ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Α Θεσ. 5,3  Διότι, όταν οι άνθρωποι λέγουν, “τώρα υπάρχει ειρήνη και ασφάλεια”. τότε έρχεται ξαφνικός εις αυτούς ο όλεθρος, όπως έξαφνα έρχεται και η ωδίνη του τοκετού εις την έγκυον. Ετσι και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα αποφύγουν την καταστροφήν.

Η Ιερουσαλήμ στην σημερινή της κατάσταση είναι η Συναγωγή του Σατανά που τρέχει με ένα σωρό ψεύτικους Εβραίους. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και τους ψεύτικους Ιουδαίους Ιησουίτες Ιππότες οι οποίοι είναι Λουσιφεριανοί-Μασόνοι. Οι 12 φυλές εξακολουθούν να είναι διάσπαρτες σε ολόκληρη τη γη.

End Times Unfolding In Plain Sight

Ιω. 14,6       Του λέγει ο Ιησούς· “εγώ είμαι ο ασφαλής δρόμος, που οδηγεί στον ουρανόν, εγώ είμαι η απόλυτος και καθαρά αλήθεια, που φωτίζει τον άνθρωπον δια την σωτηρίαν, εγώ είμαι η ζωή και ο χορηγός της αιωνίου ζωής δι’ όλους τους πιστούς. Κανείς δε δεν ημπορεί να έλθη προς τον Πατέρα, δια να απολαύση την αιώνιον ζωήν, παρά μόνον δια μέσου εμού.

Εφ. 1,7         Πράγματι δια του Υιού του ελάβομεν και έχομεν την απελευθέρωσιν από την δουλείαν της αμαρτίας και την σωτηρίαν με το αίμα του, που εχύθη επάνω στον σταυρόν και εδόθη δια την εξαγοράν μας. Ελάβομεν έτσι και έχομεν την συγχώρησιν των αμαρτιών μας σύμφωνα με τον πλούτον της χάριτός του.

U.S. And Russian Armies: Organizational And Staff Structure

Iranian air defense systems: 3rd Khordad Air Defense System (Khordad-3rd) – Raad Air Defense System

Gulf Conflict: Iran Shot Down US Global Hawk. Houthis Struck Saudi Arabia With Cruise Missile

Trump red line Iran downs USA drone will USA retaliate ??? USA OIL surge June 2019 News

The Evil Plan To Bring About The New World Order – Shown To Us In Plain Sight

Το βίντεο της δαιμονισμένης Μαντόνα με συνθήματα για το τέλος της ανθρωπότητας και της δόξας του σατανά, τον δικό της θεό.

Madonna, Quavo – Eurovision Song Contest 2019

Strange events are happening June 21 – July 2 2019 (MUST WATCH)

I, Pet Goat II

The Real End Game and the Final Signs to Watch for as it Approaches

Ρωμ. 15,4    Αυτό δε αναφέρεται και εις ημάς, διότι όσα κατά το παρελθόν έχουν γραφή εις την Αγίαν Γραφήν, εγράφησαν προς νουθεσίαν και ημών, ίνα με την υπομονήν και την παρηγορίαν και την ενίσχυσιν των Αγίων Γραφών κρατούμεν και έχωμεν πάντοτε ζωντανήν την ελπίδα.

Hiroshima: Dropping The Bomb – Hiroshima – BBC

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *