ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο μουσουλμάνος γιατρός εισάγει την «ιατρική καινοτομία»: νέο υπόθετο για τη θεραπεία της ομοφυλοφιλίας.

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με τη θανατική ποινή για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι. Αντί του λιθοβολισμού, το εβραϊκό Κουβέιτ επικεντρώνεται σε νέες «θεραπευτικές μεθόδους», ειδικότερα σε υπόθετα. Ένας μουσουλμάνος γιατρός βλέπει την αιτία της ομοφυλοφιλίας σε ένα πρωκτικό σκουλήκι.

Το Ισλάμ δεν σημαίνει μόνο την ειρήνη, αλλά και την πρόοδο. Το Ινστιτούτο Μελετών Μέσων Ανατολής (MEMRI) που εδρεύει στην Ουάσινγκτον αναφέρει ένα εντελώς νέο είδος θεραπείας στο Κουβέιτ. Προφανώς, στο ισλαμικό εμιράτο, οι άνθρωποι θέλουν να είναι πιο ανθρώπινοι με τους ομοφυλόφιλους απ ‘ό, τι στο Ιράν, όπου οι ομοφυλόφιλοι κρέμονται μερικές φορές σε γερανούς κατασκευής ή στο Μπρουνέι, όπου αντιμετωπίζουν το θάνατο με λιθοβολισμό. Από την άλλη πλευρά, το γκολφ βασίζεται στην εξειδικευμένη ιατρική.

Σύμφωνα με την έκθεση MEMRI, ο γιατρός του Κουβέιτ, Δρ. Ο Mariam al-Sohel σε τηλεοπτική συνέντευξη δημιούργησε ένα ειδικό υπόθετο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης ομοφυλοφιλίας στη χώρα τους. Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα του hijab, οι ομοφυλόφιλοι καθώς και οι αρσενικές λεσβίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το φάρμακο για να ανακουφίσουν την επιθυμία του ίδιου φύλου. Με τον τρόπο αυτό, ο γιατρός αναφέρεται ρητά στο Κοράνι, από το οποίο μπορούν να αντληθούν θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Kuwaiti Academic Invents Anal Suppositories That «Cure» Homosexuality Based on «Prophetic Medicine»

Αλλά γιατί ακριβώς ένα υπόθετο και όχι ένα δισκίο; Ο Al-Sohel έχει έναν εύλογο λόγο για αυτό: Η ομοφυλοφιλία προκαλείται από ένα σκουλήκι που φωλιάζει στο πίσω μέρος του «άρρωστου» και τροφοδοτεί με σπέρμα. Αυτό το παράσιτο θα μπορούσε να καταπολεμήσει αποτελεσματικά το υπόθετο. Αναρωτιέται κανείς, ωστόσο, ότι το φάρμακο πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί σε λεσβίες.

Για όσους , το πρώκτικό-παράσιτο θα έμπαινε πραγματικά από μόνο του… Αλλά ποιος αμφιβάλλει για το λόγο ενός διδακτορικού γιατρού, ο οποίος αναφέρεται στην Αγία Γραφή των Μουσουλμάνων.

Τέλος, για τους ομοφυλόφιλους, ο γιατρός του Ισλάμ έχει μερικές συμβουλές για τη διατροφή: Πρέπει να τρώνε όσο το δυνατόν περισσότερο τα λαχανικά ρίζας, ειδικά τις γλυκές πατάτες, τα ραπάνια, τα κρεμμύδια και τα καρότα. Αυτό τους καθιστά εξίσου «αρρενωπούς» ως πικρά τρόφιμα. Αλλά το μικρό σκουλήκι στο άκρο δεν ξεφεύγει από αυτό – αυτό είναι το υπόθετο του dr. Mariam al-Sohel, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι αποτελεί εξαγωγικό χτύπημα για άλλες ισλαμικές χώρες και έτσι θα μπορούσε να γίνει η κύρια πηγή εισοδήματος του έρημου κράτους εκτός από το πετρέλαιο.

Ο ιατρικός εμπειρογνώμονας έχει ασφαλώς κατά νου την ανάπτυξη του ναρκωτικού και την εκκαθάριση της δικαστικής εξουσίας. Σύμφωνα με την Gulf News, η χώρα διέθετε συνολικά 76 ξένους ομοφυλόφιλους που απελάθηκαν το 2017. Όσοι φλερτάρουν με το ιδίο φύλου τιμωρούνται με υψηλές ποινές φυλάκισης στο εμιράτο. Το αν η καινοτομία του Al-Sohel θα είναι επιτυχής ή αν ακολουθήσει κανείς το παράδειγμα του Μπρουνέι μετά το παράδειγμα του Μπρουνέι θα δείξει.

Gay conversion therapy: One man’s attempt to pray his gay away – The Feed

Κάνετε την θεραπεία γρήγορα για μην καταλήξετε όπως αυτός ο άτυχος άντρας στην φωτογραφία.
Οι μουσουλμάνοι θανατώνουν τους ομοφυλόφιλους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *