Το σενάριο της «πανδημίας» είχε παρουσιαστεί στο «Event 201», τον Οκτώβριο του 2019

newtube.app

Αν δεν ξύπνησες ακόμα, δες αυτό! Αν πάλι δεν καταλάβεις, καλή τύχη…

Κειμενοποίηση μερικών υποτίτλων από Μαρία Σεφέρου
Δεν χρειάζεται να θυμίσω στους Αμερικανούς ότι το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (CDC) ήταν αυτό που έλεγε ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε DDT στα σπίτια μας.
«Με σωστή χρήση, είναι απόλυτα ασφαλές για ανθρώπους και ζώα. Θυμηθείτε το όνομα: DDT. 
Μια επιστημονική ομάδα ανέφερε ότι τα παρασιτοκτόνα μπορεί πράγματι να αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα.
Θυμάστε τον τρόμο για τη γρίπη των χοίρων το 1976; Εκείνη τη χρονιά η Αμερικανική κυβέρνηση μας είπε ότι η γρίπη των χοίρων είναι δολοφονική, και η Ουάσιγκτον αποφάσισε ότι κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί σ’ αυτήν τη χώρα έπρεπε να εμβολιαστεί, για ν’ αποφύγουμε μια έξαρση σε εθνικό επίπεδο, μια πανδημία. 
46 εκατομμύρια άτομα, υπάκουα, κάναμε το εμβόλιο.
Ήρθε κανένας να σας πει ότι υπήρχε πιθανότητα νευρολογικής βλάβης, αν προχωρήσετε σε πρόγραμμα μαζικής ανοσοποίησης;

 David Sencer, Director of CDC 1966-1977: Όχι!

 – Κανείς, ποτέ;

David Sencer: Όχι.


Dr. Michael Hattwick, CDC Swine Flu Surveillance Team: «Δεν το πιστεύω ότι είπαν πως δεν ήξεραν ότι υπήρχαν νευρολογικές ασθένειες, που σχετίζονταν με τον αντιγριπικό εμβολιασμό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το γνωρίζαμε».
Άρα, λέει ψέματα;David Sencer: Μάλλον, μπορούμε να υποθέσουμε κάτι τέτοιο…
Τότε γιατί σ’ αυτήν την αναφορά από την ίδια την υπηρεσία σας αναφέρονται οι νευρολογικές επιπλοκές ως πιθανότητα; Δεν θεωρήσατε απαραίτητο να ενημερώσετε τον αμερικανικό λαό;Ο Dr. Sencer του CDC  βοήθησε επίσης να φτιαχτεί η διαφήμιση για να πειστεί το κοινό να εμβολιαστεί. «Το εμβόλιο είναι ασφαλές, οπότε, σηκώστε τα μανίκια!»Οι Αμερικανοί ζήτησαν αποζημιώσεις από το κράτος για βλάβες στην υγεία τους, ύψους 3,5 δις δολαρίων. Τα 2/3 αυτών των διεκδικήσεων ήταν για νευρολογικές βλάβες ή ακόμα και θανάτους. 
(…) (…)
Η πρώτη «κόκκινη σημαία» βγήκε όταν διαβάσαμε το σενάριο «Ο κόσμος σε κίνδυνο». 
Υπάρχει ένας οργανισμός που ονομάζεται «Παγκόσμιο Συμβούλιο Επιτήρησης Ετοιμότητας». (Global Preparedness Monitoring Board).
Ο Οργανισμός αυτός είναι μέρος του ΠΟΥ, και στο Συμβούλιο συμμετέχουν: Ο Dr. Chris Elias του ιδρύματος Gates  και ο Anthony Fauci του NIAID. Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων της Κίνας, Dr. George F. Gao, έβγαλαν συστάσεις που έλεγαν ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2020 θα πρέπει να πραγματοποιηθούν δύο παγκόσμιες ασκήσεις ετοιμότητας για πανδημία. Και η μία απ’ αυτές θα πρέπει να αφορά την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου παθογόνου του αναπνευστικού. 
Αυτό τότε οδήγησε στο Event 201 τον Οκτώβρη του 2019. Το Event 201 πραγματοποιήθηκε 5 μήνες προτού ανακηρυχθεί ο COVID-19 πανδημία. Στο Event συμμετείχαν κάποιοι από αυτούς που τώρα έχουν άμεση εμπλοκή με την πραγματική πανδημία και που αποκομίζουν κέρδη από αυτήν. 
Το Event 201 είχε σενάριο, πολλές κάμερες και ζωντανή μετάδοση παγκοσμίως μέσω Ίντερνετ. Μια διοργάνωση με τέτοια πολυπλοκότητα και μέγεθος χρειάζεται μήνες για να γραφτεί, να προετοιμαστεί και να διοργανωθεί. Άρα η σύλληψη της ιδέας πρέπει να έγινε τουλάχιστον έναν χρόνο πριν από την πραγματική πανδημία.
Dr. Anthony Fauci, NIAID Director since 1984: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχουμε ένα αιφνιδιαστικό ξέσπασμα».
Ο Anthony Fauci γνώριζε ήδη από τον Ιανουάριο του 2017 ότι θα έχουμε ένα ξέσπασμα πριν από το τέλος του 2020.
Απρίλιος 2015: Ακόμα και ο Bill Gates, ένα άτομο χωρίς ιατρική εκπαίδευση, γνώριζε ότι θα γίνει.
Bill Gates– Software Developer, Investor, Philanthropist: «Αν αρχίσουμε τώρα, θα είμαστε έτοιμοι για την επόμενη επιδημία».
Όλα όσα βλέπετε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σας, όλα αυτά είχαν απλωθεί στο τραπέζι της άσκησης, στο Event 201, για την οποία, παρεμπιπτόντως, οι «ελεγκτές αλήθειας» λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Απλώς έτυχε. 
Είναι αυτό το θαυμάσιο σύμπαν α-πιθανοτήτων όπου εμφανίζονται ταυτόχρονα κάποια γεγονότα και μετά η φύση, πολύ βολικά, έρχεται και εναρμονίζεται με τους σχεδιασμούς μας. Αυτό είναι το σενάριο που μας καλούν να αποδεχτούμε. Ευφυές!
newtube.app

Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel

http://seferou.blogspot.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *