ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γραφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η κυρία Celeste solum είχε συσχετιστεί και εργαστεί σε παρασκηνιακούς (διαδρόμους) της παγκόσμιας ελίτ. Κάποτε όμως επειδή τύγχανε να είναι πιστή χριστιανή αισθάνθηκε έντονα όλο αυτό το βάρος της παγκόσμιας συνωμοσίας σε βάρος της ανθρωπότητας και η συνείδηση της την οδήγησε στο να αρχίσει να αποκαλύπτει όλη αυτή την διεθνή σύμπραξη για την καταστροφή του ανθρώπινου γένους. Αυτό όμως δεν έγινε χωρίς μεγάλο κόστος και σαν πρώτη συνέπεια βρέθηκε σε μια δείνη απειλών με αποτέλεσμα να εκδιωχτεί από την ίδια της την οικογένεια.

Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο προβάλεται με εμφανή τρόπο όλη η παρασκηνιακή και συνάμα σατανική δομή του δικτύου της Νέας Τάξης που λεγεταιWorld Economic Forum, for covid.

https://www.weforum.org/platforms/covid-action-platform

Έτσι, και σαν πρωταρχικό σκοπό έχει την σκλαβιά του ανθρώπινου γένους.Η θανατηφόρος επιδημία του κοροναιού όπως αποκαλύπτεται είναι το πρώτο δηλητήριο που έχει απλώσει αυτή η παγκόσμια ελίτ για να αρχίσει η εφαρμογή των σατανικών σχεδίων της Νέας Τάξης σε μια παγκόσμια κοινότητα που είναι «ζαλισμένη» από αυτήν την ψευδοεπιδημία.

https://www.patreon.com/posts/covid-19-by-one-35340200

COVID-19: Disruption By Design – The One World Government Cometh

Το ζοφερό αυτό  σχέδιο έχει κάποιες πολύ φρικτές λεπτομέρειες που δείχνουν πόσο αδίστακτοι που το εμπνεύστηκαν και θέλουν να το εφαρμόσουν. Συγκεκριμένα ολική παράλυση της οικονομικής ζωής με το κλείσιμο τραπεζών και επιχειρήσεων αποκλεισμό των επικοινωνιών μεταξύ των ανθρώπων και γενικά κατάρρευση της κοινωνικής ζωής με στόχο οι πολίτες να είναι απόλυτα εξαρτημένοι για επιβίωση από μια μικρή οικονομική βοήθεια που θα τους προσφέρεται εν είδη συσσιτίου.

Η διατροφή των ανθρώπων ένα θέμα που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο του σχεδίου θα αλλάξει ριζικά καθώς θα καταργηθούν οι καλλιέργειες πολλών ειδών θα επικρατήσουν μεταλλαγμένα προϊόντα,  θα καταργηθούνε οι λαϊκές αγορές και γενικά η αγροτική παραγωγή και όλα αυτά με στόχο την άμεση διατροφική εξάρτιση των ανθρώπων.

https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

Όλα είναι σχεδιασμένα με λεπτομέρεια για όλους τους δομής της ανθρώπινης λειτουργίας θυμίζοντας ακραία ολοκληρωτικά καθεστώτα που επιβάλλονται εν ανάγκη για τις βίας. Όσοι αποπειραθούν να αντιδράσουν σε αυτήν την επιβολή θα εξουδετερώνονται αμέσως ακόμα και θα εκτελούνται.

Οι άμεσες επαφές για ιατρικούς λόγους θα απαγορευτούν και θα επικρατήσει ένα ‘’προστατευτικό ‘’συμβουλευτικό σύστημα για όλα τα προβλήματα υγείας.

Ένα  από τα πιο σημαντικά στοιχεία αυτού του σχεδίου είναι η όσο δυνατόν μεγαλύτερη διακοπή των ανθρώπινων επαφών όπως αυτό έχει αρχίσει να εφαρμόζεται σε κάποιο βαθμό με την επιδημία του Covid 19 έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα συνεννοημένης αντίδρασης αν αυτό δεν γίνει κατανοητό πριν προχωρήσει αυτό το σχέδιο τότε θα είναι πολύ αργά και πολύ δύσκολο να ανατραπούν οι καταχθόνιες επιδιώξεις του σατανικού σχεδίου.

Πριν από 8 χρόνια είχε κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες  μια τηλεοπτική σειρά που τότε την είχαν χαρακτηρίσει σατιρική  που προετοίμαζε ψυχολογικά από τότε την επιβολή ενός νέου τρόπου διατροφής τεχνικών προϊόντων που δεν θα προέρχονται από γεωργοαγροτικές φυσικές καλλιέργειες.

Taco Bell’s New Green Menu Takes No Ingredients From Nature.

Φυσικά όλα αυτά που προϊδεάζουν ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα το αν θα γίνουν θα εξαρτηθεί από το βαθμό συνειδητοποίηση και ενημέρωσης κατά του συστήματος που θα είναι το ερέθισμα για την αντίδραση και το ανάχωμα των ανθρώπων στην επερχόμενη αυτή λαίλαπα.

Το σχέδιο του Όργουελ υπάρχει δυνατότητα κάποιον ελάχιστον να ξεφύγουν από τον Μεγάλο Αδελφό Big Brother. Το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό όπλο του συστήματος όπως προβάλλεται χαρακτηριστικά είναι η διασπορά του φόβου και με αυτόν τον φόβο επιβάλλεται το σύστημα και μετατρέπει τους ανθρώπους σε άβουλα όντα και πειθήνια όργανα του συστήματος. Ο μεγάλος κίνδυνος σε όλη αυτήν την ιστορία είναι να γίνουμε άψυχα όντα χωρίς προσωπική βούληση ένα ψυχικό κενό. που θα εξυπηρετεί τελεία τους σκοπούς του συστήματος.

Το σχέδιο corona

Local artists looking to St. Corona for help after Coronavirus outbreak stalls their business

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον παπικό κόσμο υπάρχει μια αγία που ονομάζεται Αγία Κορόνα και είναι η αγία προστάτιδα των επιδημιών. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει αυτοί που οργάνωσαν την θανατηφόρο επιδημία το είχαν σχεδιάσει γνωρίζοντας για την ύπαρξη αυτής της αγίας. Έτσι κανονικά ο θανατηφόρος ιός θα έπρεπε βάσει αυτών των στοιχείων να ονομάζονταν όχι Corona –virus αλλά Corona-plan.

Several Major Scientific Journals Report: ` «CV Body Count Deaths are Grossly Overstated»

Πολύ ενδιαφέρον είναι ο παρακάτω χάρτης που παρουσιάζουν σε αυτό το World Economic Forum, for covid …. Που αναφέραμε και παραπάνω ότι δήθεν έτσι θα εξελιχτούν τα πράγματα και εμφανίζουν 6 ,7 στάδια  εξέλιξης της επιδημίας. Όπως αναφέρεται τα υπάρξει τους πρώτους μήνες μια ανοδική τάση κρουσμάτων , στην συνέχεια θα έχουμε μια ύφεση που θα κάνει τον κόσμο να ξεθαρρέψει για να επανέρθει  στην κανονική του ζωή. Και ενώ όλοι θα νομίζουν ότι ο εφιάλτης έφυγε θα ξαναεπαναφέρουν τον ‘‘δολοφονικό ιό’’ σοκάροντας ψυχολογικά  τον κόσμο που νόμιζε ότι είχε ξεπεραστεί το πρόβλημα. Θα υπάρξει πάλι μια ύφεση καθαρά παραπλανητική και αυτή η εναλλαγή θα συνεχιστεί σε 3, 4, 5, φάση προκαλώντας έτσι πολλαπλά ψυχολογικά αδιέξοδα που θα κάνουν τον κόσμο να αποζητά με αγωνία το σωτήριο εμβόλιο για να σωθεί επιτέλους. Αυτό όμως το εμβόλιο θα είναι  και το ολοκληρωτικό σατανικό φακέλωμα της ανθρωπότητας,

Ένα στοιχείο τελευταίο που πρέπει να έχουμε υπ όψιν σε όλα αυτά είναι η μεγάλη και στημένη παραπληροφόρηση για την έκταση της θανατηφόρας επιδημίας που έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να προετοιμάσει ψυχολογικά το έδαφος για να δεχτεί το εμβόλιο.

Χάρτης που δείχνει πώς ξεκινούν οι ενότητες

Ορίστε και ο μεγάλος σπόνσορας-δαίμονας αυτού του εμβολίου ο οποίος από τώρα εμφανίζεται παντού να προπαγανδίζει με κάθε μέσον την ανάγκη επιβολής του.

Bill Gates Calls for USA INC. Nationwide Shutdown, 6-10 WEEKS to Install «The GREAT RESET»

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι στο Wuhan

furious Wuhan Citizen’s conflict with CCP

THE MOST IMPORTANT VIDEO YOU WILL EVER WATCH ABOUT NWO PLANS BEING IMPLEMNETED

Με όλα αυτά μην έχετε την εντύπωση ότι η ζωή σας θα επανέλθει όταν ηρεμίσει η κατάσταση στα επίπεδα προ κορονοϊού γιατί όλα θα είναι αλλαγμένα και σίγουρα προς το χειρότερο.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *