ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

5/5 (9)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εμπρός και καλή αρχή για μια νέα… ισλαμοκρατούμενη Ευρώπη!

Όπως ανήγγειλαν με μεγάλη ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στην Ευρώπη είναι γεγονός και αυτό συνέβηκε στην Σουηδία, σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι έχουν πλημμυρήσει τα τελευταία χρόνια με όλες τις συνέπιες αυτής της εξέλιξης, δηλαδή ραγδαία αύξηση εγκληματικότητας, βιασμοί, κλπ.

Όπως αναφέρεται το μουσουλμανικό κόμμα της Σουηδίας, που πήρε την έγκριση από τις δικαστικές αρχές, ονομάζεται «Yasin Partisi» και η ονομασία αυτή προέρχεται από το τριακοστό έκτο κεφάλαιο του Κορανίου που επιγράφεται με μεγάλη συμβολική σημασία : «Μέκκα».

Εντωμεταξύ όπως δημοσιεύτηκε, σύμφωνα με τον αμερικανικό Κέντρο Μελετών, «Pew Research Center» το 2010 στην Σουηδία ζούσαν επίσημα 451 χιλιάδες μουσουλμάνοι και μέσα σε λίγα χρόνια προβλέπεται ο αριθμός αυτός να φτάσει περίπου το εκατομμύριο. Οι περισσότεροι από τους μουσουλμάνους προέρχονται από το Αφγανιστάν, την Συρία και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

4 Σχόλια

 1. 13 Σεπ. 2017

  […] ΠΗΓΗ […]

 2. 16 Σεπ. 2017

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΔημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

 3. 17 Σεπ. 2017

  […] ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΔημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςwww.nikosxeiladakis.gr//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

 4. 20 Σεπ. 2017

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *