ΤΟ FACEBOOK ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι Ισλαμοφασιστές στο Facebook αρνούνται να διαδώσουν μια διαφήμιση για ένα πλήρες ντοκιμαντέρ για το τι καταγράφηκε η ομάδα The Rebel για τη γενοκτονία των χριστιανών της περιοχής από τους ισλαμικούς εξτρεμιστές στο ταξίδι τους στο Ιράκ πέρυσι. Ονομάζεται «Save the Christians: The Forgotten Refugees», δηλαδή «Σώστε τους Χριστιανούς: οι ξεχασμένοι Μετανάστες» , που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο Τορόντο.

Όταν οι επαναστάτες προσπάθησαν να αγοράσουν χώρο διαφημίσεων στο Facebook για να προωθήσουν την πρεμιέρα του κινηματογραφικού έργου, το Facebook τους απέρριψε. Χωρίς να δώσουν κανένα λόγο. Επεξεργάστηκαν την προτεινόμενη διαφήμιση πέντε φορές, αλλά εξακολουθεί να απορρίπτεται από το Facebook.

Συμμετάσχετε με τους σκηνοθέτες των εξεγερμένων για την προβολή του Save the Christians: The Forgotten Refugees. Πάρτε μέρος σε αυτή την πρώτη ματιά πρόσβασης στη ζωή των Ιρακινών χριστιανών οι οποίοι, υπό την απειλή του θανάτου από το ISIS, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.

Η διεθνής κοινότητα έχει ανοίξει τις πόρτες της στους συριακούς πρόσφυγες, αλλά αγνοεί τη γενοκτονία των χριστιανών ακριβώς μπροστά στα μάτια της. Στοχεύοντας στη βία στα στρατόπεδα προσφύγων και αποφεύγοντας τις δυτικές κυβερνήσεις, οι Χριστιανοί του Ιράκ δεν έχουν πουθενά πλέον να στραφούν.

Κάντε κλικ παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την πρεμιέρα του Τορόντο του Save the Christians.

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *