ΤΟ 98% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ COVID 19 ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) δημοσίευσε μια έκθεση για τους θανάτους από covid 19 που έπρεπε να χτυπήσουν σαν βόμβα.
Από τους περίπου 165.000 «θανάτους COVID» στις ΗΠΑ, λιγότεροι από δέκα χιλιάδες πέθαναν από COVID, λέει. Έτσι μόνο το 6 τοις εκατό.

Οι υπόλοιποι – η συντριπτική πλειοψηφία – είχαν κατά μέσο όρο 2,6 επιπλέον σοβαρές ασθένειες, με πολύ μεγάλη ηλικία να προστίθεται στις περισσότερες περιπτώσεις.
Επομένως, αν πιστεύετε ότι αυτός ο επίσημος αριθμός CDC, τον οποίο αμφιβάλλω έντονα επειδή είναι πολύ υψηλός, από τους 843.885 θανάτους παγκοσμίως, μόνο 50.633 μπορούν να μετρηθούν ως θάνατοι κορώνας στους Έξι ΜΗΝΕΣ.

Τόσοι ή λίγοι άνθρωποι πεθαίνουν στη γη σε μόλις 7 ώρες κάθε μέρα.
Αν πάρετε τους θανάτους από κορώνα παγκοσμίως και διαιρέστε με τον παγκόσμιο πληθυσμό των 7,827 δισεκατομμυρίων, τότε αυτό είναι ένα ποσοστό 0,0001 που πέθανε.
Αυτό το μικροσκοπικό ποσό δικαιολογεί την κατάργηση των βασικών δικαιωμάτων, τη φυλάκιση ολόκληρου του πληθυσμού, την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, τη μαζική ανεργία και τις ακραίες δυσκολίες που προκαλούνται από τα μέτρα του κορωναϊού;
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μόνο φέτος, 41 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά γεννήθηκαν 105 εκατομμύρια. 170.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα επειδή ο θάνατος είναι μέρος της ζωής.

https://www.bitchute.com/video/oFESej1nv112/

THE FLU WORLD ORDER

Ακριβώς όσοι μιλούν τώρα για την προστασία από λοιμώξεις και την υγεία και τη ζωή υπερισχύουν των βασικών δικαιωμάτων, για να δικαιολογήσουν τη δικτατορία της υγιεινής τους, δεν καταδικάζουν τη ζωή όταν πρόκειται για πολλούς πολέμους επιθετικότητας στη Δύση, οι οποίοι έχουν πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους, κυρίως πολίτες, από το 1945 που τους κόστισε τη ζωή.

Πόλεμος της Κορέας – 5 εκατομμύρια
Πόλεμος του Βιετνάμ – 4 εκατομμύρια
1ος πόλεμος στο Αφγανιστάν – 2 εκατομμύρια
Πόλεμος Ιράκ-Ιράν – 1 εκατομμύριο
1ος Πόλεμος του Κόλπου – 1 εκατομμύριο
Βαλκανικός πόλεμος – 0,2 εκατομμύρια
2ος πόλεμος στο Αφγανιστάν – 1,5 εκατομμύρια
2ος Πόλεμος του Κόλπου – 2 εκατομμύρια
Πόλεμος στη Λιβύη – 0,1 εκατομμύρια
Πόλεμος της Συρίας – 1 εκατομμύριο
Πόλεμος της Υεμένης – 0,3 εκατομμύρια
συν πολλούς άλλους πολέμους όπως εναντίον του Λιβάνου και των Παλαιστινίων και στην Ασία, την Αφρική και την Κεντρική και Νότια Αμερική, 2 εκατομμύρια.

Αυτά εναντίον των Παλαιστινίων, του Αφγανιστάν, της Λιβύης, της Συρίας και της Υεμένης εξακολουθούν να τρέχουν σήμερα και οι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από τις «βόμβες» μας … αλλά πρέπει να φορέσουμε μάσκες για προστασία, διότι οι ζωές μας είναι τόσο πολύτιμες.

Η πανδημία της κορώνας είναι είτε ένας τεράστιος ψευδής συναγερμός και μια υστερική υπερβολική αντίδραση από τις ερασιτεχνικές κυβερνήσεις, είτε είναι μια κακόβουλη και σκόπιμη κατάσχεση εξουσίας με την κατάργηση των βασικών δικαιωμάτων και της δημοκρατίας για μεταφορά στην NΤΠ.

Αναρωτιέται κανείς εάν τα μέσα ενημέρωσης θα φέρουν αυτήν την αποδοχή στο CDC ως νέα. Δεν ταιριάζει στην τακτική τους τρόμου.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την αναφορά CDC …

https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm?fbclid=IwAR23vpHBFZcBVsoEQWKVE8yuy7md44tEr2yFcrHl0j92LvdZDa1ataE1tF8#Comorbidities

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τον Δρ. Ο Anthony Fauci, ο μεγαλύτερος ένοχος, συναγερμός και ψεύτης όσον αφορά την πανδημία της κορώνας. Ήταν σύμβουλος των προέδρων για λοιμώξεις από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Νωρίτερα φέτος, ισχυρίστηκε ότι 1,5 έως 2,2 εκατομμύρια Αμερικανοί θα πεθάνουν από το Covid-19, δικαιολογώντας ένα πλήρες κλείδωμα. Δυστυχώς, τους πίστευαν.
Αλλά υπάρχουν μόνο 183.747 και από αυτά μόνο το 6 τοις εκατό ή 11.000. Πώς μπορείς να είσαι τόσο λάθος και να κάνεις μια τόσο προφανώς λανθασμένη πρόγνωση; Θα αναλάβει την ευθύνη για την τεράστια ζημιά που έχει κάνει;

Στις ΗΠΑ, το ΑΕΠ έχει μειωθεί κατά 33% φέτος και πάνω από 50 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν χάσει τις δουλειές τους. Εκατομμύρια δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο, τα ενυπόθηκα δάνεια και τα δάνεια τους λόγω έλλειψης εισοδήματος και σύντομα θα βγουν στους δρόμους για έξωση.
Γενικά, όλοι όσοι μας έχουν επιβάλει τα «προστατευτικά μέτρα» και τα έχουν εγκρίνει, οι πολιτικοί, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως από τις θέσεις τους, να έρθουν στο δικαστήριο και να καταλήξουν στη φυλακή. Είναι εχθροί της ανθρωπότητας !!!

Εκδήλωση κατά του κορωναϊού στις 29 Αυγούστου στο Λονδίνο

David Icke Sensationelle Rede EXTRAORDINARY SPEECH London, 29 August 2020 Deutsch & Untertitel

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *