Το σχέδιο ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης. Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ(Βίντεο)

5/5 (9)

Σε μερικά χρονιά η Ελλάδα και η Ευρώπη γενικότερα δεν θα έχουν ελευθερία και δημοκρατία αλλά θα είναι μουσουλμανικές χώρες και θα λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους του Ισλάμ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ το 7,3% επί του συνόλου των μεταναστών που μπήκανε στην χώρα ήτοι 3293 προέρχονται από την Δημοκρατία του Κονγκό. Ο χάρτης μας δείχνει την διαδρομή που ακολουθούν προκειμένου να φθάσουν στην Ελλάδα.

«Πρόσφυγες» εγκατεστημένοι από την κυβέρνηση σε ξενοδοχείο της Αθήνας καλούν στριπτιζέζ (βίντεο)
«Πρόσφυγες» εγκατεστημένοι από την κυβέρνηση σε ξενοδοχείο της Αθήνας καλούν στριπτιζέζ και γίνεται… κυριολεκτικά χαμός
Ένα ακόμα δείγμα ότι οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες έρχονται για να μείνουν (κι αυτοί) αποτελεί το γλέντι που έστησαν κάποιοι από αυτούς σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.
Πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί εκεί από την κυβέρνηση.
Φυσικά τίθεται θέμα κατά πόσον όλοι αυτοί μπορούν να θεωρηθούν ως κυνηγημένοι πρόσφυγες από την στιγμή που όχι μόνο δεν έχουν κανένα άγχος για το μέλλον τους αλλά διοργανώνουν και πάρτι εντός ξένης χώρας σε μια εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει την ψυχική ηρεμία ούτε για καφέ να πάει
Σε ότι αφορά το βίντεο αυτό το ανάρτησε το nassoblog και θα το δείτε εδώ.
Ο Νάσος Γουμενίδης διερωτάται και αυτός:
«Ότι είναι στην Αθήνα μπορεί κανείς να το διαπιστώσει από τα πλάνα. Ότι είναι σε ξενοδοχείο; Επίσης.
Ότι η Αναστασία Γιούσεφ διασκεδάζει τους μετανάστες οι οποίοι παίζουν μαζί της και βάζουν ευρώ στα εσώρουχά της;
Φαίνεται.
Δεν περιγράφω άλλο.
Αλήθεια αναρωτιέμαι.
Είναι μετανάστες… πρόσφυγες… έτοιμοι να μπουν σε «δομές»;
Διότι εμένα μου κάνουν τύποι που τους αρέσει να διασκεδάζουν με χορεύτριες χωρίς να έχουν κανένα άγχος για το μέλλον τους.
Δείτε το βίντεο… που ταξιδεύει από χθές από κινητό σε κινητό»
H Aναστασία Γιούσεφ είναι διάσημη χορεύτρια αισθησιακών χορών και ακολουθούν βίντεο που δείχνουν το γιατί:

Το σχεδιο ισλαμοποιηση της Ελλαδας και της Ευρωπης

Δείτε (την ισλαμοποίηση της Ευρώπης) και φρίξτε..💀👳😒

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η κυβέρνηση δεν αφήνει τους πολίτες να ανασάνουν από πουθενά. Κλείνει κάθε «δίοδο» αέρα, ακόμα και τούτες τις άγιες ημέρες. Τα ακίνητα θα υπερφορολογηθούν με την δημοκρατική βούλα της πλειοψηφίας της Βουλής, πλήττοντας έτσι κυρίως τους μικροϊδιοκτήτες.

Την ώρα που οι μεγάλες περιουσίες ελαφρύνονται (καθ’όλα δίκαιον…), η κυβέρνηση έρχεται να φορολογήσει τα ακίνητα με βασικό κριτήριο την κατοχή και όχι την πρόσοδο. Το επίσης εξωφρενικό είναι πως λαμβάνονται υπόψιν οι αντικειμενικές αξίες του 2007! Σε ποια οικονομία του πλανήτη μία οικονομία είχε τα ίδια δεδομένα επτά χρόνια πριν, για να έχει στην γονατισμένη Ελλάδα της κρίσης; Σύμφωνα λοιπόν με τις αντικειμενικές αξίες του 2007 τα ακίνητα για τον νόμο έχουν υπερδιπλάσια αξία απ΄ότι σήμερα. Και έτσι η κυβέρνηση υπολογίζει να λάβει έσοδα περίπου τεσσάρων δισ. ευρώ, την ώρα που το 2012 έλαβε 500 εκατ. ευρώ και το 2013 2,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, για το έτος 2014 η κυβέρνηση είχε προϋπολογίσει να λάβει 11 δισ. ευρώ από φόρους. Το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών θα προέρχεται από μισθωτούς και συνταξιούχους. Δυστυχώς για όλους μας, η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει το πολυδιαφημισμένο πρωτογενές πλεόνασμα. Μετακυλίει το χρέος στον πολίτη ανήμπορη να πραγματοποιήσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και πουλήσει την δημόσια περιουσία στην πραγματική της αξία.

Η κυβέρνηση διαλύει με μία μόνο ψηφοφορία νοοτροπίες νοικοκυραίου που είχε ο Έλληνας εδώ και αιώνες. Να παλέψει δηλαδή να φτιάξει ένα σπίτι να στεγάσει την οικογένειά του και να το έχουν και τα παιδιά του. Τώρα σε κάθε περίπτωση όποιος κατάφερε να έχει όχι μόνο ένα, αλλά και παραπάνω από ένα, τα οποία του είναι πλέον βάρος, και δεν λαμβάνει κανένα εισόδημα από αυτά, καλείται να πληρώσει για αυτά με χρήματα τα οποία δεν διαθέτει.

Και για τους λαϊκιστές, καλό είναι να σκεφτούμε προτού αναφωνήσουμε: «ε, ας τα πουλήσει, μην θέλει να κρατήσει και την περιουσία και την ίδια ώρα να μην φορολογηθεί». Τι να σκεφτούμε; Πως τα ακίνητα αυτά είναι πλέον βάρος στους ιδιοκτήτες γιατί δεν αποδίδουν κανένα εισόδημα αφού δεν ενοικιάζονται. Εάν τα αγόρασαν 100.000 ευρώ πριν από 10-15 χρόνια, πλέον στην αγορά πωλούνται για 40.000 ευρώ. Πως μπορείς να πουλήσεις ένα σπίτι για το οποίο έχεις μοχθήσει, ιδρώσει έως και ματώσει, στην μισή αξία από αυτήν που το αγόρασες;

Η ελληνική κοινωνία οδεύει σε μία νέα εποχή. Οι Έλληνες θα είναι ακτήμονες. Οι οικογένειες θα έχουν άνεργα τέκνα στην ανεργία και όσοι επιθυμούν να αυτοαπασχοληθούν θεωρούνται από το κράτος εν δυνάμει φοροφυγάδες.

Και για να συνεχίσουμε, ας μην ξεχνάμε την νομοθετική ρύθμιση η οποία προβλέπει κατάσχεση καταθέσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Διαλύεται δηλαδή η ιδέα της αρχής της αποταμίευσης. Ποιος μισθωτός ή γενικότερα οποιοσδήποτε θα αφήσει χρήματα μέσα στις τράπεζες; Θα προτιμήσει να φυλάξει τα χρήματα για την θέρμανση ή το γάλα των παιδιών του παρά να του τα πάρουν μέσα από τα χέρια. Το κράτος στην προκειμένη περίπτωση αγνοεί τις πραγματικές προτεραιότητες που έχουν οι πολίτες του και βάζει εαυτόν πάνω απ’όλα.

Το κράτος μετατρέπεται σε διώκτη και εξολοθρευτή ο οποίος περιμένει στην γωνία όχι μόνο να σε τιμωρήσει, αλλά και να μην σε αφήσει να επιβιώσεις. Ιδιοκτησία, εργασία, αποταμιεύσεις, προοπτική και επιχειρείν είναι όλες λέξεις οι οποίες μπαίνουν στην μαύρη λίστα πλέον. Βρισκόμαστε στην αυγή μίας εποχής όπου το πολιτικό κατεστημένο ξεκίνησε να τρώει τις σάρκες που έθρεψε τόσα χρόνια προκειμένου να μην πεθάνει. Αγνοεί ωστόσο πως σε μία Δημοκρατία, ενώ η εκάστοτε κυβέρνηση έχει ως όπλο τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, ο πολίτης έχει την ψήφο του. Μία ψήφο η οποία λόγω της ριζοσπαστικοποίησης των μέτρων θα οδηγήσει σε μία ριζοσπαστικοποιημένη Δημοκρατία, εξτρεμισμού, λαϊκισμού και έλλειψης διορατικότητας.

ΥΓ επί της ιδιοκτησίας: Κάποτε έλεγαν πως οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια γιατί δεν πιστεύουν στο δικαίωμα της ιδιοκτησίας. Κάπου εκεί ψηλά στον ουρανό ο Μαρξ και άλλα μεγάλα κεφάλια της Κομμούνας θα γελούν βλέποντας τι γίνεται στην Ελλάδα και θα τρίβουν τα χέρια τους. Τις ιδέες τους δεν εφάρμοσαν τα «παιδιά» τους, αλλά οι εχθροί, οι Καπιταλιστές.
Γιώργος Μιχαηλίδης
koolnews

greek1
https://60gr.wordpress.com/2019/11/25/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF/

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
«Ως προς το ψωμί και την οικονομίαν… παραλάβαμεν το κατά κεφαλήν εθνικόν εισόδημα, εις τα 565 δολλάρια και το παραδώσαμε, μαζί την διαχείρισιν της εξουσίας όταν ανετράπημεν, εις τα 1.100 δολάρια!
Παραλάβαμεν τον προϋπολογισμόν της χώρας, εις το ύψος των 29 δισεκατομμυρίων και παραδώσαμεν την αρχήν, με τον προϋπολογισμόν της χώρας εις 109 δισεκατομμύρια!
Παραλάβαμεν το συναλλαγματικόν απόθεμα της χώρας, εις τα 200 εκατομμύρια δολλάρια και το παραδώσαμεν εις τον ένα δισεκατομμύριον πεντήκοντα εκατομμύρια δολλάρια!
Παιδεία… Δύο δισεκατομμύρια τετρακόσια εκατομμύρια, ήσαν αι δαπάναι του προϋπολογισμού υπέρ της παιδείας, όταν αναλάβομεν την αρχήν. Και παραδώσαμεν κονδύλιον εγγεγραμμένον εις τον προϋπολογισμόν, ύψους 15 δισεκατομμυρίων!
Εξακόσιες είκοσι επτά, ήσαν αι θέσεις των λειτουργών της ανωτάτης παιδείας, διότι δεν θα αναφερθώ εις την γενικήν και ανεπτύξαμεν τας καθηγητικάς έδρας, εις τον αριθμόν των εννεακοσίων εβδομήκοντα!
Δύο χιλιάδες εξακόσιοι, ήσαν οι προβλεπόμενοι βοηθοί Καθηγητών, ως βοηθητικόν εκπαιδευτικόν προσωπικόν, εις τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και όταν παραδώσαμεν την αρχήν, αι νομοθετημέναι θέσεις ανήρχοντο εις έξι χιλιάδας επτακοσίας (εάν δεν με απατά η μνήμη) εξ αυτών δε, είχε κατορθωθεί να συμπληρωθούν περί τας τέσσερεις χιλιάδας οκτακοσίας!
Εδιπλασιάσαμε τας δυναμένας να προσφερθώσι υπηρεσίας, εκ μέρους των φοιτητικών λεσχών, εβελτιώσαμε το φοιτητικόν συσσίτιον. Εχορηγήσαμεν φοιτητικά δάνεια!
Εχορηγήσαμε δωρεάν τα συγγράμματα προς τους φοιτητάς. Εν πάση δε περιπτώσει, ολοκληρώσαμε την έννοιαν εις την πραγματικήν μορφήν της δωρεάν παιδείας, εις τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα!»
Ανάρτηση από το F.B.

Δασκάλα ξυλοκοπήθηκε από 14χρονο λαθρο

Συριακό φοιτητή ως ένοπλη ηθική φρουρά στην σχολική αυλή

Ο 14χρονος φοιτητής Μ. ανήκει σε μια μεγάλη συριακή οικογένεια, η οποία ήρθε στην Ελβετία πριν από έξι χρόνια ως αιτούντες προστασία. Η φυλή ζει εκεί στο καντόνι του Aargau και εξυπηρετείται καλά με την κοινωνική πρόνοια σε ένα σχετικά σύγχρονο μοδερνο/μοντέρνο σπίτι.

Μέχρι πρόσφατα, ο Μ. Παρακολούθησε την 7η τάξη του περιφερειακού σχολείου του Aargau Chestenberg Ελβετίας . Ο αυτοπεποίπρος αφοσιωμένος μουσουλμάνος μιλούσε συνεχώς στο σχολείο για το Κοράνι και έκανε την επιχείρησή του να ζητήσει από τα κορίτσια στην σχολή πώς να ντυθούν και πώς να συμπεριφέρονται Για να τονίσει το αίτημά του, κυκλοφόρησε με ένα μαχαίρι.
Ο μουσουλμάνος φοιτητής έπρεπε να αδειάσει τις τσάντες και το σακίδιο του το πρωί πριν εισέλθει στην τάξη παρουσία της 62χρονης δασκάλας. Την ημέρα πριν το φεστιβάλ νεολαίας ο 14χρονος ξαφνικά έχασε τον έλεγχο. Έφτασε με νεύρα και ξέσπασε το κτήνος με

Γροθιές και καράτε χτυπήματα εναντίον της 62χρονης δασκάλας , τόσο πολύ τραυματίστηκε που αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Αυτές οι καταλήξεις πρέπει να βιώσουν αυτοί που υποστηρίζουν τον πολυπολιτισμό και τους λαθρο και την ισλαμοποίηση της χώρας μας.

Ερντογάν Πέμπτη Φάλαγγα: Η αστυνομία του Βερολίνου ως Γκρίζοι Λύκοι οπαδούς και υποβρύχια Τουρκία

Βερολίνο – Οι προειδοποιήσεις ότι οι πιστοί του Ερντογάν- εθνικοί Τούρκοι στη Γερμανία θα μπορούσαν να διεισδύσουν στο κράτος και στα κυριαρχικά του όργανα δεν είναι παράνοια, δείχνει το σημερινό κυκλοφορούν στην περίπτωση ενός Τούρκου αστυνομικού στο Βερολίνο, στην έκθεση, μεταξύ άλλων, των «Κουρδικών Ειδήσεων».

Σε μια δημοσίευση στο Facebook ήδη από την αρχή του μήνα δείχνει ότι ο αστυνομικός με το όνομα «Zafer Gülgen» (αν αυτό είναι το επίσημο του όνομα είναι ασαφές) όχι μόνο το φασιστικό χαιρετισμό των ακροδεξιών «γκρίζων λύκων» αλλά με υπότιτλους με τη φωτογραφία το ρητό: «Βίμμιζ με το yer tc», αναλόγως: «Για εμάς όλα είναι η Δημοκρατία της Τουρκίας» – με στολή της αστυνομίας του Βερολίνου. Εν τω μεταξύ, η αυτοπροσωπογραφία είναι ακόμη και η εικόνα προφίλ του.

Από μια λανθασμένη κατανόηση της ανεκτικότητας για τη μετακίνηση ανθρώπων με μεταναστευτικό υπόβαθρο στη δημόσια διοίκηση, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική τους υποταγή, δείχνει τώρα ότι οι Τρώες όπως ο αστυνομικός Gülgen τώρα δεν κρατούν τα τουρκικο-εθνικιστικά αισθήματά τους πλέον μυστικα, αλλά αγκαλιάζουν και προκαλούν αρκετά ανοιχτά. Στην κόκκινη–πράσινη γερουσία του Βερολίνου θα βρείτε πιθανώς αυτό το δύσοσμα? δεν θα εκπλαγεί αν ο άνθρωπος είναι ακόμη καυτό υποψήφιος στον επόμενο γύρο προώθησης. (DM).

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ…

Η Αυτοκτονία της Ευρώπης

Μάζης: Σε λίγο η Ελλάδα απλά δε θα υπάρχει

ΟΗΕ και σχέδιο ισλαμοποίησης

ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ, ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ! – TO ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ !!!!!!!

Το θέμα δεν είναι αν αυτά που υπέγραψαν στο Κολυμπάρι είναι αλήθεια ή ψέματα.
Αυτά που είναι γραμμένα στα χαρτιά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.
Και όλες οι εκκλησίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης σιωπούν και συναινούν στην παιδοφιλία στην ανωμαλία και στων ανθρώπων την αυτόβουλη σκλαβιά…
Νεκροί αναστηθείτε!

Όλα θυμίζουν το υπερμνημόνιο…

Αυτά τα έγγραφα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δημιουργημένα εξ αρχής από κάποιους του πατρίου εορτολογίου…

Έτσι μας αξίζει η ισλαμοποίηση της χώρας μας

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

The Islamisation of Athens, Greece (Ισλαμοποίηση: Κέντρο Αθηνών)

Το σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας.

Γερμανίδα αντιστέκεται στην Ισλαμοποίηση της Γερμανίας

Το όραμα ενός βίκινγκ για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *