ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (Βίντεο)

5/5 (6)

the-deadly-camp

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το περασμένο Σεπτέμβριο του 2016 μια αμερικανική ιστοσελίδα ονόματι Deagel.com που ασχολείται με θέματα στρατηγικής, γεωπολιτικής και διεθνών σχέσεων, δημοσίευσε μια πραγματικά καταπληκτική στατιστική έρευνα. Η έρευνα αυτή προέβλεπε για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2025, δηλαδή ουσιαστικά τα επόμενα 8 χρόνια, μια έξοχος σημαντική μείωση του πληθυσμού ορισμένων σημαντικών χωρών και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα άλλα, η εταιρία Deagel, κάνει αναφορές και για στρατιωτική αεροπορία, ναυτική δύναμη, διάστημα, εμπορική αεροπορία, εργοστάσια ηλεκτρισμού, εργαλεία ταχύτητας και ηλεκτρονικά εργαλεία, πυραύλους, κα.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι επειδή αυτή η ιστοσελίδα με αυτήν της την αποκαλυπτική δημοσίευση προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο διαδίκτυο, η δημοσίευση εξαφανίστηκε πάραυτα. Το ερώτημα που τίθεται αυτόματα από την ερεύνα αυτή είναι ποιοι θα είναι οι λόγοι στους οποίους θα οφείλεται η εσχατολογική αυτή εξέλιξη.

Με φυσιολογικές συνθήκες είναι αδύνατον να εξηγήσει κανείς αυτές τις εντυπωσιακές μειώσεις του πληθυσμού των χωρών αυτών. Ποιο γεγονός θα είναι άραγε αυτό που θα έχει σαν συνέπεια τον αφανισμό του πληθυσμού, δηλαδή εκατομμυρίων ανθρώπων;

countries_by_population_density_in_2015

Εδώ η εταιρία Deagel παρουσιάζει ένα χάρτη του 2015 με την πληθυσμιακή πυκνότητα κάθε χώρας.
Οι περιοχές με το πιο σκούρο χρώμα αποτελούν τις χώρες που έχουν τη μεγαλύτερη πυκνότητα ενώ με το πιο ανοιχτό αυτές που έχουν τη μικρότερη.

Όπως προβλέπεται, προσθέτοντας το ποσοστό απώλειας πληθυσμού κάθε χώρας, έχουμε 168 εκατομμύρια λιγότερους ανθρώπους από το 2013. Τα συγκεκριμένα ποσοστά για κάθε χώρα όπως παρουσιάζονται είναι τα εξής:

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής -78.17%
Ελλάδα -72.62%
Ελβετία -65.14%
Σουηδία -64.00%
Νορβηγία -61.66%
Ισλανδία -61.66%
Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα -59.78%
Λουξεμβούργο -54.63%
Ηνωμένο Βασίλειο -49.35%
Αυστραλία-47.25%
Ολλανδία -45.90%
Ισπανία -44.94%
Ιρλανδία -43.44%
Ισραήλ -42.58%
Κατάρ -39.12%
Πορτογαλία -36.74%

Οι χώρες που πλήττονται κυρίως από την μείωση του πληθυσμού, είναι αυτές που έχουν πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου. Η μείωση αναμένεται να είναι σχεδόν 500 εκατομμύρια ανθρώπων ως το 2025. Η Ινδία και τα περισσότερα τμήματα της Ασίας δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τη μείωση του πληθυσμού. Η πλειοψηφία των οικονομικών και δημογραφικών αυτών δεδομένων είναι ευρέως διαθέσιμη σε ιδρύματα όπως CIA, IMF, UN, USG κλπ.

Σκεπτόμενοι λογικά θα πρέπει να υποθέσουμε 2 τινά: ή ότι η ιστοσελίδα αυτή γράφει φανταστικά πράγματα για να προκαλέσει εντυπώσεις και αυξήσεις της επισκεψιμότητας της ή ότι γνωρίζει κάποια πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία αγνοεί το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, πώς είναι δυνατόν οι Ηνωμένες Πολιτείες να χάσουν τα επόμενα 8 χρόνια μέχρι το 2025 περίπου πάνω από 150 εκατομμύρια κάτοικους. Θα πρέπει δηλαδή για να γίνει αυτό, σαν μια πιθανή εκδοχή να έχουν δημιουργηθεί ειδικά στρατόπεδα οπού θα γίνουν μαζικές εκτελέσεις πολιτών. Οι ανάλογοι αριθμοί αφανισμού τμημάτων πληθυσμού στην Γαλλία και στην Γερμανία είναι επίσης ιδιαίτερα υψηλοί, δηλαδή μιλάμε για πολλά εκατομμύρια κατοίκων.

Αυτό σημαίνει συστηματική μαζική εξόντωση. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε το εξής στοιχείο: σχετικά με όλες αυτές τις πραγματικά φρικιαστικές προβλέψεις, συνδέεται ίσως το γεγονός ότι στις ΗΠΑ έχουν οργανώσει τα λεγόμενα FEMA-camps στα οποία έχουν συγκεντρώσει και αποθηκεύσει εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα. Οι πληροφορίες που διαρρέουν για αυτά τα FEMA-camps που καλύπτονται και από ένα πέπλο μυστηρίου κάνουν λόγο για περίεργα πειράματα πάνω στην ανθρώπινη σωματική ύπαρξη.

 

OPERATION TROJAN HORSE 17 – SUSPECTED FEMA CONCENTRATION CAMPS IN AMERICA

 

Fema Camp Coffins Investigated

 

Προσπαθώντας να δώσουμε μια εξήγηση για τις αιτίες που μπορούν να συμβούν όλα αυτά καταλήγουμε σε κάποιες ευλογοφανείς υποθέσεις: Σαν πρώτη αιτία για την εντυπωσιακή αυτή εξαφάνιση του πληθυσμού θα μπορούσε να είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος. Εδώ παρουσιάζεται το εξής σημαντικό στοιχείο που ίσως έχει μεγάλη αξία, ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, οι πληθυσμοί της Ρωσίας και της Κίνας σε αντίθεση με αυτούς των δυτικών χωρών και των ΗΠΑ θα έχουν ελάχιστες απώλειες. Τι συμπέρασμα μπορεί να βγαίνει από αυτό;

Εκτός από τον πόλεμο, ένας δεύτερος λόγος στον όποιο θα οφείλονταν μαζικές εξοντώσεις πληθυσμού μπορεί να είναι καινούργιες εργαστηριακές επιδημίες. Εδώ έχουμε τα σχετικά προηγούμενα παραδείγματα του Έιτζ και του έμπολα και άλλα που έχουν θανατώσει χιλιάδες ανθρώπους.

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το AIDS στο εργαστήριό του – Robert Gallo

The man who created AIDS in his Lab – Robert Gallo

 

AIDS Virus Made in a Lab

 

 

AIDS and Ebola – The Hidden Truth

 

Oι νέες αυτές επιδημίες θα είναι πολύ πιο δυνατές και πιο εξοντωτικές. Το πρόβλημα όμως εδώ που μπορεί να προκύψει είναι ο έλεγχος της εξάπλωσης των επιδημιών αυτών γιατί μπορούν να πλήξουν και περιοχές που δεν θα είναι στο πρόγραμμα της μαζικής εξόντωσης πληθυσμού. Δηλαδή το πρόβλημα είναι πώς μπορεί μέσω μια επιδημίας του πληθυσμού στο Μεξικό να μην προσβληθεί κι ο γειτονικός αμερικανικός πληθυσμός.

vaccinedart

Τρίτη αιτία, στην όποια θα μπορούσε να οφείλονταν οι μαζικές εξοντώσεις πληθυσμού ίσως να είναι το μεταναστευτικό, δηλαδή τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών σε συνδυασμό με μια μεγάλη οικονομική κρίση. Όλο αυτό είναι δυνατό να προκαλέσει ακόμα και πολύνεκρες εσωτερικές ταραχές, εμφύλιες συρράξεις, μεγάλη πείνα και μαζικούς θανάτους.

Ένα σημαντικό στοιχείο στο δημοσίευμα της σελίδας αυτής που αργότερα αποσύρθηκε είναι ότι προέβλεπε μαζικές μειώσεις πληθυσμών μόνο σε χώρες της Δύσεως και των ΗΠΑ. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει εδώ ότι προβλέπεται μια μαζική εξόντωση μεγάλο μέρος της λευκής φυλής και την βίαιη επικράτηση ενός ισλαμο- κεντρικού ασιατικοκεντρικού μοντέλου.

Όπως είναι γνωστό, η μεγάλη πείνα του μεσοπολέμου στην Γερμάνια και το οικονομικό κραχ στις ΗΠΑ στοίχισαν την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Μια πιθανή προοπτική είναι αυτό να επαναληφθεί σε πολύ χειρότερες συνθήκες.

Ενώ όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να έχουν κάποια λογική εξήγηση, κάποια σημάδια που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια ίσως να είναι μια προετοιμασία για όλες αυτές τις φρικιαστικές προφητικές εξελίξεις.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! ΣΤΑΤΙΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

 

 

 

 

Αξιοσημείωτο είναι ότι, τα τελευταία χρόνια στο Χόλυγουντ, όπου η κινηματογραφική παραγωγή συχνά στο παρελθόν έχει προβλέψει πολλά γεγονότα, έχει παρατηρηθεί ότι γυρίζονται ταινίες που παρουσιάζονται ανθρωποειδή-ζόμπι τα οποία είναι αποτέλεσμα ενός περιέργου ιού που προσβάλλει τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο ιός αυτός όπως εμφανίζεται, αδρανοποιεί και εξουδετερώνει τις εγκεφαλικές του λειτουργίες. Χαρακτηριστικές ταινίες που προετοίμαζαν για κάποιες εξοντωτικές επιδημίες με περιέργους ιούς , αναφέρονται από το 1990. Παραδείγματα τέτοιων ταινιών αποτελούν ταινίες όπως Outbreak, Monkey ή 28 Days Later.

Μια από της ταινίες, η V for Vendetta, έχει σαν σενάριο πώς επιβάλλεται στην Βρετανία μια ιδιότυπη δικτατορία στον πληθυσμό της Αγγλίας. Το καθεστώς παράγει σε εργαστήρια έναν ιό τον όποιον αφήνει να εξαπλωθεί σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Τον ιό αυτόν τον αποδίδει με προπαγανδιστικό τρόπο σαν αποτέλεσμα ισλαμικής τρομοκρατικής ενέργειας. Όταν θα αρχίσουν να εξοντώνονται χιλιάδες άνθρωποι, τότε η κυβέρνηση θα εμφανίσει το αντίδοτο το οποίο φυσικά το είχε από την αρχή. Έτσι θα προβληθεί σαν σωτήρας του πληθυσμού κερδίζοντας την απολυτή εμπιστοσύνη και εξουσία. Όλο αυτό το σχέδιο της απατής πάνω στην υγεία του κόσμου οργανώθηκε από καλά οργανωμένα κυκλώματα που πλούτισαν κερδίζοντας δισεκατομμύρια.

Χρησιμοποιούν μια τέλεια τακτική εξαπάτησης έτσι ώστε αντί να αποκαλύπτεται ο πραγματικός τους εγκληματικός ρόλος στα ματιά του κόσμου, εμφανίζονται σαν ευεργέτες του. Με τον ίδιο συνωμοτικό τρόπο λειτούργησε και λειτούργει η μεγαλύτερη ισραηλινή υπηρεσία, η γνώστη σαν Μοσάντ η οποία σε όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια άφηνε επίτηδες στο χώρο του μακελειού πλαστά διαβατήρια για να «αποκαλύπτονται» οι ψεύτικοι-fake δράστες. Είναι αυτή η ίδια μυστική υπηρεσία που συνέβαλε μαζί και με άλλους παράγοντες στο να προωθηθούν στην Ευρώπη όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι-εκτελεστές.

fe-nasa-die-ge6

Μια αποτελεσματική μέθοδος διάδοσης καταστρεπτικών ιών που έχει τελειοποιηθεί τα τελευταία χρόνια είναι οι αεροψεκασμοί. Αυτοί οι αεροψεκασμοί ξεκίνησαν με την πρόφαση της επέμβασης στις κλιματολογικές συνθήκες για την βελτίωση της παραγωγής. Αξιοσημείωτο είναι εδώ να παρατηρήσουμε πως ένα από τα σύμβολα τουGeoengineering(της γεωμηχανικής), είναι η εβραϊκή πεντάλφα.

Εδώ πλέον αποκαλύπτεται το μεγάλο παραμύθι της απατής των αεροψεκασμών καθώς είναι ορατό πώς τα αεροπλάνα αυτά πετάνε τόσο με ξάστερο ουρανό όσο και με συννεφιασμένο. Το ίδιο απατή είναι και το παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη που δεν έχει αποδεχτεί ποτέ παγκοσμίως και ότι για αυτό γίνονται οι αεροψεκασμοί. Όλη αυτή η επιχείρηση προπαγανδίζεται με έντονο τρόπο έτσι ώστε να εμπεδωθεί η άποψη στον κόσμο ότι αυτό γίνεται για το δικό του καλό χωρίς να αποκαλύπτεται ο καταστροφικός ρόλος τους.

bertold-brecht-about-lies

Έτσι, ενώ ο κόσμος είναι ανύποπτος, η ελίτ προωθεί με τους ψεκασμούς αυτούς τις ουσίες που έχουν προπαρασκευαστεί σε ειδικά εργαστήρια και με αυτόν τον τρόπο χωρίς να φαίνεται ο υποχθόνιος σκοπός της, να μπορέσουν να διοχετεύσουν τους θανατικούς ιούς σε μεγάλες εκτάσεις και σε συγκεκριμένες περιοχές που έχουν επιλεχτεί.

Από όλα αυτά διαπιστώνει κανείς πώς με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουν με το πιο ανώδυνο για αυτούς τρόπο να μολύνουν την ατμόσφαιρα καταστρέφοντας την ανθρωπινή υγεία με ουσίες όπως βάριο, αλουμίνιο κλπ. Αυτές οι μέθοδοι καταστροφής του κόσμου είναι η εναλλακτική επιλογή της παγκοσμίας ελίτ στην περίπτωση που δεν θα έχουμε 3ο Παγκόσμιο πόλεμο ή ένα πολύ ισχυρό παγκόσμιο ισχυρό κραχ.

Με αυτούς τους τρόπους όπως αναφέρει η deagel.com στη λίστα, θα επιδιώξει η ελίτ να επιφέρει την μεγάλη μείωση του πληθυσμού που θα διευκολύνει την παγκοσμία επιβολή της σατανικής κυριαρχίας. Εδώ και 10 χρόνια τα μεγαλύτερα πειραματόζωα στην εφαρμογή της επιχείρησης των αεροψεκασμών ήταν η Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία όπως και άλλες χώρες της Ευρώπης και τμήματα της Αμερικής

Στην τελική φάση αυτής της επιχείρησης των θανατηφόρων ψεκασμών αυτοί οι δαίμονες που την έχουν οργανώσει θα έχουν κρυφτεί για 50 ημέρες σε οργανωμένα καταφύγια που έχουν κατασκευάσει εδώ και δεκαετίες. Με αυτήν την στρατηγική πετυχαίνουν με ένα σπάρο πολλά τρυγόνια. Γιατί στη συνέχεια με την πρόφαση της λύτρωσης του κόσμου από τις διάφορες απειλές και από τον φόβο της καταστροφής του, θα εμφανιστούν την κατάλληλη στιγμή, παρουσιάζοντας και το αντίδοτο, ενώ ο λαός θα τους δοξάζει σαν σωτήρες (αντίχριστους) όπως αναφέρει ακριβώς το σενάριο της ταινίας Vendetta. Έτσι αυτοί σαν «σωτήρες» θα επιβάλλουν την παγκοσμία δικτατορία τους.

Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο μπορείτε να διακρίνετε με ποιους καταστρεπτικούς ιούς που φαίνονται στο φακό ψεκάζουν την ατμόσφαιρα.

Στο τελευταίο βίντεο μια γυναικά επισκέπτεται έναν φίλο της στο νοσοκομείο που εξαιτίας κάποιας άγνωστης αιτίας έπαθε καρδιακή προσβολή χωρίς προηγούμενο ιστορικό καρδιοπάθειας. Η γυναίκα ομολογεί ότι αυτό το έπαθε από επίδραση αεροψεκασμών και διατύπωσε την πεποίθηση ότι σε αυτούς τους αεροψεκασμούς οφείλονται χιλιάδες ξαφνικοί θάνατοι από καρδιακή κρίση.

Η ίδια έχει παρατηρήσει ότι εδώ και καιρό πολλά νεανικά και υγιή άτομα πεθαίνουν ξαφνικά από καρδιά και αυτό πιστεύει ότι οφείλεται στους αεροψεκασμούς. Εκφράζει με μεγάλη βεβαιότητα την άποψη της ότι από αυτόν τον λόγο προκλήθηκε και το έμφραγμα στο φιλικό της πρόσωπο. Από προσωπική εμπειρία δύο προσφιλή μας άτομα νεαρής ηλικίας απεβίωσαν ξαφνικά και για πολλούς ανεξήγητα από καρδιακή κρίση χωρίς να έχουν κανένα προηγούμενο ιστορικό καρδιακών παθήσεων.
Σκεφτείτε τι κρύβεται από πίσω.

Ματθ. 10,28 Και μη φοβηθήτε από τους διώκτας, οι οποίοι θανατώνουν το σώμα, δεν έχουν όμως την δύναμιν να θανατώσουν την ψυχήν. Αλλά να φοβηθήτε περισσότερον τον Θεόν, ο οποίος δύναται την ψυχήν και το σώμα να καταδικάση εις την απώλειαν της κολάσεως.

Το βιβλίο της Αποκάλυψης είχε ήδη προβλέψει αρκετά χρόνια πριν την έλευση των αεροψεκασμών.

Αποκ. 18,23 Και φως λύχνου δεν θα φανή εις τα χαλάσματά σου και χαρμόσυνος φωνή νυμφίου και νύμφης δεν θα ακουσθή στον τόπον σου. Διότι οι άπληστοι έμποροί σου, οι πλουτοκράται και εκμεταλευταί, ήσαν οι κύριοι και οι δυνάσται της οικουμένης• διότι με τα μαγικά σου φάρμακα και τας αμαρτωλάς γοητείας σου επλανήθησαν και παρεσύρθησαν εις την εξαχρείωσιν όλα τα έθνη.

άπληστοι έμποροί= βιομήχανοι τραπεζίτες
μαγικά σου φάρμακα= νάρκωση και δηλητηρίαση, δηλαδή εξ αέρος δηλητηρίαση μέσω αεροψεκασμών

Αφυπνιστείτε !!!!!!!!

 

 

Υπάρχει πρόβλημα με το Facebook καθώς συχνά μπλοκάρει η ακόμα και τυφλώνει κάποια θέματα μας που φαίνετε πώς δεν τους αρέσουν γιατί προβάλουν κάποιες καυστικές αλήθειες για τον λόγο αυτό είναι συχνά προτιμότερο να πηγαίνετε πρώτα στην ιστοσελίδα μας www. http://nikosxeiladakis.gr/ ……. Για να ενημερώνεστε.

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *