ΤΟ NETFLIX KIDS CARTOON “STRETCH ARMSTRONG” ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Netflix άρχισε να εμφανίζει το «Stretch Armstrong & The Flex Fighters» το 2017, και το επεισόδιο ειδικότερα που σας δείχνουμε εδώ έχει τους χαρακτήρες που παρατάσσονται για να λάβουν ευτυχώς κάτι που ονομάζεται «έξυπνο σήμα», βασικά μια εφαρμογή για κινητά που εμφυτεύεται μέσα στο σώμα σας.
Αυτό είναι το πόσο κοντά είμαστε, αδελφοί και αδελφές, και αυτό είναι το πόσο κοντά είναι το Νέο Παγκόσμιο Τάγμα να το ξεδιπλώσει.

Όλα όσα σχετίζονται με το COVID-19, το παγκόσμια κλείδωμα, τη συντριβή των οικονομιών του κόσμου, τα ψηφιακά διαβατήρια ασυλίας και τώρα οι ταραχές των αγώνων είναι όλες συνδεδεμένες και θα φέρουν ολόκληρο τον κόσμο στο κατώφλι του Αντίχριστου και του Χαράγματος του Θηρίου.

Θα ξοδέψετε το χρόνο που αφήσαμε προσπαθώντας να κάνουμε κάτι για τον Κύριο Ιησού Χριστό πριν κατευθυνθούμε προς την αιωνιότητα; Αφήστε τα όλα στο πεδίο, γεμάτο γκάζι από εδώ στην αιωνιότητα.

Μέρα και νύχτα, σας προειδοποιούμε ότι έρχεται το σήμα του θηρίου.
Σας έχουμε δείξει αμέτρητα άρθρα σχετικά με τον Bill Gates, ID2020, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Microsoft # 060606 της ανθρώπινης εμφυτεύσιμης συσκευής για αγορά και πώληση κρυπτογράφησης και πολλά άλλα άρθρα που προειδοποιούν για το ίδιο πράγμα.

Όμως γνωρίζετε ότι είναι πολύ κοντά και έτοιμο να κυκλοφορήσει όταν η Νέα Τάξη Πραγμάτων το κυκλοφορεί ήδη σε ένα παιδικό καρτούν προγραμματισμού στο Netflix.
[Πλύσιμο εγκεφάλου στα παιδιά να αποδεχτούν τις αρρώστες ξένες ατζέντες των δυνάμεων που δεν θα έπρεπε να είναι στην εξουσία].

Smart Mark Zombie 2018 Netflix Cartoon “Mark Of The Beast»

(2020) Mark Of The Beast Promoted In Animated Kid’s Show | Stretch ArmStrong & The Flex Fighters

Netflix cartoon shows predictive programming of the “smartmark”

Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον)

Αποκ. 13,17 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του

Αποκ. 13,18 Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα εξ η χξστ’. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.

2020..Everything Is About To Change…Unprecedented End Times Events

«Και αναγκάζει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δεσμούς, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στα μέτωπά τους: Και ότι κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτόν που είχε το σήμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Το Netflix άρχισε να εμφανίζει το «Stretch Armstrong & The Flex Fighters» το 2017, και το επεισόδιο ειδικότερα που σας δείχνουμε εδώ έχει τους χαρακτήρες που παρατάσσονται για να λάβουν ευτυχώς κάτι που ονομάζεται «έξυπνο σήμα», βασικά μια εφαρμογή για κινητά που εμφυτεύεται μέσα στο σώμα σας.

Αυτό είναι το πόσο κοντά είμαστε, αδελφοί και αδελφές, και αυτό είναι το πόσο κοντά είναι το Νέο Παγκόσμιο Τάγμα να το ξεδιπλώσει.
Όλα όσα σχετίζονται με το COVID-19, τα παγκόσμια κλείδωμα, τη συντριβή των οικονομιών του κόσμου, τα ψηφιακά διαβατήρια ασυλίας και τώρα οι ταραχές των αγώνων είναι όλες συνδεδεμένες και θα φέρουν ολόκληρο τον κόσμο στο κατώφλι του Αντίχριστου και του Χαράγματος του Θηρίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου καλεί για ψηφιακά αναγνωριστικά Coronavirus να αποδείξουν την «κατάσταση της νόσου»
«Αν δεν μπορείτε να καταγράψετε ορισμένα από αυτά τα δεδομένα με τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε κάτι σαν σχεδόν κανονικό σε πράγματα όπως η μεταφορά», δήλωσε ο Tony Blair.

(LifeSiteNews) – Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, ζήτησε τη δημιουργία ψηφιακών αναγνωριστικών για την παρακολούθηση της «κατάστασης της νόσου» ως μέρος των σχεδίων για επανεκκίνηση των διεθνών ταξιδιών μετά την παγκόσμια κρίση του κοροναϊού.
Ο Μπλερ, που τώρα ηγείται του Ινστιτούτου Τόνι Μπλερ για την Παγκόσμια Αλλαγή, είπε σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα τα ψηφιακά αναγνωριστικά ήταν μια «φυσική εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο θα χρησιμοποιούμε την τεχνολογία σε κάθε περίπτωση για τη συναλλαγή της καθημερινής ζωής και αυτή η τεράστια κρίση δίνει πρόσθετο λόγο για αυτό. «

«Θα μπορούσα να κάνω λάθος γι ‘αυτό, αλλά όταν μπορώ να δω για παράδειγμα πώς ξεκινάτε πάλι κάποιες επιχειρήσεις, πώς κάνετε επανεκκίνηση διεθνών ταξιδιών… Νομίζω ότι η κατάσταση της ασθένειας των ανθρώπων, για παράδειγμα, έχουν δοκιμαστεί; Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής; Είχαν την ασθένεια; Έχουν την ασθένεια;
«Νομίζω ότι αν δεν μπορείτε να καταγράψετε μερικά από αυτά τα δεδομένα με τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε κάτι σαν σχεδόν φυσιολογικό σε πράγματα όπως η μεταφορά», δήλωσε ο Μπλερ.

Tony Blair says people will need ‘digital ID’ to prove ‘disease status’ in future

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *