ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΙ FEMA CAMPS ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η έκρηξη τα τελευταία χρόνια άγριων φυσικών φαινομένων συμβαδίζει με ένα άγνωστο για πολλούς γεγονός. Αυτό είναι η δημιουργία των λεγόμενων fema camps που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζιστών του Χίτλερ.

Αλλά το πιο εκπληκτικό σε όλα αυτά ότι όλα είχαν σχεδιαστεί πριν από δεκαετίες και κάποιοι τα γνώριζαν πολύ καλά καθώς και τις συνέπειες που θα ακολουθούσαν γι αυτό και προχώρησαν στη δημιουργία των fema camps.

Σε αυτά τα fema camps θα συγκεντρώνονται τα θύματα των φυσικών καταστροφών σεισμόπληκτοι, πυρκαγιές, τυφώνες, τσουνάμι κλπ και εκεί με το πρόσχημα της βοήθειας θα τους υποβάλουν σε τέσσερις πέντε εμβολιασμούς που θα τους μετατρέπουνε σε άβουλα όντα. Μέχρι και ειδικά νεκροταφεία βρίσκονται ήδη εκεί μέσα όπως μαρτυρούν αυτόπτες κάμερες.

Αδιάσειστη μαρτυρία ότι υπήρχε εδώ και δεκαετίες ένα μεγάλο σχέδιο για όλα αυτά είναι η δήλωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα το 2008 όταν του ξέφυγε και αναφέρθηκε σε αυτά τα στρατόπεδα υποτίθεται «προστασίας» φυσικών καταστροφών.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι άνθρωποι πλέον δεν είναι σε θέση από μόνοι τους να αντιμετωπίσουν τα επικίνδυνα φαινόμενα και να προστατέψουν τους εαυτούς τους γι αυτό και θα δημιουργηθούν κατάλληλες καταστάσεις όπου μέσω αυτών θα τους ελέγχουμε και θα τους κατευθύνουμε.

Στα παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται μετά από εντατικές έρευνες ότι ο τελευταίος καταστρεπτικός τυφώνας που έπληξε τις ΗΠΑ ήταν ένα καθαρά κατασκεύασμα σύγχρονων τεχνολογικών μέσων της Νέας Τάξης.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλη αύξηση παρόμοιων φαινομένων που θα εξυπηρετούν τα υποχθόνια σχέδια που αναφέραμε παραπάνω.

Περιμένετε δηλαδή σεισμούς, τσουνάμια, πυρκαγιές , κατολισθήσεις κλπ και θα σας υποβάλλουν την ιδέα ότι για όλα ευθύνεται η λεγόμενη κλιματική αλλαγή.

Do You Know How It Will All End? – This Man Reveals All Their Plans (P3)

Something UNSEEN Is Happening Worldwide.. (2018-2019)

«Hurricane» Michael: Weather Modification & The Devil in the Details

Hurricane Michael & the US Govt Cover Up

10/10/2018 Panama City Beach, Florida Hurricane Michael Rips Houses Apart *stock*

Hurricane Michael: More Proof of Targeted Strike & Cover-up

MUST SHARE: «Hurricane Michael» has been WEAPONIZED

Ορίζει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Η γεωμηχανική είναι κακή και επιτρέπει σε αυτούς να κατευθύνουν, να δημιουργούν και να οπλίζουν τον φυσικό καιρό σε κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα.

HURRICANE MICHAEL Strikes DAYS Following The FEMA National Test!!! COINCIDENCE?!

Extreme 4K Video of Hurricane Michael

10-12-2018 Mexico Beach, Fl Hurricane Michael Total destruction from drone, neighborhoods missing

Something Biblical is Going On! (2018-2019)

FEMA CONCENTRATION CAMPS : Locations and Executive Orders – The Best Documentary Ever

FEMA Camp – Documentary

Concentration Camps in America

NEW ⚠ All USA people need to see this! ⚠ WALMART 2017

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *