ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-

5/5 (2)

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ «ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ» ΕΔΩ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ GOOGLE, ΑΛΛΆ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ… ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!

Σελίδα 1

– ΥΠΕΡΜΗΝΕΙΟ του αντίχριστου – Ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΚΥΠΡΙΑΝΙΤΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΧΡΙΣΤΟΥ! Σημείωση:Όταν ετοιμαζόμουν να ανακοινώσω τα κείμενα αυτής της έκδοσης, ένας ζήλο κληρικόςμου είπε: «Δες, τώρα δουλεύεις, μαζεύεις τα υλικά, τα βγάζεις έξω, τα τακτοποιείςδημοσίευση, και μάλιστα διακινδυνεύετε! Αλλά σημειώστε τα λόγια μου – κανείς δεν θα κινήσει το δάχτυλό τουγια τη σωτηρία του! Κανείς δεν θα μετακινηθεί! Ο κόσμος χάνεται !!! «Τότε του απάντησα: «Ναι, το ξέρω, για αυτό έχει ήδη προβλέψει τους Αγίους Πατέρες –ότι στους τελικούς χρόνους πριν από τον ερχομό του αντιχρίστου το τεράστιο χάσιμο πλήθοςθα αντιμετωπίζει με περιφρόνηση και χλευάζει τις προειδοποιήσεις των αμελητέων λίγων σε αριθμόΟρθόδοξοι για τον κίνδυνο και για τη σωτηρία – όπως και στην εποχή του Νώε και τουΠαρτίδα (Λουκάς.17: 26-29).Και ακόμη! Ακόμα κι αν δεν το ακούει ούτε ένα άτομο στον πλανήτη – η Ορθόδοξη Αλήθεια πρέπειακόμα να διατυπωθεί εκφρασμένο! « Ο Καλλίνικος Σαρανδόπουλος για πολλά χρόνια μας εξαπατούσε ότι είναι ορθόδοξος και έπαιξε το ρόλο του «ζήλου της Ορθοδοξίας». Και στην πραγματικότητα ήταν πάντα λύκος ντυμένος με ρούχα προβάτου (Ματ.7: 15)! Ένα τυπικό παράδειγμα ενός τέτοιου λύκου. Τώρα ήδη μπερδεύεται στα δικά του ψέματα. Παράδειγμα: ο ίδιος παραδέχεται ότι αυτός προειδοποίησε τον Agathangel να σταματήσει να διδάσκει ότι οι διαδηλωτές έχουν επίσης χάρη! Έτσι είχε «λάβει με μετάνοια» τον Αγαθάγγελο (και τον άλλο Κυπριανοί): Αν τώρα τον έχουν προειδοποιήσει να σταματήσει – τότε πώς μπορεί να είναι ότι στο παρελθόν είχε «Τον δέχτηκε με μετάνοια»; – ποιος προσπαθείτε να εξαπατήσετε; !! Μόνο οι ανόητοι πιστεύουν εσύ!!! Και εδώ τώρα αποκαλύπτεται πλήρως η αλήθεια για τον σατανικό ρόλο του Καλλίνικου! Εδώ τώρα τραβιέται πλήρως η κουρτίνα του ψέματος: – Υπογράφεται ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚΚΕΜΑΤΟΣ – ΥΠΕΡΜΕΝΟΜΑΤΟΣ του αντίχριστου – Από αυτό το σατανικό έγγραφο γίνεται σαφές τι επιδιώκεται – σύγκληση ενός τέτοιου ονομάζεται «8ο οικουμενικό» συμβούλιο του αντιχρίστου με σκοπό: καταστροφή του Ορθόδοξη Εκκλησία και μετατροπή των ανθρώπων σε βοοειδή. Δείτε αυτό το έγγραφο! – αποκαλύπτει σαφώς τον σατανικό ρόλο των Σαραντόπουλων και μαρτυρεί ΓΙΑΤΙ έκανε την UNIA με τους κυπριανούς . Το έφτιαξε με εντολή του Πάπα και των κτιστών που ετοιμάζουν τον ερχομό του αντίχριστος. Το έκανε στην υπηρεσία του αντίχριστου! Φέτος, 2017, το σχέδιο του αντιχρίστου (για τον οποίο ο πρόδρομος του Καλλίνικος) Σύμφωνα με το υπογεγραμμένο πρόγραμμα, ο Σαραντόπουλος τον εξυπηρετεί

Τί γίνεται ρε παιδιά.. είμαστε προδομένοι από παντού και μάς δουλεύουν όλοι..;;

Επομένως, οι λίγοι που απομένουν Αληθινοί Ορθόδοξοι (προβλέπεται ότι θα παραμείνουνελάχιστα σε αριθμό) πρέπει να προετοιμαστούν για διώξεις! Σύμφωνα με την προφητεία της Αγίας Ανατολής της Οπτίνας, οι διώκτες θα υποστούν δίωξη πρώτα τους Ποιμενικούς – γιατί ακριβώς με αυτόν τον τρόπο ο Αληθινός Ποιμενικός εικονίζει τα βάσανα του Αρχιεπισκόπου Ιησού Χριστού για τη σωτηρία του κόσμος! (Ματ.26: 31) (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Καλλίνικος, ο υπηρέτης του αντίχριστου, αυτός ο τύραννος, από τότε που έπεσεαίρεση, δεν χάνει το χρόνο του και για τις διώξεις είναι πάντα έτοιμη και ομοιόμορφητώρα ενεργεί ήδη : Ο ίδιος στέλνει τον υφισταμένο του Φώτιο Μαντάληαστυνομία στην περιοχή της Δράμας να προκαλέσει δίωξη εναντίον του ιερέα John (Vasilevski)! – σετα λόγια των τοπικών αστυνομικών, είπε μπροστά σε μάρτυρες.) Για τόσα χρόνια μας εξαπατούσε ότι είναι «ορθόδοξος» – και τώρα Ο Σαραντόπουλος απέδειξε ότι είναι ο πράκτορας τους, φυτευμένος στην Εκκλησία για να τον καταστρέψει εντός >>> ΑρχιΚΑΤΑσκοπος! = Αψίδα κατάσκοπος του αντίχριστου! Συγκρίνετε τις ημερομηνίες:- Πότε υπογράφηκε αυτό το φοβερό ΥΠΕΡΜΕΝΟΜΟ του αντίχριστου- Και όταν ο Καλλίνικος Σαρανδόπουλος υπέγραψε την UNIA με τους Κυπριανούς – και θα αποκαλύψετε την αλήθεια με τα μάτια σας, χωρίς να χρειάζεται κάποιος άλλος ερμηνεύστε το για εσάς. Θα αποκαλύψετε επίσης την αλήθεια ΓΙΑΤΙ την ίδια στιγμή, επίσης και τον Χρυσόστομο Μώλωτη πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο αρχαιτικό Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη, ή όπως ορίζεται στο SUPERMEMORANDUM – στην «Κωνσταντινούπολη» σε συνδυασμό με το «έξω από την Κωνσταντινούπολη» Ορθόδοξες χριστιανικές εκκλησίες. Όλα αυτά – με έναν σκοπό: το λεγόμενο «8ο οικουμενικό» συμβούλιο του αντιχρίστου!

Έτριβα τα μάτια μου (και τσιμπιόμουν μήπως ονειρεύομαι) βλέποντας την ανακοίνωση της Ι.Μ.Κηφισιάς-Αμαρουσίου-Ωρωπού για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) –Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την ευλογία του Προέδρου του φορέα μας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμου λειτουργεί για 6η χρονιά φέτος, μέσω των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, Τμήματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δεξιοτήτων για άνεργες νέες & νέους, καθώς και για μεγαλύτερα άτομα μέλη οικογενειών, που αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στην παραγωγική διαδικασία. Συγκεκριμένα τα Τμήματα είναι:

• Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά & Ρωσικά)
>>> [σχόλιο : για τα ελληνικά τίποτα, να καλύψουν την έλλειψη της ελληνικής (;;;) πολιτείας]

• Κοπτικής – Ραπτικής

• Ενδυματολογίας – Χρωματολογίας

• Κοσμετολογίας ( Μανικιούρ- Πεντικιούρ – Ποδολογίας Ονυχοπλαστικής)
>>> [ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ τι δεν κατάλαβες; It’s the χούι stupid]

• Επαγγελματικού Μακιγιάζ & Δερματολογίας (Προσωπομετρια, Χρωματολογία, Πρωϊνό, Βραδυνό, Νυφικό, Μόνιμο μακιγιάζ , Διορθωτικό για ουλές στίγματα, λεκεδες , Make-up-artist, Τεχνικές Φωτοσκιάσεων καθώς και Μακιγιάζ Φωτογραφίας).

• Κομμωτικής (Θεραπείες & botox σε κουρασμένα μαλλιά, Ηairstyles & Glamorous Hair)

• Κοσμήματος (από μέταλλο, χάντρες, συνθέσεις, ύφασμα)
κλπ κλπ

TA NTOKOYMENTA >

www.kesoiaa.gr/k%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%84%ce%ae%cf%84%cf%89/
[σχόλιο : Παράλληλα με αυτά τα μαθήματα παραδίνουν αυτόματα και μαθήματα Πορδολογίας και Μπουρδολογίας]

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΡΙΣΕ ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ ΤΟΥ;;;
ΓΙΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ;

Από την ιστοσελίδα του ΚΕΣΟ > www.kesoiaa.gr/
με την αιγίδατου Τζερόνυμο Λιάπη

Από το 2013 το ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕΣΟ) –ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών(ΙΑΑ) έχει αλλάξει πορεία. Ακολουθεί τις σαρωτικές κοινωνικές αλλαγές, που γίνονται γύρω μας στην κοινωνία, στη χώρα, στην Ευρωπαϊκή και Βαλκανική ζώνη, στη Μ.Ανατολή.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ…

Ο Χριστός δέχεται τα χούγια του καθενός αρκεί να δηλώσει μετάνοια και διάθεση για αλλαγή.
ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΣΑΣ;;;
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ.
ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΥ.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ …
Ή ΤΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ …

BAS_4

triklopodia.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *