ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! (βίντεο)

kiria eikonaΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πραγματικά τρομερό βίντεο που βγήκε από το Ισλαμικό κράτος φανερώνει το τι ετοιμάζουν και πως η απρονόητη πολιτική έχει οδηγήσει την Ευρώπη στο χείλος της αβύσσου.

Στόχος η πτώση του πύργου του Άιφελ.

Η αποκαθήλωση του χριστιανικού σταυρού και η εφαρμογή της Σαρίας σε όλη την Ευρώπη.

Η τρομοκρατία των ευρωπαϊκών λαών με αλλεπάλληλα χτυπήματα σε όλη την Ευρώπη.

Η φρίκη προ των πυλών σε όλη της την  «μεγαλοπρέπεια».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

6 Σχόλια

 1. Και οταν εξεγερθουν θα ενωθουν ολοι οι Ευρωπαικοι στρατοι και μαζι με την Ρωσια θα εξαφανισουν ολους τους μουσουλμανους εως την Κινα και ως την ανταρκτικη!Επειδη η εξεγερση τους θα ειναι σε ολη την γη ταυτοχρονα για αυτο ταυτοχρονα θα εξαφανιστουν στο τελος!!

  • Δεν είναι τόσο ανόητοι ώστε να πυροδοτήσουν μία γενική εξέγερση στην Ευρώπη.

   Η Ευρώπη όμως πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα της ξεκινώντας από τα σφάλματα των περασμένων γενεών. Με την συμβολή φυσικά του ΟΗΕ ο οποίος έχει πέσει σε σφάλματα εις βάρος των Ευρωπαϊκών λαών. Ας δούμε εν συντομία περί τίνος πρόκειτε.

   Σύμφωνα με τον δημοκρατικό τρόπο αντίληψης, ο ΟΗΕ και κατόπιν τα Εθνικά Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια έπρεπε με τις αρμόδιες νομοθεσίες να αποτρέψουν ισλαμικούς πληθυσμούς να εισέρχονται στα Κράτη με δυτικό πολιτισμό.

   Ούτε εκείνοι με την ιδιότητα του πρόσφυγα από χώρα ισλαμική-μουσουλμανική έχουν δικαίωμα να εισέρθουν σε χώρα με δυτικό πολιτισμό.

   Ο ΟΗΕ και κάθε αρμόδιος φορέας είναι υποχρεωμένος να οδηγεί ισλαμικά-μουσουλμανικά φαινόμενα πληθυσμιακής μετακίνησης αποκλειστικά μόνο σε όμοια πολιτισμικά-πολιτιστικά περιβάλλοντα, κάθε άλλη διαχείρηση είναι αμιγώς εγκληματική, όπως λαμβάνει σήμερα χώρα, και ο βαθμός της κλίμακας εγκλήματος είναι ο ανώτερος δυνατός καθώς πρόκειτε αμιγώς και αποκλειστικά ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

   ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ: Ο Δυτικός Πολιτισμός είναι αρχιτεκτονικά δομημένος στην έννοια των δύο διαστάσεων της Αρετής, της προσωπικής Αρετής και κοινωνικής Αρετής. Από τις δύο αυτές διαστάσεις της Αρετής, πηγάζει ολόκληρο το υπόλοιπο πολιτισμικό και πολιτιστικό οικοδόμημα με Αρχές, Αξίες, Ήθος, Ον, το οποίο γνωρίζουμε ως Δυτικός Πολιτισμός.

   ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΜΗ ΟΝ: Το ισλάμ όπως έχουμε την δυνατότητα να εξετάσουμε στην ενδελέχεια από την εμφάνιση του έως σήμερα, είναι αρχιτεκτονικά δομημένο αποκλειστικά μόνο σε έναν αυστηρό πρωτογονισμό μάλιστα εκ των βαρβαρότερων που έχουν εμφανιστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο άνθρωπος που γεννιέτε στο ισλάμ είναι πρωτόγονος και μάλιστα σε βαρβαρότητα πολύ πιο βάρβαρος και σε άγρια κατάσταση από τον πρωτόγονο των προϊστορικών περιόδων της ανθρωπότητας, διότι του παρέχει το δίκαιο ένα ανώτερο ον στο οποίο πιστεύει, να είναι παιδεραστής καθώς με σαφήνεια στο κοράνι γράφει πως έχει το δικαίωμα στην ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόλις κλείσει το κορίτσι το ένατο έτος της ηλικίας του, πως έχει το νόμιμο δικαίωμα στον φόνο για ιδεολογικές διαφορές, πως έχει το δικαίωμα ιδιωτικής απόδοσης δικαιοσύνης έως και της εσχάτης των ποινών, πως έχει το νόμιμο δικαίωμα πρόκλησης μόνιμων σωματικών βλαβών (ακρωτιριασμός λόγω κλοπής, κλειτοριδεκτομή κ.ά.), πως έχει το νόμιμο δικαίωμα βιασμών γυναικών που δεν ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό κύκλο, πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα στην ζωή παρά μόνο όσοι ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικό κύκλο κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.

   Ολόκληρο το κοράνι το οποίο είναι το ισλάμ, είναι αμιγώς εγχειρίδιο ολοκληρομένης και απόλυτης κατάρτισης πρωτογονισμού. Ο ισλαμιστής-μουσουλμάνος είναι πρωτόγονος. Δεν το κρύβει και διακηρρήτει αυτό που η φύση του πρωτόγονου αποκλειστικά μόνο γνωρίζει να εκφράζει, την εξάπλωση των πρωτόγονων εξαφανίζοντας τους πολιτισμένους.

 1. 27 Μαρ. 2016

  […] Πηγή: nikosxeiladakis […]

 2. 27 Μαρ. 2016

  […] Πηγή: nikosxeiladakis […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *