Το σατανικό σχέδιο της ΕΛΙΤ για την Παγκόσμια Υποδούλωση……!(βιντεο)«ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ»

5/5 (9)

=π.Δ… Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ, ΑΚΟΥΕΤΩ – ΚΑΙ ΝΟΥΝ, ΝΟΕΙΤΩ…….

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ:»… ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;» (Κατά Ματθαίον κεφ.16, στ.3)δηλαδή: «…υποκριτές, τα σημάδια στον ουρανό μπορείτε να τα διακρίνετε και τα σημάδια των καιρών δεν μπορείτε να τα καταλάβετε;»

ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΚΗΡΗ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ).ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ) ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΔΙΚΩΝ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ .“Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν» ΛΟΙΠΟΝ «καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Κατά Ιωάννην κεφ.8, στ.32)Το βίντεο περιέχει αποσπάσματα από την ταινία του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones, παραγωγής 2007, με τίτλο: «ENDGAME (Τέλος παιχνιδιού) –

Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση», αλλά και άλλες πηγές.Το βίντεο αποδίδει μέσα στον υπερσυμπυκνωμένο χρόνο των 15 λεπτών τα βασικά σημεία της αυθεντικής ταινίας του Alex Jones που έχει διάρκεια 2 ώρες και 20 λεπτά.Το θέμα της ταινίας είναι η μεθόδευση που γίνεται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ από την παγκόσμια ΕΛΙΤ των Πλουσίων, οι οποίοι αφού κατέκτησαν όλο το χρήμα του κόσμου, έχουν πλέον παθολογική ανάγκη για ΕΞΟΥΣΙΑ.

Για την ανάγκη αυτής της παγκόσμιας διακυβέρνησης ακούμε αρκετά συχνά, ακόμη και από έλληνες πολιτικούς, εδώ και μια δεκαετία και πλέον και φυσικά η ανάγκη αυτή είναι προφανές οτι θα επικαλείται πλέον ακόμη περισσότερο λόγω των «τρεχουσών» καταστάσεων.Δείτε παρακάτω μερικές από τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ επίσημες ομολογίες «υψηλών» προσώπων για την ανάγκη της παγκόσμιας διακυβέρνησης:

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 19/9/2010

O Tσιπρας δηλωνει οτι χρειαζομαστε παγκοσμια διακυβερνηση!

Μπακογιάννη για κορωνοϊό: «Θα υπάρξει μια άλλου είδους παγκόσμια διακυβέρνηση» – 01.04.2020

UN chief calls for post-COVID-19 global governance based on multilateralism

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ (διάρκειας 15′ το κάθε ένα)ΕΔΩ: «Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ» Α’ ΜΕΡΟΣ:

EndGame HQ full length version

Β’ ΜΕΡΟΣ: 

Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ – Β’ Μέρος / Μάθε σε λίγα λεπτά πώς διοικείται ο κόσμος σήμερα !

Με ελληνικούς υπότιτλους:

Η ταινία αυτή του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones είναι το αποτέλεσμα μιας πολυετούς έρευνας πάνω σε ΑΛΗΘΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντρώνοντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την «τελική λύση τους» για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.Το σατανικό αυτό σχέδιο αυτής ης ολιγαρχίας «ΕΛΙΤ» των πλουσίων της γης, που κυβερνάνε μυστικά, ή φανερά, επί αιώνες την ανθρωπότητα, βρίσκεται πλέον στο τελικό του στάδιο για τη δημιουργία μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Κύριος στόχος της κυβέρνησης αυτής, καθώς αναφέρεται στην ταινία με αποδεικτικά στοιχεία, είναι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση του πλανήτη, αλλά και από πριν, να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια τρομακτική μείωση του πληθυσμού της, διότι μόνο με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιβληθεί μια τέτοια αυταρχική κυβέρνηση παγκοσμίως, όταν δηλαδή ο πληθυσμός είναι πολύ λιγότερος και άρα πολύ καλύτερα ελεγχόμενος.

Παράλληλα, αυτή η «ελιτ» που θα κυβερνάει τότε τον κόσμο έχει την ψευδαίσθηση οτι θα μπορεί να ζήσει κάποια στιγμή αιώνια, μέσω του «τρανσουμανισμού», της υποστήριξης δηλαδή του ανθρώπινου σώματος με προηγμένα τεχνολογικά επιτεύγματα, κάτι που φυσικά μόνο αυτή η «ελιτ» θα έχει τη δυνατότητα αυτή.ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ !!!Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός….

Τό είδα>>> Βίντεο Ορθοδοξίας

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ 20 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΠΘ

«ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ»

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης
Καθηγητή Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ
.

Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS. 

Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:1. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν.

2. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).

3. Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η αντίθετη άποψη.

4. Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας.

5. Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται διά της σιωπής” (totschweigen).

6. Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.

7. Τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση.

8. Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία.

9. Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης.

10. Τηλεόραση και ραδιόφωνο υλοποιούν προπαγάνδα.

11. Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου.

12. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία. 

13. Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών.

14. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα.

15. Η ιεραρχία της Εκκλησίας τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση.

16. Υλοποιείται διωγμός Χριστιανών.

17. Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο.

18. Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε.

19. Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρτήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς.

20. Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΠΘ

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *