ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ KAI Η…ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

5/5 (7)

Όσοι κάνουν τατουάζ, νιώθουν ένα βάρος μια μελαγχολία μέσα τους, σαν να φοράνε ένα παλτό 100 κιλά, έχοντας ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν Κοινωνούν τα άτομα αυτά, η Χάρις δεν ενεργεί. Ό,τι δεν εποίησε ο Θεός αλλά είναι προσθήκη του ανθρώπου και είναι ανεξίτηλος (δεν σβήνει με το πέρασμα του χρόνου) στο σώμα του ανθρώπου, είναι σφραγίδα του κακού, είναι δηλ. δικαίωμα του διαβόλου.

Μου έλεγε κάποιος, που είχε ένα τατουάζ-δράκο στο χέρι του και το έβγαλε:
– Όσο είχα το τατουάζ, ένιωθα βαρύ το σώμα μου, το κεφάλι μου ήταν κουρασμένο σαν να ήμουν μεθυσμένος – νυσταγμένος και δεν είχα προθυμία για εργασία, ειδικά για πνευματική. Οι λογισμοί και τα αμαρτήματα που είχα, ήταν στο φουλ! Δεν ήξερε τι έφταιγε… Όταν όμως έβγαλα το τατουάζ, έγινε άλλος άνθρωπος και κατάλαβα που οφείλονταν η δραματική κατάσταση που βίωνα….

Ένας άλλος πάλι, έκανε ένα τατουάζ-φίδι στο χέρι του και δεν μπορούσε να κάνει το σταυρό του.. Δεν το έβγαλε, μέχρι που το χέρι του έμεινε παράλυτο!

Τα τατουάζ που κάνουμε και απεικονίζουν ένα σταυρό ή το Χριστό, είναι ακόμα χειρότερα από τα κοινά τατουάζ. Τα τατουάζ αυτά ομοιάζουν με τον διάβολο, που μεταμορφώθηκε σε άγγελο φωτός! Αυτά τα τατουάζ είναι τα χειρότερα, διότι ναι μεν φαίνεται ότι είναι καλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο πονηρό από όλα τα πονηρά.

Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeilakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *