ΤΟ IPHONE ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ (Βίντεο)

5/5 (7)

texting-while-driving

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ξυπνήστε, τα παιδιά σας βρίσκονται σε κίνδυνο με ένα I-Phone στο χέρι.

Μια κοπέλα της οποίας το ένα άκρο του σώματος είναι παράλυτο, είχε ένα χαρακτηριστικό διάλογο με συνομήλικα παιδιά τα οποία τα ρωτούσε πόσες ώρες και πώς απασχολούνται με το I-Phone. Οι απαντήσεις ήταν σοκαριστικές, όπως ομολογούσαν η ζωή τους είχε γίνει ένα I-Phone. Κοιμούνται και ξυπνούν με ένα I-Phone που τους έχει απορροφήσει ψυχή τε και σώματι.

Η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη γιατί οδηγούν με ένα I-Phone, περπατούν σε δρόμους με κυκλοφορία κρατώντας ένα I-Phone και γενικά δεν έχουν την δυνατότητα να προσέχουν τι γίνεται γύρω τους.

Η κοπέλα τότε σόκαρε, αφού άκουσε όλα αυτά, όταν τους είπε ότι οι γονείς της σκοτώθηκαν σε αυτοκινητικό δυστύχημα από κάποιον άλλο που ενώ οδηγούσε πρόσεχε το I-Phone του, και η ίδια έμεινε παράλυτη από αυτό το δυστύχημα.

Μετά από αυτήν την συνομιλία, οι συνομιλητές της που ταρακουνήθηκαν από την περίπτωση της κοπέλας έχασαν σε μεγάλο βαθμό την όρεξη να ασχολούνται συνεχώς με ένα I-Phone.

Τα παρακάτω βίντεο είναι από μια εργασία με το χαρακτηριστικό τίτλο «ξυπνήστε… αυτό θα μπορεί να σώσει την ζωή σου»: „Wait for it… this could save your life“.

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *