Υγιής 27χρονος ιατρός από το Σικάγο ΠΕΘΑΝΕ 3 μήνες μετά από τήν λήψη των εμβολίων ‘COVID’, εγείροντας ΑΝΗΣΥΧΙΕΣγιά τήν Μακροπρόθεσμη Ασφάλεια τους !

5/5 (4)

Ο δρ Joshimar Henry (αριστερά) με τη σύζυγό του Griselda Heather Morales (δεξιά). Η εικόνα προέρχεται αρχικά από το Facebook.

12 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy Συντάκτης του Health Impact News εδώ: https://tinyl.io/3v39 [1]  

Χιλιάδες θάνατοι στις ΗΠΑ έχουν πλέον καταγραφεί μετά την ένεση ενός από τα πειραματικά, μη εγκεκριμένα από το FDA, εμβόλια COVID από τότε που τους δόθηκαν άδειες επείγουσας χρήσης (EUA) στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021.

Έχουμε φέρει στη δημοσιότητα προσωπικές ιστορίες δεκάδων από αυτούς τους θανάτους που συνέβησαν λίγο μετά τη λήψη των ενέσεων.

Τώρα, για πρώτη φορά που έχουμε λάβει γνώση, έχει συμβεί ένας θάνατος περισσότερο από 3 μήνες μετά τη δεύτερη ένεση με έναν νεαρό 27χρονο γιατρό από το Σικάγο, εγείροντας πολύ σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την έλλειψη μακροχρόνιων μελετών σε οποιαδήποτε από αυτές τις πειραματικές ενέσεις mRNA.

Εάν αυτός ο θάνατος είχε συμβεί σε κάποιον ηλικιωμένο και εύθραυστο και με συνυπάρχουσες παθήσεις, θα ήταν δύσκολο να υποπτευθούμε ότι ο θάνατος σχετίζεται με την ένεση με οποιονδήποτε τρόπο.

Ωστόσο, όταν συμβαίνει σε έναν κατά τα άλλα υγιή 27χρονο γιατρό, ο οποίος ήταν αθλητικά δραστήριος μέχρι και την ημέρα πριν από τον θάνατό του, τότε θα ήταν ανόητο να μην εξετάσουμε την πολύ ισχυρή πιθανότητα ότι ο θάνατός του σχετιζόταν με τις ενέσεις, ιδίως από τη στιγμή που δεν έχουν διεξαχθεί μακροχρόνιες μελέτες σε καμία από αυτές τις τρέχουσες ενέσεις COVID-19.

Η τραγική ιστορία του Dr. Joshimar Henry από το Σικάγο μου αναφέρθηκε από έναν φίλο ιατρό που ζει στο Illinois, και το The COVID Blog έχει καλύψει επίσης την ιστορία του.

Ο Dr. Joshimar Henry ήταν ειδικευόμενος γιατρός στο πρόγραμμα PGY1 (φαρμακευτική) στο Humboldt Park Health στο Σικάγο, σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook. Ήταν από τους πρώτους ειδικευόμενους στο Σικάγο που έλαβαν την πρώτη δόση της πειραματικής ένεσης mRNA της Pfizer στις 15 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Dr.Henry έλαβε τη δεύτερη ένεση (δόση) στις 6 Ιανουαρίου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι κατανοεί τους δισταγμούς των ανθρώπων. Αλλά πήρε την απόφασή του μετά από «κάποια έρευνα».

Οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές από το σημείο αυτό. Αλλά αν κρίνουμε από το χρονολόγιο του στο Facebook, η ζωή του ήταν μια χαρά. Ήταν φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου και ασχολούνταν με θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης. Μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο κλιπ από το Chicago Southside Pick-Up Soccer στις 2 Απριλίου.

Ήταν νεκρός στις 3 Απριλίου.

Ο Dr. Henry ήταν παντρεμένος με την Griselda Heather Morales και ο πατέρας της ανέφερε επίσης τον θάνατό του στο Facebook.

Είναι πολύ σπάνιο κάποιος υγιής και αθλητικά δραστήριος κάτω των 30 ετών να πέφτει ξαφνικά νεκρός.

Όπως αναφέρει το The COVID Blog:

Ο Dr. Henry καταγόταν από το νησί της Αγίας Λουκίας στην ανατολική Καραϊβική.

Πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας Spartan στην Αγία Λουκία.

Ο πατέρας του ήταν ο Joachim Henry, πολιτικός της Αγίας Λουκίας.

Η Heather Morales, επίσης γιατρός, ήταν η σύζυγός του.

Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά, διότι οι υγιείς, νέοι, ευτυχισμένοι άνδρες δεν πέφτουν έτσι απλά νεκροί.

Ίσως 1 στους 50.000 αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους ετησίως είναι άτομα κάτω των 35 ετών, σύμφωνα με την Κλινική Mayo.

Τα εγκεφαλικά επεισόδια, μια άλλη αιφνίδια αιτία θανάτου, είναι εξαιρετικά σπάνια για άτομα κάτω των 40 ετών, πόσο μάλλον των 30.

Τα ποσοστά θνησιμότητας συσχετίζονται θετικά με τη σωματική μάζα. Είστε ουσιαστικά απρόσβλητοι από τον θάνατο και τη νοσηλεία στη COVID-19 αν είστε κάτω των 40 ετών και έχετε υγιές βάρος. Το CDC παραδέχτηκε μάλιστα ότι σχεδόν το 80% όλων των νοσηλειών για το COVID-19 αφορούσε υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα.

Ο Dr. Henry δεν ήταν παχύσαρκος ή υπέρβαρος. Ο νεαρός άνδρας περνούσε μια χαρά, ζώντας μια, όπως φαίνεται, καλή ζωή.

Το μοναδικό αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι έλαβε δύο πειραματικές ενέσεις mRNA τρεις μήνες πριν από το θάνατό του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The COVID Blog.

Δεν έχουν αναφερθεί ακόμη οφέλη από τις ενέσεις COVID – μόνον θάνατοι και τραυματισμοί

Μπαίνουμε τώρα στον 3ο και 4ο μήνα για ορισμένα άτομα που έχουν πλήρως «εμβολιαστεί» κατά της COVID-19, και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί οφέλη από τα εμβόλια, παρά μόνο αναφορές θανάτων, τραυματισμών και αναφορές για πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους που εξακολουθούν να προσβάλλονται από COVID.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Anthony Fauci δήλωσε δημοσίως ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να μην μπορούν να τρώνε και να πίνουν μαζί με άλλους σε εσωτερικούς χώρους, επειδή «τα κρούσματα εξακολουθούν να είναι υψηλά».

Και σήμερα, οι Epoch Times αναφέρουν ότι μια νέα μελέτη από το Ισραήλ διαπίστωσε ότι μια νοτιοαφρικανική παραλλαγή του ιού COVID-19 προσβάλλει περισσότερο τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer απ’ ό,τι τα ανεμβολίαστα άτομα.

Αυτό συμβαδίζει με αυτό που έχουμε ήδη αναφέρει ότι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι προσβάλλονται τώρα από τον ιό COVID-19 σε αυτό που τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν «πρωτοφανή περιστατικά».

Την περασμένη εβδομάδα, μόνο στο Μίσιγκαν, 246 «πλήρως εμβολιασμένα» άτομα κόλλησαν COVID-19 και τρία από αυτά πέθαναν.

Πού είναι λοιπόν τα οφέλη αυτών των πειραματικών ενέσεων COVID-19;

Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν, παρά μόνο κίνδυνοι τραυματισμού και θανάτου, και ο θάνατος του Dr. Henry 3 ολόκληρους μήνες μετά τις ενέσεις θα μπορούσε να σημάνει την καταστροφή για πολλούς πλήρως εμβολιασμένους Αμερικανούς, κάτι που οι διαφωνούντες γιατροί και επιστήμονες έλεγαν από την αρχή ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Δικτυογραφία:

1.–Healthy 27-Year-Old Chicago Doctor DEAD 3 Months Following COVID Shots Raising Long-term Safety Concerns

https://healthimpactnews.com/2021/healthy-27-year-old-chicago-doctor-dead-3-months-following-covid-shots-raising-long-term-safety-concerns/http://scripta—manent.blogspot.com/2021/04/27-3-covid.html

http://scripta—manent.blogspot.com/2021/04/27-3-covid.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *