ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ COVID-19 ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ OAHU ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ-ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η πολιτεία της Χαβάης μετατρέπει τον αυτοκινητόδρομο H-3 στο Oahu σε υποχρεωτικό σημείο ελέγχου δρόμου COVID-19, εμποδίζοντας την κυκλοφορία και προς τις δύο κατευθύνσεις και υποβάλλοντας τους ταξιδιώτες σε υποχρεωτικές δοκιμές, αναφέρει το Hawaii News Now. Αυτό σημαίνει ότι η Χαβάη μετατρέπεται γρήγορα σε ιατρική αστυνομική πολιτεία η οποία σύντομα θα μετατραπεί σε υποχρεωτικά στρατόπεδα καραντίνας, όπως έχουμε ήδη δει να κυκλοφορεί στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

«Οι δοκιμαστικοί σταθμοί θα δημιουργηθούν εντός της σήραγγας Harano, και στις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας, για να μεγιστοποιήσουν τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να δοκιμαστούν», αναφέρει το HNN. Το δίκτυο ειδήσεων συνεχίζει να εξηγεί μια παράξενη απαίτηση ότι τα άτομα που έχουν δοκιμαστεί δεν επιτρέπεται να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο H-3 μέχρι να φτάσουν στο τέλος. «Μόλις εξεταστούν τα άτομα, θα πρέπει να συνεχίσουν σε οποιοδήποτε άκρο του H-3 πριν χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές διαδρομές Koolau, εάν είναι απαραίτητο, για να συνεχίσουν τη μεταφορά», αναφέρει το HNN.

Η Χαβάη, φαίνεται να κηρύσσει πόλεμο στους δικούς της ανθρώπους.
«Ο δήμαρχος της Χονολουλού Κίρκ Κάλντγουελ παρομοίωσε τη μάχη της Χαβάης ενάντια στον κορωναϊό με τον «πόλεμο» την Πέμπτη», αναφέρει το HNN:
«Ας γίνουμε πραγματικοί. Είμαστε σε πόλεμο. Βρισκόμαστε τώρα σε πόλεμο για την καταπολέμηση αυτού του ιού », δήλωσε ο δήμαρχος Κάλντγουελ. «Δεν έχουμε όλα τα εργαλεία, αλλά χτίζουμε περισσότερα. Και σήμερα πρόκειται για την κατασκευή αυτών των εργαλείων. «

Ο πόλεμος, ωστόσο, φαίνεται να μοιάζει περισσότερο με πόλεμο εναντίον του λαού της Χαβάης παρά με πόλεμο σε οποιοδήποτε ιό. Η Χαβάη, που διοικείται κυρίως από τους Δημοκρατικούς, ενώνεται με άλλες αριστερές πολιτείες προσπαθώντας να αυξήσει απότομα τις «περιπτώσεις» του ιού κοροναϊού – ένα ιατρικό ψευδώνυμο, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι άρρωστοι και δεν εμφανίζουν συμπτώματα – ως δικαιολογία για ακόμη πιο δρακόντεους αποκλεισμούς και οικονομική ζημία ότι ελπίζουν να κατηγορηθούν στον Πρόεδρο Τραμπ.

Όπως στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, αξιωματούχοι της Χαβάης τιμωρούν τους πολίτες τους για να προσπαθήσουν να βλάψουν τον Τραμπ. Και τώρα, για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις εντολές δοκιμών, η Χαβάη μετατρέπει βασικούς δρόμους σε σημεία ελέγχου της ιατρικής αστυνομίας.

Τα σημερινά σημεία ελέγχου θα μετατραπούν σύντομα σε υποχρεωτικά σημεία ελέγχου εμβολίων
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα ίδια σημεία ελέγχου θα χρησιμοποιηθούν σύντομα για την επιβολή των εντολών εμβολίου. Οι ταξιδιώτες που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τους αυτοκινητόδρομους και τους δημόσιους δρόμους της πολιτείας θα κληθούν να δείξουν τα «διαβατήρια εμβολίων» για να περάσουν. Εκείνοι που δεν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί θα υποβληθούν σε βία δοκιμασία, στη συνέχεια θα απαχθούν και θα πεταχτούν σε στρατόπεδα καραντίνας (δηλ. Στρατόπεδα θανάτου), εάν έχουν θετική δοκιμή.

https://www.bitchute.com/embed/owy2cBxnNIdt/

Donald Trump’s KUNG FLU REMIX – WTFBRAHH

Μόλις ανακοινώθηκαν νέα κιτ δοκιμής που μπορούν να παράγουν αποτελέσματα δοκιμών σε λίγα λεπτά και όχι σε ημέρες. Ωστόσο, η ακρίβεια αυτών των δοκιμών μπορεί να είναι ακόμη χειρότερη από αυτήν που έχουμε ήδη δει, με αποτέλεσμα ένα κύμα ψευδών θετικών που καταδικάζουν λανθασμένα τους ανθρώπους ως φορείς COVID-19 όταν δεν έχουν καθόλου τέτοιο ιό.

Οι εγκληματίες γραφειοκράτες στη Χαβάη, φυσικά, περιστρέφουν όλα αυτά ως έναν τρόπο για να «διατηρήσουν την ομαλή ροή της κυκλοφορίας», ακόμη και όταν είναι αυτοί που θέτουν τα μπλοκ στη θέση τους. Όπως αναφέρει το HNN:
«Η δοκιμή στο H-3 είναι μια ιστορική, πρώτη προσπάθεια που θα κάνει μια σημαντική διαφορά στο να δοκιμάσουμε περισσότερους ανθρώπους», δήλωσε ο δήμαρχος Caldwell. «Αυτό θα καταστεί εφικτό από όλες τις ομοσπονδιακές, πολιτειακές και κομητειακές ομάδες που συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι η κυκλοφορία μέσα και έξω από αυτούς τους ιστότοπους μπορεί να ρέει ομαλά.»

Ken Copeland’s Wind Of God REMIX – WTFBRAHH

Αμερικανοί που έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν να ζουν σε δημοκρατικά κράτη θα βρεθούν σύντομα στρογγυλευμένοι και θα πέσουν σε πανδημικά στρατόπεδα θανάτου, εκτός εάν ακολουθήσουν υποχρεωτικά προγράμματα δοκιμών και εμβολιασμού. Εν τω μεταξύ, τα εμβόλια κατασκευάζονται ως όπλα αποπληθυσμού κατά της ανθρωπότητας, και πολλοί άνθρωποι που παραδίδονται στο εμβόλιο θα καταλήξουν νεκροί σε λιγότερο από δύο χρόνια.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίσταση ενάντια σε αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία γενοκτονίας που διεξάγεται από τον Μπιλ Γκέιτς και άλλους υποστηρικτές του πληθυσμού που έχουν παραδεχτεί εδώ και πολύ καιρό ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν εμβόλια για να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ακούστε το παρακάτω για να μείνετε ενημερωμένοι:

GUNPOINT VACCINES coming to Democrat-run states

https://brlghteon.com/52cd0c52-147e-4f34-905d-8f8b2b2319e7

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *