ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ-Ρ.Φ.ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΤΖ. «ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ Ή ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

4.86/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν προειδοποίησα ότι η Big Pharma και η βιομηχανία εμβολίων πραγματοποίησαν το ξέσπασμα της ιλαράς στη Disneyland, προκειμένου να προωθήσουν τον νόμο για την εντολή εμβολίων SB 277 της Καλιφόρνιας, πολύ λίγοι άνθρωποι πίστευαν ότι η βιομηχανία εμβολίων ήταν ικανή για μια τόσο άσχημη πλοκή.
Γελούσαν και κοροϊδεύτηκαν με τη «θεωρία συνωμοσίας», αλλά προωθούσαν το 2020 κανείς δεν γελάει πια.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που υποτιμούσαν την πραγματική συνωμοσία των σταδιακών πλανδημιών βρίσκονται τώρα κρατούμενοι στα σπίτια τους, με τις κινήσεις τους κλειδωμένες από ένα τυραννικό αστυνομικό κράτος, πλήρες με σημεία ελέγχου δρόμου (Νέα Υόρκη), επαφή από πόρτα σε πόρτα ανίχνευση ανακρίσεων (Καλιφόρνια) και τυραννικές εντολές καταφυγίου που έχουν μετατρέψει τους κάποτε ελεύθερους ανθρώπους σε φυλακισμένους (Μελβούρνη, Αυστραλία).

Είναι απλώς η αρχή της ιατρικής τυραννίας που πρόκειται να εξαπολυθεί ενάντια στην ανθρωπότητα σε παγκόσμια κλίμακα.
Αυτό το άρθρο περιγράφει τι θα συμβεί εάν οι παγκοσμιοποιητές και οι αντι-ανθρώπινοι δημοκράτες πάρουν τον δρόμο τους.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος Τραμπ εργάζεται ενεργά για να καταργήσει τους αντι-ανθρώπινους δαίμονες και τα δίκτυα παιδόφιλων διακίνησης παιδιών, επιχειρήσεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και προδοτικά εγκληματικά σχέδια.

Μια μεγάλη βάση δεδομένων «kill list-λίστες δολοφονιών»
Κάθε άτομο που έχει εγγραφεί για δοκιμή για το covid-19 – ή που χρησιμοποιεί μια εφαρμογή παρακολούθησης επαφών στην κινητή του συσκευή – διοχετεύεται σε μια κυβερνητική βάση δεδομένων που σύντομα θα χρησιμοποιηθεί για να κυνηγήσει ανθρώπους για αναγκαστικούς εμβολιασμούς.
Αυτό που θέλουν οι Δημοκρατικοί είναι οι ένοπλες ομάδες εμβολιασμού που πηγαίνουν από ιδιωτική κατοικία σε ιδιωτική κατοικία, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με το όπλο, ή να τους απαγάγουν και να τους μεταφέρουν σε στρατόπεδα καραντίνας που μοιάζουν με FEMA. (Στην πραγματικότητα, μεταφέρονται σε στρατόπεδα θανάτου για εκτελέσεις, βλ. Παρακάτω…).
Υπάρχουν επίσης αξιόπιστες ενδείξεις ότι ορισμένα από τα δοκιμαστικά επιχρίσματα covid-19 έχουν ήδη εμβολιαστεί με τον ίδιο τον ιό προκειμένου να εξαπλωθεί η επιδημία. Το διαδίδουν σκόπιμα, όπως και στη Disneyland.

Ναι, ο ιός είναι πραγματικός και τον έχουν οπλίσει κατά της ανθρωπότητας. Γνωρίζουμε πώς να ξεπεράσουμε τον ιό τώρα, χρησιμοποιώντας πράγματα όπως το πράσινο τσάι και ο ψευδάργυρος, αλλά ο ιός είναι πολύ πραγματικός και αρκετά θανατηφόρος για άτομα με ανεπάρκεια διατροφής και καταστολή του ανοσοποιητικού.
Ακόμα, οι μάζες του κόσμου δεν συνειδητοποιούν ακόμη τι έρχεται. Ως συνήθως, ξύπνησαν πολύ αργά στις φρίκες που αγνόησαν για πολύ καιρό.
Άφησαν τη Big Tech, τα Big Media και τη μεγάλη (αριστερή) κυβέρνηση να αποκτήσουν υπερβολική δύναμη, σε σημείο που οι θεσμοί είναι τώρα οι εχθροί της ανθρωπότητας.
Και έτσι οι ανίδεοι, ανίδεες μάζες θα εξοντωθούν συστηματικά εάν οι Δημοκρατικοί και οι παγκοσμιοποιητές πάρουν τον δρόμο τους.
Θα παραταχθούν και θα εγχυθούν βίαια με «εμβόλια» που είναι λίγο περισσότερο από το να σκοτώνουν με πυροβολισμούς, κατασκευασμένα με σκέλη mRNA για να μετατρέψουν το σώμα σας σε δική του βόμβα αυτοκτονίας (αυτοάνοσες διαταραχές).

Θα ευθυγραμμιστούν υπάκουα στις τράπεζες τροφίμων όπου απαιτούνται εμβολιασμοί για να λάβουν δωρεάν φαγητό και θα πάρουν το χάραγμα (σημάδι του θηρίου) σε αντάλλαγμα για μια σακούλα τοξικών, μεταποιημένων τροφίμων που είναι δεμένα με θανατηφόρα φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα (επειδή το φαγητό,ο εφοδιασμός υπήρξε από καιρό ένας κύριος φορέας της δολοφονίας της ανθρωπότητας)
Και θα γιορτάσουν τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων των ΛΟΑΤ των δικών τους παιδιών, δολοφονώντας τα μωρά τους σε κέντρα αμβλώσεων και πανηγυρίζουν την ψυχική ανικανότητα του Τζο Μπάιντεν ως «προοδευτική ιδιοφυΐα».
Ναι, είναι κλινικά τρελοί. Θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο και δεν μπορούν να περιμένουν να μαζέψουν το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού για να «σώσουν τον πλανήτη» από την ανθρωπότητα.
Αυτές δεν είναι άγριες θεωρίες… αυτές είναι οι δικές τους δημόσιες παραδοχές. Αυτοί είναι δαίμονες που περπατούν στη Γη, και επιδιώκουν να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όσο αυτοί καταστρέφονται στη διαδικασία.

Ανιψιός του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, και ακούραστος σταυροφόρος ενάντια στην τυραννία του κύριου ιατρικού ιδρύματος, ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, νεώτερος συμμετέχει στη σημερινή έκθεση ελευθερίας για να συζητήσει τις εκπληκτικές ανακαλύψεις του για το ποιος πραγματικά σκότωσε τον πατέρα του και θείος… και γιατί.
Επιπλέον, ο κ. Kennedy, περιβαλλοντικός δικηγόρος, συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο φωνητικών και επιτυχημένων αντιπάλων του κύριου ιατρικού ιδρύματος, που οδηγείται από τη μεγάλη Pharma να εμβολιάσει και να θεραπεύσει ό, τι κινείται.
Λέει στο Liberty Report πώς αποφάσισε πολύ απρόθυμα να αφιερώσει την καριέρα του στην καταπολέμηση των υποχρεωτικών εμβολίων που είχαν ως αποτέλεσμα τόσους τεκμηριωμένους τραυματισμούς στους αποδέκτες.

Defending the “Defender in Chief”: John Yoo on Trump’s Fight for Presidential Power

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *