοποιοί και τραγουδιστές, που φροντίζουν να εμφανίζουν τέτοια σύμβολα. Για παράδειγμα η Cindy Lauper, ο Marylin Manson, η Madonna, ο Johnny Depp, η Miley Cyrus, Kendal Jenner, Marina Abramovic και πολλοί άλλοι. Ο κατάλογος τεράστιος!

Κι επειδή όπου παιδάκι και χαρά, ποιος άλλος βρίσκεται στον κατάλογο; Φυσικά το Βατικανό, οι καρδινάλιοι του οποίου φορούν το παιδοφιλικό σύμβολο ακόμα και στα άμφιά τους. Με αυτούς θεωρεί τον εαυτό του «αδελφό» ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος!!! Προφανώς γιατί, όπως λέει κι ο λαός μας: «όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα…»

Στις ΗΠΑ όμως, το έχουν πάει ακόμα παραπέρα. Ξεδιάντροπα, χωρίς ίχνος τύψεων, το έμβλημα των παιδοφίλων μοστράρει στο σήμα της Αστυνομίας του Los Angeles, του Illinois, του San Louis, του Tennessee και αλλού!!! Ε, ναι! Αυτοί είναι πιο προχωρημένοι. Και κάνεις από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ανηλίκων των ΗΠΑ, δεν μπήκε ως τώρα στον κόπο να τους συλλάβει ως όφειλε… Βέβαια, θα μου πει κάποιος, στο εξωτερικό είναι πιο προχωρημένοι! Φυσικά! Έχουν ακόμα και παιδικά βιβλία που προάγουν την παιδοφιλία…

Στα κατ’ ημάς και πάλι, πριν λίγο καιρό οι Anonymous Greece είχαν χακάρει email παιδοφίλων, με αποτέλεσμα να μπορέσουν να μπουν στους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων τους. Είχαν δημοσιεύσει και ονόματα, αλλά και διαλόγους, όπως αυτοί που βλέπετε στις φωτό. Κάποιος μάλιστα, είχε το θράσος να έχει ελληνική σημαία στο προφίλ του. Δυστυχώς είναι αρκετοί εκείνοι που παρουσιάζονται με ένα ΔΉΘΕΝ πατριωτικό προφίλ αλλά στην πραγματικότητα αναζητούν μόνο σεξ. Και κάποιοι απ’ αυτούς είναι και παιδόφιλοι.

Δυστυχώς, σε αυτήν τη Χώρα, επικρατεί ο Νόμος της Σιωπής (omerta) με τους επωνύμους παιδόφιλους να προστατεύονται από πολιτικούς, δικαστικούς, εισαγγελείς, ΜΜΕ και τους έχοντες το χρήμα. Έτσι, είμαστε ακόμα σε φάση όπου ψάχνουμε να βρούμε ποιοι επώνυμοι είναι παιδόφιλοι. Θα τους βρούμε. Να είστε σίγουροι. Κι όταν τους βρούμε, είμαστε σίγουροι ότι Αστυνομία, κράτος, ΜΜΕ, δικαστές και εισαγγελείς θα σπεύσουν όχι μόνο να τους προστατεύσουν, αλλά και να ασκήσουν διώξεις εναντίον μας. Γιατί στην Ελλάδα, το νομικό καθεστώς είναι πιο σάπιο από ποτέ και ΚΑΝΈΝΑΣ Έλληνας δεν πρόκειται να δικαιωθεί, εάν δεν είναι στη δική τους ανώμαλη κλίκα.

Θεσσαλονίκη..

Σχόλιο Γεωργίου Μεταξά: Βρε βρε βρε… Για κοίτα κάτι ενδιαφέροντα πράγματα στη Θεσσαλονίκη… Πλατεία Αριστοτέλους, στολισμός (!!!!!!!) χριστουγεννιάτικος με το… ΣΎΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΊΛΩΝ κεκαλυμένο… Ωρέ Μακεδόνες, ακόμα το αφήνετε όρθιο;;;
ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ

diodotos-k-t.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Διεστραμμένη κοινωνία. Και εσείς οι »ιερέρχες» στο βατικανό με τους παπικούς παρέα, και να τους προσκηνάτε? Δυστυχώς ξεχάσατε … Αυτόν που κάθετε εκ δεξιών του Πατρός και παρακολουθεί τις πράξεις σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *