«Τρυπήματα» παιδιών δημοτικού; Πολύ σύντομα στη χώρα μας! “ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ” – ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ – ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: “ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ…”

5/5 (1)

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! “ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ” – ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ – ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: “ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ…”

ΣΧΟΛΙΟ : Ο Στ.Χίος αναφέρεται σε καταστάσεις που είχε περιγράψει προ δεκαετιών ο Άγιος Πα’ι’σιος με παιδιά που θα δέρνουν γονείς και καθηγητές ,αλλά και καταλήψεις,συλλαλητήρια,απεργίες και πολύ χειρότερα πράγματα.

Σε πολύ έντονους ρυθμούς κινήθηκε η αποψινή παρέμβαση του ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Στέφανου Χίου στο Εκρηκτικό Δελτίο του ΑΡΤ. Ενόψει της ΔΕΘ που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της επικαιρότητας όλο το Σαββατοκύριακο, ο ρεπόρτερ διερωτήθηκε: “Τι φοβάται ο Μητσοτάκης και κατεβάζει 5.000 αστυνομικούς”; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η αστυνομία έχει εντολή να απομονώσει τον πρωθυπουργό ώστε η εικόνα που θα μεταδίδεται μέσα από τις κάμερες να μην έχει τα γιουχαΐσματα όπως αυτά που είδαμε και ακούσαμε έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών προχθές.

Σχετικά με τον κορονοϊό, ο Στέφανος Χίος έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος σχετικά με το λεγόμενο Plan B που διατείνονται στην Κυβέρνηση ότι έχουν αν τα πράγματα με αυτό το ρημαδοϊό δεν πάνε καλά. “Πολύ σοβαροί επιστήμονες, όχι σαν αυτούς που πρωί βράδυ βγαίνουν στα κανάλια, λένε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ”, τόνισε ο δημοσιογράφος για να σημειώσει: “Η Κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει άλλο ένα ισχυρό κύμα όχι απλά αναφορικά στα κρούσματα αλλά και κοινωνικής έκρηξης. “Δεν θα εκπλαγώ αν από Δευτέρα δούμε να πλακώνονται μεταξύ ανεμβολίαστα με εμβολιασμένα παιδιά ή γονείς ανεμβολίαστων με γονείς εμβολιασμένων παιδιών”, είπε.

https://rumble.com/vmby29–10-09-2021.html

Για την κατάσταση που προμηνύεται, ο δημοσιογράφος κατηγόρησε την Κυβέρνηση καθώς “με τα διχαστικά της κηρύγματα, οι κυβερνώντες έχουν δημιουργήσει πλέγματα αντιθέσεων μεταξύ εμβολιασμένων γονιών/παιδιών και ανεμβολίαστων γονιών/παιδιών.

Στη συνέχεια σε πολύ έντονους τόνους αναφέρθηκε στην κατάντια της Παιδείας όπως την κατάντησαν οι τελευταίοι Υπουργοί Παιδείας όπως η Κεραμέως αλλά και πολλοί εκπαιδευτικοί. Σε προσωπικό τόνο για πρώτη φορά, ο Στέφανος Χίος εκμηστηρεύτηκε ότι πρόσφατα ρώτησε την κόρη του αν γνωρίζει πως πέθανε και πότε ο Καραισκάκης με τον ίδιο να λαμβάνει την απάντηση από τη νεαρή μαθήτρια ότι δεν γνωρίζει καν ποιος είναι αυτός!!!!

Με αυτό το απλό – φαινομενικά – περιστατικό περιέγραψε το μέγεθος της αγραμματοσύνης που επικρατεί στην ελληνική Παιδεία που πλέον προσφέρει μία ανύπαρκτη μόρφωση στην νέα γενιά.

makeleio.gr

Μία επιθυμία που εξάλλου έχουν εκφράσει από καιρού πολλοί εν Ελλάδι ειδικοί!

Αμερικανοί ανώτατοι υγειονομικοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το εμβόλιο της Pfizer για την COVID-19 ενδέχεται να λάβει έγκριση για χορήγηση σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών έως το τέλος Οκτωβρίου, τόνισαν χθες δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Το χρονοδιάγραμμα βασίζεται στην προσδοκία ότι η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, η οποία παρασκεύασε το εμβόλιο σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech, θα έχει επαρκή δεδομένα από κλινικές δοκιμές για να υποβάλει αίτηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για αυτήν την ηλικιακή ομάδα στον αμερικανικό ομοσπονδιακό οργανισμό φαρμάκων (FDA) προς το τέλος αυτού του μήνα, ανέφεραν οι πηγές.

Αναμένουν ότι ο FDA ενδέχεται να αποφασίσει για το αν το εμβόλιο αυτό είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε μικρότερα παιδιά, εντός τριών εβδομάδων από την υποβολή της αίτησης για EUA.

Ο δρ Άνθονι Φάουτσι, ο Αμερικανός «Τσιόδρας», σκιαγράφησε το χρονοδιάγραμμα κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες εργαζόμενοι στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) χθες Παρασκευή, σύμφωνα με μία από τις πηγές. Μια δεύτερη πηγή εξοικειωμένη με την κατάσταση είπε ότι ο FDA αναμένει ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα για την Pfizer.

Εάν η Pfizer υποβάλει το αίτημα της για EUA μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και τα δεδομένα υποστηρίζουν τη χορήγησή του, «μέχρι να φτάσουμε στον Οκτώβριο, τις πρώτες δύο εβδομάδες του Οκτωβρίου… το παρασκεύασμα της Pfizer πιθανότατα θα είναι έτοιμο», δήλωσε ο Φάουτσι, σύμφωνα με πηγή.

Ο λοιμωξιολόγος είπε ότι η Moderna θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες περισσότερο από την Pfizer για να συλλέξει και να αναλύσει τα δεδομένα της για χορήγηση του εμβολίου της σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, σύμφωνα με την πηγή. Εκτίμησε ότι μια απόφαση για το εμβόλιο της Moderna θα μπορούσε να ληφθεί περίπου μέσα στον Νοέμβριο, σύμφωνα με την πηγή. Η δεύτερη πηγή είπε ότι το χρονοδιάγραμμα του Φάουτσι για τη Moderna φαντάζει «αισιόδοξο».

Η Pfizer έχει τονίσει ότι θα έχει έτοιμα δεδομένα του εμβολίου της για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μέσα στον Σεπτέμβριο και σχεδιάζει να υποβάλει το αίτημα EUA αμέσως μετά. Πρωτύτερα, ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές υγείας, μεταξύ άλλων και ο Φάουτσι, είχαν ισχυριστεί ότι μια απόφαση του FDA μπορεί να ληφθεί μέσα στον Νοέμβριο ή αργότερα. Η Moderna ανέφερε την Πέμπτη σε επενδυτές ότι αναμένει στοιχεία από τη μελέτη της για χορήγηση του εμβολίου της σε παιδιά μέχρι το τέλος του έτους.

Από τη στιγμή που οι εμβολιασμοί παιδιών δημοτικού πάρουν το πράσινο φως στις ΗΠΑ είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσουν και στη χώρα μας.

el.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *