ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: ΝΕΑ ΜΙΝΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΕΝΑΝ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ(Βίντεο)

5/5 (3)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Από τότε που ο Τράμπ έγινε πρόεδρος, προειδοποιούν ότι η εξωτερική του πολιτική αποτελεί αντιπαράθεση με τη Ρωσία και την Κίνα, και τις δύο πυρηνικές δυνάμεις, οι οποίες θα μπορούσαν να καταλήξουν σε πυρηνικό πόλεμο. Απόδειξη αυτού είναι όχι μόνο οι οικονομικές κυρώσεις, οι εμπορικοί πόλεμοι, ο δαιμονισμός, οι προκλήσεις, η περαιτέρω περικύκλωση με στρατιωτικό εξοπλισμό ΗΠΑ και ΝΑΤΟ που βρίσκεται στα σύνορα με τα σύνορα με τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά και η τελευταία ακύρωση της Συνθήκης INF του 1987 από τονΤράμπ, το οποίο απαγορεύει την κατοχή, την παραγωγή και τις δοκιμές πτήσης βραχέων χερσαίων πυραύλων βραχείας και μεσαίας εμβέλειας (500-5500 χλμ.).
Το πραγματικό πρόσωπο του Τράμπ

 

https://2.bp.blogspot.com/-VqxcqGnjPdE/XGPx1CT5JaI/AAAAAAAAkZ0/6gNP3ElNBJYb-MIS45j2ihSFVLqkOMSEQCLcBGAs/s400/DonaldT2.jpg

 

Ο Τράμπ κάνει τα πάντα ώστε να μην υπάρχει πόλεμος με τη Ρωσία και την Κίνα. Ακριβώς επειδή οι ηγέτες στη Μόσχα και στο Πεκίνο αντιδρούν πολύ ήρεμα στη συνεχή πρόκληση, τίποτα δεν έχει συμβεί ακόμα.

Ακόμη μια απολύτως εφησυχαστική απόδειξη; Η Εθνική Διοίκηση Πυρηνικής Ασφάλειας (πρώην Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας) ανακοίνωσε ότι μια νέα γενιά στρατηγικών πυρηνικών όπλων είχε περάσει από τη γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο πυρηνικών όπλων Pantex στο Τέξας. Αυτή η κεφαλή, που ονομάζεται W76-2, προορίζεται για εγκατάσταση σε ένα πυραύλο Trident για υποβρύχιες επιθέσεις, ένα όπλο με μια σειρά από περισσότερα από 10.000 χιλιόμετρα. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, ένας μεγάλος αριθμός αυτών των κεφαλών θα παραδοθούν στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

 

https://3.bp.blogspot.com/-nrZInSLuRGE/XGPyJ4wH60I/AAAAAAAAkZ8/ypbU24hqMaU7CgiUVcTBhYiNi0mT_kWWACLcBGAs/s400/MiniNuke.jpg

 

Αυτό που κάνει αυτή τη μίνι-ατομική βόμβα ειδική, είναι πολύ μικρότερη σε καταστροφική δύναμη από τις προηγούμενες πυρηνικές κεφαλές. Αντί για μια καταστροφική δύναμη 100 χιλιοτόνων TNT, όπως ενσωματώθηκε προηγουμένως στους πυραύλους Trident, αυτό το «μόνο» 5 κιλοτόνους, περίπου το ένα τρίτο της βόμβας της Χιροσίμα.

Αλλά μόνο αυτή η μείωση στην καταστροφική δύναμη μπορεί να κάνει αυτό το πυρηνικό όπλο το πιο επικίνδυνο που έκανε ποτέ. Κατ ‘αυτόν τον τρόπο, εκπληρώνει την προσπάθεια του καθεστώτος Τραμπ για «ευελιξία» σε πυρηνικό πόλεμο.

Δεν αποσκοπεί να αποτρέψει μια άλλη χώρα που προωθεί τα πυρηνικά της όπλα, έχει σχεδιαστεί για πραγματική χρήση. Αυτό είναι το όπλο που θα μπορούσε να κάνει το προηγούμενο «αδιανόητο» αντιληπτό.

 

https://4.bp.blogspot.com/-zEfq5Fz-XZU/XGReqRx_TqI/AAAAAAAAkag/t40p0b1s2G4IXrEoyeL3Kx8s644GrMUhQCLcBGAs/s400/Pantex.jpeg

 

Το Pantex είναι το εργοστάσιο κοντά στο Amarillo,
Τέξας, όπου κατασκευάζονται οι πυρηνικές βόμβες των ΗΠΑ
και το εργοστάσιο καλύπτει 65 km2

 

Ο λόγος για τον οποίο η ανάπτυξη και η κατοχή της ατομικής βόμβας για να μην υπάρχει ακόμα πυρηνικός πόλεμος μεταξύ των Ηνωμένων Στάζι της Αμερικής και της Ρωσίας ήταν ο αποτρεπτικός παράγοντας της ολικής εξόντωσης των δύο αντιπάλων εξαιτίας της γιγαντιαίας εκρηκτικής δύναμης των πυρηνικών όπλων. Αυτός ο κίνδυνος μιας παγκόσμιας αποκάλυψης έχει εγγυηθεί «ειρήνη».

Για να διεξάγετε έναν πόλεμο και να το κάνετε μόνοι σας, έχει αποτρέψει τον πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ιδέα ενός «περιορισμένου πυρηνικού πολέμου» ήταν πάντοτε η επιθυμία των πολεμιστών στην Ουάσινγκτον. Όπως δείχνει η ιστορία, ήταν ο στόχος των ιμπεριαλιστών, και όλο και περισσότερο, η Ρωσία πρέπει να καταστραφεί. Η Κίνα ως αναδυόμενη δύναμη προστέθηκε πρόσφατα ως στόχος.

Η Ουάσινγκτον θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο μόνο χωρίς ανταγωνιστές … ή εκείνους που έχουν την πραγματική δύναμη στις ΗΠΑ … το MIK, το Βαθύ Κράτος (Deep State) και την κλίκα των παγκόσμιων οικονομικών εγκληματιών. Οι ΗΠΑ λειτουργούν πάνω από 800 στρατιωτικές βάσεις σε περισσότερες από 70 χώρες και έχουν στρατιώτες σε κάθε ήπειρο. Υπάρχουν συζητήσεις για την οικοδόμηση μιας νέας μόνιμης βάσης στην Πολωνία, ακριβώς στην πόρτα της Ρωσίας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι αμέσως μετά τη συνθηκολόγηση του ΙΙΙ. Η αυτοκρατορία στις 8 Μαΐου 1945 και ιδιαίτερα μετά την πτώση των δύο πυρηνικών βόμβων στην Ιαπωνία στις 6 και 9 Αυγούστου 1945 και η συνθηκολόγηση της Ιαπωνίας στις 2 Σεπτεμβρίου 1945, υπήρξαν δυνατές φωνές στις ΗΠΑ, προκαλώντας άμεση επίθεση στη Σοβιετική Ένωση έχουν ζητήσει.

Το επιχείρημά τους ήταν ότι οι ΗΠΑ ήταν η μόνη χώρα που διέθετε το πυρηνικό όπλο και αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα και πλεονέκτημα πρέπει να αξιοποιηθεί. Οι εγκληματίες πολέμου στην Ουάσιγκτον ήθελαν να μετατρέψουν τη Σοβιετική Ένωση, η οποία είχε φέρει το πραγματικό πολεμικό φορτίο και ήταν σύμμαχος, αμέσως σε εχθρό και επίθεση.

Ως εκ τούτου, πολλοί Γερμανοί «Ανατολικοί εμπειρογνώμονες» που είχαν υπηρετήσει πιστά το καθεστώς του Χίτλερ στην «Ανατολική εκστρατεία» προσλήφθηκαν, χρηματοδοτήθηκαν, προστατεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από τους Αμερικανούς για το νέο έργο εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, όπως ο στρατηγός Wehrmacht Reinhard Gehlen, Υπηρεσία Πληροφοριών του Τμήματος «Εξωτερικός Στρατός Ανατολής» (FHO).

Ο Gehlen έφερε σε μεγάλο βαθμό αποφοίτους των SS, της SD, της Gestapo, της υπεράσπισης και κυρίως των αξιωματικών του Wehrmacht στο αμερικανικά ίδρυμα «Organization Gehlen», του οποίου η αποστολή ήταν η κατασκοπεία τους τεχνογνωσία για τη Σοβιετική Ένωση Παράδοση στους Αμερικανούς ως προετοιμασία για τον πόλεμο.

Από τον οργανισμό Gehlen τότε η Federal Intelligence Service (BND) και ο Reinhard Gehlen έγιναν ο πρώτος πρόεδρος της BND. Το καθεστώς των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε για την εμπειρογνωμοσύνη των ανθρώπων αναγνωρίσεως από τον ΙΙΙ. Πλούσια σε ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι δικές τους υπηρεσίες πληροφοριών εκείνη τη στιγμή, καθώς η επιθετικότητα άρχισε να εμφανίζεται, ελάχιστα γνώριζε τον σοβιετικό στρατό.

Ευτυχώς, μπορεί να λεχθεί ότι η «προβολή» με την ατομική βόμβα δεν κράτησε πολύ για τους Αμερικανούς και τελείωσε με την πρώτη επιτυχημένη πυροδότηση μιας σοβιετικής ατομικής βόμβας στις 29 Αυγούστου 1949. Όπως οι ΗΠΑ, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αρχικά μεγάλη Αριθμός (περίπου 300) που έφεραν γερμανοί «πυρηνικοί ειδικοί» από τη σοβιετική κατοχική ζώνη με τις οικογένειές τους στη Σοβιετική Ένωση.

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΣΣΔ επωφελήθηκαν από τη γνώση γερμανικών πυρηνικών επιστημόνων, οι οποίοι είχαν ήδη πραγματοποιήσει δύο επιτυχείς μικρές ατομικές εκρήξεις κατά τη διάρκεια του πολέμου. Στις 25 Δεκεμβρίου 1946, ο πρώτος πειραματικός πυρηνικός αντιδραστήρας F1 στα περίχωρα της Μόσχας έγινε κρίσιμος για πρώτη φορά. Το μεγαλύτερο μέρος φορτώθηκε με το ουράνιο που συλλαμβάνεται στη Γερμανία.

Ο Στάλιν ήθελε τη βόμβα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ανεξάρτητα από το τι θα κοστίσει για να προλάβει τους Αμερικανούς. Το πρώτο Σοβιετικό πυρηνικό όπλο RDS-1 πυροδοτήθηκε στις 29 Αυγούστου 1949 στις 7 το πρωί τοπική ώρα στην περιοχή δοκιμής Semipalatinsk στην καζακική SSR. Αλλά ήδη από το 1948, κατά τη διάρκεια της κρίσης του Βερολίνου, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το αποτρεπτικό αποτέλεσμα της ατομικής βόμβας.

Η Μόσχα γνώριζε ότι οι Αμερικανοί είχαν χάσει δύο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία χωρίς να φοβούνται και χωρίς στρατιωτική ανάγκη, σκοτώνοντας πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες και εκβιάζοντας δύο μεγάλες πόλεις στο έδαφος. Ο κίνδυνος ήταν και εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα ότι θα το κάνουν και πάλι !!!

Ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα και το μονοπώλιο για την ατομική βόμβα κατά της Σοβιετικής Ένωσης ήταν επειδή η Αμερική δεν είχε διηπειρωτικό πυραύλλιο το 1946, έτσι δεν μπορούσε να φέρει πυρηνικό όπλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς εμπόδια στη Μόσχα μέχρι το τέλος. Πρώτον, οι Γερμανοί μηχανικοί πυραύλων, όπως ο Βέρνερ ο Βράνης, ο εφευρέτης του πυραύλου V2 και το πλήρωμά του, έπρεπε να έρθουν στην Αμερική για να αναπτύξουν ένα μεγάλο εκτοξευτή.

Αυτό ήταν το σήμα εκκίνησης για τον αγώνα πυρηνικών εξοπλισμών των επόμενων δεκαετιών. Η κατανόηση μιας αμοιβαίας εξόντωσης έχει περιορίσει κάπως την επιθετικότητα της Ουάσινγκτον. Αν και οι στρατηγοί του Πενταγώνου έχουν επανειλημμένως προτείνει τη χρήση πυρηνικών βομβών κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας και του πολέμου του Βιετνάμ, καθώς αυτοί οι πόλεμοι ήταν «συμβατικά» ανεπανόρθωτοι.

Για να μην ξεχνάμε πώς ήρθε η λεγόμενη κρίση της Κούβας τον Οκτώβριο του 1962. Ποια δυτική ιστοριογραφία, οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ δεν λένε, ήταν η ανάπτυξη πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ στην Τουρκία, στο κατώφλι της Σοβιετικής Ένωσης, που ανάγκασε τη Μόσχα να τοποθετήσει τους πυρηνικούς πυραύλους της στην Κούβα ως αποτρεπτικό παράγοντα.

Μας λένε ότι οι «κακοί Ρώσοι» είχαν παραδώσει πυρηνικούς πυραύλους μονομερώς και χωρίς λόγο στην Κούβα. Η σοβιετική ηγεσία αποκρίθηκε μόνο στην ανάπτυξη πυραύλων μεσαίας εμβέλειας των ΗΠΑ στο Jupiter σε βάση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία και αποφάσισε να αναπτύξει σοβιετικούς πυραύλους μεσαίας εμβέλειας στην Κούβα.

Οι πολεμοκάπηλους στην Ουάσιγκτον ήθελε από την άμεση γειτνίαση με μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα για να επιτεθεί στη Σοβιετική Ένωση από την Τουρκία, η οποία προοριζόταν ως πρώτη απεργία. Η Μόσχα εμπόδισε αυτό με την επιστροφή. Και τα δύο κράτη απέσυραν τις ρουκέτες τους από την Τουρκία και την Κούβα. Αργότερα, οι Αμερικανοί Πρόεδροι απέδειξαν «λόγο» και συνήψαν συμφωνίες αφοπλισμού με την ΕΣΣΔ.

Αυτή η 70χρονη αναστολή και από τις δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις σίγουρα έσωσε τον πλανήτη. Μόνο με τον μονομερή τερματισμό των συνθηκών αφοπλισμού από τον Donald Trump και προηγουμένως τον Τζορτζ Μπους, την εγκαθίδρυση εικαζόμενης «αντιπυραυλικής άμυνας» στην Πολωνία και τη Ρουμανία, και τώρα την κατασκευή και παράδοση μίνι ατομικών βόμβων, η ανθρωπότητα έχει επικίνδυνη δεύτερη Η ατομική ηλικία έφτασε.

Αυτός ο κίνδυνος έγκειται στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτά τα «αναπτυσσόμενα» πυρηνικά όπλα. Ακόμα κι αν μια πυρηνική βόμβα εκραγεί με το ένα τρίτο της καταστροφικής δύναμης της βόμβας της Χιροσίμα, 100.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να σκοτωθούν πριν πέσουν οι μεγάλες βόμβες. Το εμπόδιο της χρήσης πυρηνικών όπλων μειώθηκε από το Τραμπ.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Γιώργος Σουλτς, ο οποίος βρισκόταν στο υπουργικό συμβούλιο του Προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν όταν ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για τον έλεγχο των εξοπλισμών του Ψυχρού Πολέμου, δήλωσε ότι «τα πυρηνικά όπλα είναι ένα πυρηνικό όπλο Νομίζω ότι τα πυρηνικά όπλα είναι πυρηνικά όπλα και πρέπει να σχεδιάσουμε τη γραμμή εκεί. »

Αυτή η εικόνα έχει χαθεί εντελώς στην Ουάσινγκτον και η επιθετικότητα είναι η κινητήρια δύναμη ολόκληρης της εξωτερικής πολιτικής, με τη Ρωσία και την Κίνα στα αξιοθέατα. Με τη μίνι-ατομική βόμβα, ένας πυρηνικός πόλεμος είναι «εφικτός», που σημαίνει ότι σήμερα το W76-2 που τοποθετείται στο Trident θα μπορούσε τελικά να ομαλοποιήσει τη χρήση πυρηνικών βομβών.

Ειδικά με τον σημερινό κατεστημένο στο Λευκό Οίκο, ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Επειδή με την επανειλημμένη επίθεση στη Συρία με πυραύλους κρουαζιέρας, μόνο και μόνο επειδή βίντεο Youtube σχετικά με μια ψεύτικη χρήση δηλητηριώδους αερίου από τα λευκά κράνη, ο Donald Trump έχει αποδείξει στον κόσμο πόσο εύκολα συναισθηματικά υπερνικάει, δεν περιμένει απτά στοιχεία, αλλά πιέζει αμέσως το κόκκινο κουμπί! !!

https://3.bp.blogspot.com/-UykRxSQzwhE/XGT-x1PUikI/AAAAAAAAkas/KtZusGRmgsciKNyws9C_wHuyp5HPhPJNwCLcBGAs/s400/TrumpRoterKnopf.jpeg

Αυτός  προτείνει ήδη εξωφρενικά και το χάος με όλους, όχι μόνο με τους φανταστικούς «αψίδα εχθρούς» Η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν, αλλά ακόμη και με δήθεν εταίρους και τους συμμάχους του στην Ευρώπη, ακόμη και με τους γείτονές το Μεξικό και τον Καναδά. Είναι τόσο ασταθής και εύκολα χειραγωγημένος και αλλάζει το μυαλό του πιο συχνά από ό, τι παίρνει ένα ντους, τρεις φορές την ημέρα!

Τώρα έχει διατάξει μια αλλαγή καθεστώτος στη Βενεζουέλα, λέγοντας ότι όλες οι επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένης μιας στρατιωτικής παρέμβασης. Έχοντας ξεχάσει αυτός ο επικίνδυνος ηλίθιος, η Ρωσία και η Κίνα βρίσκονται πίσω από τη Βενεζουέλα και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες κατέληξαν εκεί πυρηνικά στρατηγικά βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας των Ρώσων;

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε την Ουάσιγκτον την Τρίτη για στρατιωτική παρέμβαση στη Βενεζουέλα. «Ο Λαβρόφ προειδοποίησε ενάντια σε οποιαδήποτε παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βίας που απειλείται από την Ουάσινγκτον και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο», ανέφερε σε δήλωσή του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Απαντώντας στον τερματισμό της συνθήκης INF από τον Trump, ο πρόεδρος Πούτιν είπε στις αρχές Φεβρουαρίου: «Οι αμερικανοί εταίροι έχουν δηλώσει ότι αναστέλλουν τη συμμετοχή τους στη συμφωνία και την αναστέλουμε».

Επιπλέον, ο Πούτιν ανακοίνωσε την ανάπτυξη νέων πυραύλων μεσαίας εμβέλειας – σε απάντηση παρόμοιων έργων στην Ουάσινγκτον. Η Μόσχα δεν θα συμμετάσχει σε «μια νέα δαπανηρή κούρσα εξοπλισμών», ανέφερε. Θα τοποθετούσε μόνο τους πυραύλους μικρής εμβέλειας και μεσαίας εμβέλειας στην Ευρώπη ή αλλού, αν το έκαναν και οι ΗΠΑ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Πούτιν είπε στο Σότσι: «Κάθε επιτιθέμενος πρέπει να γνωρίζει ότι η τιμωρία είναι αναπόφευκτη και ότι θα καταστραφεί». Πρόσθεσε ότι οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας δεν προσανατολίζονται σε μια προληπτική απεργία και είναι μια δεύτερη δυνατότητα απεργίας για την αποτροπή μιας επίθεσης από ένα ξένο έθνος.

Με άλλα λόγια, η Ευρώπη θα αποτελέσει μελλοντικό πεδίο μάχης, και συγκεκριμένα η Γερμανία ως «μηδενικό σημείο» για τις πυρηνικές βόμβες. Στόχος είναι όλες οι στρατιωτικές βάσεις και τα κέντρα διοίκησης των Αμερικανών στη Δ. Υπάρχουν μόνο πάνω από 50 από αυτές και μια αποθήκη γεμάτη από πυρηνικές βόμβες. Αντί για το «Amis, βγείτε τελικά από τη Γερμανία!» να απαιτήσουν, οι Γερμανοί αρέσκονται να είναι κατελειμένοι για 73 χρόνια.

Τι κάνει το ομοσπονδιακό καθεστώς στο Βερολίνο; Αντί να λέει «να σκοντάψει» στους Αμερικανούς και να καταδικάσει τον τερματισμό της συνθήκης αφοπλισμού, η Μέρκελ θεωρεί ότι είναι ακόμα καλό. Επέστρεψε τα γεγονότα και ως εκ τούτου βρίσκεται: «Η Ρωσία έχει παραβιάσει τη σύμβαση INF».

Και ποια είναι τα πρόβατα που κοιμούνται στο D; Αντί να βγάζουν στους δρόμους τις εκατοντάδες χιλιάδες και να διαμαρτύρονται για την αμερικανική στρατιωτική πολιτική, καταλήγουν σε τεμπέληδες γαϊδούρες και αφήνουν τα πάντα να συμβούν.

Αυτές ήταν οι ημέρες που κατέδειξαν μαζικά εναντίον της διπλής απόφασης του ΝΑΤΟ, κατά της εγκατάστασης του πυραύλου μέσου βεληνεκούς MGM-31B Pershing II και του πυρηνικού εξοπλισμού από το 1979 έως το 1983. Στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ, δημιουργήθηκε ένα σύντομο ειρηνικό κίνημα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπήρξαν οι μεγαλύτερες μαζικές διαδηλώσεις σε πολλές χώρες μέχρι σήμερα: μεταξύ αυτών η ειρηνευτική διαδήλωση στη Βόννη Hofgarten το 1981 (10 Οκτωβρίου, 350.000 συμμετέχοντες), στο Άμστερνταμ (21 Νοεμβρίου 1981, 400.000), η ειρηνευτική διαδήλωση στη Βόννη το 1982 (10. 500,000), το No Rush Ράλλυ στη Νέα Υόρκη (12 Ιουνίου 1982, 1 εκατομμύριο), οι ημέρες δράσης στο «Hot Fall» 1983 (22 Οκτωβρίου: σε εθνικό επίπεδο 1,3 εκατομμύρια, 29 Οκτωβρίου: Χάγη 550.000, Λισαβόνα 200.000, Κοπεγχάγη 100.000, Βιέννη 70.000, άλλες πόλεις 100.000). Υπήρχαν επίσης sit-ins σε χώρους πυραύλων, όπως ο Mutlanger Heide (1-3 Σεπτεμβρίου 1983, περίπου 1000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων), ανθρώπινες αλυσίδες όπως η ανθρώπινη αλυσίδα από τη Στουτγάρδη στο Neu-Ulm, εβδομάδες νηστείας και πολλά άλλα.

Στις 8 Δεκεμβρίου 1987, ο Reagan και ο Γκορμπατσόφ υπέγραψαν τη συνθήκη INF για την παγκόσμια αποσυναρμολόγηση όλων των πυρηνικών πυραύλων μικρής εμβέλειας και μέσης εμβέλειας και των συναφών εκτοξευτήρων. Η σύμβαση τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουνίου 1988. Μέχρι το Μάιο του 1991, είχαν διαλυθεί 2.692 πυραύλους μεσαίας εμβέλειας. Αυτό αναθεώρησε τη διπλή απόφαση. Οι αντίπαλοι απέδωσαν την επανάσταση στην ισχυρή απόρριψη της κοινωνίας των πολιτών για την περαιτέρω κούρσα εξοπλισμών στη Δυτική Ευρώπη.

Ακριβώς αυτή η σύμβαση έχει τερματίσει το Τραμπ. Δεν υπάρχουν περαιτέρω περιορισμοί στην παραγωγή, την εγκατάσταση και τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ο Donald Duck αποκάλυψε ακόμη τα σχέδια για ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πυραυλικής άμυνας που βασίζεται στο διάστημα στις 19 Ιανουαρίου, δηλώνοντας ότι ο χώρος είναι η νέα αρένα του πολέμου, ένα Star Wars 2.0!
Πραγματικά δεν τα έχει δει όλα!

https://1.bp.blogspot.com/-ZEJqA2ZZhYs/XGRS_YT16AI/AAAAAAAAkaU/6DkD1ChzN1sGvpHp1eqMGSX6hSddf6oywCLcBGAs/s400/TerminatorAtombombe.gif

 

Αλλά σήμερα δεν υπάρχει ίχνος ειρηνευτικού κινήματος. Το μόνο που έχω να πω είναι, χαρούμενος εξάτμιση σε μια πυρηνική έκρηξη, και, παίρνετε αυτό που σας αξίζει!

 

DONALD TRUMP SINGS STAR WARS

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *