ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

5/5 (4)

commemorate-facts

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Τα γεγονότα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο όπως προβλήθηκαν από τα κατεστημένα ΜΜΕ στο κοινό με μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση απέχουν από την πραγματικότητα και από ένα σκοτεινό παρασκήνιο που το συναντάμε και σε άλλες παρόμοιες τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

Στην τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο συνέβη επίσης ένα άλλο πολύ περίεργο γεγονός.

Ο Shlomo Shpiro, εμπειρογνώμονας των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, βρέθηκε «τυχαία» την ώρα του γεγονότος πολύ κοντά στο σημείο που έγινε η τρομοκρατική επίθεση. Μήπως ήξερε κάτι;;

Ο Shlomo Shpiro, τυχαίνει να είναι και στενός φίλος και συνεργάτης του Gutjahr, γνωστός ισραηλινός δημοσιογράφος στην Γερμανία συνδεμένος αυτός και η γυναίκα του επίσης με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Gutjahr έτυχε να είναι παρόν επίσης και στα δύο τρομοκρατικά χτυπήματα του Μονάχου και της Νικαίας, όπου έκανε εκτενή ρεπορτάζ με πολλές λεπτομερές. Ερωτήματα που τίθενται είναι, αν είναι συμπτώσεις όλα αυτά ή υποκρύπτεται κάτι άλλο.

Ξετυλίγοντας το πραγματικό νήμα αυτής της υπόθεσης, μοιάζει πολύ με την υπόθεση του Charlie Hebdo. Ακόμα και για τα γεγονότα τον δίδυμων πύργων έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

false-flags

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι τυχαίο ότι ανακαλύφθηκε σχεδόν αμέσως η ταυτότητα του δράστη κοντά στο γεγονός, σαν να ήθελαν κάποιοι να προβάλλουν ένα συγκεκριμένο δράστη;

atta

Στην περίπτωση του Βερολίνου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spiegel, ο δράστης άφησε την ταυτότητα του μέσα στο φορτηγό και το ερώτημα που τίθεται σε κάθε νοήμονα, αν είναι δυνατόν αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

berlin-attacker-1

Δηλαδή ο κάθε επίδοξος τρομοκράτης φροντίζει μαζί με τον εξοπλισμό να έχει πάντα και την αστυνομική ταυτότητα μαζί του σαν…..διαπιστευτήριο;;; Στην συνέχεια, σύμφωνα με τον κανόνα, ο δράστης σκοτώνεται για να μην μπορεί να μιλήσει και μετά του προσθέτουμε την ταμπέλλα ότι είναι μέλος της Al-Qaida, Al-Nusra, κ.τ.λ

attentat-paris-ausweis-dabei

Σκίτσο το οποίο εικονίζει έναν δράστη να εχει όλα τα απαραίτητα (καλάσνικοφ, σφαίρες κλπ), έχοντας όμως ξεχάσει να πάρει την ταυτότητά του η οποία είναι το σημαντικότερο για τη σκηνοθέτηση του γεγονοτος.

Το ίδιο έγινε και στο Charlie Hebdo: στις 7 Ιανουαρίου 2015 οι δράστες μπήκαν στο γραφείο του περιοδικού, σκότωσαν αυτούς που σκότωσαν και στην συνέχεα άφησαν κάπου τις ταυτότητες τους σαν να ήθελαν να πουν ότι «ορίστε εμείς το κάναμε».

Και στο επεισόδιο του σταδίου στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015 ο δράστης φρόντισε να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα που την βρήκαν δίπλα στο πτώμα του.

Επίσης, στο επεισόδιο τον δίδυμων πύργων βρεθήκαν από το FBI, δύο τετράγωνα πιο πέρα άθικτο το διαβατήριο ενός επίδοξου δράστη.

merkel

Για ό,τι έγινε στο Βερολίνο είναι γεγονός πώς ο κύριος ένοχος είναι η κυβέρνηση της Μέρκελ, που επέτρεψαν να έρθουν στην χώρα ανεξέλεγκτα όλα αυτά τα εγκληματικά ισλαμικά στοιχειά. Η πρόφαση που προέβαλαν ήταν να σώσουμε τους πρόσφυγες γυναικόπαιδα από τον πόλεμο, στην πραγματικότητα όμως το 90% από αυτούς που ήρθαν δεν είναι γυναικόπαιδα αλλά νεαροί σε στρατεύσιμες ηλικίες.

p-q_vt6587m

Το σχέδιο ήταν όπως εφαρμόστηκε από τις μυστικές υπηρεσίες να προκαλέσουν με την έλευση όλων αυτών των κυμάτων αποσταθεροποιήσεις και πλήγματα στην κοινωνική συνοχή των γηγενών. Ο βασικός πυλώνας του σχεδίου μυστικών υπηρεσιών για αποσταθεροποίηση της Ευρώπης είναι εκείνη η περίφημη μυστική οργάνωση που είναι γνωστή ως GLADIO.

Η GLADIO είναι η οργάνωση που έδρασε τις περασμένες δεκαετίες με μυστικές ομάδες όπως η RAF, όπου δρούσαν αποσταθεροποιητικά σε μια σειρά ευρωπαϊκών κρατών.

Είναι δημιούργημα του NATO με την συνδρομή του τριγώνου Σαουδική Αραβία- Κατάρ – Τουρκία, από την εποχή του ψυχρού πολέμου για την αντιμετώπιση των κουμουνιστών με διείσδυση σε πολλούς εθνικούς στρατούς και στην συνέχεια μετατράπηκε στο μεγαλύτερο συνωμοτικό παράγοντα αποσταθεροποίησης της Ευρώπης.

Μια κλασική μέθοδος δράσης αυτών των μυστικών κυκλωμάτων είναι τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίων αθώων πολιτών που θα έχουν σαν άμεση συνέπεια την επιβολή όλο και πιο κατασταλτικών μέτρων και κυρίως την μεγαλύτερη χειραγώγηση των κοινωνιών.

Συμφώνα με τις αποκαλύψεις του Vincenzo Vinciguerra, παλιό μέλος του NATO και της GLADIO αναφέρει πως αυτή οργάνωσε το επεισόδιο το 1972 στο Peteano που στοίχησε την ζωή σε πέντε αστυνομικούς.

Ο στόχος των επιχειρήσεων της οργάνωσης αυτής ήδη από τότε είναι η διαμόρφωση, μέσω τρομοκρατικών χτυπημάτων, μιας φοβισμένης κοινωνίας που θα υπακούει εύκολα και δεν θα αντιδρά στον όλο και μεγαλύτερο και ασφυκτικό έλεγχο της.

Όταν οι κυβερνήσεις υποδεικνύουν σκόπιμα έναν εχθρό, τον αντιμετωπίζουν ως τρομοκράτη και ανοίγουν πόλεμο εναντίον του, όταν όμως η κοινωνία ανακαλύπτει έναν εχθρό που την επιβουλεύεται τότε, αυτό το καθεστώς δεν το αποδέχεται και τότε το ονομάζουν επαναστάτη και αντιμετωπίζουν την ίδια την κοινωνία με όλο και περισσότερα περιοριστικά μέτρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας Ινδός φιλόσοφος ο Jiddu Krishnamurti, η ανασφάλεια προκαλεί φόβο, ο φόβος φέρνει την αστυνομική καταστολή για την ασφάλεια και το αποτέλεσμα είναι όλο και μεγαλύτερος περιορισμός των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας των λαών.

israel-usa-terrorism

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί προκαλείται σκόπιμα αυτό το αίσθημα ανασφάλειας σε όλη την Ευρώπη μέσω της ισλαμικής τρομοκρατίας. Μόνο όταν είσαι ελεύθερος από τον φόβο τότε μόνο μπορείς να διακρίνεις την πραγματικότητα και να κατανοήσεις την αλήθεια των γεγονότων.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *