ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ-ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

5/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε πολλά καταστήματα υπήρχε ήδη μεγάλη βιασύνη και μερικές φορές χάος τη Δευτέρα επειδή οι άνθρωποι ήθελαν να εφοδιάσουν με είδη παντοπωλείου. Λόγω της απότομης αύξησης του αριθμού των μολύνσεων από κορωναϊό, ο Λίβανος έχει κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία και ενίσχυσε ξανά το κλείδωμα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η κυβέρνηση αποφάσισε τη Δευτέρα πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας έντεκα ημερών, η οποία θα ξεκινήσει την Πέμπτη. Τα σούπερ μάρκετ, στα οποία επιτρέπεται μόνο να προσφέρουν υπηρεσία παράδοσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, πρέπει επίσης να κλείσουν.

Βιασύνη στην επιχείρηση

Σε πολλά καταστήματα υπήρχε ήδη μια μεγάλη βιασύνη και μερικές φορές χάος τη Δευτέρα επειδή οι άνθρωποι ήθελαν να εφοδιάσουν με είδη παντοπωλείου. Ένα εκτεταμένο κλείδωμα με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά το σκοτάδι τέθηκε σε ισχύ στη χώρα της Μεσογείου μόνο την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο αριθμός των νέων λοιμώξεων κάθε μέρα αυξήθηκε σε πάνω από 5.000 για πρώτη φορά, με περίπου έξι εκατομμύρια κατοίκους. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε περισσότερους από 1.600.

Έλλειψη κρεβατιών σε μονάδες εντατικής θεραπείας

Τα νοσοκομεία παραπονούνται για έλλειψη δωρεάν κρεβατιών σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Οι ασθενείς μερικές φορές πρέπει να περιμένουν πολύ χρόνο για θεραπεία μπροστά από τις κλινικές. Λόγω της απροσεξίας πολλών ανθρώπων, οι Λιβανέζοι πρέπει τώρα να προστατευτούν από τον εαυτό τους, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Χασάν Ντιάμπ μετά από αναφορές των ΜΜΕ.

Κυβερνητική αποτυχία

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, μιλούν για αποτυχία της κυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η κυβέρνηση χαλάρωσε τους περιορισμούς. Επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά εστιατόρια και μπαρ. Μετά την παραίτησή του μετά την έκρηξη, η κυβέρνηση είναι μόνο εκτελεστική αρχή. Ο σχηματισμός ενός νέου γραφείου καθυστέρησε. Ο Λίβανος αντιμετωπίζει μια από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία του εδώ και μήνες. Η πανδημία κορωναϊού και η καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις αρχές Αυγούστου με περισσότερους από 190 θανάτους έχουν επιδεινώσει περαιτέρω την κατάσταση. Πολλοί άνθρωποι έχουν πέσει στη φτώχεια.

ΕΛΛΗΝΕΣ Για Την Πατριδα ..Ομαδα Υποστηρικτων

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους τους Έλληνες πατριώτες ότι ο Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει την πιο ακραία και χυδαία μορφή των νεοταξικών αντιλήψεων, οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τα όσα πρεσβεύει η παραδοσιακή ελληνική κοινωνία και η Ορθόδοξη Πίστη μας.
Η ολέθρια κυβέρνηση της ΝΔ δεν περιορίζεται μόνο στην φτωχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων και την προδοσία των εθνικών ζητημάτων. Επιπλέον, ενστερνίζεται πλήρως τον καταστρεπτικό ψευτοπροοδευτισμό και ζητάει την θέσπιση πανευρωπαϊκής νομοθεσίας η οποία θα αναιρεί κάθε έννοια προσωπικών δεδομένων, ατομικών, κοινωνικών και θρησκευτικών ελευθεριών. https://www.ellhnes.net/post/μητσ..

Μητσοτάκης: Επιστολή σε ΕΕ για θέσπιση πιστοποιητικού εμβολιασμού!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η νεά δημοκρατια σε κοινοπραξία με τους μεταλαγμένους πασόκους σε σιριζέους και με τους γύρω κολαούζους διέλυσαν την Ελλάδα αυτά τα βλέπουμε και τα ζούμε όλοι μας Όσο για τον μητσοτάκη και την κλίκα του, το πολύ για ένα φεγγάρι ακόμη να την βγάλουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *