ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΦΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ;ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – Ο Σωστός Δείκτης της Εξέλιξης του Ιού – ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…!!!Χυμό μήλου ήταν θετικοί για COVID19 !?

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΕΓΚΛΗΜΑ…Αποτυχία αντιμετώπισης-αντινομία: είμαστε 28η στην Ευρώπη σε κρούσματα και όμως καλπάζουμε σε θανάτους….Άνοιξαν τα σύνορα και εισήγαγαν μεταλλάξεις του ιού, ιούς φονιάδες…Έγκλημα των επιδημιολόγων στην Ελλάδα. Εισηγήθηκαν ν΄ανοίξουν τα σύνορα σε περίοδο αιχμής όταν η χώρα ήταν νο 1 τουριστικός προορισμός από χώρες που ήταν υγειονομικές βόμβες και φτάσαμε να έχουμε 108 νεκρούς σε μια μέρα το Σάββατο όταν στο πρώτο κύμα που όλοι πλήττονταν με χιλιάδες θύματα είχαμε μονοψήφιο νούμερο…
Ο ιός έχει μεταλλάξεις είναι τεκμηριωμένο επιστημονικά, φέραν εισήγαγαν ιούς μεταλλαξεις φονιάδες κι ετερόκλητους… Δεν φταίει η συμπεριφορά του κόσμου ο κόσμος τηρεί τα μέτρα όπως και στο α΄κύμα και περισσότερο. 
Χθες η Γαλλία με 80.000.000 πληθυσμό και στο μάτι του κυκλώνα του ιού είχε 276 νεκρούς, η Γερμανία επίσης με 80.000.000 είχε 254 και η Ελλάδα με 10.000.000 είχε 108… 
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Την ώρα που στοχοποιείται η Θεσσαλονίκη πληροφορίες από Αθήνα φέρουν να συμβαίνουν ανεξιχνίαστοι θάνατοι εξπρές σε άτομα ηλικίας περίπου 50 ετών…
Μια άλλη αντινομία είναι ότι ενώ η Ελλάδα στη λίστα κρουσμάτων τα πηγαίνει πολύ καλά είναι στην 28η θέση στην Ευρώπη ωστόσο έχει μεγάλη θνητότητα επί των κρουσμάτων.. 
Που σημαίνει είτε κάνουμε πολύ λιγότερα τεστ από τους άλλους οπότε δεν αποτυπώνεται η πραγματική εξάπλωση του ιού είτε δεν έχουμε τεχνογνωσία αντιμετώπισής του, κατάλληλες υποδομές.. με ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους, ορθοπεδικούς κλπ δεν αντιμετωπίζεις τον κορωναϊό που ακόμη δεν έχουν αποκωδικοποιήσει λόγω των μεταλλάξεών του ούτε τα πιο υπερσύγχρονα Ινστιτούτα Λοιμωξιολογίας του εξωτερικού……’.Σάββατο: Γερμανία 22.964 νέα κρούσματα, 254 νεκροί σ΄ένα 24ωρο. Γαλλία σε μια μέρα 17 881 κρούσματα νεκροί 276, Ελλάδα 2.311 κρούσματα νεκροί 108..Ενδεικτική η σύγκριση……
Έφυγαν χιλιάδες γιατροί από Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια.. Γαλλία, Γερμανία στρατολογούσαν κατά μυριάδες γιατρούς την ίδια ώρα η Ελλάδα άδειαζε… 
Σήμερα στα νοσοκομεία στην Ελλάδα ρίχνουν στη μάχη ειδικευόμενους άσχετων ειδικοτήτων στην πιο ιδιόρρυθμη και περίπλοκη υγειονομική μάχη που οι ίδιοι χαρακτήρισαν πόλεμο..Υποστελέχωση. 
Επόμενο είναι η κατάσταση να μην είναι διαχειρίσιμη… Το πρόβλημα εντοπίζεται με βάση τα στοιχεία στα νοσοκομεία στην αντιμετώπιση κι όχι στην κοινωνία στην πρόληψη. 
Στα κρούσματα είμαστε νικητές πρωταθλητές Ευρώπης στους θανάτους κοντεύουμε να γίνουμε μακάβριοι ρέκορντμαν Ευρώπης χειμώνα..Αναντιστοιχία που χρήζει διερεύνησης… 
Όταν έχεις πόλεμο με αυτόν τον ιό ξεκινάς από επιστράτευση των ιδιωτών πνευμονολόγων δεν ρίχνεις στη μάχη σχεδόν «οδοντιάτρους» ανειδίκευτους….Κι αυτή είναι μόνο η μια παράμετρος…


ΠΗΓΗ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – Ο Σωστός Δείκτης της Εξέλιξης του Ιού – ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…!!!

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ…. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ…. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….

Στο βίντεο αναλύεται με ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και απλά παραδείγματα οτι Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ που απεικονίζει την κατάσταση της εξάπλωσης-διασποράς του Κορωνοϊού, δεν είναι ο Αριθμός των Κρουσμάτων που μας ανακοινώνουν καθημερινά, αλλά ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ % ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ που βρέθηκαν στο Σύνολο των ΤΕΣΤ που έγιναν κάθε μέρα, από τη μια δειγματοληψία στην άλλη. Αν για παράδειγμα, σήμερα έγιναν 15.000 τεστ και τα κρούσματα ήταν 1200, τότε με την απλή μέθοδο των τριών, το Ποσοστό των κρουσμάτων είναι 8%. Τί σημαίνει αυτό; οτι για κάθε 100 τεστ που κάνουμε βρίσκουμε 8 κρούσματα. Εάν τώρα την επόμενη μέρα διπλασιάσουμε τα τεστ, δηλαδή κάνουμε 30.000 τεστ και βρούμε, για παράδειγμα 2400 κρούσματα, τότε ενώ έχουμε ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, με την απλή μέθοδο των τριών και πάλι έχουμε Ποσοστό κρουσμάτων ξανά 8%. Αυτό σημαίνει, στο παράδειγμα αυτό, οτι δεν έχουμε καμιά αύξηση στη διασπορά του κορωνοϊού, παρότι τα τεστ διπλασιάστηκαν.

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. Τα κρούσματα υπήρχαν και μάλιστα είναι και περισσότερα από όσα μας λένε στο σύνολο του πληθυσμού, απλά εμείς «ανιχνεύσαμε» περισσότερα, με τα παραπάνω τεστ που κάναμε. Δείτε στο βίντεο τις αυξήσεις στους αριθμούς των τεστ που έγιναν, ιδιαίτερα από τον Αύγουστο του 2020 μέχρι και σήμερα. ΠΡΟΣΟΧΗ:ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ 2ο ΚΥΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ – ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΥΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ «Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ % ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. ==== Τα τεστ που γίνονται καθημερινά και τα κρούσματα μπορείτε να τα βλέπετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Ε.Ο.Δ.Υ. εδώ: https://eody.gov.gr/epidimiologika-st…

Αφού επιλέξετε Ημερομηνία Έκθεσης λάβετε υπόψη σας τα εξής: 1. Σε κάποιες ημερομηνίες ανοίγει απευθείας ένα αρχείο pdf, ενώ σε άλλες ανοίγει μια άλλη σελίδα στην οποία πατάτε ξανά για την έκθεση σε pdf.2. Στο pdf στην 1η σελίδα στο άνω μέρος αναφέρονται τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της ημέρας.

Δείτε ένα παράδειγμα εδώ: https://imgur.com/5KLwQVy 3. Για να δείτε όμως πόσα τεστ έγιναν τη συγκεκριμένη ημέρα, εδώ το θέμα είναι λίγο δύσκολο (τυχαίο;;;).

Πηγαίνετε στο τέλος της τελευταίας σελίδας του pdf. Ακριβώς πάνω από το διάγραμμα, αναφέρονται τα συνολικά δείγματα που ελέχθησαν, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα νούμερα αυτά ΔΕΝ είναι της ημέρας, αλλά τα συνολικά από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι την ημέρα της έκθεσης του pdf .

Οπότε εδώ αρχίζει η δυσκολία. Καταρχήν εάν υπάρχουν και Rapid-Test, θα πρέπει να προσθέσετε τα δύο νούμερα που δίνει το κείμενο για να βρείτε το σύνολο των τεστ από 1/1/2020. Στη συνέχεια ανοίγετε το pdf της προηγούμενης ημέρας και κάνετε πάλι το ίδιο βρίσκοντας το αντίστοιχο νούμερο των τεστ από 1/1/2020.Κατόπιν αφαιρείται τη ποσότητα της μιας ημέρας από την προηγούμενη και βρίσκετε το σύνολο των τεστ στην πρώτη έκθεση που ανοίξατε το pdf. 4. Εάν θέλετε να βρείτε το Ποσοστό % των Κρουσμάτων εκείνης της ημέρας, τότε απλά με τη μέθοδο των τριών λέμε:Στα «τόσα» π.χ. 15.000 τεστ, έχουμε «τόσα» π.χ. 1200 κρούσματα, στα 100 πόσο Χ; Οπότε Χ=1200*100/15000 = 8%, δηλαδή σε κάθε 100 τεστ έχουμε 8 κρούσματα.

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ δηλαδή. ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα σε κάτι που παρατηρήσαμε στις Εκθέσεις του ΕΟΔΥ:Μέχρι και τις 6/9/2020 στα pdf στην τελευταία σελίδα αναγραφόταν ΚΑΙ ο Αριθμός των ΘΕΤΙΚΩΝ δειγμάτων από τον Κορωνοϊό και το ποσοστό θετικότητας από την αρχή του έτους πάντα, ενώ από τις 7/9/2020 σταμάτησε να αναγράφεται ο Δείκτης θετικότητας πλέον. Συμπτωματικά να αναφέρουμε οτι η τρέχουσα έκδοση του Ορισμού του Κρούσματος έγινε στις 24/8/20, δείτε εδώ: https://eody.gov.gr/orismoi-kroysmato… ενώ από όσο γνωρίζουμε υπήρχε και παλαιότερος «Ορισμός Κρούσματος» που ακόμη υπάρχει σε άλλη σελίδα εδώ: http://www.1dype.gov.gr/?p=8717 . Το τι συνέβη το αφήνουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο να το ερευνήσει.

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός…

Τό είδα>>>Βίντεο Ορθοδοξίας

=


Απιστευτο……Πριν 60 Χρονια Κορονοϊος…. και μασκα…..

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *