ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

4.67/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ερευνητή, Aajonus Vonderplanitz, υπάρχει ένα φοβερό παρασκήνιο με το ζήτημα των πανδημιών που κλονίζει την ανθρωπότητα όπως έγινε και τελευταία με τον covid 19.

Όπως υποστηρίζει στο παρακάτω βίντεο ο Αμερικανός ερευνητής, οι διάφορες πανδημίες όπως παλιότερα η γρίπη των χοίρων και η γρίπη των πουλερικών και άλλες θανατηφόρες ασθένειες όπως ο καρκίνος, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουνε από την φύση αλλά είναι τεχνητά δημιουργήματα που εξυπηρετούν τεράστια οικονομικά συμφέροντα.

Η εξάπλωση μιας πανδημίας γίνεται με πολύ πονηρό τρόπο και σε αυτό βασικό ρόλο παίζουν τα εντεταλμένα ΜΜΕ που διογκώνουν τα κρούσματα προκαλώντας δημόσιο πανικό.

Στην περίπτωση του covid 19 είναι τουλάχιστον αστείο να ακούμε κάθε μέρα για θανάτους με άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών που είχαν ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο πανικός που προκαλείται εξυπηρετεί καταρχάς το καθεστώς να επιβάλλει, δήθεν για αποφυγή εξάπλωσης του ιού, σκληρά κατασταλτικά μέτρα που καταργούν στοιχειώδης ανθρώπινες ελευθερίες και παράλληλα δημιουργεί στον κόσμο μια αγχώδη αναζήτηση του εμβολίου που υποτίθεται θα τον προστατέψει.

Εδώ ακριβώς στο ζήτημα τον εμβολίων παίζεται το μεγάλο δραματικό παιχνίδι δισεκατομμυρίων από τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα πολιτικά καθεστώτα.
Για αυτά τα εμβόλια κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι ακριβώς επίδραση θα έχουν σε αυτόν που θα εμβολιαστεί.

Εδώ ο Αμερικανός ερευνητής υποστηρίζει ότι μέσω των εμβολίων δίνεται η ευκαιρία στην παγκόσμια ελίτ αφενός μεν να προκαλεί συνεχώς πανδημίες αλλά και θανάτους βάσει του σχεδίου δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο, κυβερνήσεις π.χ. στην περίπτωση του Μεξικού πληρώθηκαν δισεκατομμύρια για να επιβάλλουν εμβολιασμούς που προκαλούσανε ασθένειες στους εμβολιαζόμενους. Και στους ανθρώπους κάποιας ηλικίας τον σίγουρο θάνατο.

Ο Αμερικανός ερευνητής προτρέπει στο κοινό του να μην δεχτεί κανένα είδος εμβολίου στην σύγχρονη εποχή που ζούμε γιατί όπως ισχυρίζεται θα υποστεί όλες τις συνέπειες των όσων περιέγραψε ο ίδιος παραπάνω.

Aajonus Vonderplanitz on Viruses

Είναι χαρακτηριστικό πώς από τα περισσότερα βίντεο του εν λόγω Αμερικανού ερευνητή έχουν σβηστεί από τα Youtube για ευνόητους λόγους.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *