ΤΡΑΜΠ: EIMAI ΓΕΡΜΑΝΟΦΟΒΙΚΟΣ-Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι πολιτικοί είναι οπορτουνιστές. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να μην χάνετε μια καλή κρίση. Γνωρίζουμε ότι οι παγκοσμιοποιητές μας οδηγούν συνεχώς προς μια, ρυθμιζόμενη κοινωνία χωρίς μετρητά

CORONAVIRUS and the ELIMINATION of CASH!?!

Coronavirus: Προωθεί την ατζέντα για την μείωση του πληθυσμού; (Mike Adams)

Γιατί είναι έτοιμος ο Π.Ο.Υ να διερευνήσει βιολογικά όπλα;

Ο ειδικός των λοιμωδών νοσημάτων προβλέπει ότι η πανδημία θα είναι παγκόσμια.

Ο Mike Adams ισχυρίζεται ο W.HO. Π.Ο.Υ θέλει να επιτύχει η πανδημία αν ενθαρρύνει ενεργά όλες τις χώρες να σταματήσουν να μπλοκάρουν τις πτήσεις και τους επιβάτες από την Κίνα.

Τα συμπτώματα, η ταχεία έναρξη και οι αιφνίδιοι θάνατοι μοιάζουν να μιμούνται την ανταπόκριση του νευρικού παράγοντα, με παράλυση και θανάτους που εμφανίζονται μερικές φορές μέσα σε 1 λεπτό.

Οι ασθενείς λέγεται ότι έχουν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους και οι νεκροί εισήχθησαν σε οχήματα καύσης.

NATURAL NEWS MIKE ADAMS💉An Overview Of Pandemic Lies From The Establishment💉{{{WAKE UP}}}💉

Γιατί δεν μιλά σχεδόν καθόλου για τον ιό του κοροναιού ο Τραμπ; Εφόσον θα κλειστεί η αγορά τα προϊόντα δεν θα μπορούν να πιγενοερχονται. Άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα, άνθρωποι πεθαίνουν το Χονγκ Κογκ έκλεισε τα σύνορα. Ο άνθρωπος Τραμπ που φοβάται τα μικρόβια , φοβάται τις χειραψίες και τις αποκάλεσε βαρβαρικό έθιμο ,είναι όμως λέει γερμανοφοβικός. Τότε γιατί δεν τρομοκρατείται από έναν τόσο φοβερό ιό, έχετε αναρωτηθεί; Το 2013 προσπάθησε να φυλάξει τον αμερικανικό λαό από τον ιό του έμπολα: σταματήστε τους να μην έρθουν στην χώρα η απομονώστε τους, έλεγε τότε. Έδειχνε ακόμα και στο Twitter του τότε το πόσο φοβόταν αυτόν τον ιό.

Why is Mr. Germaphobia Trump So Silent on Mass nCV90virus Hype ??? Warm Weather Kills CVirus? Wtf?

Σε αντίθεση με τον ιό του Κορωναιού ανακοίνωσε και πότε θα σταματήσει , έγραψε ότι μέχρι τον Απρίλιο αυτή η ιστορία θα είναι υπό έλεγχο θα ζεστάνει ο καιρός και θα εξαφανιστεί. Γιατί τότε τους κλείνει σε στρατόπεδα απομόνωσης. Αυτό σημαίνει ότι τον ελέγχουν και του λένε τι να πει. Για αυτό και επαναλαμβάνει συνεχώς την φράση όλα είναι κάτω από τον έλεγχο μας. Συγχρόνως προτρέπει τον λαό για να εμβολιαστεί την ίδια στιγμή που μαστιγώνει ο αυτισμός στα παιδιά εξαιτίας των εμβολιασμών.


Η οικονομία θα υποστεί παγκοσμίως μεγάλες ζημιές αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση στην Kίνα. Ο Τραμπ δεν φοβίζει τον λαό του γιατί ήδη έχει ψηφίσει στρατιωτικούς νόμους ότι και αν συμβεί να τους κλείνει μέσα στα Fema Camps τα οποία έχουν κτιστεί εδώ και δεκαετίες όχι γιατί αν συμβούν αλλά το πότε άρα ξέρουν πολύ καλά ότι θα απλωθεί γιατί οι ίδιοι φρόντιζαν για αυτό. Μεγάλη πιθανότητα οι ολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο να αναβληθούν εξαιτίας του ιού του κορόνα.

Κάθε άλλο που θα σταματήσει αυτή η ιστορία τον Απρίλιο όπως λέει ο Τραμπ είναι μαριονέτα επιβάλλεται να λέει ότι του διατάξουν. Καθημερινά ακούμε για τον κοροναιό, δεν θα σταματήσει αυτή η ιστορία έτσι απλώς αλλά θα χρησιμοποιηθεί από την νέα τα τάξη για να εξοντώσει εκατομμύρια κόσμο και συγχρόνως να απομονώσει τους ανθρώπους έτσι ώστε να μην μπορούμε να επικοινωνούμε, να υπάρχει φόβος, γενικά κάθε επαφής. Μια κοινωνία κλειδωμένη, αποκλεισμένη μέσα το ίδιο το σπίτι τους.
Θα σας φέρνουν το φαγητό smart cars, smart trains όλοι σε καραντίνα για να πετύχει η νέα τάξη. Μην φοβάστε είναι η εποχή των μεγάλων γεγονότων μην είστε ακροατής μόνο αλλά γίνετε μέλος μιας κοινωνίας που δεν θα επιτρέψει αυτήν την διαβολική κλίκα των 2% να μας κυριαρχήσει.

Ο Βιολογικός πόλεμος έχει μεγάλη ιστορία από το παρελθόν , από τον Μπαρμπαρόσα που δηλητηρίασε το νερό του εχθρού του. Το 1763 ο βρετανικός στρατός έδινε μολυσμένες κουβέρτες σε Αμερικανούς με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια αρρώστια.
Δείτε και άλλα παραδείγματα στο βίντεο που ακολουθεί

Viruses, Epidemics and Experiments The History of Biological Warfare

Η τεχνολογία των προγόνων μας ξεπερνάει κάθε φαντασία μας

TARTARIAN pt4 ~ ANCIENT EMF TECHNOLOGY

Δείτε επίσης
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (Βίντεο)

https://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7%CF%83-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF/


ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (Βίντεο)

https://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *