Το ύπουλο παιχνίδι που στήσανε για να μας οδηγήσουν στα εμβόλια.Νοσοκομεία γκιλοτίνες και στην Ελλάδα, για χάρη του Covid 19(βιντεο)

5/5 (5)

Το ύπουλο παιχνίδι της βρώμικης Κυβέρνησης

Επιμελητήριο – ΓΣΕΕ – Ραντεβού στα κομμωτήρια – Ιχνιλάτηση – Εμβολιασμός

Για να μας οδηγήσουν στα εμβόλια.

Ο Δεμερτζής Γιάννης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, σχετικά με τις ανακοινώσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας και της ΓΣΕΕ, αλλά και ακόμα για για το ύπουλο φακέλωμα που προσπαθούν να κάνουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι ανθέλληνες, Κούλης Μητσοτάκης και άλλοι.

Βίντεο.

www.sfagi.gr.

Νοσοκομεία γκιλοτίνες και στην Ελλάδα, για χάρη του Covid 19

Νοσοκομεία γκιλοτίνες και στην Ελλάδα, για χάρη του Covid 19

Καρκινοπαθείς σε θάλαμο covid.

Μέσα από ένα σοκαριστικό βίντεο βγαίνουν πολλές αλήθειες.

Εδώ και μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από κάποιο Ελληνικό νοσοκομείο, στο οποίο δείχνει μία ηλικιωμένη κυρία, η οποία είναι καρκινοπαθής και την έχουν βάλει σε θάλαμο με ασθενείς του κορωναϊού.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα αυτά γίνονται κατά λάθος.

Η κόρη της προσπαθεί να βρει εξηγήσεις για όλο αυτό αλλά μάταια. Κανείς γιατρός δεν την απαντάει, και όλοι προσπαθούν να την αποφύγουν.

Όλος τυχαίος δεν γνωρίζουν ποιος την μετέφερε εκεί.

Φυσικά τον τελευταίο μήνα, υπάρχουν πολλά κρούσματα, άσχετων θανάτων που τα έχουν «βαφτίσει», ότι είναι από κορωναϊό. Έτσι απλά για να μας πείσουν για την ανύπαρκτη πανδημία του κορωναϊού, αλλά ακόμα και για να περάσουν τα θανάσιμα μέτρα.

Έτσι και την απλή την γρίπη την βαφτίζανε ως κορωναϊό. Βέβαια δεν ξέρουμε τι απογίνανε τα θύματα του κορωναϊού.

Που καταλήξανε, πώς πεθάνανε, που βρίσκονται και αν ακόμα τα είδαν οι συγγενείς τους.

Πολλά ακουστήκανε. Πολλά περιστατικά ακόμα και στην Ελλάδα για χρηματισμό συγγενών θυμάτων στα νοσοκομεία, για να υπογράψουν ότι ο συγγενείς τους, απεβίωσε από κορωναϊό.

Ακόμα δίνανε προσπαθούσανε γιατροί να μεταπείσουν τους συγγενείς θυμάτων, δίνοντάς τους χαρτιά ελευθέρας μετακίνησης, για να βάλουν υπογραφή ότι ο συγγενείς τους είχε κορωναϊό και πέθανε από αυτό.

Ο κορωναϊός ζεί και βασιλεύει. Το ψέμα του δόκτωρ Τσιόδρα και της ιστορίες μίσους κατά των Ελλήνων του Νίκου Χαρδαλιά της πολιτικής αλητείας, δεν έχουν τελειωμό.

Μέχρι που και οι ίδιοι το παραδεχτήκανε ότι βαφτίζαν θανάτους από διάφορες αιτίες, σε θανάτους που προκλήθηκαν από Κορωναϊό.

https://www.sfagi.gr/nosokomeia-gkilotines-kai-stin-ellada-gia-chari-toy-covid-19/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *