ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 2021(Βίντεο)

5/5 (2)

Αυτή είναι μια ταινία! ΝΤΠ και πολεμικός νόμος, Εγκαινιάσεις του Μπάιντεν, Τραμπ τελικό παιχνίδι, θέλουν εμφύλιο πόλεμο 2021

Εφ. 6,12    Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται αναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών.

This is a movie! NWO and Martial law, Biden Inauguration, Trumps endgame, they want a civil war 2021

Things Biden Right now is afraid of

This will happen in U.S. -People’s Court

Τα Δελτία ειδήσεων της Αμερικής ανακοίνωσαν ότι όλες οι προετοιμασιες για την ορκωμοσία του Μπαιντεν την Τεταρτη το Μεσημέρι αναβλήθηκαν γιατί αύριο Κυριακή 17 Ιανουαρίου αναμένονται στην Γουασινγκτον όπως και σε πολλές άλλες πόλεις οπλισμένοι Μαχητές που σκοπό έχουν να πολεμήσουν για να πάρουνε την Πατριδα τους πίσω όπως λένε. Έτσι τα στρατεύματα συνεχίζουν να φτάνουν αεροπορικώς στην ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ και θα ξεπεράσουν τις 50 χιλιάδες για να προσπαθήσουν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Οι μαχητές πάνε προετιμασμενοι για την μεγάλη μάχη υπέρ της ανεξαρτησίας της ΠΑΤΡΙΔΑΣ τους. ανακοινώνουν με τεράστιες αφίσες σε όλη την Αμερική ότι αύριο Κυριακή μεσημέρι θα γίνουν πολλές μάχες σε κάθε προτευουσα της κάθε Πολιτείας. Φίλοι μου όπως όλοι ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ η κατάσταση παίρνει σκληρή μορφή και η περιοχή της ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑΣ είναι σε αυστηρό lock down. θα πέσουν πολλά κορμιά. Η Εθνοφρουρά δηλώνει ότι έχουνε εκπεδευτει για κάθε είδους μάχη, ακόμα και για κάποια επίθεση με Μικρής κλίμακας πυρηνικών όπλων.

Evangelos Konstantakakos

Βλέπουμε τον επικεφαλής Στρατηγό όλων των σωμάτων των ενόπλων δυνάμεων που είναι ο Στρατηγός που έχει την κατευθείαν επικοινωνία με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων που ειναι ο Προεδρος της Αμερικης, όπου και δίνει αναφορά για την κατάσταση όλων των ενόπλων δυνάμεων και στους οποίους συναδέλφους του που είναι επικεφαλής, μεταφέρει τις αποφάσεις και εντολές του αρχηγού όλων που είναι ο Πρόεδρος της Αμερικής. Ο Στρατηγός αυτός λοιπόν μας λέει εδώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ορκιζονται σε ,Πρόσωπα και ιδιώτες αλλά στο Σύνταγμα της Αμερικής. Για το Σύνταγμα θα δώσουν τη ζωή τους. Και για να προφυλαξουν την πλήρη ανεξαρτησία και Ελευθερία των Αμερικανών. Αυτές τις Δηλώσεις ο Στρατηγός τις έκανες μετά τις εκλογές.

CERN aka Dark Matter ~ The Abyss Opens

Pelosi μεθυσμένη

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *