ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο δημοσιογράφος ανακαλύπτει τυχαία μυστική κρατική υπηρεσία – οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/1-7-raven-rock-portal-a-1-768x509.jpg

Ως ιστορικός και συγγραφέας πολιτικός, ο Graff, είχε σταματήσει απότομα όταν είδε ένα αντικείμενο ενός από τους συναδέλφους του που είχε βρεθεί στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Ωστόσο, σε στενότερη επιθεώρηση, ανακάλυψε κάτι στο αντικείμενο που προκάλεσε τη δημοσιογραφική του περιέργεια. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα κυνήγι που αλλάζει τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια σε μερικά από τα βαθύτερα κρυμμένα μυστικά της Αμερικής …

Ο πολιτικός συγγραφέας Garrett Graff ασχολήθηκε με διάφορα ζητήματα στη ζωή του, από τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» έως τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2008. Αλλά ίσως η πιο εμπεριστατωμένη έρευνα άρχισε όταν ο φίλος του ,του έδωσε κάτι περίεργο.

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/2-01-1.jpg

Ήταν μια ταυτότητα κυβέρνηση για κάποιον από την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών, «Graff είπε NPR,» και το έδωσε σε μένα, όπως έχω γράψει για αυτό το θέμα και είπε: «« Νομίζω ότι μπορείτε να στείλετε σε αυτόν τον τύπο »Η Ο φίλος βρήκε την ταυτότητα σε ένα γκαράζ.

Ο Graff είχε παρατηρήσει αμέσως κάτι το ιδιαίτερο: Βήμα-βήμα κατεύθυνσης συνθήματα που ήταν γραμμένα καλυμμένα σ το πίσω μέρος. Ο Graff, ο περίεργος δημοσιογράφος, χρησιμοποίησε τους Χάρτες Google για να καθορίσει τον τελικό στόχο των ενδείξεων – και τα αποτελέσματα τον εξέπληξαν.

Οι οδηγίες τον οδήγησαν σε ένα λόφο λίγο πάνω από 70 μίλια έξω από την Ουάσιγκτον DC. Εκεί, σε μια κορυφή γνωστή ως Raven Rock, ο δρόμος τελικά τελείωσε … Έφτασε στο λόφο και στη συνέχεια … τίποτα.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/5-04.jpg

Ο Graff θυμήθηκε όλα όσα είδε εκεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. «Μπορείτε να δείτε αυτές τις μεγάλες πόρτες τσιμέντου πολύ καλά,» είπε.»Αυτή η μικρή φρουρά, ο φράχτης της αλυσίδας, και στη συνέχεια οι πόρτες των τσιμεντένιων δεξαμενών.» Τι βρήκε μόλις τώρα;

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/6-05.jpg

Το Κέντρο Χωροταξικού Σχεδιασμού

«Ήταν μια εγκατάσταση που δεν είχα ακούσει ποτέ και αυτό δεν εμφανίστηκε σε κανένα χάρτη», επεσήμανε ο Graff. Ο ιστορικός και δημοσιογράφος σε αυτόν, που ήταν πολύ ενθουσιασμένος, άρχισε να ερευνά το συντομότερο αυτό που είχε ανακαλύψει εκεί.

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/7-06.jpg

Σχετικά με τον Camp David

Δεν γνώριζε ότι ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε αυτό το site, αλλά οι οδηγίες τον είχαν οδηγήσει στο Raven Rock Mountain Complex, επίσης γνωστό ως R Plant. Για να το πούμε πιο καθαρά: Είχε βρει ένα πυρηνικό καταφύγιο!

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/8-07.jpg
https://media.phillyvoice.com/media/images/raven-rock.2e16d0ba.fill-735x490.png


Η έρευνα του Graff έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης της αμερικανικής κυβέρνησης σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, κάποιες ανακουφιστικές, κάποιες φοβερές και όλες ενδιαφέρουσες. Για παράδειγμα …

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/9-08.jpg

Η κυβέρνηση Truman είχε εγκρίνει την κατασκευή το 1951, όταν ο ψυχρός πόλεμος με τη Σοβιετική Ένωση έγινε σκληρότερος. Χρησιμοποίησαν μια κατασκευαστική ομάδα που είχε σκάψει τις σήραγγες του μετρό της Νέας Υόρκης για αυτό το έργο. Πώς το κράτησαν τόσο μυστικό;

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/10-09.jpg

Ο εργαζόμενος Gene Bowman, ο οποίος έλαβε 1,35 δολάρια την ώρα για τη διάνοιξη του γρανίτη Raven Rock το 1951, είπε μετά : «Είπαν ότι χτίζονταν μια σήραγγα. Δεν ήταν κανένας ενδιαφερόμενος για το τι έκαναν; «Μόλις έσκασε η βόμβα και βγήκε στην δημοσιότητα , δεν έμοιαζε με ένα απλό τούνελ.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/11-10.jpg


Στη συνέντευξή του στο NPR, ο Graff περιέγραψε το συγκρότημα Raven Rock ως μια «ανεξάρτητη πόλη … χτισμένη μέσα σε αυτό το βουνό». Το εργοστάσιο R προοριζόταν ως «Πεντάγωνο εφεδρείας» και είχε δύο θύρες υψηλών επιπτώσεων 34 τόνων ικανές να αντέξουν τις εκρήξεις πυρηνικών βομβών.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/12-11.jpg

Πίσω από τις πύλες και στην καρδιά του βράχου, 30.000 τετραγωνικά πόδια χώρου γραφείων παρέχουν το χώρο που οι στρατιωτικοί θα πρέπει να λειτουργούν. Σε χώρους νοσοκομείων, καφετέριες και χώρους εξυπηρέτησης, έως 1.400 αμερικανικές υψηλού επιπέδου προσωπικότητες θα μπορούσαν να ζουν αρκετά άνετα – αλλά υπάρχει κάτι άλλο.

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/13-12.jpg

Ενώ ο πρόεδρος, το γραφείο του, οι δημόσιοι υπάλληλοι και το στρατιωτικό προσωπικό θα κατοικούσαν στην αποθήκη, δεν υπήρχε χώρος για τον σύζυγό τους. Αυτό οδήγησε σε μια διαμάχη μεταξύ του τότε Ανώτατου Δικαστηρίου Earl Warren και ενός άλλου ανώτερου υπάλληλο ..

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/14-13.jpg

Όταν ο δικαστής Warren έλαβε την απόδειξη πρόσβασης στο Raven Rock, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε κανένας για τη σύζυγό του. Όταν του είπαν ότι δεν θα τους αφήσει, ο δικαστής επέστρεψε την ταυτότητα και είπε: «Έχετε χώρο για έναν άλλο σημαντικό υπάλληλο.»

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/15-14.jpg

Πιστέψτε το ή όχι, το Raven Rock δεν ήταν απλώς ένα μέρος για την ελίτ και το ισχυρό για να κοινωνικοποιηθούν, ενώ ο κόσμος γύρω του θα διασπαστεί. Αντίθετα, ο Graff σημείωσε ότι οι υπάλληλοι είχαν εκπονήσει πολύ συγκεκριμένα επιχειρησιακά σχέδια για κάθε υποκατάστημα της ομοσπονδιακής διοίκησης – ακόμη και για το Υπουργείο Οικονομικών και το Ταχυδρομείο.

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/16-15.jpg

Ναι, ακόμη και με πυρηνική καταστροφή, η κυβέρνηση δεν θα αφήσει τους ανθρώπους τόσο εύκολα.Το Υπουργείο Οικονομικών είχε ένα σχέδιο μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που περιγράφει πόσο κατεστραμμένο ή μάλλον εξαερώνονται – ιδιοκτησίας θα πρέπει να φορολογούνται ανάλογα.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/17-16-1.jpg

Και πού θα μπορούσαν οι άνθρωποι σε μια απροκάλυπτη κοινωνία θα βγάλουν λεφτά για να πληρώσουν φόρους; Ο Αμερικανός κυβερνήτης είχε επίσης ένα σχέδιο για αυτό: οι αξιωματούχοι είχαν κρύψει στο καταφύγιο από καιρό χάρτινα $ 2 σε μια άλλη δεξαμενή για να τους πληρώσουν και να χρησιμοποιήσουν αυτό ως νόμισμα.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/18-17.jpg

Άλλα καθήκοντα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ήταν: το τμήμα του πάρκου θα δημιουργούσε στρατόπεδα προσφύγων, το τμήμα γεωργίας θα διαιρέσει τα σιτηρέσια και το ταχυδρομείο θα πρέπει να ανακαλύψει ποιος πέθανε κατά την έκρηξη.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/19-18.jpeg

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μια πυρηνική επίθεση ήταν αισθητή τόσο άμεσα ώστε το Raven Rock ήταν επανδρωμένο όλο το 24ωρο – μέχρι το 1992. Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου οι επιχειρήσεις επαναλήφθηκαν και εκσυγχρονίστηκαν. Η λειτουργία εκτελείται ξανά όλο το εικοσιτετράωρο.

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/20-19.jpg

Παρόλο που η δελτίο ταυτότητας παρείχε στον Graff αναγραφόμενες οδηγίες σε ένα μυστικό bunker, η περαιτέρω διερεύνησή του απέφερε περίπου μισή ντουζίνα άλλα καταφύγια καταστροφής (όπως ένα στο Greenbrier Resort στη Δυτική Βιρτζίνια εδώ) που είναι κατά το μάλλον ή ήττον το ίδιο σε λειτουργία και σχεδιασμό.

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/21-20.jpg

Greenbrier Hotel & Resort

Στο Cheyenne Mountain, κοντά στο Κολοράντο Σπρινγκς, βρίσκεται ένα άλλο κρυφό καταφύγιο . Όπως το Raven Rock, αυτό το συγκρότημα χτίστηκε τη δεκαετία του 1950 και χρησίμευσε ως «θέση εντολής για την άμυνα του Καναδά και των ΗΠΑ από αεροπλάνα», δήλωσε ο Graff.

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/22-21.jpg

Βρετανική Διοίκηση Αεροπορικής Άμυνας

Το Cheyenne Mountain είχε δεξαμενές νερού και καυσίμων, ιατρικά γραφεία, γυμναστήρια και ακόμη και μια επιχείρηση σάντουιτς με το μετρό. Σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, το άτομο που εργάζεται στην ταμειακή μηχανή θα είχε λάβει θέση ανάμεσα στην σωζόμενη ελίτ..

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/23-22.jpg

Μέσα από όλη την έρευνά του, όμως, ο Graff αντιμετώπισε κάτι ανήσυχο. «Αν προσπαθήσετε να φέρετε την κυβέρνηση σε μια επίθεση και να την ξεκινήσετε ξανά», δήλωσε στον NPR, «το πολύ υπαρκτικό ερώτημα που θα ερωτηθεί κανείς είναι τι είδος η Αμερική θα είναι μετά το πόλεμο τον πυρηνικό «.

https://i0.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/24-23.jpg

Όσο μπορούσε να πει ο Graff, τα bunkers παρείχαν μια ανησυχητική απάντηση. «Ο άμαχος πληθυσμός θα μείνει μόνος για εβδομάδες ή μήνες σε μια τέτοια περίπτωση», είπε, «και ένας μικρός αριθμός υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων θα είναι πολύ μακριά σε αυτά τα καταφύγια.»

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/25-24.jpg

Με άλλα λόγια, το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανοικοδόμηση της Αμερικής μετά τον πυρηνικό πόλεμο δεν αφορούσε πραγματικά τον πληθυσμό. Η διατήρηση των πολιτιστικών αγαθών και του κυβερνητικού συστήματος ήταν πρωταρχικής σημασίας, αλλά τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς σε μια εποχή χάους;

https://i2.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/26-25.gif

Ο Graff βυθίστηκε βαθύτερα στις ανακαλύψεις του με το βιβλίο του. Ο τίτλος είναι ο Raven Rock: Η ιστορία των ΗΠΑ Το μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης να σωθεί – Ενώ οι υπόλοιποι από εμάς »(Μετάφραση:« Raven Rock: Η ιστορία του μυστικού σχεδίου της αμερικανικής κυβέρνησης να σωθεί – ενώ οι υπόλοιποι από εμάς πεθαίνουν »).

Και το ταξίδι του σε μερικά από τα μεγαλύτερα μυστικά της χώρας είχε αρχίσει με ένα χαμένο διαβατήριο!

https://i1.wp.com/derwaechter.org/wp-content/uploads/2019/02/27-26.jpg

Αν και αυτοί οι κρατικοί βομβαρδισμοί δεν είναι πια μυστικοί σε καιρούς δορυφορικών χαρτών και διαρροών πληροφοριών όπως ήταν, ο Graff ακόμα έπεσε σε μια συναρπαστική – και μάλλον ανησυχητική – εύρεση!

Beneath Raven Rock: Secrets inside Central PA’s ‘Underground Pentagon’

Incredible Secret Government Bunkers Hidden in Plain Sight

RAVEN ROCK THE US GOVERNMENT’S ONGOING PLAN TO SAVE ITSELF IN – politics

10 Secret United States Government Bunkers

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *