ΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ… ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ (βίντεο)

KYRIA FOTOΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Είναι γνωστό ότι η Ευρώπη προσπαθεί να κάνει τα πάντα προκειμένου ο μεγάλος αριθμός λαθρό να αισθάνεται όσο περισσότερη άνεση γίνεται και να παραμείνει μόνιμα στις χώρες μας. Γι αυτό το λόγο οι πολιτικοί δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμη και τον τομέα του τουρισμού προκειμένου να το πετύχουν αυτό αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τόπους πολιτιστικής κληρονομιάς για να εντυπωσιάσουν τους λαθρό.

Αυτό συνέβη πρόσφατα στην Ιταλία όπου, μια ομάδα τοπικών κατοίκων από το ιταλικό νησί της Σικελίας κατήγγειλαν μια πρόσφατη πολιτική απόφαση για τη μετατροπή ενός παραθαλάσσιου θέρετρου τεσσάρων αστέρων κοντά στην ιστορική πόλη του Αγκριτζέντο, στο μεγαλύτερο κέντρο φιλοξενίας λαθρό.

Το ξενοδοχείο Capo Rossello Realmonte βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την λεγόμενη Scala dei Turchi, αλλιώς «Τουρκικά βήματα», έναν ασυνήθιστο βράχο γεμάτο από τουρίστες, ο οποίος έχει επίσης προταθεί για τη λίστα κληρονομιών της UNESCO.
FOTO1
Η περιοχή της Σικελίας, η οποία διοικείται από τον κυβερνήτη Rosario Crocetta του Δημοκρατικού Κόμματος, αποφάσισε να μετατρέψει το ξενοδοχείο σε ένα κεντρικό σημείο όπου θα στεγάζονται μετανάστες αιτούντες άσυλο, θεωρητικά μόνο για δύο μέρες, ενώ αργότερα υποτίθεται ότι θα μεταφερθούν σε άλλα κέντρα ή πιθανό επαναπατρισμό.
FOTO2
Παρόλα αυτά έχουν παρατηρήσει ότι οι μετανάστες θα παραμείνουν για αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κρίνοντας από τον τρόπο λειτουργίας άλλων παρόμοιων κέντρων σε όλη την Ιταλία.

Το τοπικό συμβούλιο του Realmonte υπό την προεδρία του δημάρχου Calogero Zicari, πήρε μέρος σε μια κίνηση τοπικών κατοίκων, συλλέγοντας υπογραφές, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο μετατροπής του ξενοδοχείο σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

Ο δήμαρχος είπε στα Μέσα Ενημέρωσης πως, από τη στιγμή που αυτή η περιοχή εξαρτάται από τον τουρισμό, η πρόταση αυτή θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομία μεγάλων επενδύσεων σε άλλες περιοχές λόγω της άφιξης μεγάλου αριθμού μεταναστών.
FOTO3
«Είμαστε εκνευρισμένοι και ανήσυχοι με αυτήν την τελευταία ανεύθυνη απόφαση», είπε ο Angelo Attaguile, ο τοπικός ηγέτης του λαϊκιστικού πολιτικού κόμματος Noi con Salvini.

«Ορισμένοι ξεχνούν ότι μιλάμε για έναν τόπο με τεράστια τουριστική αξία, ο οποίος πρόσφατα ψηφίστηκε ως τόπος κληρονομιάς της UNESCO, και αυτό μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο με αυτήν την ανόητη απόφαση», είπε ο Attaguile.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι εγκαταστάσεις ξενοδοχείων κορυφαίας ποιότητας κοντά στη θάλασσα και σε τουριστικούς προορισμούς όπως η Scala Dei Turchi, συνεχίζουν να μετατρέπονται σε κέντρα υποδοχής» , πρόσθεσε.
34E670D500000578-0-image-a-37_1464997182969
Ένας άλλος πολιτικός από το κόμμα Noi con Salvini, ο Giuseppe Di Rosa, κατηγόρησε τους πολιτικούς που είναι σε υπηρεσία, ότι αποκομίζουν οικονομικά κέρδη από δημόσια έξοδα τα οποία μαζεύονται για την κατασκευή και τη λειτουργία των κέντρων αυτών.

«Μετατρέπουν τη γη μας σε ένα τεράστιο ξενοδοχείο που στεγάζει μετανάστες όλων των ειδών χωρίς υγειονομικό έλεγχο της περιοχής», είπε.

Ακτιβιστές της οργάνωσης Forza Nuova στο Παλέρμο, στη Σικελία μάχονται για να βάλουν τέλος αυτήν την εκτός ελέγχου εισβολή των μουσουλμάνων από τη Βόρεια Αφρική.

Παρ όλα αυτά οι ίδιοι οι λαθρό συνεχίζουν να μένουν ανικανοποίητοι ακόμη και σε παλάτια να τους βάλουν, ενώ αρχίζουν και επαναστατούν με άγριο τρόπο ακόμη και για παραμικρές λεπτομέρειες που δεν τους αρέσουν.

Ένα από αυτά τα περιστατικά έλαβε μέρος και πάλι στην Ιταλία ,στο Torino di Sangro , όπου μουσουλμάνοι λαθρό κάνοντας καταλήψεις στην Ιταλία, έκλεισαν τους δρόμους επειδή πιστεύουν ότι το ρύζι που τους προσφέρεται είναι… υπερβολικά μαγειρεμένο.
FOTO5
Οι λαθρό έφεραν δοχεία, μεταλλικά δίχτυα, ρόπαλα και λάστιχα στον αυτοκινητόδρομο και αυτοσχεδίασαν μια διαμαρτυρία κατά του… παραμαγειρεμένου ρυζιού εμποδίζοντας την κυκλοφορία στο δρόμο για τουλάχιστον μια ώρα.

Το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις από τους κατοίκους επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που οι μετανάστες έχουν καταλάβει τους δρόμους. Το είχαν κάνει επίσης, ένα χρόνο πριν κοντά στο ξενοδοχείο Lecceta. «Είναι μια ενόχληση την οποία δυστυχώς θα πρέπει να ανεχόμαστε αλλιώς θα κατηγορηθούμε για ρατσισμό» , διαμαρτυρήθηκαν μερικοί κάτοικοι.
FOTO6
Γύρω στους 80 λαθρο ήθελαν να μιλήσουν με την νομάρχη Tiziana Costantino για τα προβλήματά τους. Η διαμαρτυρία έγινε καταρχήν για το είδος φαγητού που τους προσφέρεται κάθε μέρα. «Κάθε μέρα τρώμε πάστα και αυτό δεν είναι μέρος του πολιτισμού μας, θέλουμε ποικιλία» είπαν μερικοί από αυτούς.

Στις αρχές Μαΐου μια ομάδα μεταναστών από το κέντρο μετανάστευσης Coop Dimora d’Abramo στο κέντρο της πόλης Ρέτζο-Εμίλια, έκανε κατάληψη στο αρχηγείο της αστυνομίας διαμαρτυρόμενοι ότι το φαγητό που τους προσφέρεται «δεν είναι καλό’ και ‘άσχημα μαγειρεμένο« σύμφωνα με την εφημερίδα Il Resto del Carlino.

Έτσι οι μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι από τον ερχομό τους έχουν προσφέρει τόσα πολλά στην κοινωνία μας και είναι τόσο πρόθυμοι να εργαστούν, απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα γεύματα και στέγη. Φυσικά τα χρήματα για όλα αυτά προέρχονται αποκλειστικά από δικά μας λεφτά, τους δικούς μας φόρους τους οποίους εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί ενώ οι ίδιοι δεν δίνουν δεκάρα. Έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ότι τα λεγόμενα ‘ευρωπαϊκά κονδύλια’ στην ουσία αποτελούνται πλέον από χρήματα των πολιτών. Όπως άλλωστε εμείς χωρίς τη θέληση μας είμαστε αυτοί που πληρώνουμε την ΕΡΤ για να προβάλλει αραβικές ειδήσεις για τους ‘πρόσφυγες’.

Ακόμη και οι δράσεις των ΜΚΟ δεν στηρίζονται μόνο σε εξωτερική χρηματοδότηση όπως πολλοί αφελείς υποστηρίζουν, αλλά και στα τεράστια ποσά από προσφορές πολλών ανενημέρωτων Ελλήνων πολιτών. Αυτοί ξεγελιούνται και παρέχουν ποσά για τις δράσεις των ΜΚΟ, χωρίς καν να γνωρίζουν τον τελικό προορισμό των χρημάτων τους καθώς έχουν υπάρξει αμέτρητα σκάνδαλα με τα λεφτά που αρπάζουν οι ΜΚΟ, αλλά και τον τελικό σκοπό τον οποίο εξυπηρετούν.
FOTO7
Την ίδια στιγμή οι Ιταλοί καθώς και οι άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί, λιμοκτονούν στους δρόμους όντας άστεγοι, παλεύοντας να επιβιώσουν. Ακόμη και οι δικοί μας που έχουν χάσει τα σπίτια τους είναι σε απελπιστική κατάσταση, άλλοι μέχρι και αυτοκτονούν. Όλα αυτά επειδή οι πολιτικοί αρνούνται να τους παρέχουν βοήθεια επειδή δεν δέχονται να προσκυνήσουν το Ισλάμ που σταδιακά μας επιβάλλουν. Οι ηγέτες μας, μισούν τους λευκούς Ευρωπαίους χριστιανούς το ίδιο όπως και οι Μουσουλμάνοι.

Μην παραξενευτείτε αν σε λίγο καιρό θα βλέπετε την πλειοψηφία των Ελλήνων να ζητιανεύουν από τους λαθρομετανάστες για να τους δώσουν λίγα ψίχουλα διότι προς αυτήν την κατεύθυνση θέλουν να μας οδηγήσουν. Πως σας φαίνεται αυτή η εικόνα;

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *