ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – Η ΔΥΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΑΘΕΙΑ(βιντεο)

5/5 (10)

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – Η ΔΥΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΜΑΘΕΙΑ. Η Δύση ακυρώνει ιστορία, παραδόσεις, σύμβολα, ενώ το Ισλάμ προσπαθεί να επιβληθεί.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Δημήτρης Απόκης στην εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη – Παραπολιτικά 90.1 FM

Πηγή

Αφυπνίσου !

Είναι οι «ελληνόφωνες» κυβερνήσεις που πτώχευσαν,ξεπούλησαν και υποθήκευσαν ολόκληρη την πατρίδα, που κατέστρεψαν την βιομηχανία,το εμπόριο, την πολεμική βιομηχανία, την γεωργία, τον τουρισμό,το σύστημα υγείας, το συνταξιοδοτικό, αδυνάτισαν και αποδόμησαν το στράτευμα, έδιωξαν πάνω από 500 χιλιάδες λαού στο εξωτερικό και εξανάγκασαν σε ακραία ανέχεια μεγάλο μέρος των Ελλήνων ενώ οι ίδιοι παραμένουν στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης,έχοντας κάνει παράνομη κατάληψη στην ξενοκίνητη βουλή του ανύπαρκτου κράτους, με παχυλούς μισθούς και κραυγαλέα προνόμια,δρώντας ως δοσίλογοι και ανθέλληνες προδότες. Τι συμβαίνει σε αυτήν την χώρα και δεν βλέπουμε τα αυτονόητα και δεν κάνουμε τα αυτονόητα ;…

Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!

Ήρθε η ώρα να κυβερνήσουν οι Έλληνες την Ελλάδα μάς!
Γίνετε ομολογητές του Άρθρου 120 του Συνταγματικού Δικαίου του έθνους μάς!
Καλύψτε το κενό εξουσίας το οποίο υπάρχει, καταθέτοντας την ομολογία σας, στο Ανώτατο τριαδικό Δικαστήριο του έθνους των Ελλήνων που απορρέει από το Άρθρο 12Ο !
Σταματάμε όλες τις διαδικασίες που είναι παράνομες και εις βάρος των Ελλήνων ενώ κανείς από όλους αυτούς δεν έχουν δικαίωμα σύσταση σε σώμα!
Γίνετε θεματοφύλακες τήρησης Του συνταγματικού Δικαίου του έθνους μας!
ΤΟ Άρθρο 3 & 4 του Ο.Η.Ε προστατεύει τούς αυτόχθονες γηγενείς λαούς και έχουμε το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης της Αυτονομίας της Αυτοδιοίκησης και της Αυτοχρηματοδότησης!
Για ποιόν λόγο έχουμε λοιπόν αυτούς τους αλλογενείς που παρανόμως βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας μας ενώ είναι Όλοι μια Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!

Δεν μπορεί να φέρνουν εδώ τους συγγενείς τους να τους τα παρέχουν Όλα δωρεάν και Εσύ Έλληνα Μου να πληρώνεις τους κλεφταράδες που φωνάζουν να φύγουν οι Νοικοκυραίοι!
Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή από την ημέρα που παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία έχασαν όλες τις εξουσίες και είναι Όλοι έκπτωτοι και ιδιωτικές εταιρείες με φορολογικό μητρώο με έδρα την Νέα Υόρκη ΕΛΛΑΣ ΑΕ!
Δεν νοείται να μάς λένε τα τσιράκια του Σιωνισμού ότι έχουμε μόνο υποχρεώσεις και να συνεχίζουν να μάς γενοκτονούν μέσα στην ίδια μάς Την πατρίδα διώχνοντας τα παιδιά μας διώχνοντας τους Έλληνες από την Ελλάδα μάς!


anatropitora.blogspot.com


38 Κόμματα, Κινήματα, Συλλογικότητες και δικηγόροι, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στα Κόμματα, στην Ιεραρχία της Εκκλησίας και στον Εισαγγελέα του Α.Π., ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τριάντα οκτώ Κόμματα, Κινήματα, Συλλογικότητες, αλλά και μεμονωμένοι δικηγόροι, με μια ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΛΑΦΟ, καταγγέλλουν στην ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στους Αρχηγούς όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, στην Ιεραρχία της Εκκλησίας κ. Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, τον βίαιο εποικισμό της Πατρίδας μας, από ορδές λαθροεισβολέων.

Και σ’ αυτή την δυναμική κινητοποίηση – καταγγελία, πρωτοστατούν για πρώτη φορά οι Κρήτες.

Στην ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, αναφέρουν και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Επιπλέον αναφέρουν πως Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, θέτει σε άμεσο και τεράστιο κίνδυνο την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, καθώς και την ίδια την κρατική της υπόσταση.

Στην ίδια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΟΛΑΦΟ, καταδεικνύεται η πληθυσμιακή αλλοίωση της Πατρίδας μας, καθώς και η αλλοίωση του πολιτεύματος, κρούοντας με τον τρόπο αυτό τον κίνδυνο σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να συμμετέχουν και … οι πρώην λαθρομετανάστες και νυν… “έλληνες ιθαγενείς”, ενώ τίθεται σαφέστατα και η αύξηση του κινδύνου για την ακεραιότητα της χώρας μας από τους Τούρκους.

Στην ίδια καταγγελία καθίσταται σαφές επίσης, ο άμεσος και ορατός κίνδυνος καταστροφής του Χριστιανισμού και επιβολής της Ισλαμικής θρησκείας του Κορανίου και ο βίαιος εξισλαμισμός των Ελλήνων.

Ιδιαίτερη αναφορά με στοιχεία και ντοκουμέντα, γίνεται και για την ραγδαία αύξηση της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ εκ μέρους των λαθροεισβολέων, αλλά και η υγειονομική βόμβα που απειλεί τον ελληνικό λαό από τους λάθρο, που φέρουν μαζί τους πολλές και εξαφανισμένες ασθένειες.

Στην καταγγελία τους, κρούουν τον κίνδυνο της δημογραφικής αλλοίωσης.

Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γράφουν στο τέλος της ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ τους και δηλώνουν πως ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ, ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν λάβει ουδεμία απάντηση από τους παραλαμβάνοντες την ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ τους…Και λυπάμαι, αλλά στο σημείο αυτό, θα καταθέσω την προσωπική μου άποψη και μακάρι να διαψευστώ…:

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ, ΘΑ ΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ… ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Ενός λαού, που σύντομα θα αναγκαστεί να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή

(δεξί κλικ → προβολή εικόνας, για να διαβάσετε τις σελίδες ευκολότερα:)

attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *