ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ : Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΑΝΝΑ ΚΑΙ CONTRAST Η… ΑΠΙΣΤΗ ΓΚΙΑΟΥΡΙΣΑ!!!

5/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια αφίσα που κυκλοφορεί στα σχολεία της τουρκικής δημοκρατίας, με επιμέλεια του τουρκικού υπουργείου Παιδείας, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση αλλά και κάποιες αντιδράσεις από κάποια τουρκικά ΜΜΕ.

Η πολύ χαρακτηριστική αυτή αφίσα, δείχνει με παραστατικό τρόπο τις αντιδράσεις μιας μαντηλοφορούσας μάνας, δηλαδή μιας πιστής μουσουλμάνας μάνας, που δείχνει την αγάπη της για το παιδί της και πως με τρυφερότητα το αντιμετωπίζει και σε κοντράστ, τις αντιδράσεις μιας δυτικής, άπιστης, γκιαούρισας μάνας, που μαλώνει με έντονο τρόπο το παιδί της και όπως αφήνει να φανεί, στη συνέχεια το ξυλοφορτώνει για κάποια πράξη του.

Ο στόχος αυτής της αφίσας είναι να εμπεδωθεί στην παιδεία ότι η μουσουλμάνα μάνα είναι αυτή που θα δεχτεί με ευσπλαχνία και αγάπη το παιδί της, ακόμα και αν κάνει μια αταξία για να το δώσει να καταλάβει με αγάπη το σφάλμα του, σε αντίθεση με την γκιαούρισα μάνα που χρησιμοποιεί βία στην ανατροφή των παιδιών της.

Δηλαδή με λίγα λόγια, θα τρελαθούμε τελείως από αυτή την αφίσα που λησμονεί την τόσο διαδεδομένη παιδική πορνεία στο Ισλάμ και τους γάμους ανηλίκων κοριτσιών με γέρους, ενώ πρόσφατα και στην δήλωση του Ερντογάν ότι το βιαζόμενο κορίτσι είναι υποχρεωμένο να…παντρευτεί τον βιαστή του!

Έλεος πια!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Έχουμε τρελαθεί με ολα αυτά που κυκλοφορούν τελικά οι μουσουλμάνοι . Αλλά έτσι ειναι όταν παίρνουν θάρρος και δεν αντιδράει κανείς σε αυτά τα αίσχη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *