ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ… ΠΟΝΗΡΟ ΙΣΛΑΜ-PLAYBOY (βίντεο)

foto1

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τον Οκτώβριο του 2015, το Playboy ανακοίνωσε ότι θα «απομακρυνθεί» λίγο με τις συνηθισμένες προκλητικές φωτογραφίσεις στο περιοδικό Playboy σε μια προσπάθεια να αναμορφώσει την εικόνα που έχει για να σταματήσει την μεγάλη πτώση της κυκλοφορίας του.

«Η πολιτική και το σεξουαλικό κλίμα που από το έτος 1953, εισήγαγε ο Hugh Hefner με το Playboy στον κόσμο, δεν έχει πια καμία σχέση με την μόδα του σήμερα», δήλωσε ο Scott Flanders, διευθυντής του Playboy Enterprises CEO. Προφανώς θεώρησε ότι αν βάλουν μια μουσουλμάνα με χιτζάπ είναι καλύτερο για τις επιχειρήσεις τους. Έτσι πείτε «αντίο» στο Playboy, που ξέρατε.

NEW YORK, NY - JUNE 22: Producer Noor Tagouri attends " Free State Of Jones" New York Premiere at Paris Theater on June 22, 2016 in New York City. (Photo by John Lamparski/WireImage)

Από τον Οκτώβριο λοιπόν οι γυναίκες θα εμφανίζονται στο περιοδικό με χιτζάπ, όπως μια συγκεκριμένη κοπέλα ονόματι Noor Tagouri, 22 χρονών, δημοσιογράφος, που δουλεύει για τη διαδυκτιακή έκδοση Newsy.

Η φωτογράφιση της θα εμφανιστεί στο περιοδικό «Renegate» που παρουσιάζει άτομα που έχουν διακινδύνευσει την ζωή τους. Η κοπέλα θα φοράει τζίν, δερμάτινο σακάκι και αθλητικά παπούτσια για την φωτογράφιση.

Ήδη από τις αρχές της χρόνιας το περιοδικό Playboy είχε αρχίσει να αλλάζει γραμμή και δεν προβάλλει πλέον εντελώς γυμνές γυναίκες. Οι αντιδράσεις του κόσμου γι αυτή την εξέλιξη ήταν ανάμικτες. Κάποιοι το άρεσαν, κάποιοι δεν το άρεσαν, με πολλούς να εκφράζουν την μεγάλη αντίθεση τους σε αυτό το «καταπιεστικό» πρότυπο μόδας όπως το χαρακτηρίζουν. Αλλά τα σχόλια στο twitter, φυσικά από μουσουλμάνες ήταν θετικά και έλεγαν χαρακτηριστικά ότι, «ο Αλλάχ σας θέλει καλυμμένες όλες».

Αν και εκ πρώτης όψεις αυτό μπορεί να φαίνεται σεμνό, στην πραγματικότητα όμως είναι άλλη μια πονηρή κίνηση προετοιμάζοντας ψυχολογικά τον κόσμο στην Ευρώπη για την ισλαμοποίηση των δυτικών κοινωνιών.

Δείτε και ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύ χαρακτηριστικό πείραμα που έγινε πρόσφατα στην Αγγλία. Μια Αγγλίδα γυναικά παρακάλει διαφόρους περαστικους σε ένα πάρκο να προσέξουν λίγο την τσάντα της για να κάνει κάτι. Όλοι μα όλοι δεχτήκαν να το κάνουν.

Μέτα από λίγο κάνουν το ίδιο πείραμα με μια γυναικά με χιτζάπ. Παρακαλεί και εκείνη να προσέξουν λίγα λεπτά την τσάντα της. Το εντυπωσιακό, κανένας δεν δέχτηκε. Όλοι προσπάθησαν να βρουν κάποια δικαιολογία για να μην κρατήσουν την τσάντα.

Τι σας λέει αυτό????? Ο φόβος φυλάει τα έρμα!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *