Το Σύνθημα Εκστρατείας «Build Back Better» Build Back Better… Really?(Βίντεο)

5/5 (2)

Build Back Better… Really?

Το Σύνθημα Εκστρατείας Του Joe Biden «Build Back Better» Προήλθε Στην Πραγματικότητα Από Το Πρόγραμμα Της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Του ΟΗΕ (3 ενότητα)

2 Νοεμβρίου 2020

Ο Τζο Μπάιντεν επέλεξε το «Build Back Better» ως σύνθημα εκστρατείας του, επειδή είναι το επιλεγμένο σκάφος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , και μια κυβέρνηση Μπάιντεν Χάρις θα γκρεμίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη θάλασσα στη θάλασσα.

Την πρώτη φορά που άκουσα το σύνθημα της εκστρατείας του Joe Biden για το » Build Back Better «, με εντυπωσίασε τόσο περίεργα, γιατί ήταν τόσο αδέξια και εγγενώς χωρίς νόημα.

Χτίστε τι πίσω; Καλύτερα από τι; Απλώς αιωρείται στον αιθέρα, δεν σημαίνει τίποτα και δεν λέει τίποτα.

Όμως, όπως αποδεικνύεται, λέει πολλά, τόσο πολύ που αποδεικνύεται ότι είναι το κύριο σύνθημα για την επικείμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη των Ηνωμένων Εθνών .

Τι παράξενη επιλογή για ένα σύνθημα εκστρατείας για έναν υποψήφιο για προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός εάν….

«Ιδού, ανάμεσα στους ειδωλολάτρες, και σκεφτείτε, και αναρωτιέστε θαυμάσια: γιατί θα δουλέψω ένα έργο στις μέρες σας, το οποίο δεν θα πιστέψετε, αν και θα σας ειπωθεί». Habakkuk 1: 5 (KJB)

Εκτός κι αν είναι συνδεδεμένο με κάτι που ονομάζεται The Great Reset , εκτός και αν είναι συνδεδεμένο με την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, εκτός και αν είναι συνδεδεμένο με ολόκληρο το παγκόσμιο trojan άλογο COVID-19 της Νέας Παγκόσμιας Τάξης .

Αυτό, όπως αποδεικνύεται, είναι ακριβώς η αλήθεια.

Ο Τζο Μπάιντεν επέλεξε το «Build Back Better» ως σύνθημα εκστρατείας του, επειδή είναι το επιλεγμένο σκάφος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης , και μια κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις θα γκρεμίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη θάλασσα στη λαμπερή θάλασσα.

Κατασκευάστηκε καλύτερα; Μόνο αν είστε παγκοσμιοποιητής.

Το Build Back Better είναι ένα σφυρίχτρα για την Πράσινη Νέα Συμφωνία της AOC και τους Δημοκρατικούς Σοσιαλιστές, για τον Ακτιβισμό του Κλίματος , για την αχρηστία της αστυνομίας που ζήτησε η Black Lives Matter και για την έκκληση να «φανταστώ ριζικά» τι θα ήθελε η ζωή σε ένα μετα-καπιταλιστικός, μετα-Αμερική, μετα-νόμος και τάγμα γενναίος νέος κόσμος .

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η ψήφος σας δεν μετράει φέτος; Ξανασκέψου το.

Χάρτης Πορείας COVID-19: Σχέδιο 12 Βημάτων Για Τη Δημιουργία Μιας Ολοκληρωτικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης

29 Οκτωβρίου 2020

Κάποιος μπορεί να απομακρυνθεί από τον έλεγχο του μυαλού MK Ultra μέσω της προπαγάνδας των mainstream media και των πολιτικών ψεύδους και να δει ξεκάθαρα ότι η υστερία CON-vid είναι οι αόρατοι εχθρικοί τύραννοι που χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τόσο την Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών και να προχωρήσουν προς Ατζέντα 2030 .

Παρακάτω είναι ένα infographic που παρέχει το σχέδιο 12 βήμα της χρήσης ενός σχεδόν αναπόδεικτες « ιός » για να επιτευχθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη , και είναι σωστό με το χρονοδιάγραμμα, εκτός αν οι άνθρωποι σταματήσουν.

Προς το παρόν, βρισκόμαστε στο βήμα 8 και προχωράμε γρήγορα προς το βήμα 9:

Μετά το βήμα 9, όλα τα στοιχήματα έχουν απενεργοποιηθεί επειδή μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις θα είναι εκτός λειτουργίας λόγω παράνομων κλειδαριών , και οι μόνες επιχειρήσεις που ανοίγουν είναι οι γίγαντες διαδικτυακές εταιρείες που σκοτώνουν από το κλείδωμα ακόμη και τώρα .

Ήδη μας λένε ότι υπάρχουν » ελλείψεις νομισμάτων » και πολλά καταστήματα απαιτούν πληρωμές με κάρτα αντί μετρητών, εκτός εάν έχετε το σωστό ποσό.

Σοβαρά, ο παραπάνω χάρτης πορείας φαίνεται να είναι σωστός με αυτό που βλέπουμε να προχωρά.

Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, να κλείσουν την τηλεόραση , να σταματήσουν να πιστεύουν την αφήγηση του «δεξιού / αριστερού» παραδείγματος και να αρχίσουν να κλείνουν τους τυράννους και να υπερασπίζονται την ελευθερία!

Πηγή: Sonsoflibertymedia.com

http://arxaiaithomi.gr/

«ΕΙΔΙΚΟΙ» (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SPEAKING): ΤΟ «ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ» ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ… ΜΑΙΟ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ… 6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΙ!

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: οι λεγόμενοι «ειδικοί», είναι τα επιστημονικά άλλοθι του Μητσοτάκη, για την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού. Ότι τους λέει αυτός να πουν, λένε (“his master voice”)!

Θα σταθούμε σε δύο περιπτώσεις, χαρακτηριστικές του τι μας ετοιμάζουν ο Μεγάλος Μιζαδόρος και το σινάφι του…

εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ (που αλλού;) ο «ειδικός» Σαρηγιάννης, ο οποίος «προέβλεψε» από τώρα πως το περιβόητο «τρίτο κύμα» του κοροϊδοϊού θα έρθει στην Ελλάδα τον… Μάιο:  

«Στην κορύφωσή του το τρίτο κύμα θα φτάσει τον Μάιο, γύρω στο Πάσχα…».

Ασφαλώς, ο λεγάμενος δεν είναι… μελλοντολόγος και δε στέκει καμμιά πρόβλεψη για το τι θα γίνει μετά από… τρεις μήνες. Απλούστατα, ο Μεγάλος Μιζαδόρος και τακτικός θαμών της διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, έχει αποφασίσει να απαγορεύσει και φέτος –για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!- το Πάσχα των Ελλήνων και βάζει από τώρα τα τσιράκια του να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα τρόμου!

Δεύτερη περίπτωση, ο «ειδικός» Βατόπουλος. Ο οποίος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 (άλλες πατσαβούρες αυτές πάλι!), άλλαξε το γνωστό «τροπάριο» των Χαρδαλιάδων «οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες», στο «οι επόμενοι έξι μήνες είναι κρίσιμοι»: «η συμπεριφορά μας και η κοινωνία θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτήν την κατάσταση για ένα εξάμηνο ακόμη».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, θα συνεχιστεί το lockdown και οι απαγορεύσεις μέχρι τον… Αύγουστο – που’ ναι παχιές οι μύγες!

Τα χεράκια σας να πλένετε ταχτικά, μάσκες να φοράτε και αποστάσεις να κρατάτε, υπάκουοι δούλοι! Μπορεί στο τέλος να πεθάνετε από τη φτώχεια και την ανεργία, αλλά θα πεθάνετε… υγιέστατοι! 

ethnikismos.net

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Θεωρώ βέβαιο ότι αυτό τα Πάσχα που έρχεται θα είναι και το Τέλος του Προδότη Μητσοτακουλα . Θα τα πάρουν στο κρανίο οι Ελληνες με την ΑΙΣΧΡΗ και ΥΠΟΥΛΗ τακτικη του κλοουν που παριστανει τον πρωθυπουργο που ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και το ΛΑΟ μας και θα ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους . Ολοι οι πολιτικάντηδες θα ψάχνουν λαγούμια να κρυφτούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *