ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ

mülteci-1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Yalçın Akdoğan, σύμφωνα με το επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA, έδωσε στην δημοσιότητα τα επίσημα τουρκικά στοιχεία σχετικά με τον ακριβή αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται στην Τουρκία και έχουν έρθει από πολλές χώρες, με προσδοκία να κατευθυνθούν κάποια στιγμή προς την Ευρώπη.

αντιπροεδρος

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Yalçın Akdoğan, αυτή την στιγμή στην Τουρκία βρίσκονται 2 εκατομμύρια 733 χιλιάδες 784 πρόσφυγες, σε 26 σημεία συγκέντρωσης, ενώ άλλοι 282 χιλιάδες 815 βρίσκονται στην συνοριακή γραμμή Τουρκίας Συρίας, για να περάσουν στο τουρκικό έδαφος.

Αντιλαμβάνεται κανείς την ίδια ώρα που οι βόρειοι γείτονες με τις «ευλογίες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκλεισαν τα σύνορα ενώ συνεχίζεται η ανεξέλεγκτη εισροή των προσφύγων στην Ελλάδα, το μεγάλο αδιέξοδο που μας οδηγεί η μέχρι σήμερα παθητική ευροκρατούμενη πολιτική μας σε αυτό το θέμα.

Αρχίστε να μαθαίνετε Αφγανικά, Μπαγκλαντεσιανά, Αραβικά, Ουρντού (ομιλείται στο Πακιστάν), Χιντί κ. α.. ρίξτε και καμιά ματιά στο Κοράνι, θα χρειαστεί!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *