ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα αφεντικά των τεσσάρων μεγαλύτερων εταιριών όπλων στις ΗΠΑ είναι τώρα γυναίκες. Από την 1η Ιανουαρίου, οι Northrop Grumman, Lockheed Martin, General Dynamics και η πανοπλία του Boeing έχουν γυναίκες στην κορυφή.

Στη συνέχεια, μια άλλη γυναίκα είναι επικεφαλής του προγράμματος προμήθειας όπλων του Πενταγώνου και ένας άλλος παρακολουθεί τις πυρηνικές κεφαλές των Ηνωμένων Πολιτειών. Προσθέστε σε αυτό τον επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και τον κύριο διαπραγματευτή για τις διαπραγματεύσεις για τα όπλα.

Το αμερικανικό κανάλι ειδήσεων MSNBC έφερε αυτό το μήνυμα με τον τίτλο: «Ποιος κυβερνά τον κόσμο;» Who runs the world?

Αυτός ο καταιγιστικός καπιταλιστικός μηχανισμός κερδοσκόπων μαζικής δολοφονίας και απερίγραπτης καταστροφής οδηγείται από γυναίκες.

Πόσο εγκληματικά και ψυχρά θα πρέπει να είσαι σε αυτό για να γίνεις το αφεντικό μιας εταιρείας εξοπλισμών; Αυτό πρέπει να είναι μια επιθυμητή σταδιοδρομία για μια γυναίκα να χτίσει θανατηφόρα όπλα;

Αυτό αντικρούει τον ισχυρισμό ότι η αποχώρηση των ανδρών από την εξουσία και όχι των γυναικών κάνει τον κόσμο πιο ειρηνικό.;

Όποιος έχει σπουδάσει ιστορία ξέρει ότι είναι το αντίθετο· οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερο πολεμικές από τους άνδρες. Όλες οι γυναίκες που ήταν αρχηγοί κρατών κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 χρόνων, διεξήγαγε η καθέμια πόλεμο.

Ο Μάργκρετ Θάτσερ, η βρετανική Πρωθυπουργός, οδήγησε έναν πόλεμο με την Αργεντινή το 1982 στο Νότιο Ατλαντικό. Ο  Falkland πόλεμος έσπασε μόνο από το φράχτη για να αποσπάσει από τα εσωτερικά προβλήματα. Γι ‘αυτό ονομαζόταν «Iron Lady». Μόνο από την «κυρία» δεν υπάρχει ίχνος.

Η Μέρκελ βρίσκεται επίσης σε πόλεμο για 13 χρόνια στο Αφγανιστάν και σε άλλα μέρη. Στη συνέχεια, υπάρχει η Flintenuschi von der Leyen και η επικεφαλής του CDU Annegret Krampf-Knarrenbauer, η οποίο θέλει πραγματικά να τα χαλάσει με τη Ρωσία.

Σχεδόν ξεχάσαμε, η CIA διευθύνεται επίσης από μια γυναίκα, τη Τζίνα Χασπέλ. Προσεγγίωσε προσωπικά τα βασανιστήρια των απαχθέντων κρατουμένων στις μυστικές φυλακές της CIA και «τους βοήθησε». «Κανείς δεν μπορεί να βασανίσει έναν άντρα καλύτερα από μια γυναίκα!»

Καμαρώστε τις

https://4.bp.blogspot.com/-SgJEuKDCpls/XDJj238EeiI/AAAAAAAAkQ4/PYnETu-tgGQQJvWod1sxFNSuAyG5IUNyQCLcBGAs/s400/HaspelFolter.jpeg

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *