ΤΡΙΣΙΜΙΣΙ ΑΙΩΝΕΣ μ.Χ ΤΙ ΕΓΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΛΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η απόδειξη ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι είχαν αναγνωρίσει τον Ιησού Χριστό βρίσκεται σε ένα ιστορικό εύρημα που χρονολογείται τρεισήμισι αιώνες περίπου μετά την σταύρωση σε μια εβραϊκή συναγωγή στα Ιεροσόλυμα.

Συγκεκριμένα, στην συναγωγή αυτή  βρέθηκε μια σκαλιστή επιγραφή σε πέτρα που έλεγε το εξής χαρακτηριστικό «Αφιερωμένο στον Ιησού τον μάρτυρα».

Αλλα το πιο χαρακτηριστικό ότι υπάρχει στο έδαφος ένα ψηφιδωτό που αναφέρεται στον Αμνό του Θεού που είναι το σύμβολο του χριστιανισμού που θυσιάστηκε για τις αμαρτίες των ανθρώπων και δεξιά και αριστερά δύο χαρακτηριστικές λυγνίες.

Η υπόθεση που γίνεται για αυτά τα πολύτιμα ιστορικής και θρησκευτικής αξίας ευρήματα είναι ότι έχουν γίνει από Εβραίους απογόνους μαθητών του αγαπημένου αποστόλου του Ιησού Χριστού του Ιωάννη του θεολόγου.

Ζαχ. 4,11     Απεκρίθην τότε και είπα προς αυτόν· “αι δύο αυταί ελαίαι, η μία εκ δεξιών της λυχνίας και η άλλη εξ αριστερών, τι σημαίνουν;”

Shocking DISCOVERY Proves Jews worshiped JESUS (R$E)

Who Is God? – Very Powerful Video

The Final Signs Before The World Ends…March…(2019)

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η ανακαλυφθείσα κατακόμβη-πρώτη χριστιανική εκκλησία στα Ιεροσόλυμμα.

Στην κατακόμβη αυτή βρέθηκε σε έναν πέτρινο αμφορέα ανάγλυφον, η χαρακτηριστική εικόνα της εφτάφωτης εβραϊκής λυχνίας και από κάτω της οι ιχθείς, το σύμβολο του χριστιανισμού που δείχνει την μετάβαση από τον ιουδαϊσμό στην χριστιανική θρησκεία.

Είναι επίσης πολύ χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με μαρτυρία ενός φύλακα, οι σημερινοί Εβραίοι και ίσως και Άραβες δείχνοντας το μίσος τους προς αυτά τα χριστιανικά ευρήματα καθημερινά πετούν σκουπίδια και άχρηστα πράγματα σε αυτήν την τοποθεσία.

First «Christian Church» in Jerusalem will shock you! (R$E)

Πραξ. 2,38            Είπε δε προς αυτούς ο Πετρος· “μετανοήσατε και ας βαπτισθή ο καθένας σας στο όνομα του Ιησού Χριστού δια την άφεσιν των αμαρτιών σας· και θα λάβετε και σεις την δωρεάν του Αγίου Πνεύματος.

Πραξ. 2,36            Ας γνωρίζη, λοιπόν, με κάθε βεβαιότητα όλη η φυλή του Ισραήλ, ότι αυτόν τον Ιησούν, τον οποίον σεις εσταυρώσατε, ο Θεός τον ανέδειξε Κυριον και Χριστόν”.

Πραξ. 2,41 Και αυτοί, τότε εδέχθησαν με χαράν την διδασκαλίαν του Πετρου, εβαπτίσθησαν και προσετέθησαν εις την Εκκλησίαν του Χριστού κατά την ημέραν εκείνην τρεις περίπου χιλιάδες ψυχές.

Η αλήθεια βρίσκεται μόνο στο ευαγγέλιο. Δυστυχώς όμως οι οικουμενιστές πάνε να μας αφαιρέσουν την αλήθεια και να μας κατευθύνουν στην παγκόσμια σατανική θρησκεία.

Amazing Evidence shows Bible is the Truth (R$E)

Ψαλμός »μέλι» για την κατάθλιψη !! (Αγίου Παϊσίου)

Is He Worthy – Shane & Shane (Lyrics)

Watch this before you quit – Keep Faith (Christian Motivation)

You Will Never Say A Bad Word Again After Watching This! Words Have Power…

The Character Of God and His Children ᴴᴰ

Δεν ξεχνώ το κακό που μου κάνανε.

Χαιρετισμοί της Θεοτόκου από την καρδιά μας !! (Ανοίξω το στόμα μου)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *