ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ -ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ-Ο εμφύλιος θα είναι … “μασκολάτρες” εναντίον “μασκομάχων “

5/5 (3)

Μια συλλεκτική εκπομπή που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Καλεσμένοι του Prodromos Kofsanidis ο Christos Kastamonitis και ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣ με κεντρικό θέμα το τσιπαρισμά μας αλλά και την χαμένη ελευθερία μας.

ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Της Λέττας Καλαμαρά

Την πλήρως αποτυχημένη και καταστροφική για την ελληνική οικονομία και το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτική Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του COVID-19 έρχεται να ενταφιάσει η νέα προοπτική φίμωσης κάθε προσώπου σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, ακόμα και μικρών παιδιών! Δυστυχώς, ο κ.Μητσοτάκης δεν διδάχθηκε από τα λάθη του στην πρώτη φάση αντιμετώπισης του παγκόσμιου ιού, παρέμεινε αμετανόητος στο λάθος στρατόπεδο και κατέστρεψε την ελληνική οικονομία με μία ύφεση τρομακτική που θα μετουσιαστεί σε ακραία φτώχεια τους επόμενους μήνες. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που του προσάπτουν επιθυμία πολιτικής δραπέτευσης μέσω ενός εθνικού πολεμικού επεισοδίου ή του Covid-19 το Σεπτέμβρη για να ξεπλυθούν οι πολιτικές του πράξεις μέσα από μία πιο οικουμενική ανάληψη ευθυνών με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το πολίτευμά μας.

Πόνταρε ως άλλος ένας πολιτικός τζογαδόρος στη διεκδίκηση εύκολου χρήματος από την Ευρώπη επικαλούμενος τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομική ζημία και τελικά μας φέρνει ένα νέο Μνημόνιο που δεν θέλει να το ονομάσει έτσι απευθυνόμενος σε ιθαγενείς. Το ζεστό χρήμα των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ που οραματίζεται αφενός δεν είναι τζάμπα και αφετέρου αποτελεί άλλη μία ανακύκλωση μπιχλιμπιδιών για τους χιλιάδες οπαδούς ενός παρασιτικού καθεστώτος και μίας ελαττωματικής δημοκρατίας, για τη συνέχιση του ξεπουλήματος των εθνικών πόρων και υποδομών. Vouchers, επιδόματα φτώχειας, ξένα funds από το Jersey, Cayman Islands, Virgin Islands και άλλους εξωτικούς χώρους είναι το όραμα Μητσοτάκη που θα γίνει ο νέος εφιάλτης των Ελλήνων. Εθνική στρατηγική υψηλής εξυπηρέτησης αλλοεθνών συμφερόντων που ακολουθείται και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνέχεια του Αλέξη Τσίπρα, δυστυχώς. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αλίμονο στη νέα γενιά που ξενιτεύεται για μία πιο ανθρώπινη κοινωνία, για ένα μισθό αξιοπρέπειας, για μία καλύτερη ελπίδα, για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι μάσκες παντού που ορθώς για την άποψή τους εκφράζουν οι επιδημιολόγοι, θα ήταν καλά να συνοδεύονται και από τις επίσημες απόψεις των οικονομολόγων, των κοινωνιολόγων, των ψυχολόγων, των γιατρών άλλων ειδικοτήτων και πολλών ακόμα ώστε να διαμορφώνεται μία τελική πολιτική άποψη. Ειδάλλως, ας εκλέγουμε δημοκρατικά επιδημιολόγους ή και επιχειρηματίες και όχι πολιτικούς για να μας κυβερνούν.

Αυτά προς το παρόν και ας αποφασίσουν τα δημόσια πρόσωπα αν θα φοράνε ή όχι μάσκες στις εμφανίσεις σε θέατρα και εστιατόρια, καθώς τη μία στιγμή είναι με μάσκα και την άλλη χωρίς, δημιουργώντας εύλογη απορία για τη διπλή προσωπικότητά τους και την πολιτικής του, ως άλλος Ιανός.

Στο τέλος θα τους παρεξηγήσει κανείς ότι δεν πρεσβεύουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού από τον οποίον εκλέχτηκαν αλλά συμφέροντα οικογενειών παγκοσμίου εμβέλειας, γαλλικών σπουδών κατά προτίμηση και υπερπόντιων περιουσιακών στοιχείων…

triklopodia.gr

thedayaftergr

Ο εμφύλιος θα είναι … “μασκολάτρες” εναντίον “μασκομάχων “

Χαίρεται

Μοιάζει αστείο ,αλλά αληθινό ..

Αν η μάσκα επιβληθεί σε πολλούς και απαραίτητους κοινούς χώρους ,όπως κυκλοφορεί ,όπου χρειάζεται να πηγαίνουμε οι περισσότεροι .

Αυτό θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσα σε ανθρώπους ,που θεωρούν το μέτρο υπερβολικό ,την κατάσταση συνωμοσία εναντία στους τρομοκρατημένους για την ζωή τους ;

Και οι δύο αυτές τάξεις ανθρώπων είναι “φανατικοί ” “αλαζόνες ” και “εγωιστές ” που θέλουν να επιβληθούν η μία στην άλλη .
Αφού και οι δύο πιστεύουν ότι κατέχουν την αλήθεια .Η μία τάξη πιστεύει για την άλλη ότι είναι α- νόητη .

Μήπως όμως αυτό οδηγήσει τελικά σε σύγκρουση και ακρότητες .Λόγω και του εκνευρισμού που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο . Μοιάζει σαν να έχει αφαιρεθεί η “κοινή λογική ” και επικρατεί η ανοησία ,σε όλες τις πλευρές .
Θυμός ,φόβος ,λύπη ,οργή ,τρομοκρατία κ.α

Ένα είναι το συμπέρασμα , σε αυτή την “κατάσταση ” που ο έλεγχος θα έχει χαθεί και το “πνεύμα ” θα είναι άρρωστο ,επιθετικό ,κακό ,πονηρό .

Ίσως ο Θεός και η πρόνοια του ,επιτρέψει να συμβεί αυτό ,να δούμε τα “χάλια ” μας ,να φαγωθούμε μεταξύ μας για την “μάσκα ” . να δούμε την ανοησία μας .Να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η άποψη μου είναι, η μάσκα είναι χρήσιμη σε συγκεκριμένους χώρους .ώρες και καταστάσεις ,αλλά όχι απαραίτητη παντού και μέτρο αναγκαστικής επιβολής αποφάσεων και χειρισμού της κοινής γνώμης ..

και η λύση είναι

Ελθε, λαε μου, εισελθε εις τα ταμεια σου και κλεισον τας θυρας σου οπισω σου· κρυφθητι δια ολιγον καιρον, εωσου παρελθη η οργη.

Μην ανακατευτείτε …

Καλή αρχή μετανοίας ..

Γ.Μ

triklopodia.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *