ΤΟ ΤΕΣΤ COVID-19 RT-PCR: ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ «ΤΕΣΤ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ήρθε η ώρα για όλους να βγουν από αυτήν την αρνητική έκσταση, αυτή τη συλλογική υστερία, επειδή ο λιμός, η φτώχεια, η μαζική ανεργία θα σκοτώσουν, θα μειώσουν πολύ περισσότερο τους ανθρώπους από το SARS-CoV-2! Εισαγωγή: χρήση μιας τεχνικής για τον αποκλεισμό της κοινωνίας.

Η τρέχουσα προπαγάνδα για την πανδημία COVID-19 βασίζεται σε μια υπόθεση που θεωρείται προφανής, αληθινή και δεν αμφισβητείται πλέον: Το θετικό τεστ RT-PCR σημαίνει ότι αρρωσταίνετε με COVID. Αυτή η υπόθεση είναι παραπλανητική. Πολύ λίγοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί μια δοκιμή PCR. RT-PCR σημαίνει αντίδραση αλυσίδας σε πραγματικό χρόνο-πολυμεράση. Στα γαλλικά, σημαίνει: Réaction de Polymérisation en Chaîne en Temps Réel.

Στην ιατρική, χρησιμοποιούμε αυτό το εργαλείο κυρίως για τη διάγνωση μιας ιογενούς λοίμωξης. Ξεκινώντας από μια κλινική κατάσταση με την παρουσία ή την απουσία συγκεκριμένων συμπτωμάτων σε έναν ασθενή, εξετάζουμε διαφορετικές διαγνώσεις με βάση τις εξετάσεις. Στην περίπτωση ορισμένων λοιμώξεων, ιδιαίτερα ιογενών λοιμώξεων, χρησιμοποιούμε την τεχνική RT-PCR για να επιβεβαιώσουμε μια διαγνωστική υπόθεση που προτείνεται από μια κλινική εικόνα. Δεν πραγματοποιούμε τακτικά RT-PCR σε κανέναν ασθενή που έχει υπερθερμανθεί, βήχει ή έχει φλεγμονώδες σύνδρομο. Είναι μια εργαστηριακή, τεχνική μοριακής βιολογίας γονιδιακής ενίσχυσης επειδή αναζητά ίχνη γονιδίων (DNA ή RNA) ενισχύοντάς τα.

Εκτός από την ιατρική, άλλα πεδία εφαρμογής είναι η γενετική, η έρευνα, η βιομηχανία και η εγκληματολογία. Η τεχνική πραγματοποιείται σε εξειδικευμένο εργαστήριο, δεν μπορεί να γίνει σε κανένα εργαστήριο, ούτε σε νοσοκομείο. Αυτό συνεπάγεται ένα ορισμένο κόστος και μια καθυστέρηση μερικές φορές αρκετών ημερών μεταξύ του δείγματος και του αποτελέσματος.

Σήμερα, από την εμφάνιση της νέας νόσου που ονομάζεται COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019), η τεχνική διάγνωσης RT-PCR χρησιμοποιείται για τον καθορισμό θετικών περιπτώσεων, επιβεβαιωμένη ως SARS-CoV-2 (κοροναϊός υπεύθυνος για τη νέα οξεία αναπνευστική δυσχέρεια σύνδρομο που ονομάζεται COVID-19). Αυτές οι θετικές περιπτώσεις εξομοιώνονται με περιπτώσεις COVID-19, μερικές από τις οποίες νοσηλεύονται ή ακόμη και εισάγονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Επίσημο αξίωμα των διευθυντών : θετικά περιστατικά RT-PCR = ασθενείς με COVID-19.

Αυτό είναι το αρχικό αξίωμα, η αρχή κάθε επίσημης προπαγάνδας, η οποία δικαιολογεί όλα τα περιοριστικά κυβερνητικά μέτρα: απομόνωση, περιορισμός, καραντίνα, υποχρεωτικές μάσκες, χρωματικοί κωδικοί ανά χώρα και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, παρακολούθηση, κοινωνικές αποστάσεις σε εταιρείες, καταστήματα και ακόμη περισσότερα το σημαντικότερο, στα σχολεία. Αυτή η κατάχρηση της τεχνικής RT-PCR χρησιμοποιείται ως αδυσώπητη και σκόπιμη στρατηγική από ορισμένες κυβερνήσεις, που υποστηρίζονται από επιστημονικά συμβούλια ασφάλειας και από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, για να δικαιολογήσουν υπερβολικά μέτρα όπως παραβίαση μεγάλου αριθμού συνταγματικών δικαιωμάτων, καταστροφή του οικονομία με την πτώχευση ολόκληρων ενεργών τομέων της κοινωνίας, την υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης για μεγάλο αριθμό απλών πολιτών, με το πρόσχημα μιας πανδημίας που βασίζεται σε μια σειρά θετικών τεστ RT-PCR και όχι σε πραγματικό αριθμό ασθενών.

Τεχνικές πτυχές: καλύτερη κατανόηση και μη χειραγώγηση. Η τεχνική PCR αναπτύχθηκε από τον χημικό Kary B. Mullis το 1986. O Kary Mullis τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Χημείας το 1993. Αν και αυτό αμφισβητείται, ο ίδιος o Kary Mullis λέγεται ότι επέκρινε το ενδιαφέρον της PCR ως διαγνωστικό εργαλείο για μια λοίμωξη, ειδικά μια ιογενής. Δήλωσε ότι εάν το PCR ήταν ένα καλό εργαλείο για την έρευνα, ήταν ένα πολύ κακό εργαλείο στην ιατρική, στην κλινική. Ο Mullis αναφερόταν στον ιό του AIDS (HIV ρετροϊός ή HIV), πριν από την πανδημία COVID-19, αλλά αυτή η γνώμη σχετικά με τον περιορισμό της τεχνικής σε ιογενείς λοιμώξεις, από τον δημιουργό της, δεν μπορεί να απορριφθεί από χέρι; πρέπει να ληφθεί υπόψη!

Η PCR τελειοποιήθηκε το 1992. Καθώς η ανάλυση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο, συνεχώς, γίνεται RT (Real-Time) – PCR, ακόμη πιο αποτελεσματική. Μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε μόριο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των ζωντανών, των νουκλεϊκών οξέων που αποτελούν τα γονίδια • DNA (δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ) • RNA (ριβονουκλεϊκό οξύ) Οι ιοί δεν θεωρούνται «ζωντανά» όντα, είναι πακέτα πληροφοριών (DNA ή RNA) που σχηματίζουν ένα γονιδίωμα.

Με την τεχνική ενίσχυσης (πολλαπλασιασμός) επισημαίνεται το ζητούμενο μόριο και αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό. Το RT-PCR είναι μια τεχνική ενίσχυσης. Εάν υπάρχει ένα DNA ή RNA του επιθυμητού στοιχείου σε ένα δείγμα, δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως τέτοιο. Αυτό το DNA ή το RNA πρέπει να ενισχυθεί (πολλαπλασιαστεί) για ορισμένο αριθμό φορών, μερικές φορές πολύ μεγάλο αριθμό φορών, προτού εντοπιστεί. Από ένα λεπτό ίχνος, μπορούν να ληφθούν έως δισεκατομμύρια αντίγραφα ενός συγκεκριμένου δείγματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει όλη αυτή η ποσότητα στον οργανισμό που δοκιμάζεται.

Στην περίπτωση του COVID-19, το στοιχείο που αναζητά το RT-PCR είναι το SARS-CoV-2, ένας ιός RNA. Υπάρχουν ιοί DNA όπως οι ιοί έρπης και Varicella. Οι πιο γνωστοί ιοί RNA, εκτός από τους ιούς κορωνοϊούς, είναι ιοί γρίπης, ιλαράς, EBOLA, ZIKA. Στην περίπτωση του ιού SARS-CoV-2, RNA, απαιτείται ένα επιπλέον ειδικό βήμα, μια μεταγραφή του RNA στο DNA μέσω ενός ενζύμου, Reverse Transcriptase. Αυτό το βήμα προηγείται της φάσης ενίσχυσης. Δεν είναι ολόκληρος ο ιός που αναγνωρίζεται, αλλά αλληλουχίες του ιογενή γονιδιώματός του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η γονιδιακή αλληλουχία, ένα τμήμα του ιού, δεν είναι συγκεκριμένη για τον ιό που αναζητείται, αλλά είναι μια σημαντική απόχρωση ωστόσο: Το RT-PCR δεν αποκαλύπτει ιό, αλλά μόνο μέρη, συγκεκριμένες γονιδιακές αλληλουχίες του ιού. Στις αρχές του έτους, το γονιδίωμα SARS-CoV-2 αλληλουχήθηκε. Αποτελείται από περίπου 30.000 ζεύγη βάσεων. Το νουκλεϊκό οξύ (DNA-RNA), το συστατικό των γονιδίων, είναι μια ακολουθία βάσεων. Συγκριτικά, το ανθρώπινο γονιδίωμα έχει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ζεύγη βάσεων.

Οι ομάδες παρακολουθούν συνεχώς την εξέλιξη του ιού γονιδιώματος SARS-CoV-2 καθώς εξελίσσεται, μέσω των μεταλλάξεων που υφίσταται. Σήμερα, υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Λαμβάνοντας μερικά συγκεκριμένα γονίδια από το γονιδίωμα SARS-CoV-2, είναι δυνατή η έναρξη του RT-PCR σε ένα δείγμα από την αναπνευστική οδό. Για τη νόσο COVID-19, η οποία έχει σημείο εισόδου ρινοφαρυγγικού (μύτη) και στοματοφαρυγγικού (στόματος), το δείγμα πρέπει να λαμβάνεται όσο το δυνατόν πιο βαθιά από την ανώτερη αναπνευστική οδό για να αποφεύγεται η μόλυνση από το σάλιο.

1
Οι άνθρωποι που δοκιμάστηκαν είπαν ότι είναι πολύ οδυνηρό. Το Gold Standard (προτιμώμενη τοποθεσία για δειγματοληψία) είναι η ρινοφαρυγγική (ρινική) προσέγγιση, η πιο επώδυνη οδός. Εάν υπάρχουν αντενδείξεις για τη ρινική προσέγγιση, ή κατά προτίμηση για το άτομο που υποβάλλεται σε δοκιμή, ανάλογα με τα επίσημα όργανα, η στοματοφαρυγγική προσέγγιση (μέσω του στόματος) είναι επίσης αποδεκτή. Το τεστ μπορεί να προκαλέσει αντανακλαστικό ναυτίας / εμέτου στο άτομο που δοκιμάζεται. Κανονικά, για να θεωρηθεί αξιόπιστο το αποτέλεσμα μιας δοκιμής RT-PCR, απαιτείται ενίσχυση από 3 διαφορετικά γονίδια (εκκινητές) του ιού που διερευνάται.

«Οι εκκινητές είναι μονοκλωνικές αλληλουχίες DNA ειδικές για τον ιό. Εξασφαλίζουν την ειδικότητα της αντίδρασης ενίσχυσης. »[14] «Η πρώτη δοκιμή που αναπτύχθηκε στο La Charité στο Βερολίνο από τον Δρ. Victor Corman και τους συνεργάτες του τον Ιανουάριο του 2020 επιτρέπει την επισήμανση των αλληλουχιών RNA που υπάρχουν σε 3 γονίδια του ιού που ονομάζονται E, RdRp και N. παρούσα στα δείγματα RNA που συλλέγονται, είναι απαραίτητο να ενισχυθούν οι αλληλουχίες αυτών των 3 γονιδίων προκειμένου να ληφθεί ένα σήμα επαρκές για την ανίχνευση και τον ποσοτικό προσδιορισμό τους. »

Η βασική έννοια του Κύκλου του Χρόνου ή του Κύκλου του σημείου οριοθέτησης ή του ορίου θετικότητας Ct. Μια δοκιμή RT-PCR είναι αρνητική (χωρίς ίχνη του επιθυμητού στοιχείου) ή θετική (παρουσία ιχνών του επιθυμητού στοιχείου). Ωστόσο, ακόμη και αν το επιθυμητό στοιχείο είναι παρόν σε ένα λεπτό, αμελητέα ποσότητα, η αρχή του RT-PCR είναι να είναι σε θέση να το τονίσει συνεχίζοντας τους κύκλους ενίσχυσης όσο χρειάζεται. Το RT-PCR μπορεί να ωθήσει έως και 60 κύκλους ενίσχυσης ή ακόμα περισσότερους! Δείτε πώς λειτουργεί: Κύκλος 1: στόχος x 2 (2 αντίγραφα) Κύκλος 2: στόχος x 4 (4 αντίγραφα) Κύκλος 3: στόχος x 8 (8 αντίγραφα) Κύκλος 4: στόχος x 16 (16 αντίγραφα) Κύκλος 5; στόχος x 32 (32 αντίγραφα) Κ.λπ. εκθετικά έως και 40 έως 60 κύκλους!

Όταν λέμε ότι το Ct (Cycle Time ή Cycle Threshold ή RT-PCR θετικό όριο) είναι ίσο με 40, αυτό σημαίνει ότι το εργαστήριο έχει χρησιμοποιήσει 40 κύκλους ενίσχυσης, δηλαδή απέκτησε 240 αντίγραφα. Αυτό βασίζεται στην ευαισθησία της ανάλυσης RT-PCR. Ενώ είναι αλήθεια ότι στην ιατρική θέλουμε να έχουμε υψηλή ειδικότητα και ευαισθησία των δοκιμών για την αποφυγή ψευδών θετικών και ψευδών αρνητικών, στην περίπτωση της νόσου COVID-19, αυτή η υπερευαισθησία του τεστ RT-PCR που προκαλείται από τον αριθμό των χρησιμοποιημένων κύκλων ενίσχυσης έχει αποτύχει.

Αυτή η υπερβολική ευαισθησία του τεστ RT-PCR είναι επιβλαβής και παραπλανητική! Μας αποσυνδέει από την ιατρική πραγματικότητα που πρέπει να παραμείνει βασισμένη στην πραγματική κλινική κατάσταση του ατόμου: είναι το άτομο άρρωστο, έχει συμπτώματα; Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα!

Όπως είπαμε στην αρχή του άρθρου, στην ιατρική ξεκινάμε πάντα από το άτομο: τον εξετάζουμε, συλλέγουμε τα συμπτώματά του (παράπονα-αναμνησία) και αντικειμενικά κλινικά σημεία (εξέταση) και βάσει κλινικού προβληματισμού στον οποίο παρεμβαίνει η επιστημονική γνώση και εμπειρία, κάνουμε διαγνωστικές υποθέσεις. Μόνο τότε συνταγογραφούμε τα πιο κατάλληλα τεστ, βάσει αυτού του κλινικού προβληματισμού. Συγκρίνουμε συνεχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων με την κλινική κατάσταση του ασθενούς (συμπτώματα και σημεία), το οποίο υπερισχύει όλων των άλλων όταν πρόκειται για τις αποφάσεις και τις θεραπείες μας.

Σήμερα, οι κυβερνήσεις μας, υποστηριζόμενες από τις επιστημονικές τους συμβουλές για την ασφάλεια, μας κάνουν να κάνουμε το αντίθετο και να θέσουμε το τεστ πρώτα, ακολουθούμενο από μια κλινική αντανάκλαση που επηρεάζεται αναγκαστικά από αυτήν την προηγούμενη δοκιμή, των οποίων οι αδυναμίες μόλις είδαμε, ιδιαίτερα η υπερευαισθησία της. Κανένας από τους κλινικούς συναδέλφους μου δεν μπορεί να με αντικρούσει. Εκτός από πολύ ειδικές περιπτώσεις όπως ο γενετικός έλεγχος για ορισμένες κατηγορίες πληθυσμών (ηλικιακές ομάδες, φύλο) και ορισμένους καρκίνους ή οικογενειακές γενετικές ασθένειες, εργαζόμαστε πάντα προς αυτή την κατεύθυνση: από το άτομο (συμπτώματα, σημεία) στις κατάλληλες εξετάσεις, ποτέ ανάποδα. Αυτό είναι το συμπέρασμα ενός άρθρου στην Ελβετική Ιατρική Εφημερίδα (RMS) που δημοσιεύτηκε το 2007, που γράφτηκε από τους γιατρούς Katia Jaton και Gilbert Greub, μικροβιολόγους από το Πανεπιστήμιο της Λωζάνης:

PCR in microbiology: from DNA amplification to result interpretation:

https://www.revmed.ch/RMS/2007/RMS-106/32181#:%7E:text=La%2520PCR%2520permet%2520d%27obtenir,bornant%252C%2520la%2520s%25C3%25A9quence%2520%25C3%25A0%2520amplifier.

«Για να ερμηνεύσουμε το αποτέλεσμα μιας PCR, είναι απαραίτητο οι κλινικοί γιατροί και οι μικροβιολόγοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, ώστε να μπορούν να συνδυαστούν τα αναλυτικά και κλινικά επίπεδα ερμηνείας. Θα ήταν αδικαιολόγητο να δώσουμε σε όλους ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα για να παρακολουθούν όλους όσους μπορεί να έχουν καρδιακή προσβολή μια μέρα. Από την άλλη πλευρά, σε ορισμένα κλινικά πλαίσια ή με βάση συγκεκριμένα υποβλητικά συμπτώματα, τότε, ναι, ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα μπορεί να είναι ευεργετικό. Επιστροφή στο RT-PCR και Ct (Cycle Time ή Cycle Threshold).

Στην περίπτωση μιας μολυσματικής ασθένειας, ιδίως μιας ιογενούς, η έννοια της μεταδοτικής νόσου είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Δεδομένου ότι ορισμένοι επιστημονικοί κύκλοι θεωρούν ότι ένα ασυμπτωματικό άτομο μπορεί να μεταδώσει τον ιό, πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να ελέγξετε την παρουσία ιού, ακόμη και αν το άτομο είναι ασυμπτωματικό, επεκτείνοντας έτσι την ένδειξη του RT-PCR σε όλους. Οι δοκιμές RT-PCR είναι καλές δοκιμές για μεταδοτικότητα; Αυτή η ερώτηση μας φέρνει πίσω στην έννοια του ιικού φορτίου και επομένως Ct. Η σχέση ανάμεσα στη μεταδοτικότητα και το ιικό φορτίο αμφισβητείται από μερικούς ανθρώπους και μέχρι σήμερα καμία επίσημη απόδειξη δεν μας επιτρέπει να αποφασίσουμε.

Ωστόσο, η κοινή λογική δίνει προφανή αξιοπιστία στην ιδέα ότι όσο περισσότερο ιό έχει ένα άτομο μέσα του, ειδικά στους άνω αεραγωγούς (στοματοφάρυγγα και ρινοφάρυγγα), με συμπτώματα όπως βήχα και φτέρνισμα, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος μεταδόσεως, ανάλογος με το ιικό φορτίο και τη σημασία των συμπτωμάτων του ατόμου. Αυτό ονομάζεται κοινή λογική και παρόλο που η σύγχρονη ιατρική έχει επωφεληθεί σημαντικά από τη συμβολή της επιστήμης μέσω στατιστικών και ιατρικής βάσει αποδεικτικών στοιχείων (EBM), εξακολουθεί να βασίζεται κυρίως στην κοινή λογική, την εμπειρία και τον εμπειρισμό. Η ιατρική είναι η τέχνη της θεραπείας.

Κανένα τεστ δεν μετρά την ποσότητα του ιού στο δείγμα! Το RT-PCR είναι ποιοτικό: θετικό (παρουσία του ιού) ή αρνητικό (απουσία του ιού). Αυτή η έννοια της ποσότητας, επομένως του ιικού φορτίου, μπορεί να εκτιμηθεί έμμεσα από τον αριθμό των κύκλων ενίσχυσης (Ct) που χρησιμοποιήθηκαν για την επισήμανση του ιού που αναζητήθηκε. Όσο χαμηλότερο είναι το Ct που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση του θραύσματος του ιού, τόσο υψηλότερο θεωρείται το ιικό φορτίο (υψηλό). Όσο υψηλότερο είναι το Ct που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση του θραύσματος του ιού, τόσο χαμηλότερο θεωρείται το ιικό φορτίο (χαμηλό). Έτσι, το Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Αναφοράς (CNR), στην οξεία φάση της πανδημίας, υπολόγισε ότι η κορύφωση της ιογενούς απόρριψης εμφανίστηκε κατά την έναρξη των συμπτωμάτων, με ποσότητα ιού που αντιστοιχεί σε περίπου 108 (100 εκατομμύρια) αντίγραφα SARS Το ιικό RNA CoV-2 κατά μέσο όρο (γαλλικά δεδομένα κοόρτης/ομάδας COVID-19) με μεταβλητή διάρκεια απόρριψης στους άνω αεραγωγούς (από 5 ημέρες έως περισσότερες από 5 εβδομάδες).

Αυτός ο αριθμός 108 (100 εκατομμυρίων) αντιγράφων / μl αντιστοιχεί σε πολύ χαμηλό Ct. Ένα Ct 32 αντιστοιχεί σε 10-15 αντίγραφα / μl. Ένα Ct 35 αντιστοιχεί σε περίπου 1 αντίγραφο / μl. Πάνω από το Ct 35, είναι αδύνατο να απομονωθεί μια πλήρης αλληλουχία ιών και να καλλιεργηθεί! Στη Γαλλία και στις περισσότερες χώρες, τα επίπεδα Ct άνω των 35, ακόμη και 40, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα! Η Γαλλική Εταιρεία Μικροβιολογίας (SFM) εξέδωσε γνώμη στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στην οποία δεν προτείνει ποσοτικά αποτελέσματα και συνιστά θετική αύξηση έως Ct 37 για ένα μόνο γονίδιο ! Με 1 αντίγραφο / μl δείγματος (Ct 35), χωρίς βήχα, χωρίς συμπτώματα, μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί όλοι αυτοί οι γιατροί και οι επιστήμονες λένε ότι ένα θετικό τεστ RT-PCR δεν σημαίνει τίποτα, τίποτα καθόλου όσον αφορά την ιατρική και την κλινική επιστήμη!

Οι θετικές δοκιμές RT-PCR, χωρίς καμία αναφορά του Ct ή της σχέσης της με την παρουσία ή την απουσία συμπτωμάτων, χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις μας ως αποκλειστικό επιχείρημα για να εφαρμόσουν και να δικαιολογήσουν την πολιτική σοβαρότητας, λιτότητας, απομόνωσης και επιθετικότητας κατά των ελευθεριών μας , με την αδυναμία να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε, να ζήσετε κανονικά! Δεν υπάρχει ιατρική αιτιολόγηση για αυτές τις αποφάσεις, για αυτές τις κυβερνητικές επιλογές! Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο των New York Times (NYT) το Σάββατο 29 Αυγούστου, Αμερικανοί εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ εκπλήσσουν με το γεγονός ότι οι δοκιμές RT-PCR όπως ασκούνται μπορούν να χρησιμεύσουν ως τεστ μεταδοτικότητας, ακόμη περισσότερο ως απόδειξη της πανδημικής εξέλιξης στην περίπτωση μόλυνσης από SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με αυτούς, το όριο (Ct) που εξετάζεται έχει ως αποτέλεσμα θετικές διαγνώσεις σε άτομα που δεν αντιπροσωπεύουν κίνδυνο μετάδοσης του ιού! Η δυαδική απάντηση «ναι / όχι» δεν είναι αρκετή, σύμφωνα με αυτόν τον επιδημιολόγο από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. «Είναι η ποσότητα του ιού που πρέπει να υπαγορεύει την πορεία δράσης για κάθε ασθενή που εξετάζεται. » Η ποσότητα του ιού (ιικό φορτίο). αλλά και πάνω απ ‘όλα κλινική κατάσταση, συμπτωματική ή όχι του ατόμου! Αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση τη χρήση του δυαδικού αποτελέσματος αυτού του τεστ RT-PCR για να προσδιοριστεί εάν ένα άτομο είναι μεταδοτικό και πρέπει να ακολουθήσει αυστηρά μέτρα απομόνωσης.

Αυτά τα ερωτήματα τίθενται από πολλούς γιατρούς σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στη Γαλλία, το Βέλγιο (Βέλγιο Εμπειρογνώμονες Υγείας Απαιτούν Διερεύνηση ΠΟΥ για Πανδημία Πανδημίας Κορωναϊού), Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Κράτη και το Ηνωμένο Βασίλειο. στη Γερμανία, Ισπανία… Σύμφωνα με αυτούς: «Θα βάλουμε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε απομόνωση, σε απομόνωση, για τίποτα. » Και προκαλεί δεινά, αγωνία, οικονομικά και ψυχολογικά δράματα από τους χιλιάδες! Οι περισσότερες δοκιμές RT-PCR ορίζουν το Ct στα 40, σύμφωνα με το NYT. Κάποιοι το έβαλαν στο 37.

https://greatgameindia.com/belgium-who-investigation-coronavirus/

«Οι δοκιμές με τόσο υψηλά όρια (Ct) μπορεί όχι μόνο να ανιχνεύσουν ζωντανό ιό, αλλά και θραύσματα γονιδίων, υπολείμματα μιας παλιάς λοίμωξης που δεν αντιπροσωπεύουν ιδιαίτερο κίνδυνο», ανέφεραν οι ειδικοί. Ένας ιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια παραδέχεται ότι ένα τεστ RT-PCR με Ct μεγαλύτερο από 35 είναι πολύ ευαίσθητο. «Ένα πιο λογικό όριο θα ήταν μεταξύ 30 και 35», προσθέτει. Σχεδόν κανένα εργαστήριο δεν καθορίζει το Ct (αριθμός κύκλων ενίσχυσης που πραγματοποιήθηκαν) ή τον αριθμό αντιγράφων του ιικού RNA ανά δείγμα μl. Ακολουθεί ένα παράδειγμα εργαστηριακού αποτελέσματος (εγκεκριμένο από το Sciensano, το βελγικό εθνικό κέντρο αναφοράς) σε αρνητικό ασθενή με RT-PCR:

Χωρίς αναφορά στο Ct. Στο NYT, ειδικοί συνέταξαν τρία σύνολα δεδομένων με αξιωματούχους από τις πολιτείες της Μασαχουσέτης, της Νέας Υόρκης και της Νεβάδας που τα αναφέρουν. Συμπέρασμα? «Έως το 90% των ατόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα δεν είχαν ιό. » Το Wadworth Center, ένα εργαστήριο της Νέας Υόρκης, ανέλυσε τα αποτελέσματα των δοκιμών του Ιουλίου κατόπιν αιτήματος του NYT: 794 θετικά τεστ με Ct 40. «Με ένα όριο Ct 35, περίπου οι μισές από αυτές τις δοκιμές PCR δεν θα θεωρούνται πλέον θετικές», δήλωσε η NYT. «Και περίπου το 70% δεν θα θεωρείται πλέον θετικό με Ct 30! «

Στη Μασαχουσέτη, μεταξύ 85 και 90% των ατόμων που είχαν θετικά αποτελέσματα τον Ιούλιο με Ct 40 θα θεωρούνταν αρνητικά με Ct 30, προσθέτει το NYT. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να απομονωθούν, με όλες τις δραματικές ψυχολογικές και οικονομικές συνέπειες, ενώ δεν ήταν άρρωστοι και μάλλον δεν ήταν καθόλου μεταδοτικοί. Στη Γαλλία, το Center National de Référence (CNR), η Γαλλική Εταιρεία Μικροβιολογίας (SFM) συνεχίζουν να ωθούν το Ct στο 37 και προτείνουν στα εργαστήρια να χρησιμοποιούν μόνο ένα γονίδιο του ιού ως εκκινητή. Σας υπενθυμίζουμε ότι από το Ct 32 και μετά, γίνεται πολύ δύσκολο να καλλιεργήσετε τον ιό ή να εξαγάγετε μια πλήρη ακολουθία, η οποία δείχνει την εντελώς τεχνητή φύση αυτής της θετικότητας της δοκιμής, με τέτοια υψηλά επίπεδα Ct, πάνω από 30. Παρόμοια αποτελέσματα αναφέρθηκαν από ερευνητές από τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 13 Αυγούστου στο Eurosurveillance: «Η πιθανότητα καλλιέργειας του ιού μειώνεται στο 8% σε δείγματα με επίπεδα Ct πάνω από 35».

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.32.2001483

Επιπλέον, προς το παρόν, το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς στη Γαλλία αξιολογεί μόνο την ευαισθησία των κιτ αντιδραστηρίων που διατίθενται στο εμπόριο και όχι την ειδικότητά τους: εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την πιθανότητα διασταυρούμενης αντιδραστικότητας με ιούς διαφορετικούς από το SARS-CoV-2, όπως άλλοι καλοήθη κρύοι κορωνοϊοί. Είναι δυνητικά η ίδια κατάσταση σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βελγίου. Ομοίως, οι μεταλλάξεις στον ιό μπορεί να έχουν ακυρώσει ορισμένους εκκινητές (γονίδια) που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση του SARS-CoV-2: οι κατασκευαστές δεν παρέχουν καμία εγγύηση σχετικά με αυτό και αν οι δημοσιογράφοι του AFP ταχέως ελέγχουν διαφορετικά, δοκιμάστε την καλή τους πίστη ζητώντας αυτές τις εγγυήσεις, αυτές τις αποδείξεις.

Εάν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και αν αυτό που λέω/λέμε είναι ψευδές, αυτή η εγγύηση θα σας παρασχεθεί και θα αποδείξει την καλή τους πίστη. 1. Πρέπει να απαιτήσουμε την επιστροφή των αποτελεσμάτων RT-PCR αναφέροντας το Ct που χρησιμοποιήθηκε επειδή πέρα από το Ct 30, μια θετική δοκιμή RT-PCR δεν σημαίνει τίποτα. 2. Πρέπει να ακούσουμε τους επιστήμονες και τους γιατρούς, τους ειδικούς, τους ιολόγους που προτείνουν τη χρήση προσαρμοσμένου Ct, χαμηλότερο, στα 30. Μια εναλλακτική λύση είναι να λάβουμε τον αριθμό αντιγράφων του ιικού δείγματος RNA / μl ή / ml. 3. Πρέπει να επιστρέψουμε στον ασθενή, στο άτομο, στην κλινική του κατάσταση (παρουσία ή απουσία συμπτωμάτων) και από εκεί για να κρίνουμε την καταλληλότητα του ελέγχου και τον καλύτερο τρόπο ερμηνείας του αποτελέσματος.

Μέχρι να υπάρξει μια καλύτερη λογική για την εξέταση PCR, με ένα γνωστό και κατάλληλο όριο Ct, ένα ασυμπτωματικό άτομο δεν πρέπει να δοκιμάζεται με κανέναν τρόπο. Ακόμη και ένα συμπτωματικό άτομο δεν πρέπει να δοκιμάζεται αυτόματα, αρκεί να μπορεί να απομονωθεί για 7 ημέρες. Ας σταματήσουμε αυτήν την κραιπάλη των δοκιμών RT-PCR σε πολύ υψηλά επίπεδα Ct και επιστρέψουμε στην κλινική, ποιοτική ιατρική. Μόλις καταλάβουμε πώς λειτουργεί η δοκιμή RT-PCR, καθίσταται αδύνατο να αφήσουμε τη σημερινή στρατηγική ελέγχου της τρέχουσας κυβέρνησης, που υποστηρίζεται ανεξήγητα από τους ιολόγους στα συμβούλια ασφαλείας.

Ελπίζουμε ότι, τελικά, σωστά ενημερωμένοι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα απαιτήσουν τη διακοπή αυτής της στρατηγικής, γιατί όλοι μας, φωτισμένοι, καθοδηγούμενοι από πραγματική καλοσύνη και κοινή λογική, πρέπει να αποφασίσουμε τη συλλογική και ατομική μας μοίρα. Κανείς άλλος δεν πρέπει να το κάνει για εμάς, ειδικά όταν συνειδητοποιούμε ότι αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι πλέον λογικοί ή με επιχειρήματα. Περίληψη σημαντικών σημείων:

Το τεστ RT-PCR είναι μια εργαστηριακή διαγνωστική τεχνική που δεν είναι κατάλληλη για την κλινική ιατρική. • Είναι μια δυαδική, ποιοτική διαγνωστική τεχνική που επιβεβαιώνει (θετικό τεστ) ή όχι (αρνητικό τεστ) την παρουσία ενός στοιχείου στο μέσο που αναλύεται. Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, το στοιχείο είναι ένα θραύσμα του ιικού γονιδιώματος και όχι του ίδιου του ιού. • Στην ιατρική, ακόμη και σε επιδημία ή πανδημία, είναι επικίνδυνο να κάνετε τεστ, εξετάσεις, τεχνικές πάνω από την κλινική αξιολόγηση (συμπτώματα, σημεία). Είναι το αντίθετο που εγγυάται ποιοτική ιατρική. • Ο κύριος περιορισμός (αδυναμία) του τεστ RT-PCR, στην τρέχουσα πανδημική κατάσταση, είναι η ακραία ευαισθησία του (ψευδώς θετική) εάν δεν επιλεγεί ένα κατάλληλο όριο θετικότητας (Ct). Σήμερα, οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση ενός μέγιστου ορίου Ct 30. • Αυτό το όριο Ct πρέπει να ενημερώνεται για το θετικό αποτέλεσμα RT-PCR έτσι ώστε ο γιατρός να γνωρίζει πώς να ερμηνεύσει αυτό το θετικό αποτέλεσμα, ειδικά σε ένα ασυμπτωματικό άτομο, προκειμένου να αποφευχθεί η περιττή απομόνωση, καραντίνα, ψυχολογικό τραύμα.

Εκτός από την αναφορά του Ct που χρησιμοποιείται, τα εργαστήρια πρέπει να συνεχίσουν να διασφαλίζουν την εξειδίκευση των κιτ ανίχνευσής τους για το SARS-CoV-2, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πρόσφατες μεταλλάξεις του και πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τρία γονίδια από το ιικό γονιδίωμα που μελετώνται ως εκκινητές.

Συνολικό συμπέρασμα Είναι η επιμονή των κυβερνήσεων να χρησιμοποιούν την τρέχουσα καταστροφική στρατηγική, συστηματικό έλεγχο από το RT-PCR, λόγω άγνοιας; Αυτό οφείλεται στην ηλιθιότητα; Σε ένα είδος γνωστικής παγίδας που παγιδεύει το εγώ τους; Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να τους αμφισβητούμε και αν μεταξύ των αναγνωστών αυτού του άρθρου εξακολουθούν να υπάρχουν ειλικρινείς δημοσιογράφοι, ή αφελείς πολιτικοί ή άτομα που έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν τους κυβερνήτες μας, τότε να το κάνουν, χρησιμοποιώντας αυτά τα σαφή και επιστημονικά επιχειρήματα. Είναι ακόμη πιο ακατανόητο το γεγονός ότι οι κυβερνήτες μας έχουν περιτριγυριστεί με μερικούς από τους πιο έμπειρους ειδικούς σε αυτά τα θέματα. Αν μπόρεσαμε να συγκεντρώσουμε αυτές τις πληροφορίες, να μοιραστούμε, σας υπενθυμίζουμε, από τους αρμόδιους ανθρώπους πάνω από κάθε υποψία συνωμοσίας, όπως η Hélène Banoun, ο Pierre Sonigo, ο Jean-François Toussaint, ο Christophe De Brouwer, των οποίων η νοημοσύνη, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η πνευματική ειλικρίνεια και η νομιμότητα, τότε οι Βέλγοι, Γάλλοι και Κεμπέκ επιστημονικοί σύμβουλοι κ.λπ. το γνωρίζουν επίσης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΙΔΗΣ -»Πανδημία» και όχι μόνο..

Ετσι? Τι συμβαίνει? Γιατί να συνεχίσετε σε αυτήν τη διαστρεβλωμένη κατεύθυνση, κάνοντας πεισματικά λάθη; Δεν είναι ασήμαντο να θέτουμε εκ νέου περιορισμούς, απαγόρευση κυκλοφορίας, καραντίνες, μειωμένες κοινωνικές φυσαλίδες, να ξανασυναρμολογήσουμε τις ασταθείς οικονομίες μας, να βυθίσουμε ολόκληρες οικογένειες σε αβεβαιότητα, να σπείρουμε τόσο φόβο και άγχος δημιουργώντας μια πραγματική κατάσταση μετατραυματικού στρες παγκοσμίως, Μειώστε την πρόσβαση στη φροντίδα για άλλες παθολογίες που, ωστόσο, μειώνουν το προσδόκιμο ζωής πολύ περισσότερο από το COVID-19! Υπάρχει πρόθεση να βλάψουν κάποιον;

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ »DEMOLITION MAN»

Υπάρχει πρόθεση να χρησιμοποιήσετε το άλλοθι μιας πανδημίας για να μετακινήσετε την ανθρωπότητα σε ένα αποτέλεσμα που διαφορετικά δεν θα είχε δεχτεί ποτέ; Σε κάθε περίπτωση, όχι έτσι! Αυτή η υπόθεση, την οποία θα επιταχύνουν οι σύγχρονοι λογοκριτές ως «συνωμοσία», θα ήταν η πιο έγκυρη εξήγηση για όλα αυτά; Πράγματι, αν αντλήσουμε μια ευθεία γραμμή από τα παρόντα γεγονότα, εάν διατηρηθούν, θα μπορούσαμε να βρεθούμε για άλλη μια φορά περιορισμένοι με εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπους που αναγκάζονται να παραμείνουν ανενεργά, τα οποία, για τα επαγγέλματα της εστίασης, της ψυχαγωγίας, των πωλήσεων, των εκθεσιακών χώρων , δρομολόγια, καμβάδες, κινδυνεύουν να είναι καταστροφικές με πτώχευση, ανεργία, κατάθλιψη, αυτοκτονίες εκατοντάδων χιλιάδων.

ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ TEST!!!

Ο αντίκτυπος στην εκπαίδευση, στα παιδιά μας, στη διδασκαλία, στην ιατρική με μακροχρόνια φροντίδα, στις επεμβάσεις, στις θεραπείες που θα ακυρωθούν, θα αναβληθούν, θα είναι βαθιές και καταστροφικές. «Κινδυνεύουμε μια επικείμενη επισιτιστική κρίση εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα». Ήρθε η ώρα για όλους να βγουν από αυτήν την αρνητική έκσταση, αυτή τη συλλογική υστερία, επειδή ο λιμός, η φτώχεια, η μαζική ανεργία θα σκοτώσουν, θα μειώσουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από το SARS-CoV-2! Όλα αυτά έχουν νόημα μπροστά σε μια ασθένεια που παρακμάζει, υπερ-διάγνωση και παρερμηνεύεται από αυτήν την κατάχρηση υπερβολικά ευαίσθητων βαθμονομημένων εξετάσεων PCR; Για πολλούς, η συνεχής χρήση της μάσκας φαίνεται να έχει γίνει νέος κανόνας. Ακόμα κι αν υποτιμάται συνεχώς από ορισμένους επαγγελματίες υγείας και δημοσιογράφους που ελέγχουν τα γεγονότα, άλλοι γιατροί προειδοποιούν για τις επιβλαβείς συνέπειες, τόσο ιατρικές όσο και ψυχολογικές, αυτής της υγιεινής εμμονής που, διατηρούμενη μόνιμα, στην πραγματικότητα είναι μια ανωμαλία!

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΣΚΑ

Τι εμπόδιο στις κοινωνικές σχέσεις, που είναι το πραγματικό θεμέλιο μιας σωματικά και ψυχολογικά υγιούς ανθρωπότητας! Μερικοί τολμούν να τα βρουν όλα αυτά τα φυσιολογικά ή μια χαμηλότερη τιμή για να πληρώσουν ενόψει της πανδημίας των θετικών εξετάσεων PCR. Απομόνωση, απόσταση, κάλυψη του προσώπου, εξαθλίωση της συναισθηματικής επικοινωνίας, φόβος να αγγίξετε και να φιλήσετε ακόμη και μέσα σε οικογένειες, κοινότητες, μεταξύ συγγενών… Οι αυθόρμητες χειρονομίες της καθημερινής ζωής παρεμποδίζονται και αντικαθίστανται από μηχανικές και ελεγχόμενες χειρονομίες… Τρομοκρατημένα παιδιά, διατηρούμενα σε μόνιμο φόβο και ενοχή…

ΔΡ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – Προβλέψεις των καταστροφικών lockdown

Όλα αυτά θα έχουν βαθιά, διαρκή και αρνητική επίδραση στους ανθρώπινους οργανισμούς, στη σωματική, διανοητική, συναισθηματική και εκπροσώπηση του κόσμου και της κοινωνίας. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό! Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους κυβερνήτες μας, για οποιονδήποτε λόγο, να οργανώσουν πλέον τη συλλογική μας αυτοκτονία. Μεταφράστηκε από τα Γαλλικά από την Global Research. Αρχική πηγή: Mondialisation.ca Ο Δρ Pascal Sacré είναι γιατρός ειδικευμένος στην κριτική φροντίδα, συγγραφέας και διάσημος αναλυτής δημόσιας υγείας, Charleroi, Βέλγιο. Είναι ερευνητικός συνεργάτης της εταιρείας για την έρευνα στην παγκοσμιοποίηση (CRG).

Επαγγελματίες των οποίων οι αναφορές και τα σχόλια είναι η βάση αυτού του άρθρου στην επιστημονική του πτυχή (ειδικά και κυρίως σε RT-PCR): 1) Hélène Banoun https://www.researchgate.net/profile/Helene_Banoun PhD, βιολόγος φαρμακοποιών Πρώην ερευνητής της INSERM Πρώην ασκούμενος στα Νοσοκομεία του Παρισιού 2) Pierre Sonigo Ιολόγος Ο Διευθυντής Ερευνών INSERM, εργάστηκε στο Ινστιτούτο Pasteur Επικεφαλής του εργαστηρίου γενετικής του ιού στο Cochin του Παρισιού. Συμμετείχε το 1985 στην αλληλούχιση του ιού του AIDS.

3) Christophe De Brouwer Διδακτορικό στην Επιστήμη της Δημόσιας Υγείας Επίτιμος Καθηγητής στη Σχολή Δημόσιας Υγείας στο ULB του Βελγίου 4) Jean-François Toussaint Γιατρός, Καθηγητής Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού-Descartes Διευθυντής IRMES, Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας και Αθλητικής Επιδημιολογίας Πρώην μέλος του Ύπατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας.

fake_pandemic

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *